کاربر طلایی

PDA

مشاهده کامل : پاسخ به سوالات پزشكي


صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

mahmood123
28-03-2005, 15:05
به منظور جلوگیری از بی نظمی و پراکندگی مطالب لطفا سوالات پزشکی خودتان را فقط در این تاپیک مطرح کنید. لطفا سوالات مبحث ارولوژی خود را فقط به صورت پیغام خصوصی ارسال نمایید تا پاسخ داده شود.
متشکرم

mansour1212
30-03-2005, 01:32
با سلام خدمت مدیر محترم این بخش و خسته نباشید به شما
من می خواستم در مورد مادی نیروزای کراتین که از جه جیزی درست شده و نحوه کار این ماده در بدن کمی بدانم می خواستم به دانم که ایا این دارو فقط باعث جذب بیشتر مواد غذایی در بدن می شه یا ضایعاتی از خودش به جا می زاره
و در مورد افزایش وزن شما چه راهی را به من نظر می دهید
با تشکر فراوان
دوست شما منصور

PERSIAN GULF
30-03-2005, 03:40
با سلام

میخواستم درصورت امکان کمی درباره چسب های افزایش قد که اخیرا تبلیغات و آگهی های زیادی را درباره آنها در مجلات مختلف داخل و خارج کشور میبینیم توضیح بدهید. بسیاری از این آگهی ها ، افزایش حداقل 5 سانتیمتر قد را تضمین میکنند!!! و با قیمتهائی درحدود 50 الی 100 هزارتومان به خلق خدا میفروشند. حالا اگر حتی یک سانتیمتر هم بتونند قد فردی را بالا ببرند به نظر من پولی که میگیرند حلالشونه اما هنوز هم برای من بسیار بعید به نظر میرسه که بشه قد آدمها رو با اینجور چیزها افزایش داد. و چیزیکه ما تاحالا میدونستیم این بود که انسانها تا یک سن خاصی قدشان رشد میکند و بعد از آن دیگر رشد آن متوقف میگردد.
آیا شما چیزی درباره این چسبهای افزایش قد شنیده اید؟

با تشکر

mahmood123
30-03-2005, 09:28
با سلام خدمت مدیر محترم این بخش و خسته نباشید به شما
من می خواستم در مورد مادی نیروزای کراتین که از جه جیزی درست شده و نحوه کار این ماده در بدن کمی بدانم می خواستم به دانم که ایا این دارو فقط باعث جذب بیشتر مواد غذایی در بدن می شه یا ضایعاتی از خودش به جا می زاره
و در مورد افزایش وزن شما چه راهی را به من نظر می دهید
با تشکر فراوان
دوست شما منصور
دوست عزیز با سلام
كراتين به عنوان مكمل تقويت انرژي ورزشكاران طرفداران فراوانی دارد. برخلاف استروييدها، تنها عارضه مصرف كراتين، افزايش وزن است. كراتين يك اسيدآمينه است كه به طور طبيعي در عضلات اسكلتي بدن وجود دارد و در کبد، کليه ها و پانکرانس توليد مي شود. كراتين به قدرت تحمل و كارآيي در ورزش‌هاي هوازي كمك نمي‌كند بنابراین در ورزشهای ایزومتریک از قبیل دو و دوچرخه سواری کاربرد ندارد. بدن انسان حدود نيمي از كراتين مورد نياز خود را مي‌سازد و نيم ديگر از طريق مصرف غذا تأمين مي‌شود. بهترين منابع غذايي كراتين، گوشت قرمز و ماهي است. اين غذاها حاوي 1 گرم كراتين به ازاي نيم پوند گوشت خام است. اين ماده به دو شکل کراتين و کراتين فسفات در بدن ذخيره مي شود. کراتين صناعی در سال 1992 به بازار عرضه شد اين ماده بصورت پودر به فروش مي رسد و قابل مخلوط شدن با آب و آب ميوه مي باشد.
كراتين منوهيدرات Creatine monohydrate در بازار به صورت پودر، كپسول، قرص جويدني و قطره يافت مي شود. ولي در ايران اغلب به صورت پودربوده و در بسته هاي 120 تا 1000 گرمي می باشد. مقدار كراتين منوهيدرات موجود در يك قاشق پودر كراتين حدود 5 گرم مي باشد. كراتين منو هيدرات جهت افزايش ذخاير كراتين و كراتين فسفات بدن مصرف مي شود. در بدن انسان از تركيب كراتين و فسفات توليد شده و همراه با آدنوزین تري فسفات (ATP) در بافت عضله ذخيره مي شود. کراتین در سريعترين منبع سوختي جايگزين ATP است. كراتين در بدن از سوختن پروتئينها و اسيدهاي آمينه هاي آرژي نين، گليسين و متيونين بدست مي آيد. اين ماده بطور طبيعي در گوشت قرمز و ماهي يافت مي شود. هر يك كيلو گرم گوشت قرمز حدود 5 گرم كراتين دارد. کراتین خود به تنهایی نمی تواند جایگزینی برای چربی، چربی اشباع شده، کلسترول، سدیم، کربوهیدراتها، فیبرهای غذایی، شکر، پروتئین،کلسیم و آهن ، ویتامینA ، ویتامینC باشد. از عمده اثرات كراتين مي توان به موارد ذيل اشاره كرد:
- آستانه بي هوازي را در بدن افزايش مي دهد.
- بدون افزايش چربي بدن، در افزايش توده عضلات بدن نقش دارد.
- افزايش قدرت عضله
- در فواصل بين تمرينات سنگين ورزشي بازسازي ذخاير انرژي را سرعت مي دهد.
- در تمرينات ورزشي سرعتي و شديد، ضمن كاهش توليد اسيد لاكتيك، مانع از خستگي شده و مدت تمرين شديد را طولاني تر مي كند.
پس مي توان هنگام نياز به افزايش وزن و توده عضلات، افزايش قدرت و سرعت در حركات و كمك به توليد ATP در بدن از اين ماده استفاده نمود.
كراتين زماني بهترين اثر را دارد كه همراه مواد قندي مصرف شود. هنگام استفاده از كراتين آب و مايعات به مقدار زياد بنوشيد در كنار مصرف كراتين مي توانيد از مكملهايويتامينهاي B6 و B12 ، فولات نيز استفاده نماييد.
موفق باشید

mahmood123
30-03-2005, 09:40
با سلام

میخواستم درصورت امکان کمی درباره چسب های افزایش قد که اخیرا تبلیغات و آگهی های زیادی را درباره آنها در مجلات مختلف داخل و خارج کشور میبینیم توضیح بدهید. بسیاری از این آگهی ها ، افزایش حداقل 5 سانتیمتر قد را تضمین میکنند!!! و با قیمتهائی درحدود 50 الی 100 هزارتومان به خلق خدا میفروشند. حالا اگر حتی یک سانتیمتر هم بتونند قد فردی را بالا ببرند به نظر من پولی که میگیرند حلالشونه اما هنوز هم برای من بسیار بعید به نظر میرسه که بشه قد آدمها رو با اینجور چیزها افزایش داد. و چیزیکه ما تاحالا میدونستیم این بود که انسانها تا یک سن خاصی قدشان رشد میکند و بعد از آن دیگر رشد آن متوقف میگردد.
آیا شما چیزی درباره این چسبهای افزایش قد شنیده اید؟

با تشکر
وزارت بهداشت و درمان اعلام کرد:
قد آدمها با "چسب افزایش قد" بلند نمی شودوزارت بهداشت اعلام کرد : تبلیغات چسب افزایش قد که به تازگی در برخی نشریات و جراید افزایش یافته است پایه و اساس علمی ندارد.به گزارش خبرگزاری مهر، این آگهی ها و آگهی های مشابه فاقد هرگونه پایه و اساس واقعی است و عاملین مرتبط با این موضوع که قصد فریب افراد جامعه و به خطر انداختن سلامت آنها را دارند از طریق مراجع قضایی مورد پیگیری قرار خواهند گرفت.
www.mehrnews.com (http://www.mehrnews.com/)

PERSIAN GULF
03-04-2005, 04:37
دوست عزیز و پزشک بنده از پاسختان بینهایت سپاسگذارم.

manchesterunited
03-04-2005, 11:25
در آزمایش خونم مقدار چربی خون بیش از 300 بود.رژیم غذایی مناسب برای من چیست؟بسیار ممنونم.

mahmood123
03-04-2005, 21:05
در آزمایش خونم مقدار چربی خون بیش از 300 بود.رژیم غذایی مناسب برای من چیست؟بسیار ممنونم.
دوست من باسلام
لطفا بفرمایید منظور شما تری گلیسرید TG است یا کلسترولCHOLESTROL و اگر مقدارHDL&LDL را نیز دارید بگویید و همچنین سن شما چقدر است و سابقه چربی خون در اقوام درجه اول خود دارید یا نه؟
موفق باشید.

mansour1212
04-04-2005, 00:44
با بشکر از مدیریت محترم
من یک سوال دیگر داشتم که ممنون می شم به اون جواب بدید
من می خواستم در مورد غده تیروید مقداری بدانم.
چوان شنیدم که کمبود وزن انسان می تواند از ÷ر کار بودن این غده باشد.
می خواستم علایم این بیماری را بدانم و برای ازمایش این غده شما چه ازمایشگاهی در تهران یا چه نوع ازمایشاتی می توانم انجام بدهم تا از ÷ر کار یا کم کار بودن آن اطلاع ÷یدا کنم
با بشکر فراوان از زحمات شما دوست عزیز

mahmood123
04-04-2005, 01:48
با بشکر از مدیریت محترم
من یک سوال دیگر داشتم که ممنون می شم به اون جواب بدید
من می خواستم در مورد غده تیروید مقداری بدانم.
چوان شنیدم که کمبود وزن انسان می تواند از ÷ر کار بودن این غده باشد.
می خواستم علایم این بیماری را بدانم و برای ازمایش این غده شما چه ازمایشگاهی در تهران یا چه نوع ازمایشاتی می توانم انجام بدهم تا از ÷ر کار یا کم کار بودن آن اطلاع ÷یدا کنم
با بشکر فراوان از زحمات شما دوست عزیز
با سلام
پرکاری تیرویید
شرح بیماری

پرکاری‌ تیرویید عبارت‌ است‌ از فعالیت در زمان ابتلا به این بیماری بیش‌ از حد طبیعی‌ غده‌ تیرویید، که‌ هورمون‌های‌ مترشحه‌ از آن‌ در تنظیم‌ تمام‌ کارهای‌ بدن‌ نقش‌ دارند. در نتیجه‌ این‌ فعالیت در زمان ابتلا به این بیماری بیش‌ از حد، تولید هورمون‌های‌ تیرویید افزایش‌ می‌یابد. شایع‌ترین‌ نوع‌ پرکاری‌ تیرویید،بیماری گریوز نامیده‌ می‌شود. پرکاری‌ تیرویید، بزرگسالان‌ 50-20 ساله‌ و عمدتاً زنان‌ را گرفتار می‌کند.

علایم شایع

فعالیت در زمان ابتلا به این بیماری بیش‌ از اندازه‌
احساس‌ گرما یا داغی‌ در تمام‌ زمان‌ها

لرزش‌

تعریق‌

خارش‌ پوست‌

تند، نامنظم‌ و کوبنده‌ بودن‌ ضربان‌ قلب‌

کاهش‌ وزن‌ علی‌رغم‌ این‌ که‌ فرد زیادتر از حد عادی‌ غذا می‌خورد. البته‌ در افراد مسن‌ ممکن‌ است‌ افزایش‌ وزن‌ دیده‌ شود.

اضطراب‌ و بی‌قراری‌ قابل‌ توجه‌

گاهی‌ بیرون‌زدگی‌ چشم‌ها و دو تا دیدن‌ و گاهی‌ اسهال
گاهی‌ ریزش‌ مو
گاهی‌ گواتر (بزرگ‌ شدن‌ غده‌ تیرویید)


(http://</p><p%20style=)علل

اختلالات‌ خودایمنی‌ (بدن‌پادتن هایی تولید می‌کند که‌ باعث‌ تحریک‌ تولید مقادیر بیش‌ از حد طبیی‌ هورمون‌های‌ تیروییدی‌ می‌شود).

گرهک‌ها یا تومورهای‌ تیرویید

تیروییدیت ‌ (التهاب‌ غده‌ تیرویید)


(http://</p><p%20style=)عوامل تشدید کننده

سابقه‌ خانوادگی‌ پرکاری‌ تیرویید

استرس‌

جنس‌ زن‌

سایر اختلالات‌ ایمن

پیشگیری
(http://</p><p%20style=)
راه‌ خاصی‌ برای‌ پیشگیری‌ از آن‌ وجود ندارد.

عواقب مورد انتظار

(http://</p><p%20style=)معمولاً با دارو یا جراحی‌ قابل‌ معالجه‌ است‌. شش‌ ماه‌ فرصت‌ دهید تا بیماری‌ خوب‌ شود. برخی‌ از انواع‌ پرکاری‌ تیرویید ممکن‌ است‌ بدون‌ درمان‌ هم‌ خوب‌ شوند.

عوارض احتمالی

(http://</p><p%20style=)نارسایی‌ احتقانی‌ قلب‌

طوفان تیروییدی که‌ عبارت‌ است‌ از بدتر شدن‌ ناگهانی‌ تمام‌ علایم‌. این‌ یک‌ اورژانس‌ تهدیدکننده‌ زندگی‌ است‌.

تشخیص‌ اشتباه‌ به‌ عنوان‌ یک‌ واکنش‌ اضطرابی‌ روانی‌

درمان


(http://</p><p%20style=)بررسی‌های‌ تشخیصی‌ ممکن‌ است‌ شامل‌ آزمایش‌ خون‌ و بررسی‌های‌ رادیو اکتیو مثل‌ اندازه‌گیری‌ برداشت‌ ید 131 توسط‌ تیرویید باشد.

درمان‌ مناسب‌ به‌ اندازه‌ گواتر، علل‌، سن‌، و مدت‌ زمانی‌ که‌ جراحی‌ می‌تواند به‌ تأخیر افتد (در صورتی‌ که‌ کاندید عمل‌ جراحی‌ باشید) بستگی‌ دارد.

پرکاری‌ تیرویید را در اکثر بیماران‌ می‌توان‌ با دارو کنترل‌ نمود.

عمل‌ جراحی‌ برای‌ برداشتن‌ قسمتی‌ از تیرویید در بعضی‌ از بیماران‌ توصیه‌ می‌شود.


(http://</p><p%20style=)داروها

داروهای‌ ضد تیرویید برای‌ مهار فعالیت در زمان ابتلا به این بیماری تیرویید

مسدودکننده‌های‌بتا آدرنرژیک‌ برای‌ کم‌کردن‌ تعداد ضربان‌ قلب‌ افزایش‌ یافته‌

ید رادیواکتیو، که‌ سلول‌های‌ تیرویید را به‌طور انتخابی‌ نابود می‌سازد.


(http://</p><p%20style=)فعالیت در زمان ابتلا
حتی‌المقدور فعالیت در زمان ابتلا به این بیماری خود را محدود نمایید تا این‌ که‌ بیماری‌ تحت‌ کنترل‌ درآید. فعالیت در زمان ابتلا به این بیماری های‌ خود را برحسب‌ شدت‌ بیماری‌ تنظیم‌ کنید.


(http://</p><p%20style=)رژیم غذایی

رژیم‌ غذایی‌ حاوی‌پروتیین زیاد داشته‌ باشید تا بافت‌های‌ از دست‌ رفته‌ در اثر فعالیت در زمان ابتلا به این بیماری بیش‌ از حد تیرویید بازسازی‌ شوند.

اگر اضافه‌ وزن‌ دارید، یک‌ رژیم‌ لاغری‌ مناسب‌ بگیرید.


(http://</p><p%20style=)در این موارد به پزشک مراجعه شود

اگر شما یا یکی‌ از اعضای‌ خانواده‌تان‌ علایم‌ پرکاری‌ تیرویید را دارید.

اگر علایم‌ به‌طور ناگهانی‌ بدتر شوند، خصوساً پس‌ از جراحی‌

اگر دچار علایم‌ جدید و غیر قابل‌ توجیه‌ شده‌اید. داروهای‌ مورد استفاده‌ در درمان‌ ممکن‌ *است‌ عوارض‌ جانبی‌ به‌ همراه‌ داشته‌ باشند.

daneshnameh.roshd.ir


آزمایشات تیرویید عبارتند از :
T4 - T3 - TSH
که این آزمایشات معمولا در اکثر آزمایشگاهها صورت می گیرد.
موفق باشید.

Mehdi ITC
04-04-2005, 12:17
سلام دوست گرامی :
من بیمار تنفسی در منزل هستم که وابستگی شدید به دستگاه اکسیژن دارم .
من شبها علاقه زیادی به بیداری دارم و حدودا شبها 3 یا 4 ساعت میخوابم . که کم میباشد .
و متاسفانه هیچ داروی خواب آوری هم نمیتوانم استفاده کنم بعلت از کار انداختن سیستم تنفسی ام .
که برای بیماران تنفسی بسیار خطرناک می باشد .
لطف میکنید و مرا راهنمایی بکنید که باید بکنم تا براحتی شبها را بخوابم .
با درود به شما .مهدی نصیری از کرج .
اگر مایل بودید به ایمیل من میل بزنید .
m.tooranzamin@gmail.com

Mehr@n
04-04-2005, 12:42
سلام
خسته نباشی دوست گرامی
مطلب شما در مورد تیروئید را خواندم و بسیار مفید بود
یک سوال بیرون زدگی چشم به حالت عادی برمیگردد بعد از درمان؟
سیگار برای کسانی که بیرون زدگی یا همان گریوز دارند بسیار بد است آیا صحت دارد؟

ممنون از شما

Phantom
04-04-2005, 14:04
سلام دوست عزيز
من مدتي است در ناحيه كشاله ران پا نزديك آلت تناسلي لكه هاي بزرگ قرمز مشاهده كردم كه وقتي به دكتر مراجعه كردم گفت قارچ است .
به من يه تعداد قرص داد و يك كرم . ميخواستم بدونم خوردن قرص براي چيست؟
آيا بهتر نيست فقط كرم را استفاده كنم ؟
شستن موضع با الكل سفيد فايده اي دارد يا خطرناك است ؟

manchesterunited
04-04-2005, 14:57
دوست من باسلام
لطفا بفرمایید منظور شما تری گلیسرید TG است یا کلسترولCHOLESTROL و اگر مقدارHDL&LDL را نیز دارید بگویید و همچنین سن شما چقدر است و سابقه چربی خون در اقوام درجه اول خود دارید یا نه؟
موفق باشید.
سلام به دکتر گرامی
منظورم TGاست. حد اکثر آن 200 نوشته شده. من 30 ساله هستم.سابقه TG در اقوام وجود دارد.وزنم هم 65-70 است.

mahmood123
04-04-2005, 20:44
سلام دوست گرامی :
من بیمار تنفسی در منزل هستم که وابستگی شدید به دستگاه اکسیژن دارم .
من شبها علاقه زیادی به بیداری دارم و حدودا شبها 3 یا 4 ساعت میخوابم . که کم میباشد .
و متاسفانه هیچ داروی خواب آوری هم نمیتوانم استفاده کنم بعلت از کار انداختن سیستم تنفسی ام .
که برای بیماران تنفسی بسیار خطرناک می باشد .
لطف میکنید و مرا راهنمایی بکنید که باید بکنم تا براحتی شبها را بخوابم .
با درود به شما .مهدی نصیری از کرج .
اگر مایل بودید به ایمیل من میل بزنید .
m.tooranzamin@gmail.com
‌ (http://www.irteb.com/bimariha/conditions-step.asp-t=262.htm#start)باسلام

از علل بی خوابی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

افسردگي‌، در اين‌ حالت‌ معمولاً فرد خيلي‌ زود از خواب‌ برمي‌خيزد.
پركاري‌ غده‌ تيروييد
اضطراب‌ ناشي‌ از استرس‌
مشكلات‌ جنسي‌، مثلاً ناتواني‌ جنسي‌
خواب‌آلودگي‌ و چرت‌ زدن‌ در طي‌ روز
محيط‌ پر سروصدا

آلرژي‌ها و خس‌خس‌ سينه‌ در صبح‌ زود
بيماري‌هاي‌ قلبي‌ يا ريوي‌ كه‌ باعث‌ تنگي‌ نفس‌ به‌ هنگام‌ دراز كشيدن‌ مي‌شوند.
بيماري‌ها يا اختلالات‌ همراه‌ با درد، مثلاً فيبروميوزيت‌ يا آرتريت‌ (التهاب‌ مفصل‌)
مشكلات‌ ادراري‌ يا گوارشي‌ كه‌ فرد را مجبور مي‌كنند در وسط‌ شب‌ براي‌ رفتن‌ به‌ توالت‌ از خواب‌ برخيزد.
مصرف‌ مواد محرك‌ مثل‌ قهوه‌، چاي‌ يا كولا
استفاده‌ از بعضي‌ از داروها، مثل‌ دكستروآمفتامين‌، داروهاي‌ كورتيزوني‌، يا داروهاي‌ دكونژستان‌ (رفع‌كننده‌ گرفتگي‌ بيني‌)
ساعات‌ كاري‌ متغير و نامنظم‌
محيط‌ يا منزل‌ جديد
پديده‌ جا ماندن‌ يا جلو افتادن‌ از زمان‌ به‌ هنگام‌ مسافرت‌هاي‌ هوايي‌ [ يعني‌ ساعت‌ بيولوژيك‌ بدن‌ نمي‌تواند خود را به‌ سرعت‌ با تغييرات‌ زماني‌ و در نتيجه‌ چرخه‌ روشنايي‌ و تاريكي‌ جديد ] هماهنگ‌ كند. ورزش‌ نكردن‌
نوشيدن‌ الكل‌
سوء مصرف‌ دارو، از جمله‌ مصرف‌ زياده‌ از حد داروهاي‌ خواب‌آور
محروميت‌ از مواد اعتيادآور

عوامل تشدید کننده بی خوابی:

استرس‌

چاقي‌

مصرف‌ دخانيات‌

پیشگیری:

شیوه زندگي‌اي‌ را در پيش‌ گيريد كه‌ الگوي‌ خواب‌ طبيعي‌ را به‌ هم‌ نزند (به‌ قسمت‌ اصول‌ كلي‌ درمان‌ مراجعه‌ كنيد). اگر خوابتان‌ نمي‌برد، برخيزيد و كاري‌ انجام‌ دهيد. از خوابيدن‌ طولاني‌مدت‌ در طي‌ روز خودداري‌ كنيد.
اجتناب‌ از هرگونه‌ علت‌ احتمالي‌ در صورت‌ امكان

درمان:

سعي‌ كنيد استرس‌ خود را كم‌ كنيد.

روش‌هاي‌ آرام‌سازي‌ خود را فراگيريد و به‌ كار بنديد.
تا چندين‌ ساعت‌ قبل‌ از خواب‌ از مواد محرك‌ استفاده‌ نكنيد.
براي‌ درمان‌ هرگونه‌ بيماري‌ زمينه‌ساز به‌ پزشك‌ خود مراجعه‌ كنيد و اگر دارويي‌ باعث‌ بي‌خوابي‌ شده‌ است‌ از پزشك‌ خود راهنمايي‌ و كمك‌ بخواهيد.
پيش‌ از خواب‌ در وان‌ آب‌ گرم‌ كمي‌ بياساييد.
اتاق‌ خواب‌ خود را تبديل‌ بكه‌ دفتر كار نكنيد.

محيط‌ اطراف‌ را براي‌ خواب‌ هرچه‌ بهتر آماده‌ كنيد.
براي‌ به‌ خواب‌ رفتن‌، ذهن‌ خود را خاموش‌ كنيد و تنها به‌ افكار آرامش‌بخش‌ فكر كنيد. موزيك‌ ملايم‌ بگذاريد.
برنامه‌ خواب‌ خود را منظم‌ كنيد.
در صورت‌ امكان‌ مي‌توانيد از وسايلي‌ مثل‌ پنبه‌ گوش‌، چشم‌بند، يا پتوي‌ الكتريكي‌ استفاده‌ كنيد.
اگر علت‌ بي‌خوابي‌ رواني‌ باشد، روان‌درماني‌ يا مشاوره‌ مي‌تواند مفيد واقع‌ شود.

به‌ طور منظم‌ ورزش‌ كنيد تا به‌ اندازه‌ كافي‌ خسته‌ شويد، اما هيچگاه‌ تا 2 ساعت‌ قبل‌ از خواب‌ ورزش‌ نكنيد.

رژيم‌ غذايي‌ خاصي‌ توصيه‌ نمي‌شود، اما اگر قبلاً سوء هاضمه‌ خواب‌ شما را مختل‌ كرده‌ است‌، تا 3 ساعت‌ پيش‌ از خواب‌ چيزي‌ نخوريد.

نوشيدن‌ يك‌ ليوان‌ شيرگرم‌ قبل‌ از خواب‌ براي‌ بعضي‌ از افراد مفيد است‌.

Irteb.com

موفق باشید دوست من

mahmood123
04-04-2005, 20:45
سلام
خسته نباشی دوست گرامی
مطلب شما در مورد تیروئید را خواندم و بسیار مفید بود
یک سوال بیرون زدگی چشم به حالت عادی برمیگردد بعد از درمان؟
سیگار برای کسانی که بیرون زدگی یا همان گریوز دارند بسیار بد است آیا صحت دارد؟

ممنون از شما
دوست من با سلام

زمانی که آسیب چشمی گریوز پیشرونده باشد درمان رضایت بخش آن مشکلترین جزء درمان است.

آسیب چشمی در اغلب بیماران عمدتا بدون ارتباط با هیپرتیروییدی سیر ملایم دارد.

در اغلب موارد آسیب چشمی با گذشت زمان کاهش یافته و ناپدید می شود اما اگزوفتالمی (بیرون زدگی چشم) و فلج عضلات چشم ممکن است تا حدودی باقی بماند.

البته در نوع خفیف بیماری ممکن است بتوان با روشهای ساده نظیر بالا بردن سر هنگام خواب و تجویز داروهای مدر برای کاهش خیز و تهیه عینک آفتابی برای محافظت چشمها در برابر نور آفتاب و وزش باد و اجسام خارجی نتایج قابل توجهی به دست آورد.

در موارد شدیدو با اگزوفتالمی پیشرونده باید پردنیزولون (کورتون) با دوز بالا تجویز شود در مواردی که آسیب چشمی علیرغم این روشها پیشرفت کند با برداشتن بخشی از استخوان کاسه چشم از فشار داخل کاسه چشم می کاهند.

اما اثر سیگار بر روی اگزوفتالمی چیز اثبات شده و صد در صد علمی نمی باشد و اگر هم اثر گذار باشد در حد کار تحقیقاتی و مقاله است و در کتب پزشکی اشاره خاصی نشده است.

موفق باشید دوست عزیز

mahmood123
04-04-2005, 20:46
سلام دوست عزيز
من مدتي است در ناحيه كشاله ران پا نزديك آلت تناسلي لكه هاي بزرگ قرمز مشاهده كردم كه وقتي به دكتر مراجعه كردم گفت قارچ است .
به من يه تعداد قرص داد و يك كرم . ميخواستم بدونم خوردن قرص براي چيست؟
آيا بهتر نيست فقط كرم را استفاده كنم ؟
شستن موضع با الكل سفيد فايده اي دارد يا خطرناك است ؟
با سلام

كچلي‌ كشاله‌ ران‌ عبارت‌ است‌ از عفونت‌ پوست‌ در كشاله‌ ران‌ با يكي‌ از چند نوع‌ قارچ‌. اين‌ قارچ‌ها در كشاله‌ ران‌ رشد مي‌كنند كه‌ تاريكي‌، گرما و رطوبت‌ رشد آنها را تحريك‌ مي‌كند. كچلي‌ كشاله‌ ران‌ در مردان‌ شايع‌تر از زنان‌ است‌. سرايت‌ فرد به‌ فرد دارد.

علایم شایع

لكه‌هاي‌ پوسته‌ريزي‌كننده‌ در پوست‌ كشاله‌ ران‌، ران‌ و باسن‌. لكه‌ها لبه‌ واضح‌ دارند. گاهي‌ تاول‌هاي‌ كوچك‌ و پر چركي‌ ظاهر مي‌گردند.
خارش‌ نواحي‌ مبتلا
درد (اگر پوست‌ دچار عفونت‌ باكتريايي‌ ثانويه‌ شود(

علل

عفونت‌ با قارچ‌هاي‌ كپكي‌ به‌ نام‌ درماتوفيت‌
تماس‌ با سطوح‌ دچار عفونت‌ مثل‌ پارچه‌ يا نيمكت‌

علل تشدید کننده

هواي‌ گرم‌ و مرطوب‌
تعريق‌ بيش‌ از حد
چاقي‌ كه‌ منجر به‌ تعريق‌ مي‌شود.
اصطكاك‌ پوست‌ با پوست‌ در اثر حركت‌ دايمي‌

پیشگیری

بعد از حمام‌ به‌ دقت‌ خود را خشك‌ كنيد.
در يك‌ حمام‌ مرطوب‌ ننشينيد.
زيرپوش‌ نخي‌، آزاد و جاذب‌ رطوبت‌ بپوشيد.
براي‌ هر فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري ، از محافظ‌هاي‌ ورزشي‌ و زيرپوش‌ تميز و خشك‌ استفاده‌ كنيد.
در صورت‌ ابتلاي‌ قبلي‌ به‌ كچلي‌ كشاله‌ ران‌، بعد از حمام‌ از تولنافتيت‌ (تيناكتين‌) كه‌ بدون‌ نياز به‌ نسخه‌ مي‌توانيد آن‌ را تهيه‌ كنيد استفاده‌ نماييد. اين‌ پودر مانع‌ عود مي‌شود.

عواقب مورد انتظار

با درمان‌ مي‌توان‌ علايم‌ را ظرف‌ 3-2 هفته‌ كنترل‌ كرد.

عوارض احتمالی

درماتيت‌ تماسي‌ يا آلرژيك‌ همراه‌ با كچلي‌ كشاله‌ ران‌ كه‌ نيازمند درمان‌ اضافي‌ معمولاً با داروهاي‌ استروييدي‌ موضعي‌ است‌.
بهبودي‌ آهسته‌
عفونت‌ باكتريايي‌ ثانويه‌ در ناحيه‌ مبتلا
بثور حاصل‌ از «واكنش‌ ايد» (پاسخ‌ ايمني‌ آلرژيك‌ به‌ اين‌ اختلال‌) در دست‌ها و صورت‌ (نادر(

درمان

تشخيص‌ شامل‌ موارد زير است‌:
مشاهده‌ علايم‌ توسط‌ خود شما
شرح‌ حال‌ طبي‌ و معاينه‌ فيزيكي‌ توسط‌ پزشك‌ در صورت‌ لزوم‌
بررسي‌هاي‌ آزمايشگاهي‌ از جمله‌ بررسي‌ ميكروسكوپي‌ پوسته‌هاي‌ كنده‌ شده‌ و آغشته‌ در محلول‌ هيدروكسيد پتاسيم‌، ممكن‌ است‌ انجام‌ شوند.
تنها با آب‌ تميز حمام‌ كنيد. تا بهبودي‌ كامل‌ پوست‌، صابون‌ نزنيد. صابون‌ پوست‌ مبتلا را تحريك‌ مي‌كند.
زيرپوش‌ نخي‌ آزاد بپوشيد.
بعد از شنا فوراً لباس‌ خشك‌ بپوشيد.
اگر دچار كچلي‌ پاي‌ ورزشكاران‌ نيز هستيد، با مراقبت‌ يكسان‌، هر دو ناحيه‌ را درمان‌ كنيد.

درمان‌ موضعي‌ با داروهاي‌ ضد قارچ‌ از جمله‌ كلوتريمازول‌، كتوكونازول‌ يا ميكونازول‌ يا ساير داروهاي‌ اين‌ دسته‌
داروهاي‌ ضد قارچ‌ خوراكي‌ مثلاً گريزئوفولوين‌ براي‌ موارد شديد

Irteb.com

دوست گرامی در موارد شدید این عفونت قارچی و در مواردی که به درمان موضعی جواب ندهد و در مواردی کههمراه التهاب و خارش شدید باشد از داروی خوراکی استفاده میشود و شستن با الکل تاثیر چندانی نداردو حتما باید از درمانهای ضد قارچی استفاده شود.

موفق باشید.

R-e-z-A
04-04-2005, 21:07
دوست عزیز دکتر محمود عزیز

یک سئوال داشتم , درصورتیکه بزاق دهان فردی بیش از حد طبیعی تراوش نماید آیا راهی برای کم کردن میزان ترشح وجود دارد؟

با تشکر - رضا

mahmood123
04-04-2005, 21:56
سلام به دکتر گرامی
منظورم TGاست. حد اکثر آن 200 نوشته شده. من 30 ساله هستم.سابقه TG در اقوام وجود دارد.وزنم هم 65-70 است.
دوست من سلام

معمولا سطح تری گلیسرید زیر 250 میلی گرم در دسی لیتر را طبیعی و بین 250-500 را مرزی و بیش از 500 را غیر طبیعی می دانند البته این مقدار در کیت های آزمایشگاهی مختلف مختصر تفاوت دارد. بهترین درمان در ابتدا کاهش مصرف چربی است رژیم ماهی-سبزیجات خیلی موثر است ورزش آئروبیک منظم(ورزش منظم منظور 45 دقیقه ورزش کمتر از حداکثر توان در 5 روز هفته می باشد.) نیز نقش مهمی بازی می کند.نکات دیگر که جالب است بدانید این است که مصرف الکل باعث افزایش تری گلیسرید می شود.ازداروهای موثر در کاهش تری گلیسرید می توان به موارد زیر اشاره کرد: کلوفیبرات- ژمفیبروزیل-نیاسین- روغن ماهی و... ولی در مورد شما بهتر است اولا رژیم غذایی خود را حفظ کرده و از ماهی و سبزیجات استفاده نمایید و ثانیا ورزش را فراموش نکنید و مجدد بعد از حدود 3 -4 هفته آزمایش را تکرار کنید.

موفق باشید.

mahmood123
04-04-2005, 22:21
دوست عزیز دکتر محمود عزیز

یک سئوال داشتم , درصورتیکه بزاق دهان فردی بیش از حد طبیعی تراوش نماید آیا راهی برای کم کردن میزان ترشح وجود دارد؟

با تشکر - رضا
رضا جان سلام

از علل افزایش بزاق می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- محرکهای اشتها

2- مصرف پیلوکارپین (مقلد پارا سمپاتیک)

3- اختلالات روانی (نوروز) وهیجانی

4- حاملگی

5- استفراغ

6- التهاب همراه با جسم خارجی یا به همراه تومور حلق یا مری

7- انگلهای گوارشی (البته بیشتر باعث افزایش بزاق هنگام خواب می شود)

8- سرشتی و بدون علت

داروهای مقلد سمپاتیک موجب کاهش بزاق میشود و در این موارد کاربرد دارد ولی قبل از تجویز آن باید سایر علل افزایش بزاق بررسی شود و بعد اقدام به تجویز این قبیل داروها شود.
موفق باشید دوست من

mansour1212
05-04-2005, 00:49
با سلام
میخواستم کمی در مورد ناراحتی عصاب بدانم و راههای مبارزه با آن را بدانم ایا ناراحتی عصاب می تواند باعث افسردگی شود.
با تشکر از دوست عزیز

mansour1212
05-04-2005, 00:57
با سلام خدمت دوست عزیز
می خواستم کمی در مورد بیماریه ÷وستی ÷زوریوزیس و راههای درمان آن کمی توضیح دهید و اینکه می گویند درمان قطعی ندارد صحت دارد. با تشکر از دوست عزیز
و خسته نباشید خدمت شما

mahmood123
05-04-2005, 05:00
با سلام
میخواستم کمی در مورد ناراحتی عصاب بدانم و راههای مبارزه با آن را بدانم ایا ناراحتی عصاب می تواند باعث افسردگی شود.
با تشکر از دوست عزیزدوست من با سلام
به تاپیک زیر مراجعه کن.
http://www.irsat.org/vbforum/showthread.php?t=10360

mahmood123
05-04-2005, 05:10
با سلام خدمت دوست عزیز
می خواستم کمی در مورد بیماریه ÷وستی ÷زوریوزیس و راههای درمان آن کمی توضیح دهید و اینکه می گویند درمان قطعی ندارد صحت دارد. با تشکر از دوست عزیز
و خسته نباشید خدمت شما
پسوريازيس‌ يك‌ اختلال‌ پوستي‌ همراه‌ پوسته‌ريزي‌ كه‌ مشخصه‌ آن‌ دوره‌هاي‌ مكرر فروكش‌ و عود بيماري‌ است‌. اين‌ عارضه‌ پوست‌ سر، آرنج‌ها، زانوها، قفسه‌ سينه‌، پشت‌، بازوها، ساق‌ها، انگشتان‌ دست‌ و پا و چين‌ بين‌ باسن‌ را درگير مي‌كند. پسوريازيس‌ در اواخر كودكي‌ يا اوايل‌ بزرگسالي‌ شروع‌ شده‌ و در سراسر عمر تداوم‌ مي‌يابد. علايم‌ شايع‌
نواحي‌ پوستي‌ مختصراً برجسته‌ با كناره‌هاي‌ قرمز و تنگ‌ و پوشيده‌ شده‌ از پوسته‌هاي‌ بزرگ‌ سفيد يا نقره‌اي‌ رنگ‌. اين‌ ضايعات‌ ترك‌ خورده‌ و دردناك‌ مي‌گردند.
خارش‌ (گاهي‌)
درد مفاصل‌

علل‌

علت‌ دقيق‌آن‌ شناخته‌ است‌ ولي‌ احتمالاً ناشي‌ از يك‌ اختلال‌ خودايمني‌ است‌.

عوامل تشديد كننده بيماري

سابقه‌ خانوادگي‌ پسوريازس‌
آرتريت‌ روماتوييد
آسيب‌ موضعي‌ پوست‌
عفونت‌هاي‌ (ويروسي‌ يا باكتريايي‌) نواحي‌ ديگر بدن‌
استرس‌
آب‌ و هواي‌ سرد
عوامل‌ ژنتيك‌. افراد دچار پسوريازيس‌ داراي‌ پادگن‌هاي‌ HLA خاصي‌ بوده‌ و ميزان‌ بروز اين‌ بيماري‌ در سفيدپوستان‌ بيشتر است‌. پیشگیری
در حال‌ حاضر اين‌ بيماري‌ قابل‌ پيشگيري‌ نيست‌. (http://www.irteb.com/bimariha/conditions-step.asp-t=399.htm#start)

عواقبت‌ مورد انتظار

اين‌ بيماري‌ قابل‌ علاج‌ نيست‌ و علايم‌ آن‌ با درمان‌ قابل‌ كنترل‌ است‌. بيماري‌ ممكن‌ است‌ بين‌ حملات‌ مدت‌هاي‌ طولاني‌ غيرفعال‌ باقي‌ بماند. در خانم‌ها شدت‌ بيماري‌ در طي‌ بارداري‌ كاهش‌ مي‌يابد.

عوارض‌ احتمالي‌
عفونت‌ باكتريايي‌ ثانويه‌ در محل‌ درگير پوستي‌
پسوزيازيس‌ پوستولي‌ (تاول‌ چركي‌)
آرتريت‌ مرتبط‌ با پسوريازيس‌

درمان‌

اصول‌ كلی- تشخيص‌ بيماري‌ بر اساس‌ نماي‌ ظاهري‌ ضايعات‌ پوستي‌، و در صورت‌ نياز به‌ نتايج‌ نمونه‌برداري‌ پوست‌ مطرح‌ مي‌گردد.
- علاج‌ دايمي‌ براي‌ اين‌ بيماري‌ وجود ندارد. سطح‌ درماني‌ بسته‌ به‌ نوع‌ پسوريازيس‌، وسعت‌ بيماري‌، واكنش‌ بيمار نسبت‌ به‌ بيماري‌، و اثر بيماري‌ بر زندگي‌ بيمار متفاوت‌ است‌.
- در صورت‌ امكان‌ براي‌ زندگي‌ به‌ يك‌ منطقه‌ داراي‌ آب‌ و هواي‌ گرم‌ نقل‌ مكان‌ كنيد زيرا شدت‌ اين‌ بيماري‌ در آب‌ و هواي‌ سرد افزايش‌ مي‌يابد.
- حفظ‌ بهداشت‌ مطلوب‌ پوست‌ با حمام‌ گرفتن‌ روزانه‌ مهم‌ است‌.
- از آسيب‌ پوست‌ از جمله‌ كيسه‌ كشيدن‌ شديد اجتناب‌ كنيد. زيرا آسيب‌ پوستي‌ مي‌تواند باعث‌ شعله‌ور شدن‌ حمله‌ جديد بيماري‌ گردد.
- از خشكي‌ پوست‌ جلوگيري‌ كنيد كه‌ اين‌ كار تعداد دفعات‌ عود بيماري‌ را كاهش‌ مي‌دهد. براي‌ كاهش‌ پوسته‌ريزي‌ از پاك‌ كننده‌هاي‌ بدون‌ آب‌ و تركيبات‌ حاوي‌ قطران‌ يا كورتون‌ براي‌ موي‌ سر استفاده‌ كنيد.
- تا حد امكان‌ به‌ طور مكرر پوست‌ را در حد متوسط‌ در معرض‌ نور آفتاب‌ قرار دهيد.
- حمام‌ با بلغور جو دوسر ممكن‌ است‌ باعث‌ نرم‌ شدن‌ پوسته‌ها گردد. براي‌ اين‌ منظور يك‌ فنجان‌ بلغور جو دوسر در يك‌ وان‌ آب‌ كافي‌ است‌.
- در مورد هر گونه‌ مشكل‌ رواني‌ ناشي‌ از پسوريازيس‌ با متخصص‌ مربوطه‌ مشورت‌ نماييد. داروهاداروهاي‌ زير براي‌ كاهش‌ التهاب‌ و پوسته‌ريزي‌ ممكن‌ است‌ تجويز شود:
پمادهاي‌ حاوي‌ قطران‌
داروهاي‌ كورتوني‌ موضعي‌ جهت‌ استفاده‌ در زير پانسمان‌هاي‌ پلاستيكي‌
داروهاي‌ سركوبگر دستگاه‌ ايمني‌ (در موارد خيلي‌ شديد بيماري‌)
اشعه‌ درماني‌ PUVA (تجويز يك‌ داروي‌ مخصوص‌ و سپس‌ تاباندن‌ اشعه‌ ماوراء بنفش‌ نوع‌ آ به‌ پوست‌)
تركيب‌ حمام‌ تار با UVB (اشعه‌ ماوراء بنفش‌ نوع‌ بي‌)
آنتي‌هيستامين‌ها براي‌ تسكين‌ خارش‌
در موارد پسوريازيس‌ پوستولي‌ (تاول‌ چركي‌) اترتينيت‌، ايزوتره‌تينوئين‌ يا متوتركسات‌ خوراكي‌ ممكن‌ است‌ تجويز شود.

(http://www.irteb.com/bimariha/conditions-step.asp-t=399.htm#start)
فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماری
محدوديتي‌ وجود ندارد.

رژيم‌ غذايي‌

رژيم‌ خاصي‌ نياز نيست‌. (http://www.irteb.com/bimariha/conditions-step.asp-t=399.htm#start)

درچه شرايطي بايد به پزشك مراجعه نمود؟

اگر شما يا يكي‌ از اعضاي‌ خانواده تان‌ داراي‌ علايم‌ پسوريازيس‌ بوده‌ و يا علايم‌ پس‌ از درمان‌ عود نمايد.
بروز پوستول‌ (تاول‌ چركي‌) بر روي‌ پوست‌ همراه‌ تب‌، درد عضلاني‌ و خستگي‌ در طي‌ حملات‌.
اگر دچار علايم جديد و غيرقابل توجيه شده ايد. داروهاي‌ تجويزي‌ ممكن‌ است‌ با عوارض‌ جانبي‌ همراه‌ باشند.

irteb.com

Mehr@n
05-04-2005, 05:37
دوست من با سلام

زمانی که آسیب چشمی گریوز پیشرونده باشد درمان رضایت بخش آن مشکلترین جزء درمان است.

آسیب چشمی در اغلب بیماران عمدتا بدون ارتباط با هیپرتیروییدی سیر ملایم دارد.

در اغلب موارد آسیب چشمی با گذشت زمان کاهش یافته و ناپدید می شود اما اگزوفتالمی (بیرون زدگی چشم) و فلج عضلات چشم ممکن است تا حدودی باقی بماند.

البته در نوع خفیف بیماری ممکن است بتوان با روشهای ساده نظیر بالا بردن سر هنگام خواب و تجویز داروهای مدر برای کاهش خیز و تهیه عینک آفتابی برای محافظت چشمها در برابر نور آفتاب و وزش باد و اجسام خارجی نتایج قابل توجهی به دست آورد.

در موارد شدیدو با اگزوفتالمی پیشرونده باید پردنیزولون (کورتون) با دوز بالا تجویز شود در مواردی که آسیب چشمی علیرغم این روشها پیشرفت کند با برداشتن بخشی از استخوان کاسه چشم از فشار داخل کاسه چشم می کاهند.

اما اثر سیگار بر روی اگزوفتالمی چیز اثبات شده و صد در صد علمی نمی باشد و اگر هم اثر گذار باشد در حد کار تحقیقاتی و مقاله است و در کتب پزشکی اشاره خاصی نشده است.

موفق باشید دوست عزیز


سلام
ممنون از پاسخ شما
متشکرم دوست گرامی:)

mahmood123
29-04-2005, 13:41
با سلام خدمت دوستان گرامی

با توجه به مشکلات شخصی که برایم پیش آمده بود متاسفانه مدتی در کنار شما دوستان گرامی نبودم. ازاینکه مجددا در کنار شما عزیزان هستم خیلی خوشحالم و همچنین جای دارد از کلیه دوستان عزیزی که در این مدت به من لطف داشتند تشکر نمایم.

دوستان گرامی شما می توانید در ادامه این تاپیک سوالات پزشکی خود را مجددا مطرح نمایید.

همچنین لازم به ذکر است که پاسخ سوالات آن دسته از عزیزانی که سوالات خود را به صورت پیغام خصوصی مطرح نموده بودند بتدریج به صورت پیغام خصوصی برایشان ارسال می گردد.

موفق پیروز و سربلند باشید.

PERSIAN GULF
15-05-2005, 03:36
دکتر محمود خان عزیز هدف من از نوشتن این پاسخ تنها تشکر بی اندازه از لطف شما به برو بچه های سایت می باشد. واقعا افتخار بزرگی به ما داده اید.

اما میگن سلام گرگ بی طمع هم نیست .:d

راستش دو تا سوال داشتم که امیدوارم تکراری نباشه.
اول اینکه مدتیه جلوی مانیتور که می شینم سردرد شدیدی می گیرم درحالیکه مانیتور من از جدیدترین مانیتورهای سامسونگه و قبلا این مشکل را نداشتم. و احساس هم میکنم ریزش موهایم بیشتر شده و تقریبا بغل موهام داره خالی میشه. البته قبلا هم کمی ریزش مو داشتم اما نه به این شدت.

دوم مربوط به ریزش مو میباشد . چه کار کنم ریزش موهام متوقف بشه و چه داروئی را بیشتر از همه موثر میدانید. راستش بغل موهای پدرم هم همینطوریه و به صورت M میباشد اما درکل ریزش موهای من به نظر خیلی بیش از حد به نظر می رسه و بسیار بیشتر از برادران دیگرم می باشه. راستش اونها برخلاف من کم مونده توی چشمشون هم مو در بیارند!!

ممنون دکتر محمود خان عزیز.

mahmood123
15-05-2005, 17:37
دکتر محمود خان عزیز هدف من از نوشتن این پاسخ تنها تشکر بی اندازه از لطف شما به برو بچه های سایت می باشد. واقعا افتخار بزرگی به ما داده اید.

اما میگن سلام گرگ بی طمع هم نیست .:d

راستش دو تا سوال داشتم که امیدوارم تکراری نباشه.
اول اینکه مدتیه جلوی مانیتور که می شینم سردرد شدیدی می گیرم درحالیکه مانیتور من از جدیدترین مانیتورهای سامسونگه و قبلا این مشکل را نداشتم. و احساس هم میکنم ریزش موهایم بیشتر شده و تقریبا بغل موهام داره خالی میشه. البته قبلا هم کمی ریزش مو داشتم اما نه به این شدت.

دوم مربوط به ریزش مو میباشد . چه کار کنم ریزش موهام متوقف بشه و چه داروئی را بیشتر از همه موثر میدانید. راستش بغل موهای پدرم هم همینطوریه و به صورت M میباشد اما درکل ریزش موهای من به نظر خیلی بیش از حد به نظر می رسه و بسیار بیشتر از برادران دیگرم می باشه. راستش اونها برخلاف من کم مونده توی چشمشون هم مو در بیارند!!

ممنون دکتر محمود خان عزیز.
دوست خوب من با سلام

از جمله عللی که به دنبال کار با کامپیوتر و به دنبال نگاه کردن به مونیتور آن باعث سردرد میشود میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

میگرن

آستیگماتیسم چشم

سردرد عصبی

نگاه کردن بیش از حد به صفحه مونیتور

بنا براین سعی کنید قبل از هر چیزی موارد زیر را رعایت کنید:

استفاده از صفحه های محافظ جلوی مونیتور کامپیوتر

عدم کار کردن زیاد با کامپیوتر

اگر اختلال آستیگماتیسم چشمی دارید نمره عینک خود را تجدید کنید

کار با کامپیوتر را در محیط بی سروصدا انجام دهید

مقدار نور صفحه مونیتور خودتان را تنظیم کنید بطوری که چشم شما را اذیت نکند

بر روی صفحه مونیتور زیاد خیره نشود و دقت نکنید

اگر با اینها مشکل شما بر طرف نشد نیاز به بررسی بیشتر از جهت میگرن و سردرد عصبی دارید

اما در مورد ریزش مو شما :

ریزش مو با طرح M در مردان بیشتر علل ژنتیک و هورمونی دارد و برای درمان آن موارد زیر توصیه میشود:

1- استفاده از قرصهای ویتامین گروه ب

2- استفاده از کپسول هماتینیک

3- استفاده از برس که بطور مرتب باید به سر کشیده شود تا هم خونرسانی به سر را بیشتر کند و هم کار غدد چربی مو را تنظیم کند زیرا چربی زیاد میتواند موجب ریزش شود

4- اگر موهای چرب دارید از شامپوی موهای چرب و همینطور از شامپوهایی نظیر سلنیم سولفاید و پیریتیون زینک 2 بار در هفته استفاده کنید تا چربی سر را متعادل کند

5- از شب بیداری بپرهیزید( دوست گرامی این چه موقع از شب است که بیدار بودید و این سوال را پرسیدید!)

6- استفاده از محلول مینوکسیدیل بصورت موضعی

البته درمانهای دیگری هم امروزه کاربرد دارد از جمله:

1- قرص پروپشیا یا فیناستراید

2- استفاده از جراحی ترمیمی و کاشت مو

موفق وپیروز باشید.

Dr.Nima
15-05-2005, 17:42
سلام . میخواستم در مورد ویتیلیگو بنویسی که اخرین درمانش چی هستش. ؟ درمان قطعی میده یا نه ؟ برای جلوگیری از پیشرفت اون چکار باید کرد و چه دارویی استفاده کرد مرسی

mahmood123
15-05-2005, 17:49
سلام . میخواستم در مورد ویتیلیگو بنویسی که اخرین درمانش چی هستش. ؟ درمان قطعی میده یا نه ؟ برای جلوگیری از پیشرفت اون چکار باید کرد و چه دارویی استفاده کرد مرسی
پيسی يا برص (ويتيليگو) يک بيماری پوستی است که در آن لک های سفيد رنگ به دليل از دست رفتن رنگدانه پوست بوجود می آيند. در هر جای بدن ممکن است ديده شوند و معمولاْ بصورت قرينه هستند
ضايعات پيسی بصورت لکه های سفيد است و بيشتر در مناطق تحت فشار از جمله زانو و آرنج ديده ميشود. شايع ترين مناطق شامل: صورت، لب ها، دست ها، بازوها، پاها و نواحی تناسلی می باشند.




افرادی که به پيسی مبتلا ميشوند
از هر صد نفر معمولاْ يک يا دو نفر به اين بيماری مبتلا ميشوند. نيمی از افراد مبتلا معمولاْ قبل از بيست سالگی از بيماری خود اطلاع دارند. و يک پنجم بيماران يکی از افراد خانواده اشان نيز دچار اين بيماری است. این بیماری ميتواند در هر سنی بروز کند ولی بيشترين زمان بروز آن در سنين جوانی و ميان سالی است. اين بيماري چون بصورت خود ايمني بروز ميکند احتمال وجود بيماريهاي خود ايمني ديگر نيز وجود دارد از جمله ريزش مو بصورت سکه اي يا آلوپسي اره آتا، بيماري غده تيروئيد، و کم خوني پرنيشس؛ به همين دليل بايد اين بيماران بررسی بيشتری از جهت وجود بيماری ديگری شوند در غير اين صورت اين بيماران از نظر سلامت عمومی در وضعيت خوبی بسر می برند.


بوجود آمدن رنگ پوست
ملانين، رنگدانه ای است که عامل تعيين کننده رنگ پوست؛ مو و چشم های ما می باشد و توسط سلولهای ملانوسيت (رنگدانه ساز) توليد می شود. اگر اين سلولها از بين بروند و يا نتوانند رنگدانه بسازند رنگ پوست روشن تر شده و يا به کلی سفيد می شود.


علت پيسی
وقتی سلول های رنگدانه ساز به دلايل ناشناخته از بين روند، پيسی بوجود می آيد. از بين رفتن سلول های رنگدانه ساز را به دلايل گوناگونی فرض کرده اند از جمله فعال شدن سيستم ايمنی و از بين بردن سلولهای ملانين ساز بصورت نابجا و يا وجود نقص در ژن و حساس شدن اين سلولها به آسيب های جزئی و از بين آنها و غيره .... پيسی بيماری ساری نيست يعنی با تماس با فردی که اين ضايعات را دارد بيماری انتقال نميابد بلکه اين بيماری در سرشت فرد وجود دارد و از طريق ژن قابل انتقال است ( برخلاف آنچه در ديد عام وجود دارد که از تماس با اين افراد اجتناب ميکنند.).


چگونگی پيشرفت پيسی
وسعت، دوره و شدت از دست رفتن رنگدانه در اشخاص مختلف متفاوت است. افراد با پوست روشن نسبت به پوست تيره ديرتر متوجه بيماری خود می شوند. در موارد شديد ممکن است تمام سطح پوست بطور يکنواخت سفيد گردد. هيچ روشی برای پيش بينی اينکه اين بيماری در فردی چقدر پيشرفت خواهد کرد يا چقدر طول بيماری ادامه خواهد داشت، وجود ندارد. اين بيماري بصورتهاي فراگير ( بيشتر نواحي پوست و مو درگير ميشود ) ناحيه اي ( قسمتي از بدن درگير است ) موضعي ( ناحيه محدودي درگير ميشود ).
پيسی معمولاْ با از دست رفتن ناگهانی رنگدانه در يک نقطه شروع می شود. اين فرآيند می تواند ادامه يابد و يا خودبخود متوقف شود. دوره های از دست رفتن رنگدانه و بوجود آمدن رنگدانه بطور مداوم می تواند تکرار شود و يا بطور ثابت باقی بماند. اين بيماري ميتواند خيلي سريع پيشرفت کند و قسمتهاي عمده پوست و مو را درگير کند و يا خيلي آهسته پيش رود و تنها قسمت کوچکي را سفيد کند. و همچنين ممکن است در يک ناحيه بدون هيچ پيشرفتي متوقف شود.


آيا درمان قطعی برای پيسی وجود دارد
بدليل ناشناخته بودن علت پيسی و از دست رفتن سلولهای رنگدانه ساز درمان قطعی وجود ندارد ولی با تحقيقات و روشهای درمانی اين اميد وجود دارد که در آينده بتوان اين بيماری را از بين برد. در حال حاضر روش درمانی موثری که باعث بهبودی همه بيماران شود؛ هنوز شناسايی نشده است و هر بيماری می تواند با روش خاصی درمان شود.


درمان پيسی
درمان آن بيشتر براي توقف سفيدي و برگرداندن پيگمان در آن ناحيه ميباشد. گاهی بهترين درمان عدم درمان است بويژه در افراد با پوست روشن. در اين افراد جلوگيری از برنزه شدن پوست و پيدايش تضاد رنگ و در نتيجه مخفی ماندن لک های پيسی خواهد شد.

در مناطق درگيری، پوست فاقد دفاع در برابر نور آفتاب و اثرات مخرب و زيان آور اشعه ماوراء بنفش آن است. اين نواحی براحتی دچار آفتاب سوختگی می شوند. بنابراين نواحی از بدن که با لباس پوشيده نمی شود بايد با کرمهای ضد آفتاب با فاکتور محافظتی حداقل بيست پوشانده شود. از قرار گرفتن در معرض آفتاب در ساعات حداکثر تابش (ده صبح تا چهار عصر) اجتناب گردد.

يکی از راههای پنهان کردن، پوشاندن ناحيه درگير با کرم پودر رنگی مطابق با رنگ پوست است که اين ضايعات از ديده پنهان شوند. خالکوبی ناحيه درگير با رنگ پوست راه ديگر پنهان کردن است. هيچ کدام از اين روش ها راه درمانی نيست و فقط موجب بهبودی ظاهری فرد ميشود.



باز گرداندن رنگ پوست طبيعی
راههاي مختلفي براي رسيدن به اين منظور وجود دارد:
کورتون موضعی: اول بصورت داروهاي موضعي حاوي کورتون که باعث تضعيف سيستم ايمني مهاجم ميگردد. اين داروها می توانند در افراد با درگيری يک يا چند ناحيه کوچک موثر باشند. اين داروها بايد همزمان با ساير درمان ها به کار برده شوند. مصرف طولانی مدت اين داروها بخصوص با قدرت بالا باعث نازک شدن پوست و ترکهای پوستی می شود. بنابراين استفاده از آن بايد تحت نظر يک متخصص پوست انجام گيرد.

پووا (نوردرمانی): درمان نواحی درگير با اشعه ماوراء بنفش و مصرف داروئی بنام پسورالن بصورت خوراکی يا موضعی.

پيوند پوست: در صورت عدم بهبودي در صورتي که بيماري متوقف شده باشد و هيچگونه پيشرفتي نداشته باشد ميتوان به کمک عمل جراحي پوست سالم را در نواحي درگير بصورت نقطه اي کاشت. اين روش راههاي گوناگوني دارد که بسته به پوست افراد و امکانات موجود ميتوان روش مناسبي را انتخاب کرد. انتقال پوست از نواحی طبيعی به نواحی سفيد شده فقط در مورد تعداد محدودی از بيماران مبتلا به پيسی امکان پذير می باشد که ضايعات پيسی محدود به يک ناحيه باشد و مدت ثابت بودن ضايعه (بدون پيشرفت) طولانی باشد.

از بين بردن رنگدانه باقيمانده: در بيمارانی که ضايعه وسعت زيادی دارد؛ عملی ترين روش درمان، رنگ زدایی از نواحی طبيعی پوست و يکدست کردن رنگ آن است. در اين روش از داروهای رنگ بر يا بوسيله ليزر رنگ طبيعی پوست باقيمانده را از بين می برند. اين بيماران بايد از در معرض آفتاب قرار گرفتن بدون محافظ (لباس، کلاه و کرم ضدآفتاب) اجتناب کنند.
جديداْ داروهاي گياهي را براي درمان اين بيماري معرفي کرده اند که تا حدودي موثر ميباشد. کاستن اضطرابهاي روحي در درمان بسيار کمک کننده ميباشد.
پيشگيری
از آنجاييکه علت بيماری ناشناخته است، روش موثر پيشگيری وجود ندارد. نقش استرس های روحی در ايجاد و تشديد بيماری قطعاْ مشخص نشده ولی در اکثر افراد دوره های شدت بيماری با استرس رابطه مستقيم دارد. در بعضی بيماريهای پوستی پديده داريم بنام پديده کوبنر که در اين بيماريها هر قسمت از بدن که تحت تروما يا ضربه قرار گيرد ضايعات بيماری در اين نواحی پديدار ميشود اين ضربه الزاماْ ضربه مکانيکی نيست بلکه هر ضربه ای از جمله ترومای شيميائی، سوختگی اسيدی و بازی، خراشيدگی، زخم، محل جراحی و حتی آفتاب سوختگی ميتواند باشد. از جمله اين بيماريها ميتوان از پيسی، پسوريازيس يا داء صدف، ليکن پلان، زگيل و ... نام برد. ضايعات پيسی ميتواند در هر قسمت از بدن ديده شود و علاوه بر پوست ميتواند در ناحيه درگير موها را نيز سفيد کند و همانطور که ذکر شد در نواحی تحت فشار و مستعد تروما بيشتر ديده ميشود. بدليل مثبت بودن پديده کوبنر در اين بيماری و جلوگيری از بروز ضايعه در صورت بايد اين افراد بطور مرتب از ضد آفتاب استفاده کنند و کمتر در معرض مستقيم آفتاب قرار گيرند. نقش تغذيه در ايجاد و يا بهبودی پيسی مشخص نيست و در حال حاضر هيچ محدوديت غذائی توصيه نميشود.
shirazderm.com

PERSIAN GULF
19-05-2005, 03:41
دوست خوب من با سلام

از جمله عللی که به دنبال کار با کامپیوتر و به دنبال نگاه کردن به مونیتور آن باعث سردرد میشود میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

میگرن

آستیگماتیسم چشم

سردرد عصبی

نگاه کردن بیش از حد به صفحه مونیتور

بنا براین سعی کنید قبل از هر چیزی موارد زیر را رعایت کنید:

استفاده از صفحه های محافظ جلوی مونیتور کامپیوتر

عدم کار کردن زیاد با کامپیوتر

اگر اختلال آستیگماتیسم چشمی دارید نمره عینک خود را تجدید کنید

کار با کامپیوتر را در محیط بی سروصدا انجام دهید

مقدار نور صفحه مونیتور خودتان را تنظیم کنید بطوری که چشم شما را اذیت نکند

بر روی صفحه مونیتور زیاد خیره نشود و دقت نکنید

اگر با اینها مشکل شما بر طرف نشد نیاز به بررسی بیشتر از جهت میگرن و سردرد عصبی دارید

اما در مورد ریزش مو شما :

ریزش مو با طرح M در مردان بیشتر علل ژنتیک و هورمونی دارد و برای درمان آن موارد زیر توصیه میشود:

1- استفاده از قرصهای ویتامین گروه ب

2- استفاده از کپسول هماتینیک

3- استفاده از برس که بطور مرتب باید به سر کشیده شود تا هم خونرسانی به سر را بیشتر کند و هم کار غدد چربی مو را تنظیم کند زیرا چربی زیاد میتواند موجب ریزش شود

4- اگر موهای چرب دارید از شامپوی موهای چرب و همینطور از شامپوهایی نظیر سلنیم سولفاید و پیریتیون زینک 2 بار در هفته استفاده کنید تا چربی سر را متعادل کند

5- از شب بیداری بپرهیزید( دوست گرامی این چه موقع از شب است که بیدار بودید و این سوال را پرسیدید!)

6- استفاده از محلول مینوکسیدیل بصورت موضعی

البته درمانهای دیگری هم امروزه کاربرد دارد از جمله:

1- قرص پروپشیا یا فیناستراید

2- استفاده از جراحی ترمیمی و کاشت مو

موفق وپیروز باشید.


]


بسیار بسیار ممنون هستم . اما ببخشید که باز هم سرتون رو درد میارم آخه راستشو بخواید دارم یه جورهائی از این فرصت سو استفاده می کنم و سوالاتم رو برای دکتر نرفتن اینجا مطرح می کنم. راستش دستم به دامنتون قبل از اینکه جلوی موهام خالی بشه به داد قیافه ام برسید:(

حالا به نظر شما چه جوری می تونم سریع جلوی ریزش زیاد فعلیشو بگیرم؟ اصلا هم مشکل کمبود خواب ندارم فقط دور از جونتون بعضی وقتها مثل جغدها روزها می خوابم و شبها بیدارم.

البته قبلا برای 3 ماه و به طور متناوب ماینوکسیدیل مصرف کردم ( نخوردمش ها ;) ) اما هیچ تاثیری در کاهش ریزش نداشت و به نظر یه چیز قویتر لازم دارم. حالا می خوام ببینم اون کپسولی که گفتید موثره؟
پروپشیا هم خیلی گرونه و فکر کنم بسته ای 70 هزارتومن باشه که البته مثل اینکه باید دائما هم مصرف بشه.

درمورد برس کشیدن هم از همون روزی که فرمودین دارم سرم رو با برس سمباده می کشم.

کاشت مو هم که فکر نکنم هنوز به اون مراحل رسیده باشم اما برای فضولی هم که شده به یکی از مراکز پیوند موی زنده زنگ زدم اما اونها پول خون باباشون رو می خواستند و قیمتهائی در حدود یک ملیون تومان می خواستند!!!

اما همانطور که گفتم مشکل اصلی من ریزش زیاده و هنوز موهام خالی نشده اما فکر می کنم با این روند تا یکی دو سال آینده جلوی موهام خیلی خالی بشه و شاید حتی از حالت M هم خارج بشه و به ... برسه.

ممنون شما دکتر جان.

mehdi asheghi
19-05-2005, 08:42
با عرض سلام و خسته نباشید

من چند وقتی است که چربی اضافه در ناحیه کتفم ایجاد شده

وهر کاری که می کنم درست نمی شود حال من باید چی کار کونم

email:asheghi_snack@yahoo.com

ممنون می شوم که من را راهنمای کنید.
:(

mahmood123
19-05-2005, 13:08
]


بسیار بسیار ممنون هستم . اما ببخشید که باز هم سرتون رو درد میارم آخه راستشو بخواید دارم یه جورهائی از این فرصت سو استفاده می کنم و سوالاتم رو برای دکتر نرفتن اینجا مطرح می کنم. راستش دستم به دامنتون قبل از اینکه جلوی موهام خالی بشه به داد قیافه ام برسید:(

حالا به نظر شما چه جوری می تونم سریع جلوی ریزش زیاد فعلیشو بگیرم؟ اصلا هم مشکل کمبود خواب ندارم فقط دور از جونتون بعضی وقتها مثل جغدها روزها می خوابم و شبها بیدارم.

البته قبلا برای 3 ماه و به طور متناوب ماینوکسیدیل مصرف کردم ( نخوردمش ها ;) ) اما هیچ تاثیری در کاهش ریزش نداشت و به نظر یه چیز قویتر لازم دارم. حالا می خوام ببینم اون کپسولی که گفتید موثره؟
پروپشیا هم خیلی گرونه و فکر کنم بسته ای 70 هزارتومن باشه که البته مثل اینکه باید دائما هم مصرف بشه.

درمورد برس کشیدن هم از همون روزی که فرمودین دارم سرم رو با برس سمباده می کشم.

کاشت مو هم که فکر نکنم هنوز به اون مراحل رسیده باشم اما برای فضولی هم که شده به یکی از مراکز پیوند موی زنده زنگ زدم اما اونها پول خون باباشون رو می خواستند و قیمتهائی در حدود یک ملیون تومان می خواستند!!!

اما همانطور که گفتم مشکل اصلی من ریزش زیاده و هنوز موهام خالی نشده اما فکر می کنم با این روند تا یکی دو سال آینده جلوی موهام خیلی خالی بشه و شاید حتی از حالت M هم خارج بشه و به ... برسه.

ممنون شما دکتر جان.
دوست عزیز
درمانهایی که امروزه بکار میرود جز کاشت مو به طریقه جراحی پلاستیک هیچکدام کارایی و نتیجه جالب و قطعی ندارد و حتی کپسول پروپشیا یا فیناستراید نیز در همه پاسخگو نمی باشد.
بنابراین بهتر است از خیر مو بگذرید;)
ولی از شوخی که بگذریم بهداشت مو و مصرف داروهای تقویتی و ویتامین گروه ب که در بالا ذکر شد تا حدی میتواند از ریزش زیاد مو بکاهد.
موفق باشید.

mahmood123
19-05-2005, 13:13
با عرض سلام و خسته نباشید

من چند وقتی است که چربی اضافه در ناحیه کتفم ایجاد شده

وهر کاری که می کنم درست نمی شود حال من باید چی کار کونم

email:asheghi_snack@yahoo.com

ممنون می شوم که من را راهنمای کنید.
:(
دوست گرامی با سلام
تجمع توده چربی در نواحی پشت بدن میتواند لیپوم باشد که در اصل نوعی توده خوش خیم است که درمانی جز خارج کردن آن توسط جراحی سرپایی و ساده ندارد.
بنابراین توصیه میکنم اگر از نظر زیبایی برایتان مشکل ایجاد کرده و برایتان قابل تحمل نیست و یا همراه درد میباشد به پزشک متخصص جراحی عمومی مراجعه نمایید تا به صورت سرپایی و در مطب خارج گردد.
موفق باشید.

mahmood123
19-05-2005, 13:19
دوست گرامیparseh

از عوارض قرص مخمر یا yeast میتواند موارد زیر باشد:
1-سوزش سر دل
2-سردرد
3-درد معده
4- نفخ معده
5-سرگیجه
6- و افزایش گاز معده و روده
ولی عوارضی همچون عوارض کلیوی در کتب پزشکی قید نشده است.
موفق باشید.

آينده
22-05-2005, 18:39
از مدير محترم بخش پزشكي ميخوام در مورد اثرات سكس برميزان يادگيري توضيحاتي رو بفرمايند. و در ضمن عوارض و احتمالا محاسن استمنا رو بدون در نظر گرفتن مسائل سنتي و ديني بيان كنن و علل خصوص تاثيرش بر ميزان يادگيري

steven
22-05-2005, 20:33
دوست عزیزم دکتر محمود :

از اینکه مثل همیشه با اقتدار بخش را پویا و زنده نگهداشتید خوشحال و سپاسگزارم .
نبود شما بشدت در بخش احساس شد .
با شما بودن را آرزو داریم .
موفق و سلامت باشید .

در پناه حق
با ارادات
استیون

nasser 25
26-05-2005, 02:40
با سلام میخواستم بدانم کسانی که بینیهایشان را برای زیبایی عمل میکنند تا جه مدت بینی ورم دارد و بینی شکل و فرم خود را میگیرد متشکرم

mahmood123
26-05-2005, 21:26
با سلام میخواستم بدانم کسانی که بینیهایشان را برای زیبایی عمل میکنند تا جه مدت بینی ورم دارد و بینی شکل و فرم خود را میگیرد متشکرم
دوست گرامی

پس از عمل جراحی رینوپلاستی حدود 2 هفته زمان نیاز است تا التهاب اولیه و کبودی برطرف شود و حدود 6 ماه بعد جراحی تورم و ورم بعد از جراحی بطور کامل برطرف میشود و گفته میشود کیفیت وارزیابی جراحی پس از 2 سال از جراحی مشخص خواهد شد. البته این زمانها در افراد مختلف بر حسب نوع جراحی و مهارت جراح و استعداد افراد در ترمیم شدن بافتها کمی فرق می کند.

موفق باشید.

ali500
28-05-2005, 07:59
ba salam
agar mishe atelaate kameli raje be (***kam kare teroed ***)be man bedahed va in ke darmanesh va alaemesh chest
yek donya mamnon

mahmood123
28-05-2005, 11:34
ba salam
agar mishe atelaate kameli raje be (***kam kare teroed ***)be man bedahed va in ke darmanesh va alaemesh chest
yek donya mamnon
كم‌كاري‌ تيروييد عبارت‌ است‌ از كاهش‌ فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري غده‌ تيروييد كه‌ باعث‌ كاهش‌ توليد هورمون‌هاي‌ تيروييدي‌ مي‌شود. غده‌ تيروييد يك‌ غده‌ پروانه‌اي‌ در جلوي‌ گردن‌ است‌. تقريباً تمام‌ فرايندهاي‌ متابوليك‌ تحت‌تأثير هورمون‌هاي‌ تيروييدي‌ قرار مي‌گيرند. كم‌كاري‌ تيروييد در هر دو جنس‌ و در هر سني‌ رخ‌ مي‌دهد، اما در زنان‌ ميانسال‌ شايع‌تر است‌.


علايم‌ شايع‌
نامحتمل‌ است‌ كه‌ تمام‌ علايم‌ زير در يك‌ فرد وجود داشته‌ باشند، اما اكثر بيماران‌ داراي‌ چندين‌ علامت‌ از علايم‌ زير هستند:
كم‌ شدن‌ تحمل‌ به‌ سرما
كم‌ شدن‌ اشتها
يبوست‌
درد قفسه‌ سينه‌
موي‌ خشن‌ يا با رشد كند
كند، تند، يا نامنظم‌ بودن‌ ضربان‌ قلب‌
افزايش‌ وزن‌ يا برعكس‌، لاغري‌ شديد
بي‌حالي‌ يا شل‌ بودن‌، يا برعكس‌، بي‌قرار بودن‌
خواب‌آلودگي‌ يا برعكس‌، بي‌خوابي‌
اختلال‌ رواني‌، از جمله‌ افسردگي‌، روان‌پريشي‌، يا ضعيف‌ شدن‌ حافظه‌
تجمع‌ مايع‌ در بدن‌، خصوصاً در اطراف‌ چشم‌ها
حالت‌ خمودگي‌ در صورت‌ و پايين‌ افتادگي‌ پلك‌ها
خشن‌ شدن‌ پوست‌
كم‌ شدن‌ تحمل‌ به‌ داروها
كم‌ شدن‌ ميل‌ جنسي‌ و ناباروري‌
اختلالات‌ قاعدگي‌
كم‌خوني‌
كرختي‌ يا سوزن‌ سوزن‌ شدن‌ دست‌ها و پاها
كلفت‌ يا خشن‌ شدن‌ صدا
علل‌

گاهي‌ ناشناخته‌ است‌. شايع‌ترين‌ علل‌ عبارتند از:
بيماري‌هاي‌ خودايمني‌، كه‌ در طي‌ آنها دستگاه‌ ايمني‌ بدن‌ عملكرد غيرطبيعي‌ دارد و به‌ غده‌ تيروييد حمله‌ مي‌برد.
درمان‌ با يد راديواكتيو
جراحي‌ براي‌ درمان‌ پركاري‌ تيروييد
كمبود يد در رژيم‌ غذايي‌
كاهش‌ فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري غده‌ هيپوفيز، كه‌ ترشح‌كننده‌ هورمون‌ محرك‌ تيروييد است‌.
داروهايي‌ مثل‌ ليتيم‌ كه‌ از فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري تيروييد مي‌كاهند.
عوامل تشديد كننده بيماري

سن‌ بالاي‌ 60 سال‌ چاقي‌
جراحي‌ براي‌ درمان‌ پركاري‌ تيروييد
درمان‌ با اشعه‌ ايكس
‌پيشگيري‌

راه‌ خاصي‌ براي‌ پيشگيري‌ از كم‌كاري‌ اوليه‌ تيروييد وجود ندارد.
پس‌ از جراحي‌ تيروييد يا تخريب‌ تيروييد توسط‌ اشعه‌ درماني‌، تا آخر عمر هورمون‌ تيروييد به‌ صورت‌ قرص‌ بايد دريافت‌ شود.
عواقب‌ مورد انتظار

معمولاً با دادن‌ هورمون‌ تيروييد و تنظيم‌ دقيق‌ مصرف‌ آن‌ قابل‌ درمان‌ است‌. هورمون‌ درماني‌ عبارت‌ است‌ از فراهم‌ آوردن‌ تيروييدي‌ به‌ اندازه‌ كافي‌ براي‌ بدن‌ تا كارايي‌ عملكردهاي‌ طبيعي‌ بدن‌ حفظ‌ شود. امكان‌ دارد تا چندين‌ ماه‌ نياز به‌ ارزيابي‌ پزشكي‌ وجود داشته‌ باشد تا مقدار مناسب‌ هورمون‌ تيروييدي‌ كه‌ بايد داده‌ شود معلوم‌ شود. در صورتي‌ كه‌ درمان‌ قطع‌ شود، بيماري‌ عود مي‌كند.
عوارض‌ احتمالي‌

اغماي‌ ميكسدم‌ ـ كه‌ عارضه‌ تهديدكننده‌ جان‌ بيمار است‌.
افزايش‌ استعداد ابتلا به‌ عفونت‌ها
بروز بحران‌ غده‌ فوق‌كليوي‌ در اثر درمان‌ شديد كم‌كاري‌ تيروييد
ناباروري‌
درمان‌ زياده‌ از حد به‌ مدت‌ طولاني‌ مي‌تواند باعث‌ كاهش‌ تراكم‌ معدني‌ استخوان‌ شود.
درمان‌

اصول‌ كلي‌

آزمايش‌ خون‌ از نظر هورمون‌هاي‌ تيروييدي‌. با آزمايش‌ مي‌توان‌ تشخيص‌ كم‌كاري‌ تيروييد را مسجل‌ كرد اما نمي‌توان‌ مشخص‌ كرد كه‌ چه‌ ميزان‌ هورمون‌ براي‌ درمان‌ لازم‌ است‌.
اهداف‌ درمان‌ عبارتند از تجويز هورمون‌ تيروييد و شناسايي‌ علايم‌ براي‌ پيشگيري‌ از زياد بودن‌ يا كم‌ بودن‌ مقدار هورمون‌ تيروييد تجويز شده‌
اگر موارد اورژانسي‌ رخ‌ دهد مثل‌ اغماي‌ ميكسدم‌ (بسيار به‌ ندرت‌ در هواي‌ گرم‌ رخ‌ مي‌دهد، اما در هواي‌ سرد شايع‌تر است‌)، امكان‌ دارد نياز به‌ بستري‌ شدن‌ وجود داشته‌ باشد.

داروها

هورمون‌ تيروييد تجويز خواهد شد. ميزان‌ مصرفي‌ برحسب‌ سن‌، وزن‌، جنس‌، ظرفيت‌ عملكرد تيروييد، ساير داروهاي‌ مصرفي‌ و عملكرد روده‌ تعيين‌ مي‌شود.

فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري

محدوديتي‌ براي‌ آن‌ وجود ندارد. تا حدي‌ كه‌ مي‌توانيد فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري خود را حفظ‌ كنيد.

رژيم‌ غذايي‌

رژيم‌ خاصي‌ براي‌ كم‌كاري‌ تيروييد توصيه‌ نمي‌شود. با خوردن‌ رژيم‌ پرفيبر از بروز يبوست‌ جلوگيري‌ به‌ عمل‌ آوريد.

درچه شرايطي بايد به پزشك مراجعه نمود؟

اگر شما يا يكي‌ از اعضاي‌ خانواده‌تان‌ علايم‌ كم‌كاري‌ تيروييد را داريد.
اگر علايم‌ در عرض‌ 3 هفته‌ از شروع‌ درمان‌ رو به‌ بهبود نگذارند.
اگر دچار علايم‌ جديد و غير قابل‌ توجيه‌ شده‌ايد. داروهاي‌ مورد استفاده‌ در درمان‌ ممكن‌ است‌ عوارض‌ جانبي‌ به‌ همراه‌ داشته‌ باشند.
اگر اغما يا تشنج‌ رخ‌ دهد، فوراً بايد درخواست‌ كمك‌ اورژانس‌ شود.

irteb.com

ميديا
30-05-2005, 02:32
با سلام خدمت شما
من سنم 18سال است وزنم 51كيلوگرم است به نظر شما من بايد چيكار كنم كه وزن بالا بره
در ضمن من زيا هم غذا ميخورم ولي حدود4سال است كه ***********نميدانم اثر **** است يا نه -----مچ دستم شايدحدود 4سانتيمتر عرض دارد لطفا من را راهنمايي كنيد خيلي از لطفتون ممنونم

mahmood123
30-05-2005, 19:13
با سلام خدمت شما
من سنم 18سال است وزنم 51كيلوگرم است به نظر شما من بايد چيكار كنم كه وزن بالا بره
در ضمن من زيا هم غذا ميخورم ولي حدود4سال است كه ***********نميدانم اثر **** است يا نه -----مچ دستم شايدحدود 4سانتيمتر عرض دارد لطفا من را راهنمايي كنيد خيلي از لطفتون ممنونم
دوست گرامی اگر قد شما در محدوده 143 الی 160 سانت باشد در محدوده نرمال قرار دارید.
اگر بیشتر از 160 سانت قد دارید شما دچار کاهش وزن هستید و توصیه میکنم به تاپیک لاغری (http://www.asrejavaan.com/showthread.php?t=5801)مراجعه کنید.
همچنین پست شماره 11 همین تاپیک را نیز مطالعه کنید.

sartorius
31-05-2005, 12:51
جناب دكتر محمود عزيز.سلام.

من ميخواستم بدونم كه آيا ميشود ماينوكسيديل را روي صورت هم استفاده كرد يا نه؟ 2% يا 5% ؟

ممنونم

mahmood123
01-06-2005, 01:11
جناب دكتر محمود عزيز.سلام.



من ميخواستم بدونم كه آيا ميشود ماينوكسيديل را روي صورت هم استفاده كرد يا نه؟ 2% يا 5% ؟

ممنونم








دوست گرامی سلام
داروی مینوکسیدیل گاهی در درمان ریزش موی منطقه ای یا آلوپسی آرئاتا بر روی صورت با غلظت 5 درصد به تنهایی یا همراه آنترالن کاربرد دارد.
البته تاکید میکنم این موضوع بستگی به تشخیص ممکن است در افراد مختلف و نوع بیماری فرق کند.

alfi
02-06-2005, 07:06
با سلام
میخواستم اگه میشه در مورد ضعف عضلات فیله و درد ناشی از آن و راه درمانش توضیح بدین>
سپاسگذارم

mahmood123
02-06-2005, 21:17
با سلام
میخواستم اگه میشه در مورد ضعف عضلات فیله و درد ناشی از آن و راه درمانش توضیح بدین>
سپاسگذارم
دوست گرامی عضلات فیله یا بهتر بگویم عضلات ارکتور اسپینه عضلاتی هستند که در راست کردن ستون فقرات نقش ایفا میکنند و معمولا درد این عضلات میتواند ناشی از عوامل متعددی همچون وضعیت بد و نامناسب قرار دادن ستون فقرات و سرما و ضربات و... باشد برای تقویت این عضلات ورزشهای متعددی وجود دارد که در مبحث ما نمی گنجد و بیشتر مربیان ورزشهای ایروبیک و پرورش اندام ورزشهای مناسبی در این زمینه را پیشنهاد میدهند. ولی در مورد درد ناشی از این عضلات باید بگویم موارد زیر مناسب است:
- اصلاح وضعیت قرارگیری ستون فقرات
- عدم قرار گیری در هوای سرد پس از فعالیتهای سنگین و ورزش
- گرم کردن این عضلات به کمک وسایلی مانند کیسه های آب گرم
- ماساژ این عضلات
- استفاذه از ژلهای ضد درد مانند پیروکسی کام و دیکلوفناک موضعی
- استفاده از داروهای خوراکی ضد اسپاسمهای عضلانی مانند متوکاربامول و بکلوفن
- استفاده از داروهای ضد درد غیر استروییدی مانند بروفن
و... موفق باشید.

keyarash
04-06-2005, 14:48
باعرض سلام وارادت حضورهمكارمحترم ومديرزحمت كش بخش پزشكي
من دكتراشكان كياني متخصص بيهوشي ومراقبتهاي ويژه هستم ازجنابعالي به لحاظ ايجاداين بخش درسايت بسيارسپاسگذارهستم وامادگي خودرابراي همكاري باحضرت عالي درجهت پيشبردوارتقاي
اين بخش كه همانا افزايش سطح اطلاعات واگاهيهاي هموطنان عزيزدرمسائل بهداشتي وپزشكي است اعلام مينمايم.
اميدانكه دست دردست هم به ياري يزدان پاك سرشت بتوانيم ايراني ارهرحيث سربلندوازادبنانماييم.
ارادتمندشما:دكتراشكان كياني

mahmood123
04-06-2005, 15:42
همکار بزرگوارم دکتر اشکان عزیز

از توجه حضرتعالی به این بخش از سایت و پیشنهاد همکاری بزرگوارانه شما بسیار سپاسگذارم.
از طریق پیغام خصوصی سایت با شما در ارتباط خواهم بود.
با ارادت
mahmood123

ghassem
04-06-2005, 16:05
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست و استاد گرامي اقاي محمود
دوست عزيز خوشحالم كه مي بينم انجمن شما موفق مي باشد./ خسته نباشيد. و دست شما درد نكنه در اين بخش با نظم خاصي كه دارد پاسخگوي كاربراني كه سوال و يا مشكلي دارند مي باشيد.بنده شخصا به عنوان يك كار بر از حضورتان تشكر مي نمايم . و اميدوارم كه هميشه موفق باشيد. دوست عزيز چنانچه در راستاي اهداف كارتان با مشكلي برخورد و نيازي مد نظرتان بود بفرماييد تا اقدام شود. و به نظرم اين انجمن بايد در حالت مهم قرار بگيرد.تا براحتي در ديد بازديد كننده گان باشد. برايتان بهترين ارزو ها را از خدواند متعال خواهانم.قاسم

mahmood123
04-06-2005, 22:44
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست و استاد گرامي اقاي محمود
دوست عزيز خوشحالم كه مي بينم انجمن شما موفق مي باشد./ خسته نباشيد. و دست شما درد نكنه در اين بخش با نظم خاصي كه دارد پاسخگوي كاربراني كه سوال و يا مشكلي دارند مي باشيد.بنده شخصا به عنوان يك كار بر از حضورتان تشكر مي نمايم . و اميدوارم كه هميشه موفق باشيد. دوست عزيز چنانچه در راستاي اهداف كارتان با مشكلي برخورد و نيازي مد نظرتان بود بفرماييد تا اقدام شود. و به نظرم اين انجمن بايد در حالت مهم قرار بگيرد.تا براحتي در ديد بازديد كننده گان باشد. برايتان بهترين ارزو ها را از خدواند متعال خواهانم.قاسم
با سلام خدمت دوست خوبم قاسم عزیز
از اینکه با سخنان زیبایتان این تاپیک را مزین نموده اید سپاسگذارم.
آرزوی سلامتی و موفقیت شما را دارم.
با ارادت
mahmood123

abas onlin
04-06-2005, 23:03
سلام اقای دکتر
من حدود 10 سال است که حساسیت چشمی دارم که خیلی اذیتم میکند .
در این مدت من قطره های زیادی استفاده کرده ام ولی تاثیری نداشتند لطفا بگویید چه کار کنم.متشکرم

mahmood123
04-06-2005, 23:25
سلام اقای دکتر
من حدود 10 سال است که حساسیت چشمی دارم که خیلی اذیتم میکند .
در این مدت من قطره های زیادی استفاده کرده ام ولی تاثیری نداشتند لطفا بگویید چه کار کنم.متشکرم
با سلام
دوست عزیز بیماری به نام venral conjunctivitis وجود دارد که بیشتر در بهار شایع است سن ابتلا به آن در محدوده سنی حدود 5 تا 25 سال است که همراه با کنژکتیویت و قرمزی چشم و خارش و...میباشد که بیشتر پدیده آلرژیک را برای آن مطرح نموده اند علایم چشمی آن با قطره های استروییدی کاهش می یابد ولی بطور کلی از بین رفتنی نیست برای پیشگیری آن از قطره کرومولین استفاده میشود جالب است بدانید بهترین درمان آن مهاجرت به مناطقی است که آب و هوای سرد و مرطوب دارند عود بیماری در بهار و تابستان شایع است.

heical
05-06-2005, 11:25
جناب دكتر محمود عزيز سلام.اميدوارم حالتان خوب باشد.

غرض از مزاحمت اينكه موهاي يكي ازآشنايان من از چند ماه قبل به طور ناگهاني شروع به ريزش كرد و الان هيچ مويي روي سر و صورت و حتي ابروي او وجود ندارد.ميخواستم ببينم اين بيماري چطور بيماري است و راه درمان آن چيست؟سن او را به طور دقيق نمي دانم ولي فكر ميكنم حدود 15-16 ساله باشد.

از محبت شما بسيار ممنونم.

mahmood123
05-06-2005, 12:34
جناب دكتر محمود عزيز سلام.اميدوارم حالتان خوب باشد.


غرض از مزاحمت اينكه موهاي يكي ازآشنايان من از چند ماه قبل به طور ناگهاني شروع به ريزش كرد و الان هيچ مويي روي سر و صورت و حتي ابروي او وجود ندارد.ميخواستم ببينم اين بيماري چطور بيماري است و راه درمان آن چيست؟سن او را به طور دقيق نمي دانم ولي فكر ميكنم حدود 15-16 ساله باشد.

از محبت شما بسيار ممنونم.





دوست من با سلام

نوعی بیماری بنام آلوپسی توتالیس وجود دارد که اغلب افراد جوان را درگیر میکند که این افراد دوره هایی از رشد و ریزش موی سر را دارند البته نوع شدیدتر آن آلوپسی یونیورسالیس نام دارد که با ریزش موی کل بدن همراه است پیش آگهی و عاقبت این بیماران چندان خوب نمی باشد و از جمله عللی که برای آن ذکر شده میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

علل نا مشخص

استرس

اتوایمیون(نوعی بیماری خود ایمنی)

درمانهای متعددی برای آنها صورت میگیرد از جمله استفاده از استروییدهای سیستمیک وریدی و خوراکی مانند پردنیزولون و متیل پردنیزولون – فتوکموتراپی و استفاده از متوکسا لن همراه نور فرابنفش با طول موج بالا – سایر درمانها عبارتند از:سیکلوسپورین- نیتروژن موستارد- گاماگلوبولین و....

abas onlin
05-06-2005, 21:57
با سلام .از شما بخاطر جواب دادن به سوالم متشکرم:
در آزمایشم قسمتی است بااسم HGB که مقدارش 16.4 g/dl است.
1 HGB چیست؟ 2- مقداری که متعادلش در بدن باید چقدر باشد ؟

mahmood123
06-06-2005, 01:24
با سلام .از شما بخاطر جواب دادن به سوالم متشکرم:
در آزمایشم قسمتی است بااسم HGB که مقدارش 16.4 g/dl است.
1 HGB چیست؟ 2- مقداری که متعادلش در بدن باید چقدر باشد ؟
دوست گرامی با سلام
هموگلوبین یا hgb وظیفه انتقال اکسیژن به بافتهای بدن را دارد و مقدار آن در مردان بین 14 الی 16 و در زنان بین 12 الی 14 میباشد زیادی این مقدار را پلی سیتمی میگویند .
البته لازم به ذکر است که میزان آن در مناطق کوهستانی و افراد سیگاری بالا میباشد.

ali500
06-06-2005, 12:23
باسلام:
باتوجه به اینکه محققان ودانشمندان بیاده روی ودو را برای بدن مفید میدانند *اما شایعاتی مبنی بر اینکه بیاده روی^ زیاد^ برای بدن و...مناسب نمی باشدودر سنین کهن سالی به با دردمبتلا میشوند..........

حال سوال من این هست که این مطلب تا چه حد صحت داشته وبیاده روی زیاد برای بدن مفید یا مضر میباشد.

باتشکر از شما: {اقای دکتر محمود.}

cactus
07-06-2005, 11:07
سوال من تقريبا جنبه ورزشي داره ولي يه جوريايي پزشكي هم هست !
مي خواستم ببنيم آيا طناب زدن براي بدن ضرري هم داره يا نه ؟ و اگر اصولي براي آن هست بگيد !
يا جايي رو ( سايت)معرفي كنيد تا بتونم جواب سوالم رو بگيرم ممنون !

mahmood123
08-06-2005, 02:15
باسلام:




باتوجه به اینکه محققان ودانشمندان بیاده روی ودو را برای بدن مفید میدانند *اما شایعاتی مبنی بر اینکه بیاده روی^ زیاد^ برای بدن و...مناسب نمی باشدودر سنین کهن سالی به با دردمبتلا میشوند..........







حال سوال من این هست که این مطلب تا چه حد صحت داشته وبیاده روی زیاد برای بدن مفید یا مضر میباشد.







باتشکر از شما: {اقای دکتر محمود.}






دوست گرامی با سلام

آنچه مسلم است و به کرات به افراد توصیه شده است اینست که پیاده روی در پیشگیری از امراض قلبی و همچنین هیپرلیپیدمی (افزایش چربی خون) موثر است به همین دلیل معمولا به افراد توصیه میشود در روز حداقل نیم ساعت پیاده روی داشته باشند ولی در مورد اینکه پیاده روی در سنین کهولت موجب بروز امراض شود شاید برداشت شما از این موضوع باشد که پیاده روی طولانی در افراد سالخورده ای که دچار استئوآرتریت میباشند موجب تشدید علائم استئوآرتریت میشود باشد.

به هر حال پیاده روی روزانه نیم ساعت نه تنها ضرری ندارد بلکه مفید بوده و همواره انجام آن توصیه میشود.

برای آگاهی از بیماری استئوآرتریت میتوانید به پست 83 همین تاپیک مراجعه نمائید.

موفق باشید.

mahmood123
08-06-2005, 02:18
سوال من تقريبا جنبه ورزشي داره ولي يه جوريايي پزشكي هم هست !
مي خواستم ببنيم آيا طناب زدن براي بدن ضرري هم داره يا نه ؟ و اگر اصولي براي آن هست بگيد !
يا جايي رو ( سايت)معرفي كنيد تا بتونم جواب سوالم رو بگيرم ممنون !
دوست گرامی با سلام

ورزشهایی که از نظر مکانیکی تروماهائی (ضرباتی) ولو کم ولی مستمر به زانو و پا وارد میکند میتواند زمینه را برای ابتلا به بیماری استئوآرتریت در سنین کهولت فراهم کند همچنین تروماهای کوچک (ضربات کوچک) میتواند بعدها در افرادی که به طور مکرر آن را انجام میدهند منجر به بروز شکستگیهای استرسی یا فتیگ شود ولی به طور کلی اگر ورزشهایی مانند طناب زدن به صورت سبک و کوتاه انجام شود (نه به صورت حرفه ) ضرری نخواهد داشت.

برای آگاهی از بیماری استئوآرتریت به پست بعد مراجعه کنید.

موفق باشید.

mahmood123
08-06-2005, 02:26
استئوآرتريت‌ (بيماري‌ دژنراتيو مفصل‌) تحليل‌ غضروف‌ مفصلي‌ و رشد خارهاي‌ استخواني‌ كه‌ باعث‌ التهاب‌ بافت‌هاي‌ اطراف‌ مي‌گردد. اين‌ عارضه‌ ممكن‌ است‌ هر يك‌ از مفاصل‌ را درگير سازد ولي‌ شايع‌ترين‌ مفاصل‌ درگيرعبارتند از مفاصل‌ انگشتان‌ دست‌، پا، زانو، ران‌ و ستون‌ فقرات‌. اين‌ عارضه‌ معمولاً بزرگسالان‌ بالاي‌ 45 سال‌ را مبتلا مي‌سازد.

علايم‌ شايع‌

خشكي‌ و درد مفاصل‌ از جمله‌ كمردرد. تغييرات‌ آب‌وهوا به‌ خصوص‌ سرما و رطوبت‌ ممكن‌ است‌ درد ر افزايش‌ دهند.
محدوديت‌ حركت‌ و كاهش‌ انعطاف‌پذيري‌ مفاصل‌ مبتلا
نبود قرمزي‌، گرما يا تب‌ همراه‌ درگيري‌ مفاصل‌ (معمولاً)
تورم‌ مفاصل‌ درگير (گاهي‌) به‌ خصوص‌ مفاصل‌ انگشتان‌ دست‌

صداي‌ ترق‌ و تروق‌ يا صداي‌ ساييده‌ شدن‌ با حركت‌ مفصل‌ مبتلا (گاهي‌)
علل‌
علت‌ دقيق‌ اين‌ اختلال‌ ناشناخته‌ است‌. به‌ نظر مي‌رسد نتيجه‌ تركيب‌ يا تعامل‌ عوامل‌ مكانيكي‌، زيست‌شناختی بيوشيميايي‌، التهابي‌ و ايمني‌ باشد.

عوامل تشديد كننده بيماري

چاقي‌

پرداختن‌ به‌ طور حرفه‌اي‌ به‌ فعالي‌هايي‌ كه‌ با فشار

به‌ مفاصل‌ همراهند نظير رقص‌، فوتبال‌، موسيقي‌ يا قالي‌

بافي‌

فشار بر مفاصل‌ ناشي‌ از فعاليت در زمان ابتلا به اين

بيماري و بالارفتن‌ سن‌. تقريباً همه‌ افراد بالاي‌ 50

سال‌ به‌ درجاتي‌ از استئوآرتريت‌ مبتلا هستند.

آسيب‌ به‌ آستر مفصل‌

پيشگيري‌

حفظ‌ وزن‌ در حد مناسب‌ براي‌ قد و ساختار بدن‌

داشتن‌ فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري فيزيكي‌ و در

عين‌ حال‌ خودداري‌ از فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري

هايي‌ كه‌ منجر به‌ آسيب‌ مفاصل‌ مي‌گردند، به‌ ويژه‌ پس‌

از سن‌ 40 سالگي‌. به‌ طور منظم‌ به‌ نرمش‌هاي‌ كششي‌ يا

يوگا بپردازيد.

عواقب‌ مورد انتظار

علايم‌ معمولاً قابل‌ تسكين‌ است‌ ولي‌ تغييرات‌ مفصلي‌

دايمي‌ هستند. درد ممكن‌ است‌ در آغاز خفيف‌ باشد، ولي‌

مي‌تواند به‌ قدري‌ شديد گردد كه‌ فعاليت در زمان ابتلا به

اين بيماري هاي‌ روزمره‌ و خواب‌ بيمار را دچار اختلال‌

كند.

عوارض‌ احتمالي‌

لنگيدن‌ (گاهي‌)

تحليل‌ رفتن‌ و ضعيف‌ شدن‌ عضلات‌ اطراف‌ مفصل‌ مبتلا در

اثر به‌ كارگيري‌ كمتر آنها به‌ علت‌ درد

پيشرفت‌ بيماري‌ (به‌ دليل‌ ماهيت‌ پيشرونده‌ بيماري‌)

درمان‌



اصول‌ كلي‌

بررسي‌هاي‌ تشخيصي‌ ممكن‌ است‌ شامل‌ بررسي‌ آزمايشگاهي‌

مايع‌ مفصل‌ (براي‌ ردكردن‌ احتمال‌ آرتريت‌ التهابي‌) و

راديوگرافي‌ مفاصل‌ درگير باشد.

- يك‌ طرح‌ درماني‌ جامع‌ در بردارنده‌ شناخت‌ اختلال‌،

توانبخشي‌، برنامه‌ريزي‌ براي‌ فعاليت در زمان ابتلا به

اين بيماري هاي‌ روزمره‌، و داروها مي‌باشد.

- براي‌ تخفيف‌ درد، مفاصل‌ دچار درد و سفتي‌ را به‌ مدت‌

20 دقيقه‌ 3-2 بار در روز گرم‌ كنيد. براي‌ گرم‌ كردن‌

مفصل‌ از حوله‌ داغ‌، وان‌ آب‌ داغ‌، لامپ‌هاي‌ مادون‌

قرمز، بالشتك‌هاي‌ گرم‌كننده‌ برقي‌، يا پمادها يا

محلول‌هاي‌ ايجادكننده‌ گرماي‌ عمقي‌ استفاده‌ كنيد. شنا

در يك‌ استخر آب‌ گرم‌ يا حركت‌ در يك‌ چشمه‌ معدني‌

داراي‌ جريان‌ گردابي‌ سودمند است‌.

- اگر استئوآرتريت‌ گردن‌ باعث‌ درد در بازوها شده‌ باشد

از يك‌ گردن‌بند نرم‌ بي‌حركت‌ كننده‌ گردن‌ استفاده‌

كنيد. اگر اين‌ اقدام‌ مؤثر نبود، يك‌ وسيله‌ كشش‌ گردن‌

براي‌ استفاده‌ در منزل‌ خريداري‌ كنيد.

- عضلات‌ اطراف‌ مفاصل‌ درگير را ماساژ دهيد. ماساژ خود

مفاصل‌ فايده‌اي‌ ندارد.

- در مورد استئوآرتريت‌ ستون‌ فقرات‌، هنگام‌ خواب‌ به‌

پشت‌ بخوابيد و از يك‌ تشك‌ سفت‌ استفاده‌ كنيد يا يك‌

تخته‌ چند لايه‌ به‌ قطر 2 سانتي‌متر بين‌ تخت‌ فنري‌ و

تشك‌ خود قرار دهيد. تشك‌هاي‌ مواج‌ در اين‌ زمينه‌ براي‌

برخي‌ افراد مفيد است‌.

- از شرايطي‌ كه‌ باعث‌ لرزيدن‌ مي‌شود دوري‌ كنيد. از

زيرپوش‌ گرم‌كن‌ استفاده‌ كنيد يا از فعاليت در زمان ابتلا

به اين بيماري در محيط‌ باز خودداري‌ كنيد.

- نگاه‌ مثبت‌ خود به‌ زندگي‌ را حفظ‌ كنيد، اعتماد

به‌نفس‌ خود را از دست‌ ندهيد. براي‌ جلوگيري‌ از تحليل‌

عضلات‌ به‌ فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري هاي‌

طبيعي‌ خود ادامه‌ دهيد.

- طب‌ سوزني‌ گاهي‌ كمك‌كننده‌ است‌.

- جراحي‌هاي‌ توصيه‌ شده‌ براي‌ استئوآرتريت‌ شديد شامل‌

آرتروپلاستي‌ (تعويض‌ مفصل‌) و آرترودز (بي‌حركت‌ كردن‌

مفصل‌ مي‌باشد)

داروها

آسپيرين‌ يا ساير داروهاي‌ ضدالتهابي‌، يا استامنيوفن‌

جهت‌ درد و ناراحتي‌

تزريق‌ كورتون‌ به‌ داخل‌ مفاصل‌ دچار درد و سفتي‌. اين‌

اقدام‌ ممكن‌ است‌ به‌ طور موقت‌ باعث‌ درد و ناراحتي‌

گردد.

ساير داروها نيز برحسب‌ نياز ممكن‌ است‌ تجويز شوند (نظير

شل‌كننده‌هاي‌ عضلاني‌، مسكن‌هاي‌ قوي‌تر، داروهاي‌

ضدافسردگي‌ و غيره‌)

فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري

استراحت‌ تنها در مرحله‌ حاد بيماري‌ كه‌ مفاصل‌ خيلي‌

دردناكند ضروري‌ است‌. به‌ محض‌ بهبود علايم‌، فعاليت در

زمان ابتلا به اين بيماري هاي‌ طبيعي‌ خود را از سر بگيرد.



درمان‌ فيزيكي‌ براي‌ توانبخشي‌ عضلات‌ و مفاصل‌ (تنها

براي‌ موارد شديد)

ممكن‌ است‌ جلوگيري‌ از حركت‌ زياد مفصل‌ لازم‌ باشد (با

استفاده‌ از چوب‌هاي‌ زيربغل‌، عصا، واكر و زانوبند كشي‌)

رژيم‌ غذايي‌

رژيم‌ براي‌ كاهش‌ وزن‌ در موارد اضافه‌ وزن‌

درچه شرايطي بايد به پزشك مراجعه نمود؟

اگر شما يا يكي‌ از اعضاي‌ خانواده‌ تان داراي‌ علايم‌ درد

يا سفتي‌ مفصلي‌ باشيد.

اگر دچار علايم جديد و غيرقابل توجيه شده ايد. داروهاي‌

تجويزي‌ ممكن‌ است‌ با عوارض‌ جانبي‌ همراه‌ باشد.

irteb.com

*SUNSET*
08-06-2005, 16:02
دوستان من شدیدا سرما خورده ام گلویم چرک کرده وطب هم دارم خلاصه وضعم افتضاح . یکی از دوستان به من گفت آمپولی هست که میتو نه 1 یا 2 روزه خوبت کنه . لطفا اگه کسی اسم اونو میدونه بگه. مرسی

mahmood123
08-06-2005, 19:27
دوستان من شدیدا سرما خورده ام گلویم چرک کرده وطب هم دارم خلاصه وضعم افتضاح . یکی از دوستان به من گفت آمپولی هست که میتو نه 1 یا 2 روزه خوبت کنه . لطفا اگه کسی اسم اونو میدونه بگه. مرسی
دوست گرامی در گلودردهای چرکی که عامل آن استرپتوکوک باشد بهترین درمان استفاده از پنی سیلین 200/1 میلیون واحدی به صورت عضلانی است.
در نوع آنفولانزا که عامل ویروسی دارد گاهی داروی آمانتادین در اولین روز بیماری کاربرد دارد.
استراحت و استفاده از مایعات و نوشیدنیهای گرم خوراکی و مرکبات نیز برای درمان شما موثر است.

advin
09-06-2005, 23:41
باسلام.
درصورت امکان در مورد بیماری ms توضیحاتی را به بنده بدهید.(نوع بیماری/ معایب/ راههای علاج)
با تشکر از شما

heical
10-06-2005, 13:33
باسلام.
درصورت امکان در مورد بیماری ms توضیحاتی را به بنده بدهید.(نوع بیماری/ معایب/ راههای علاج)
با تشکر از شما
MS يا به عبارتي Multiple Sclrosis يك بيماري مزمن سيستم عصبي است.براي اين بيماري علت خاص و مشخصي ذكر نسده ولي گفته ميشود كه مواردي مانند فاكتورهاي ژنتيكي و يا اتو ايميون(خود ايمن) نقش دارند.

اين بيماري در واقع در اثر از بين رفتن غلاف ميلين موجود در اطراف آكسونهاي سيستم عصبي بوجود مي آيد.نقش غلاف ميلين، عايق بندي آكسونها است بنابر اين در صورت عدم وجود اين ماده،پيامهاي عصبي كه در طول آكسون يك نرون (سلول عصبي) در حال حركت است،ميتواند نرونهاي مجاور خود را نيز تحريك كند.بنابراين در اين حالت پيام عصبي كه قرار بوده به نقطه خاصي از بدن برسد،نقاط ديگر را نيز تحريك ميكند و به همين دليل است كه كه اين افراد دچار رعشه اندامها هستند.

بيماري معمولا با عوارض عصبي شديد و يا خفيف شروع ميشود.درجه اين ابنورماليتي ها بستگي به ميزان پيشرفت بيماري دارد و براي ساليان دراز ادامه خواهد داشت.

اولين نشانه هاي بيماري به صورتهاي زير نمايان ميشوند:

اختلال حس لمس به صورت خارش ، سوزش ، مور مور شدن

دو بيني

فلج نسبي و ضعف عضلاني

نوريت چشمي(التهاب عصب چشم)

ناهماهنگي و بي نظمي در حركات عظلات كه ناشي از كمي قدرت بيمار در كنترل آنها است

مشكلات در كنترل مثانه



عوارض بعدي اين بيماري كه به دنبال عوارض اوليه بروز ميكنند عبارتند از عوارض جدي تر مربوط به نرونهاي حركتي كه به شرح زير است:



افزايش اسپاسم(گرفتگي) عضلاني

افزايش ضعف عضلاني

سرگيجه

ناهماهنگي به خصوص ناهماهنگي عضلات و ساير مشكلات مخچه اي

افسردگي

كاهش نيرو و فعاليت

بي ثباتي اخلاقي

ناهنجاري هاي حركتي

لكنت زبان

خستگي مفرط

درد



مهمترين روشهاي تشخيص قطعي بيماري عبارتند از:



بررسيهاي كلينيكي بيمار

بررسيهايMRI

تست مايع مغزي-نخاعي

و در برخي موارد استفاده از تحريكهاي مصنوعي و بر رسي واكنش آن در بيمار



تشخيصهاي اختصاصي MS شامل بيماريهاي ديگري سيستم عصبي كه باعث تخريب غلاف ميلين ميشود نيز هستكه عمدتا منشا ويروسي دارند نيز ميشود.از جمله اين بيماريها ميتوان به موارد زير اشاره كرد:

encephlomyelits(التهاب مغز و نخاع)

ساركو ييدوز

لوپوز اريتماتوز عمومي

كمبود ويتامين B-12

و .....



اين بيماري از لحاظ يافته هاي كلينيكي به چند دسته تقسيم ميشود:مرحله آرام و معمولي بيماري ، مرحله غش و بازگشت ، مرحله غش طولاني مدت ، مرحله پيشرفته اوليه و ثانويه.



هنوز درمان خاصي براي اين بيماري كشف نشده است ولي چند دارو موجود است كه ميتواند جلوي بروز نشانه هاي بيماري را بگيرد.به عنوان مثال:كورتيكواستروييدها ، اينترفرون بتا-1 بي(بتاسرون) ، اينترفرون بتا-1 آ(آونكس) ، كوپاكسون.

heical
10-06-2005, 13:33
باسلام.
درصورت امکان در مورد بیماری ms توضیحاتی را به بنده بدهید.(نوع بیماری/ معایب/ راههای علاج)
با تشکر از شما
MS يا به عبارتي Multiple Sclrosis يك بيماري مزمن سيستم عصبي است.براي اين بيماري علت خاص و مشخصي ذكر نسده ولي گفته ميشود كه مواردي مانند فاكتورهاي ژنتيكي و يا اتو ايميون(خود ايمن) نقش دارند.

اين بيماري در واقع در اثر از بين رفتن غلاف ميلين موجود در اطراف آكسونهاي سيستم عصبي بوجود مي آيد.نقش غلاف ميلين، عايق بندي آكسونها است بنابر اين در صورت عدم وجود اين ماده،پيامهاي عصبي كه در طول آكسون يك نرون (سلول عصبي) در حال حركت است،ميتواند نرونهاي مجاور خود را نيز تحريك كند.بنابراين در اين حالت پيام عصبي كه قرار بوده به نقطه خاصي از بدن برسد،نقاط ديگر را نيز تحريك ميكند .
بيماري معمولا با عوارض عصبي شديد و يا خفيف شروع ميشود.درجه اين ابنورماليتي ها بستگي به ميزان پيشرفت بيماري دارد و براي ساليان دراز ادامه خواهد داشت.
اولين نشانه هاي بيماري به صورتهاي زير نمايان ميشوند:

اختلال حس لمس به صورت خارش ، سوزش ، مور مور شدن

دو بيني

فلج نسبي و ضعف عضلاني

نوريت چشمي(التهاب عصب چشم)

ناهماهنگي و بي نظمي در حركات عظلات كه ناشي از كمي قدرت بيمار در كنترل آنها است

مشكلات در كنترل مثانه



عوارض بعدي اين بيماري كه به دنبال عوارض اوليه بروز ميكنند عبارتند از عوارض جدي تر مربوط به نرونهاي حركتي كه به شرح زير است:



افزايش اسپاسم(گرفتگي) عضلاني

افزايش ضعف عضلاني

سرگيجه

ناهماهنگي به خصوص ناهماهنگي عضلات و ساير مشكلات مخچه اي

افسردگي

كاهش نيرو و فعاليت

بي ثباتي اخلاقي

ناهنجاري هاي حركتي

لكنت زبان

خستگي مفرط

درد



مهمترين روشهاي تشخيص قطعي بيماري عبارتند از:



بررسيهاي كلينيكي بيمار

بررسيهايMRI

تست مايع مغزي-نخاعي

و در برخي موارد استفاده از تحريكهاي مصنوعي و بر رسي واكنش آن در بيمار



تشخيصهاي اختصاصي MS شامل بيماريهاي ديگري سيستم عصبي كه باعث تخريب غلاف ميلين ميشود نيز هستكه عمدتا منشا ويروسي دارند نيز ميشود.از جمله اين بيماريها ميتوان به موارد زير اشاره كرد:

encephlomyelits(التهاب مغز و نخاع)

ساركو ييدوز

لوپوز اريتماتوز عمومي

كمبود ويتامين B-12

و .....



اين بيماري از لحاظ يافته هاي كلينيكي به چند دسته تقسيم ميشود:مرحله آرام و معمولي بيماري ، مرحله غش و بازگشت ، مرحله غش طولاني مدت ، مرحله پيشرفته اوليه و ثانويه.



هنوز درمان خاصي براي اين بيماري كشف نشده است ولي چند دارو موجود است كه ميتواند جلوي بروز نشانه هاي بيماري را بگيرد.به عنوان مثال:كورتيكواستروييدها ، اينترفرون بتا-1 بي(بتاسرون) ، اينترفرون بتا-1 آ(آونكس) ، كوپاكسون.

mahmood123
10-06-2005, 14:23
باسلام.
درصورت امکان در مورد بیماری ms توضیحاتی را به بنده بدهید.(نوع بیماری/ معایب/ راههای علاج)
با تشکر از شما
اسكلروز متعدد (افم‌. افس) يك‌ اختلال‌ مزمن‌ درگيركننده‌
بسياري‌ از عملكردهاي‌ دستگاه‌ عصبي‌. يك‌ سوم‌ بيماران‌
داراي‌ بيماري‌ خفيف‌ و غيرپيشرونده‌ هستند. در يك‌ سوم‌
ديگر بيماري‌ پيشرفت‌ آهسته‌اي‌ دارد و در يك‌ سوم‌
باقيمانده‌ پيشرفت‌ بيماري‌ سريع‌ است‌. اين‌ بيماري‌
بزرگسالان‌ جوان‌ (سنين‌ 40-20 سال‌) از هر دو جنس‌ را
مبتلا مي‌سازد ولي‌ در خانم‌ها شايع‌تر است‌.
علايم‌ شايع‌
مراحل‌ زودرس‌:
اختلالات‌ چشمي‌ مبهم‌ نظير تاري‌ ديد يا دوبيني‌ متناوب‌
ضعف‌؛ اختلال‌ در راه‌ رفتن‌ يا حفظ‌ تعادل‌
اختلال‌ حسي‌ مبهم‌ يا كرختي‌ و گزگز كردن‌
مراحل‌ ديررس‌:
ضعف‌ قابل‌ توجه‌؛ لرزش‌
مشكلات‌ تكلم‌
بي‌اختياري‌ مدفوع‌ يا ادرار
نوسانات‌ خلقي‌ زياد
ناتواني‌ جنسي‌ در مردان‌ نوع‌ علايم‌ بين‌ بيماران‌
مختلف‌ بسيار متفاوت‌ است‌. گاهي‌ علايم‌ بيماران‌ به‌
اشتباه‌ به‌ مشكلات‌ روحي‌ يا عصبي‌ نسبت‌ داده‌ مي‌شود.
علل‌
علل‌ آن‌ ناشناخته‌ است‌. تحقيقات‌ در اين‌ باره‌ حاكي‌ از
آن‌ است‌ كه‌ مولتيپل‌ اسكلروز (ام‌. اس‌) ممكن‌ است‌
ناشي‌ از يك‌ اختلال‌ خودايمني‌ يا يك‌ ويروس‌ داراي‌
فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري آهسته‌ باشد.
لكه‌هايي‌ از ماده‌ سفيد در مغز و نخاع‌ تخريب‌ شده‌ و
نمي‌توانند تحريكات‌ عصبي‌ طبيعي‌ را منتقل‌ كنند.
عوارض‌ افزايش‌دهنده‌ خطر
كودكان‌ و نوجوانان‌ رشد يافته‌ در آب‌وهواي‌ سرد. مهاجرت‌
بعدي‌ به‌ به‌ منطقه‌اي‌ با آب‌وهواي‌ گرم‌ در جلوگيري‌ از
بروز بيماري‌ مؤثر نيست‌.
وجود سابقه‌ خانوادگي‌ اين‌ بيماري‌
پيشگيري‌
در حال‌ حاضر قابل‌ پيشگيري‌ نيست‌ ولي‌ دوره‌هاي‌ عود
بيماري‌ با درمان‌ كوتاه‌ مي‌شود. از عفونت‌ كه‌ موجب‌ عود
بيماري‌ مي‌شود پيشگيري‌ كنيد.
عواقب‌ مورد انتظار
گاهي‌ بهبود خودبه‌خود رخ‌ مي‌دهد. ولي‌ در بيشتر موارد،
ام‌. اس‌ غيرقابل‌ علاج‌ است‌. علايم‌ آن‌ قابل‌ تسكين‌ يا
كنترل‌ است‌، و اين‌ بيماري‌ اغلب‌ براي‌ ماه‌ها تا سال‌ها
پايدار باقي‌ مي‌ماند. به‌ طور شايع‌ بيماران‌ تا 30-20
سال‌ پس‌ از بروز بيماري‌ زنده‌ مي‌مانند.
تحقيقات‌ علمي‌ درباره‌ علل‌ و درمان‌ اين‌ بيماري‌ ادامه‌
دارد و اين‌ اميد وجود دارد كه‌ درمان‌هايي‌ مؤثرتر و
نهايتاً علايج‌بخش‌ عرضه‌ گردند.
عوارض‌ احتمالي‌
عفونت‌هاي‌ مجاري‌ ادرار ناشي‌ از اختلالات‌ دفع‌ مدفوع‌
يا ادرار
زخم‌هاي‌ فشاري‌ ناشي‌ از بستري‌ طولاني‌ مدت‌
يبوست‌ ناشي‌ از عدم‌ تحرك‌
درمان‌
اصولي‌ كلي‌
آزمون‌ خاصي‌ براي‌ تشخيص‌ اين‌ بيماري‌ وجود ندارد.
بررسي‌هاي‌ تشخيصي‌ ممكن‌ است‌ شامل‌ سي‌تي‌ اسكن‌،
ام‌آرآي‌، پاسخ‌ فراخوانده‌ بينايي‌ (پاسخ‌ الكتريكي‌
نسبت‌ به‌ تحريك‌ يك‌ دستگاه‌ حسي‌)، آزمايش‌ مايع‌ نخاع‌
و معاينه‌ فيزيكي‌ باشد.
اين‌ بيماري‌ درمان‌ اختصاصي‌ ندارد. فروكش‌ بيماري‌
خودبه‌خود رخ‌ داده‌ و ارزيابي‌ ميزان‌ موفقيت‌ درمان‌ را
مشكل‌ مي‌سازد.
حمايت‌هاي‌ روحي‌ رواني‌. تشويق‌ و اطمينان‌ دادن‌ به‌
بيماران‌ جهت‌ كمك‌ به‌ جلوگيري‌ از پيدايش‌ نااميدي‌ به‌
درمان‌ ضروري‌ است‌.
براي‌ ادراره‌ يك‌ زندگي‌ طبيعي‌ تا حدامكان‌ تلاش‌ كنيد
ولي‌ خود را خسته‌ نكيند.
از محيط‌هاي‌ گرم‌، حتي‌ از دوش‌ آب‌ داغ‌ گرفتن‌، اجتناب‌
كنيد. گرما مي‌تواند به‌ طور موقت‌ علايم‌ را تشديد كند.
از ماساژ مكرر نواحي‌ درگير استفاده‌ كنيد. اين‌ كار به‌
پيشگيري‌ از ايجاد جمع‌شدگي‌ عضلات‌ كمك‌ مي‌كند.
از استرس‌ بپرهيزيد زيرا ممكن‌ است‌ علايم‌ را بدتر كند.
گذاشتن‌ سوند ادرار توسط‌ خود بيمار در موارد تخليه‌
ناكامل‌ مثانه‌
برخي‌ درمانگران‌ طبي‌ غيرمتعهد درمان‌هاي‌ اثبات‌ نشده‌
بي‌ارزشي‌ را ارايه‌ مي‌دهند. قبل‌ از صرف‌ هزينه‌ خود
بابت‌ اين‌ درمان‌ها با گروه‌ پزشكي‌ خود در مورد
درمان‌هاي‌ غيرمعمول‌ اين‌ بيماري‌ مشورت‌ كنيد.
بستري‌ كردن‌ بيماران‌ يا مراقبت‌ از آنها در
آسايشگاه‌هاي‌ بيماران‌ بسته‌ به‌ شدت‌ بيماري‌ ممكن‌ است‌
لازم‌ باشد.
داروها
داروهاي‌ كورتوني‌ در طي‌ دوره‌هاي‌ عود بيماري‌ يا تشديد
علايم‌.
سيكلوفسفاميد به‌ مهار واكنش‌ مضّر دستگاه‌ ايمني‌ كمك‌
مي‌كند.
شل‌كننده‌هاي‌ عضلاني‌ براي‌ كنترل‌ گرفتگي‌ عضلات‌
اينترفرون‌ و ساير درمان‌ها در دست‌ بررسي‌ قرار دارند.
درمان‌هاي‌ جديدي‌ ممكن‌ است‌ به‌ زودي‌ عرضه‌ گردند.
فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري
يك‌ برنامه‌ منظم‌ از تمرين‌هاي‌ فيزيكي‌ و فعاليت در زمان
ابتلا به اين بيماري هاي‌ ذهني‌ ضروري‌ است‌. درمان‌
فيزيكي‌ و بازتواني‌ عضلاني‌ با وسايل‌ مكانيكي‌ (استفاده‌
از بريس‌، عصا يا واكر) براي‌ غلبه‌ بر معلوليت‌هاي‌
فيزيكي‌ توصيه‌ مي‌گردد.
دوره‌هاي‌ منظم‌ استراحت‌ را برنامه‌ريزي‌ كنيد.
در صورت‌ امكان‌ فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري جنبي‌
خود را ادامه‌ دهيد. مشاوره‌ با متخصص‌ مربوط‌ در
اين‌باره‌ ممكن‌ است‌ سودمند باشد.
رژيم‌ غذايي‌
از يك‌ رژيم‌ غذايي‌ عادي‌ متعادل‌ شده‌، و البته‌ پر فيبر
براي‌ پيشگيري‌ از يبوست‌، استفاده‌ كنيد.
درچه شرايطي بايد به پزشك مراجعه نمود؟
اگر شما يا يكي‌ از اعضاي‌ خانواده‌ تان داراي‌ علايم‌
افم‌ افس‌ باشيد.
بروز موارد زير در طي‌ درمان‌:
ـ اختلالات‌ بلع‌ يا تنفس‌
ـ تشديد ناگهاني‌ ضعف‌
ـ تب‌ و لرز، يا ساير علايم‌ عفونت‌
irteb.com

abas onlin
11-06-2005, 13:09
سلام دکتر محمود.

من 18 سال دارم و قد من 165 سانت است ولی وزنم کم است حدود 55 کیلو دارم درحالی که باید 65کیلو باشم .من چه کار کنم که وزنم بیشتر بشود؟ متشکرم

mahmood123
11-06-2005, 23:24
سلام دکتر محمود.

من 18 سال دارم و قد من 165 سانت است ولی وزنم کم است حدود 55 کیلو دارم درحالی که باید 65کیلو باشم .من چه کار کنم که وزنم بیشتر بشود؟ متشکرم
دوست عزیز لطفا به تاپیک لاغری (http://www.asrejavaan.com/showthread.php?t=5801)مراجعه کنید.

mahmood123
16-06-2005, 22:43
دوست گرامی mz1360

با سلام

به گمانم منظور شما شقاق مخرج باشد : شقاق یا فیشر به ترک خوردگی ناحیه مخرج گفته میشود که در این بیماری دفع مدفوع همراه با سوزش می باشد و از جمله علل آن میتوان به یبوست و تروما و بعضی از بیماریهای سیستمیک اشاره کرد. درمان در این بیماری ابتدا به صورت محافظه کارانه است یعنی رعایت رژیم غذایی پر از فیبر غذایی (سبزیجات و....) و همچنین استفاده از تشت آب گرم برای نشستن در آن روزانه 2 تا 3 بار و هر بار 20 دقیقه و استفاده از پماد آنتی همورویید و لیدوکایین است . اگر به این درمانها پاسخگو نبود نیاز به جراحی خواهد داشت.

درمورد بیهوشی و عوارض آن باید بگویم که عوارض بسته به سن بیمار و بیماری همراه وی دارد که میتواند عوارض خاص خود را داشته باشد بنابراین مخصوصا در افراد مسن و بیماران قلبی باید قبل از بیهوشی مشاوره قلب و داخلی به عمل آید و در صورت تائید آنها اقدام به جراحی شود.
موفق باشید.

mz1360
17-06-2005, 14:13
آقا محمود 123 از پاسخگویی شما مچکرم
من می خواستم بدانم جراحی شقاق به چه صورت انجام می شود چند سانت از طول و عرض مقعد
بریده می شود و چند روز طول می کشد که فرد خوب بشود بعد اون فرد مانند سابق می تواند مدفوع
را سفت دفع کند من شنیدم که بعد از جراحی دکتر یک تیکه پلاستیک در جای بریدگی می گذارد
چرا این کار را انجام می دهد

mahmood123
17-06-2005, 23:56
آقا محمود 123 از پاسخگویی شما مچکرم
من می خواستم بدانم جراحی شقاق به چه صورت انجام می شود چند سانت از طول و عرض مقعد
بریده می شود و چند روز طول می کشد که فرد خوب بشود بعد اون فرد مانند سابق می تواند مدفوع
را سفت دفع کند من شنیدم که بعد از جراحی دکتر یک تیکه پلاستیک در جای بریدگی می گذارد
چرا این کار را انجام می دهد
دوست گرامی شایعترین روش جراحی فیشر آنال به صورت اسفنگتروتومی میباشد یعنی بدین صورت که اسفنگتر آنال را در سمت کناری داخلی برش میدهند مدت بستری معمولا دو روز است و مدت مرخصی لازم برای فرد یک تا دو هفته است و پس از جراحی باید رژیم پر از فیبر و شربت ام او ام برای مدتی مصرف نماید معمولا پاسخگویی افراد به جراحی خوب میباشد.

delavar415
21-06-2005, 10:44
دوست گرامی سلام
لطف کنید اینگونه سوالات را طبق درخواست مدیریت محترم این بخش توسط پیغام خصوصی مطرح کنید
با تشکر

sagha
24-06-2005, 01:57
سلام بر دكتر محمود عزيز
هپاتيتc چه نوع بيماري مي باشد علايم و نشانه هاي ان چيست و ايا در افرادي كه اعتياد دارند و بالاي 50 سال مي باشند ( و مشكل كبد نيز وجود داشته باشد) احتمال مرگ وجود دارد (پزشك موسسه بانك خون يك عددي را حدس زد خواستم بدانم تا چه حد واقعيت دارد) و اگر اينچنين است مدت ان حدودا چند مدت مي باشد. بيمار از اشنايان مي باشد .
با تشكر

mahmood123
25-06-2005, 17:31
سلام بر دكتر محمود عزيز
هپاتيتc چه نوع بيماري مي باشد علايم و نشانه هاي ان چيست و ايا در افرادي كه اعتياد دارند و بالاي 50 سال مي باشند ( و مشكل كبد نيز وجود داشته باشد) احتمال مرگ وجود دارد (پزشك موسسه بانك خون يك عددي را حدس زد خواستم بدانم تا چه حد واقعيت دارد) و اگر اينچنين است مدت ان حدودا چند مدت مي باشد. بيمار از اشنايان مي باشد .
با تشكر
دوست گرامی با سلام در مورد هپاتیتها از جمله هپاتیت سی اگر بخواهم صحبت کنم مبحث بسیار بزرگ و سنگینی است ولی بطور خلاصه و مجمل میتوان گفت:

هپاتیت نوعی بیماری کبدی است
طروق انتقال هپاتیت سی از راه خونی و جنسی و زایمانی است. خطر آلوده شدن به آن در میان گیرندگان پیوند اعضا و مبتلایان به ایدز بیشتر است (20 درصد گیرندگان اعضا هپاتیت سی میگیرند)
غالبا در معتادان تزریقی دیده میشود و شایعترین نوع هپاتیت منتقله از طریق انتقال خون میباشد.
دوره کمون بیماری 4 تا 3 روز در موارد طولانی 4 تا 3 ماه است. معمولا هپاتیت سی حاد از لحاظ بالینی خفیف بوده و نیاز به بستری شدن ندارد و اکثر بیمارن بدون علایم بالینی هستند. فعلا واکسنی برای این بیماری وجود ندارد.
اما نکته بدی که در آنها مشاهده میشود ازمان یا مزمن شدن بیماری است. بیش از 50 درصد آنها مزمن میشوند
میزان شیوع سیروز (درگیری کبدی) حدودا 50 درصد است.
حدود 6 درصد بیمارانی که خون دریافت میکنند دچار آن میشوند که 70 درصد موارد آنها مزمن میشوند.
خصوصیات بالینی هپاتیت سی مزمن عبارت است از خستگی و سیروز و آسیت(آب آوردن شکم)ندرتا زردی و....
مورد آخر آنکه پیش آگهی و عاقبت بیمار بسته به عواملی همچون حاد یا مزمن بودن بیماری و سن بیمار و ... میتواند داشته باشد مخصوصا در بیمارانی که درگیری سیروز کبدی داده باشند با پیش آگهی خوبی روبرو نخواهند شد.
ونکته آخر آنکه میزان بقای عمر بیمار براساس نوع و میزان درگیریها و پیشرفت بیماری در فرد متفاوت خواهد بود.
موفق و پیروز باشید.

ali500
25-06-2005, 20:13
باسلام خدمت دکترمحمودعزیز:



راستش یک سوال داشتم که جوابش خیلی برام مهمه.



بدن من در تابستان بیش ازحد عرق میکنه یعنی درفصلهای دیگرهم اینطوری هست اما تابستان دیگه اوجشه.چه در منزل چه محل کارو...

اصلا نمیتونم لباسهای سفید وکلاروشن ببوشم.نمیدونم چرا انقدربدنم عرق میکنه.

من برای رفع این مشکل نیز ازانواع داروهای گیاهی استفاده کردم اما...درضمن من در حال حاضر داروی خاص مصرف نمیکنم وهمچنین بیماری خاصی نیز ندارم.

طبق روال همیشه از زحمات شما تشکر مینمایم واز جواب به سوالم ممنون هستم.



www.ashkan_ti@yahoo.com

اشکان

mahmood123
25-06-2005, 23:27
باسلام خدمت دکترمحمودعزیز:




راستش یک سوال داشتم که جوابش خیلی برام مهمه.



بدن من در تابستان بیش ازحد عرق میکنه یعنی درفصلهای دیگرهم اینطوری هست اما تابستان دیگه اوجشه.چه در منزل چه محل کارو...

اصلا نمیتونم لباسهای سفید وکلاروشن ببوشم.نمیدونم چرا انقدربدنم عرق میکنه.

من برای رفع این مشکل نیز ازانواع داروهای گیاهی استفاده کردم اما...درضمن من در حال حاضر داروی خاص مصرف نمیکنم وهمچنین بیماری خاصی نیز ندارم.

طبق روال همیشه از زحمات شما تشکر مینمایم واز جواب به سوالم ممنون هستم.








www.ashkan_ti@yahoo.com (http://www.ashkan_ti@yahoo.com/)







اشکان






دوست گرامی تعریق بیش از حد منتشر در تمام بدن میتواند علل مختلفی داشته باشد از جمله:

هیپرتیروییدی

عفونتهای مزمن از جمله بروسلوز و سل

دیابت

مصرف داروهای کولینرژیک

لنفوم

فئوکروموسیتوم

آکرومگالی

افزایش فعالیت هیپوفیز

ضایعات تحریکی هیپوتالاموس

نقرس

سندرم کارسینویید

هیپوگلیسمی

سندرم دامپینگ

سندرم قطع الکل و دارو

حالات پره شوک و شوک

اگر این موارد از نظر معاینه و آزمایش رد شود داروهایی نظیر ایندرال و یا داروهای آنتی کولینرژیک میتواند تا حدی موثر واقع شود.

در ضمن کوتاه کردن موهای بدن و پوشیدن لباس نازک نخی و استفاده از اسپری و مام دئودرانت نیز تا حدی موثر خواهد بود.

sagha
27-06-2005, 02:07
دوست گرامی با سلام در مورد هپاتیتها از جمله هپاتیت سی اگر بخواهم صحبت کنم مبحث بسیار بزرگ و سنگینی است ولی بطور خلاصه و مجمل میتوان گفت:

هپاتیت نوعی بیماری کبدی است
طروق انتقال هپاتیت سی از راه خونی و جنسی و زایمانی است. خطر آلوده شدن به آن در میان گیرندگان پیوند اعضا و مبتلایان به ایدز بیشتر است (20 درصد گیرندگان اعضا هپاتیت سی میگیرند)
غالبا در معتادان تزریقی دیده میشود و شایعترین نوع هپاتیت منتقله از طریق انتقال خون میباشد.
دوره کمون بیماری 4 تا 3 روز در موارد طولانی 4 تا 3 ماه است. معمولا هپاتیت سی حاد از لحاظ بالینی خفیف بوده و نیاز به بستری شدن ندارد و اکثر بیمارن بدون علایم بالینی هستند. فعلا واکسنی برای این بیماری وجود ندارد.
اما نکته بدی که در آنها مشاهده میشود ازمان یا مزمن شدن بیماری است. بیش از 50 درصد آنها مزمن میشوند
میزان شیوع سیروز (درگیری کبدی) حدودا 50 درصد است.
حدود 6 درصد بیمارانی که خون دریافت میکنند دچار آن میشوند که 70 درصد موارد آنها مزمن میشوند.
خصوصیات بالینی هپاتیت سی مزمن عبارت است از خستگی و سیروز و آسیت(آب آوردن شکم)ندرتا زردی و....
مورد آخر آنکه پیش آگهی و عاقبت بیمار بسته به عواملی همچون حاد یا مزمن بودن بیماری و سن بیمار و ... میتواند داشته باشد مخصوصا در بیمارانی که درگیری سیروز کبدی داده باشند با پیش آگهی خوبی روبرو نخواهند شد.
ونکته آخر آنکه میزان بقای عمر بیمار براساس نوع و میزان درگیریها و پیشرفت بیماری در فرد متفاوت خواهد بود.
موفق و پیروز باشید.


مرسي از پاسختان
سن بيمار50 سال مي باشد وهمانطور كه شما نيز فهميديد از راه تزريق به اين بيماري مبتلا شده است با اين وجود خواستم در مورد مدت زنده بودن با توجه به مشكل كبد بيشتر توضيح دهيد
با تشكر

mahmood123
27-06-2005, 22:53
مرسي از پاسختان
سن بيمار50 سال مي باشد وهمانطور كه شما نيز فهميديد از راه تزريق به اين بيماري مبتلا شده است با اين وجود خواستم در مورد مدت زنده بودن با توجه به مشكل كبد بيشتر توضيح دهيد
با تشكر
دوست گرامی مرگ و میر و امکان بقا survival یک فرد مبتلا به هپاتیت سی براساس میزان درگیری کبد و میزان نارسایی کبد وی و با توجه به علایم بالینی و آزمایشگاهی صورت میگیرد. بنابراین همانطور که قبلا ذکر کردم بقا اینگونه از افراد تنها با توجه به بررسیهای آزمایشگاهی از نظر نوع درگیری کبدی و بر اساس شرح حال و معاینات صورت میگیرد.

ولی نکاتی که جالب است بدانید این است که عاقبت هپاتیت سی نسبتا بد نیست مگر آنکه نارسایی کبدی ایجاد کند و طی تحقیقات مرگ و میر پس از 10 الی 20 سال در بیمارانی که هپاتیت سی مزمن مرتبط با انتقال خون داشته اند در مقابل بیمارانی که خون دریافت کرده اند اما دچار هپاتیت سی نشده اند فرقی نداشته است.البته این مشروط به آن است که نارسایی کبدی ایجاد نشده باشد.

behruoz
02-07-2005, 11:37
با سلام وخسته نباشید
می خواستم راجع به بیماری cll ودرمان آن اطلاعاتی کسب نمایم.
با تشکر

mahmood123
02-07-2005, 12:40
با سلام وخسته نباشید
می خواستم راجع به بیماری cll ودرمان آن اطلاعاتی کسب نمایم.
با تشکر
لوسمي‌ لنفوسيتي‌ مزمن‌ (CLL) سرطاني‌ با رشد بسيار آهسته‌ مربوط‌ به‌ اعضاي‌ خونساز در افراد سالمند است‌ (در مردان‌ بالاي‌ 50 سال‌ شايع‌تر است‌). حدود 13 قربانيان‌ لوسمي‌ داراي‌ اين‌ نوع‌ لوسمي‌ هستند. اين‌ بيماري‌ اغلب‌ در طي‌ آزمايش‌ خون‌ معمول‌ انجام‌ شده‌ براي‌ ساير بيماري‌ها به‌طور اتفاقي‌ كشف‌ مي‌شود.
علايم‌ شايع
‌در مراحل‌ زودرس‌ بيماري‌، به‌ تدريج‌ علايم‌ زير بروز مي‌كند:
خستگي‌ و ضعف‌ عمومي‌
كم‌خوني‌ خفيف‌ تا متوسط‌
گره‌هاي‌ لنفاوي‌ بزرگ‌ شده‌ و سفت‌
كاهش‌ وزن‌ بدون‌ علل‌ معمول‌
بزرگي‌ طحال‌ و كبد
حساس‌ شدن‌ نسبت‌ به‌ عفونت‌ها
گره‌هاي‌ پوستي‌ (گاهي‌)
در مراحل‌ ديررس‌:
ناتواني‌ در مقابله‌ با عفونت‌هاي‌ باكتريايي‌، ويروسي‌ يا قارچي‌
ضعف‌ ناتوان‌كننده‌
علل
‌نامشخص‌. بررسي‌هاي‌ تشخيصي‌ نشان‌دهنده‌ تكثير لنفوسيت‌ها (نوعي‌ از سلول‌هاي‌ سفيد خون‌) مي‌باشد. برخلاف‌ بعضي‌ انواع‌ لوسمي‌، تماس‌ بيش‌ از حد با اشعه‌ به‌نظر نمي‌رسد عامل‌ زمينه‌سازي‌ براي‌ لوسمي‌ لنفوسيتي‌ مزمن‌ باشد.
عوامل‌ افزايش‌دهنده‌ خطر
سن‌ بالاي‌ 50 سال
‌پيشگيري‌
پيشگيري‌ خاصي‌ وجود ندارد.
عواقب‌ موردانتظار
اين‌ بيماري‌ در حال‌ حاضر غيرقابل‌ علاج‌ محسوب‌ مي‌گردد. با اين‌ حال‌، علايم‌ آن‌ با درمان‌ قابل‌ تخفيف‌ يا كنترل‌ است‌. بسياري‌ از بيماران‌ سال‌ها بدون‌ علامت‌ يا با علايم‌ اندك‌ زنده‌ مي‌مانند و بر اساس‌ برخي‌ مقالات‌ پزشكي‌ موارد اندكي‌ از بهبود غيرمنتظره‌ اين‌ بيماري‌ گزارش‌ شده‌ است‌.
تحقيقات‌ علمي‌ درباره‌ علل‌ و درمان‌ اين‌ بيماري‌ ادامه‌ دارد و اين‌ اميد وجود دارد كه‌ درمان‌هاي‌ مؤثرتر و در نهايت‌ علاج‌بخشي‌ عرضه‌ شود.
عوارض‌ احتمالي
‌خونريزي‌
كم‌خوني‌ شديد
عفونت‌ها
نقرس‌
درمان‌

اصول‌ كلي‌
- بررسي‌هاي‌ تشخيصي‌ ممكن‌ است‌ شامل‌ آزمايش‌هاي‌ خون‌، مغز استخوان‌ و مايع‌ مغزي‌ـ نخاعي‌، عكس‌ قفسه‌سينه‌، سي‌تي‌ اسكن‌، سونوگرافي‌ و گرفتن‌ مايع‌ نخاعي‌ باشد.
- شدت‌ اين‌ بيماري‌ بر اساس‌ بزرگي‌ كبد و طحال‌، كم‌خوني‌، و كمبود پلاكت‌ها تعيين‌ مي‌گردد.
- گاهي‌ در موارد خفيف‌ به‌ هيچ‌ درماني‌ نياز نيست‌.
- درمان‌ ممكن‌ است‌ شامل‌ تجويز داروهاي‌ ضدسرطان‌، و متعاقب‌ آن‌ اشعه‌درماني‌ و گاهي‌ تزريق‌ خون‌ و پلاكت‌ باشد.
- اين‌ بيماران‌ بايد از تماس‌ با افراد بيمار ديگر و اماكن‌ پرازدحام‌ به‌منظور پيشگيري‌ از قرار گرفتن‌ در معرض‌ عفونت‌هاي‌ خطرناك‌ اجتناب‌ كنند.
- مراقبت‌ از دهان‌ مهم‌ است‌. به‌ منظور كاهش‌ زخم‌هاي‌ دهاني‌ اغلب‌ از شستشوي‌ دهان‌ با آب‌ نمك‌ گرم‌ استفاده‌ مي‌شود. به‌ منظور تهيه‌ آب‌ نمك‌ يك‌ قاشق‌ غذاخوري‌ نمك‌ را در 250 سي‌سي‌ آب‌ (معادل‌ يك‌ بطري‌ نوشابه‌) حل‌ كنيد. براي‌ پيشگيري‌ از خراشيده‌ شدن‌ لثه‌ها از مسواك‌ نرم‌ استفاده‌ كنيد.
داروها
بسياري‌ از افراد دچار اين‌ بيماري‌ به‌ درمان‌ چنداني‌ نياز ندارد. طرح‌هاي‌ درماني‌ تا حد زيادي‌ به‌ وضعيت‌ هر بيمار بستگي‌ دارد.
داروهاي‌ ضدسرطان‌ شامل‌ داروهاي‌ كورتوني‌
داروهاي‌ ضد نقرس‌
از مصرف‌ آسپيرين‌ يا هر تركيب‌ حاوي‌ آسپيرين‌ خودداري‌ كنيد، زيرا آسپيرين‌ احتمال‌ خونريزي‌ را افزايش‌ مي‌دهد.
فعاليت
‌محدوديتي‌ وجود ندارد.
رژيم‌ غذايي
‌رژيم‌ خاصي‌ نياز ندارد. به‌ دلخواه‌ خود تا حد امكان‌ از نظر غذايي‌ تقويت‌ كنيد.
در اين‌ شرايط‌ به‌ پزشك‌ خود مراجعه‌ نماييد
اگر شما يا يكي‌ از اعضاي‌ خانواده‌ تان داراي‌ علايم‌ لوسمي‌ لنفوسيتي‌ مزمن‌ باشيد.
بروز موارد زير پس‌ از تشخيص‌ و درمان‌:
ـ عود يا تشديد علايم‌
ـ بروز علايم‌ عفونت‌ نظير تب‌ و لرز
ـ دفع‌ مدفوع‌ سياه‌ قيري‌، خونريزي‌ لثه‌ يا خونريزي‌ بيني‌.
salamatiran.com

arashshirazi
02-07-2005, 18:28
با عرض سلام
اگر در مورد آخرين داروها ودرمان بيماري پزوريازيس خبري داريد بنويسيد مادر من 7 سال است درگير اين بيماري هست ولي هنوز خوب نشده است با تشكر

mahmood123
02-07-2005, 23:22
با عرض سلام
اگر در مورد آخرين داروها ودرمان بيماري پزوريازيس خبري داريد بنويسيد مادر من 7 سال است درگير اين بيماري هست ولي هنوز خوب نشده است با تشكر
دوست گرامی در مورد این بیماری و درمان آن در پست 25 همین تاپیک گفتگو شده است اما از نظر درمانی نکات زیر را ضروری میدانم بگویم:
الف) درمانهای موضعی:
نرم کننده ها
کراتولیتکها
پانسمان بسته
مشتقات ویتامین دی 3
استرویید موضعی
دیترانول
ترکیبات کول تار
ب) فتو تراپی و فتوکموتراپی
ج) و در نهایت درمانهای سیستمیک و خوراکی که در موارد مقاوم به درمان تجویز می گردد و شامل:
متوترکسات
سیکلوسپورین
هیدروکسی اوره
می باشد.
نکاتی که جالب است بدانید اینست که در مطالعاتی نقش چربی امگا 3 خصوصا EPA را بررسی کرده اند و مشاهده کردند که در درمان پسوریازیس ولگاریس نقش موثری داشته است.
موفق باشید.

akbarihj
03-07-2005, 16:51
توضيحاتي در مورد اسپري گزلوكايين مي خواستم و اينكه چگونه در ايران متوان آن را تهيه كرد. باتشكر

mahmood123
03-07-2005, 17:15
توضيحاتي در مورد اسپري گزلوكايين مي خواستم و اينكه چگونه در ايران متوان آن را تهيه كرد. باتشكر
دوست گرامی اسپری زایلوکایین در دندانپزشکی ها کاربرد دارد البته امروزه گاهی در تاخیر انداختن اجاکولیشن مردان مصرف میشود.
اگر برای استفاده مورد دوم میخواهید امروزه اسپریهای بهتری در بازار موجود میباشد از جمله اسپری ویاگرا و اسپری دوز.
این داروها در بیشتر داروخانه های ایران موجود میباشد.

sina_123
03-07-2005, 17:40
درمورد ساختار لخته خون؟
ممنون می شوم دکتر پژمان و محمود

mahmood123
03-07-2005, 23:42
درمورد ساختار لخته خون؟
ممنون می شوم دکتر پژمان و محمود
انعقاد طبيعى خون، با تعادل فيزيولوژيك بين فاكتور هاى پيش انعقادى و فاكتور هاى ضدانعقادى ايجاد مى شود. روند انعقاد خون، پيچيده و جالب است و مولكول ها و ساختار هاى فراوانى در ارتباط با آن هستند همان طور كه انعقاد صحيح و به موقع خون، باعث بقاى زندگى و ممانعت از اتلاف بيش از حد خون مى شود، جلوگيرى از انعقاد بى مورد خون هم داراى اهميت فوق العاده زيادى است. به علاوه هنگامى كه به هر علتى يك لخته خون در بدن تشكيل مى شود. بلافاصله بايد واكنش هايى در جهت حل كردن لخته و ترميم ضايعه احتمالى فعال شوند. در يك فرد سالم، همه اين فرآيند ها و واكنش ها در حال تعادل هستند. خون بى دليل لخته نمى شود، در صورت نياز به فرآيند انعقاد خون، واكنش هاى مربوطه به سرعت انجام شده و خون به موقع لخته مى شود و سپس ظرف مدت زمانى منطقى و مطلوب، لخته تشكيل شده تحليل مى رود و همه چيز به جاى اولش برمى گردد.

انحراف از مسير هاى طبيعى در همه اين موارد، به بروز بيمارى ها و عوارضى مى انجامد كه در كل در مقوله بيمارى هاى انعقاد خون يا هموستاز مورد بحث قرار مى گيرند. اولين اتفاقى كه متعاقب آسيب رگ هاى بدن رخ مى دهد، انقباض اين رگ ها ست. انقباض عروق آسيب ديده و كم شدن قطر آنها باعث مى شود ميزان خونريزى بلافاصله متعاقب آسيب كاهش چشمگيرى پيدا كند. پلاكت ها سلول هاى بسيار كوچك و بدون هسته اى هستند كه به تعداد نسبتاً زياد (۱۵۰ هزار تا ۴۵۰ هزار عدد در هر ميلى متر مكعب) در خون وجود دارند و همراه با خون در همه رگ هاى بدن گردش مى كنند. وجود پلاكت هاى سالم و فعال، براى انعقاد خون به خصوص در آسيب سرخرگ هاى بدن كه با خونريزى زيادى همراه است، ضرورى است.

پلاكت ها در محل آسيب، مستقيماً به ديوار ه رگ ها مى چسبند. تجمع پلاكت ها به تشكيل توده كوچكى مى انجامد كه در صورت جزيى بودن آسيب، مى تواند جلوى خونريزى را بگيرد، اتفاق مهم ترى كه متعاقب اتصال پلاكت ها رخ مى دهد، فعال شدن آنها و آزاد شدن موادى است كه باعث پيشرفت مراحل بعدى انعقاد خون مى شوند. تجمع پلاكت ها، باعث شكل گيرى ساختارى موسوم به ميخ پلاكتى بر روى منطقه آسيب ديده مى شود. اين ساختار امكان قطع خونريزى هاى كوچك را در مدت زمانى اندك و بدون درگير شدن واكنش هاى پيچيده انعقادى، فراهم مى آورد. پس از اتصال پلاكت ها به ديواره رگ، آزاد شدن يك سرى مواد از آنها به همراه عملكرد فاكتور هايى كه از بافت هاى آسيب ديده آزاد مى شوند، واكنش هاى زنجيره اى رخ مى دهند كه نتيجه آنها تبديل مولكول محلول در آب فيبرينوژن به يك پروتئين رشته اى غيرمحلول در آب به نام فيبرين است. رشته هاى فيبرين به صورت متقاطع قرار گرفته و يك شبكه تورى مانند را پديد مى آورند سلول هاى خون به خصوص گلبول هاى قرمز در اين شبكه تورى گير مى كنند و آنچه در آخر كار به دست مى آيد، همان لخته خون است كه محل آسيب ديده رگ را مى پوشاند.

براى تبديل شدن فيبرينوژن به فيبرين، چندين واكنش يكى پس از ديگرى رخ مى دهند. حداقل سيزده فاكتور براى تحقق انعقاد خون به طور طبيعى مورد نياز هستند. كمبود يا ناكارا بودن هر يك از آنها مى تواند به اختلال در لخته شدن طبيعى خون بينجامد. به عنوان مثال هموفيلى A و B كه دو بيمارى ارثى خونريزى دهنده هستند، به ترتيب به علت كمبود فاكتور هاى هشت و نه رخ مى دهند. هر چند مسير واكنش هاى انعقاد خون پيچيده به نظر مى رسد، ولى همين تعدد فاكتور هاى دخيل در اين فرآيند، امكان تنظيم و كنترل آن را در سطوح مختلف فراهم مى كند.
sharghnewspaper.com

mahmood123
04-07-2005, 00:14
دوست گرامی SINA_123
ويتامين D يك ويتامين محلول در چربي است. بدن انسان اين توانايي را دارد كه در مقابل نور خورشيد اين ويتامين را بسازد. مقدار توصيه شده اين ويتامين ۴00 واحد بين المللي در روز ميباشد. ويتامينD موجب تسهيل در جذب و استفاده از فسفر و كلسيم و استحكام اسكلت بندي استخوانی ميشود و كمبود آن در دوران كودكي منجر به راشي تيسم و در دوران بزرگسالی منجر به استئو مالاسي مي گردد.روغن ماهي شير و محصولات لبني از جمله منابع طبيعي اين ويتامين مي باشند.

mahmood123
04-07-2005, 20:02
دوست گرامی Gforce
پاسخ شما ارسال شد.

موفق باشید.

mahmood123
05-07-2005, 17:14
دوست گرامی saraweblog

نکاتی در باره صابون و شامپو:

هرچه شامپو قلیایی تر باشد قدرت پاک کنندگی بیشتری دارد بنابراین شامپوهای مخصوص موهای چرب قدرت پاک کنندگی بیشتری دلرند. در مورد صابونباید بگویم که صابونها قلیایی تر از شامپوها بوده و مو را شکننده میکند ویتامینها و اسیدهای آمینه معمولا از طریق شامپو در پوست سر جذب نخواهد شد.

شامپوهای خارجی ( البته نه شامپوهای کشورهای عربی) از نظر ترکیبات بهتر از شامپوهای ایرانی است ولی به لحاظ آنکه این شامپوها اکثرا در گمرک و انبارهای ایران برای مدت زیادی نگهداری میشوند و قبل از آنکه به دست مصرف کننده برسند توسط افراد سودجو در تاریخ انقضای آنها دستکاری میشود بهتر است از شامپوهای ایرانی استفاده شود.

از جمله شامپوهایی که برای موهای چرب و ضد شوره کاربرد دارد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

شامپو سلنیم سولفاید – شامپو پیریتیون زینک – شامپو سلسون – شامپو سلنیم و....

در مورد شامپوهای ویتامینه و پروتئینه باید بگویم که اکثرا کلمه ویتامینه و پروتئینه تجاری بوده و ویتامین و اسید آمینه جذب چندانی از پوست سر ندارند. نوع عادت موی سر افراد در استفاده از شامپوی خاص موثر است بنابراین ممکن است شامپوی گرانقیمتی در بعضی از افراد سازگار بوده و در بعضی دیگر موثر واقع نگردد. شامپو اطفال معمولا شامپوی ضعیفی از نظر پاک کنندگی بوده و خاصیت آمفوتریک دارند.

در مورد صابونها:

صابونهایی که معمولا کمتر خاصیت قلیایی دارند بیشتر کاربرد برای پوستهای خشک دارد از جمله صابون گلیسرینه و صابون داو برای پوست خشک. همچنین صابونهای گوگردی بیشتر خاصیت چربی گیری و ضدشوره دارد.

صابونهای تری کلوکربان – نوباکتر – کلیندامایسین صابونهایی هستند که برای جوش و آکنه کاربرد دارد.

mahmood123
05-07-2005, 17:23
دوست گرامی rahim625

هیدروسل به تجمع مایع در کیسه بیضه گفته میشود (تجمع مایع در تونیکا واژینالیس) که میتواند اولیه یا ثانویه باشد.

نوع ثانویه عللی همچون عفونت – تومور- پیچش بیضه و... میتواند داشته باشد.

بیماری در هر سنی دیده میشود ولی نوع اولیه بیشتر در پسران جوان و نوع ثانویه در بالغین شایعتر است.
به هر حال مخصوصا در نوع ثانویه باید علت تشخیص داده و درمان شود زیرا میتواند عوارض متعددی از جمله نازایی به دنبال داشته باشد.

saraweblog
06-07-2005, 07:07
محمود جان ممنون از راهنماييت خيلي بدردم خورد با تشكر
http://smilies.sofrayt.com/1/950/attention.gif

mo_am
06-07-2005, 07:25
دوست عزیز اگر لطف کنید در مورد بیماری پسور یازیس توضیح دهید و اگر درمان قطعی دارد لطفا راهنمایی کنید و آیا میشود امید داشت که یک روزی دارویی برای این بیماری پوستی بیایید

mahmood123
06-07-2005, 07:51
دوست عزیز اگر لطف کنید در مورد بیماری پسور یازیس توضیح دهید و اگر درمان قطعی دارد لطفا راهنمایی کنید و آیا میشود امید داشت که یک روزی دارویی برای این بیماری پوستی بیایید
دوست گرامی پستهای 25 و 115 همین تاپیک را مطالعه کنید.

Dr.Pezhman
06-07-2005, 18:54
درمورد ساختار لخته خون؟
ممنون می شوم دکتر پژمان و محمود

تور مانندي از رشته هاي پروتئيني به نام فيبرين تشکيل شده که در آن سلول هاي خوني به دام مي افتد
فيبرينوژن خود نوعي پروتئين محلول در پلاسماست اما در روند خون انعقاد خون تبديل به نوعي پروتئين نامحلول به نام فيبرين مي شود
فيبرين توسط پروتئيني به نام پروترومبين به وجود مي آيد که ويتامين کوله کلسي فرول آن را تسهيل مي کند
هر چي مي دونستم هست گفتم هرجا اشکال داشتي بپرس

+++++++++++++++++++نويسنده خودم++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

درمورد ويتامين دارم مي نويسم سرم شلوغه دون ايميل زدي جوانت را دادم

امپراطور
06-07-2005, 19:32
دوست گرامی مرگ و میر و امکان بقا survival یک فرد مبتلا به هپاتیت سی براساس میزان درگیری کبد و میزان نارسایی کبد وی و با توجه به علایم بالینی و آزمایشگاهی صورت میگیرد. بنابراین همانطور که قبلا ذکر کردم بقا اینگونه از افراد تنها با توجه به بررسیهای آزمایشگاهی از نظر نوع درگیری کبدی و بر اساس شرح حال و معاینات صورت میگیرد.

ولی نکاتی که جالب است بدانید این است که عاقبت هپاتیت سی نسبتا بد نیست مگر آنکه نارسایی کبدی ایجاد کند و طی تحقیقات مرگ و میر پس از 10 الی 20 سال در بیمارانی که هپاتیت سی مزمن مرتبط با انتقال خون داشته اند در مقابل بیمارانی که خون دریافت کرده اند اما دچار هپاتیت سی نشده اند فرقی نداشته است.البته این مشروط به آن است که نارسایی کبدی ایجاد نشده باشد.


دکتر عزیز یکی از راههای انتقال این بیماری از طریق بزاق دهان است...آیا با خوردن آب پس خور((باقی مانده)) فردی که به آن مبتلا است..امکان گرفتن این بیماری هست>؟

سوال دومی که دارم...چند درصد احتمال داره که این بیماری از طریق oral *** ((تحریک واژینال توسط دهان)) انتقال پیدا کند؟؟؟

mahmood123
06-07-2005, 21:00
دکتر عزیز یکی از راههای انتقال این بیماری از طریق بزاق دهان است...آیا با خوردن آب پس خور((باقی مانده)) فردی که به آن مبتلا است..امکان گرفتن این بیماری هست>؟

سوال دومی که دارم...چند درصد احتمال داره که این بیماری از طریق oral *** ((تحریک واژینال توسط دهان)) انتقال پیدا کند؟؟؟
دوست گرامی بیماریهایی که از طریق بزاق انتقال می یابند به سبب آنکه در ترشحات بزاق عامل بیماری وجود دارد بنابراین احتمال انتقال آن از طریق آب آشامیدنی پس خور افراد آلوده وجود خواهد داشت زیرا احتمال اینکه بزاق فرد در پس مانده آب آشامیدنی ریخته باشد وجود دارد البته این احتمال بسیار ضعیف خواهد بود.( مانند احتمال رد شدن اتوبوس جهانگردی در کارتون مورچه خوار در پلنگ صورتی ;) )
همچنین احتمال انتقال بیماری از طریق اورال *** هم وجود دارد زیرا از آنجا که در ترشحات جنسی هر دو جنس عامل بیماری وجود دارد و از آنجا که مخاط دهان و دستگاه گوارش بسیار حساس و آسیب پذیر است بنابراین احتمال سرایت بیماری از راه اورال *** وجود خواهد داشت البته احتمال آن ضعیف خواهد بود. در مورد بیماری هپاتیت سی هم بیشتر انتقال از راه انتقال خون میباشد و در مراحل بعد از راه جنسی و زایمان خواهد بود.

REZA1200
07-07-2005, 21:43
ba salam
mikhastam dar morede bimarihaye khod imeni badan ke badan dar moghabele yeki az aaza khod mesle cheshm ,sisteme defai be khod migirad chist ,masalan baese eltehabe shabakiyeye cheshm mishavand,
lotfan yek motakhasese khobe romatoloji dar iran be man moarefi konid ..kheeyli moheme

ensan
08-07-2005, 20:01
Dorud bar shoma. mikhastam bedanam aya estefade az ghatrehaye Minoxidil ba darsade 7 ya
8darsad ya balatar ke bayad sefareshi dorost konan, be negahdariye mu komak mikone ya zarar dare.chonman 5% estefade mikardam wa hes kardam fayedeiy nadare be mojarade ghat kardanesh bad az 2 mah shadidan muhaye man be rizeshe wahshatnaki oftadeh. lotfan mano rahanamaiy konin. mowafagh bashid.http://www.asrejavaan.com/images/smilies/wink.gif

mahmood123
08-07-2005, 23:38
Dorud bar shoma. mikhastam bedanam aya estefade az ghatrehaye Minoxidil ba darsade 7 ya
8darsad ya balatar ke bayad sefareshi dorost konan, be negahdariye mu komak mikone ya zarar dare.chonman 5% estefade mikardam wa hes kardam fayedeiy nadare be mojarade ghat kardanesh bad az 2 mah shadidan muhaye man be rizeshe wahshatnaki oftadeh. lotfan mano rahanamaiy konin. mowafagh bashid.http://www.asrejavaan.com/images/smilies/wink.gif
دوست گرامی با توجه به اینکه در مباحث پزشکی حداکثر درصدی که برای مینوکسیدیل جهت ریزش مو توصیه میگردد 5 درصد است. استفاده از درصد بیشتر این دارو را توصیه نمیکنم. در مورد این دارو بهتر است بدانید که در صورت پاسخ نباید خودسرانه دارو را قطع نمایید زیرا باعث برگشت ریزش مو میشود.
داروی بهتری که امروزه همراه مینوکسیدیل مصرف میشود پروپشیا یا فیناستراید 1 میلی میباشد که در این رابطه پاسخ بسیار خوبی داده است البته این دارو قیمت بسیار بالایی دارد که به گمانم حدود 70 هزار تومان بسته ای باشد.
به هر حال توصیه میکنم تحت نظر پزشک متخصص پوست و مو به این دارو ادامه دهید.
لازم به ذکر است امروزه بهترین درمانی که جهت طاسی کاربرد دارد پیوند جراحی ترمیمی مو میباشد. که در حدود 5/1 میلیون تومان هزینه در بردارد.

ensan
09-07-2005, 15:22
دوست گرامی با توجه به اینکه در مباحث پزشکی حداکثر درصدی که برای مینوکسیدیل جهت ریزش مو توصیه میگردد 5 درصد است. استفاده از درصد بیشتر این دارو را توصیه نمیکنم. در مورد این دارو بهتر است بدانید که در صورت پاسخ نباید خودسرانه دارو را قطع نمایید زیرا باعث برگشت ریزش مو میشود.
داروی بهتری که امروزه همراه مینوکسیدیل مصرف میشود پروپشیا یا فیناستراید 1 میلی میباشد که در این رابطه پاسخ بسیار خوبی داده است البته این دارو قیمت بسیار بالایی دارد که به گمانم حدود 70 هزار تومان بسته ای باشد.
به هر حال توصیه میکنم تحت نظر پزشک متخصص پوست و مو به این دارو ادامه دهید.
لازم به ذکر است امروزه بهترین درمانی که جهت طاسی کاربرد دارد پیوند جراحی ترمیمی مو میباشد. که در حدود 5/1 میلیون تومان هزینه در بردارد.


درود فراون و تشکر از وقتی که گزاشته و پاسخ داديد.من دقيقاً همين مشکل را پيدا کردم و شديداً

موهای من ميريزد و ناچار مجبور به استفاده مجدد شدهم و نميدانم تا کی بايد صبر کنم تا کمی اين

ريزش کم شود.در مورده قرشا هم شنيدهم که اينها تأثيرات هرمونی دارند و به همين دليل کمی نگرانم

در استفاده از اين دارو.ولی مايل بودم در مورد کشته مو کمی منو راهنمای کنيد که چه مشکلاتی را

با خود به همراه مياورد و با اين قيمتی که شما گفتيد چه تعدادی مو کاشته ميشود؟و آيا کسی مثل

من که مينکسيديل استفاده کرده حدود 3 سال، بايد قبل از اينکار اين دارو را قطع کند يا اينکه مصرف

اين دارو در انجام اين عمل مشکلی ايجاد نميکند؟البته من افرادی را ديده ام که اينکار را کرد اند

ولی روی پوست سر و جاهای که مو کاشته شده چالها ای ديده ميشود، و اين مورد کمی نگران کننده

است. ممنون ميشوم که من را راهنمای کنيد.پيشاپيش از شما تشکر فراوان دارم. بدرود و خدانگهدار.

mahmood123
09-07-2005, 16:09
درود فراون و تشکر از وقتی که گزاشته و پاسخ داديد.من دقيقاً همين مشکل را پيدا کردم و شديداً

موهای من ميريزد و ناچار مجبور به استفاده مجدد شدهم و نميدانم تا کی بايد صبر کنم تا کمی اين

ريزش کم شود.در مورده قرشا هم شنيدهم که اينها تأثيرات هرمونی دارند و به همين دليل کمی نگرانم

در استفاده از اين دارو.ولی مايل بودم در مورد کشته مو کمی منو راهنمای کنيد که چه مشکلاتی را

با خود به همراه مياورد و با اين قيمتی که شما گفتيد چه تعدادی مو کاشته ميشود؟و آيا کسی مثل

من که مينکسيديل استفاده کرده حدود 3 سال، بايد قبل از اينکار اين دارو را قطع کند يا اينکه مصرف

اين دارو در انجام اين عمل مشکلی ايجاد نميکند؟البته من افرادی را ديده ام که اينکار را کرد اند

ولی روی پوست سر و جاهای که مو کاشته شده چالها ای ديده ميشود، و اين مورد کمی نگران کننده

است. ممنون ميشوم که من را راهنمای کنيد.پيشاپيش از شما تشکر فراوان دارم. بدرود و خدانگهدار.


با سلام
دوست گرامی داروی پروپشیا مهار کننده آنزیمی است که کار آن آنزیم تبدیل هورمون تستوسترون به هورمون دیگری است که آن هورمون در ریزش مو نقش دارد این دارو در دوز 5 میلی گرمی در بیماریهای پروستات نقش دارد و عوارض آن در قرصهای 5 میلی ظاهر میشود ولی دوز 1 میلی آن که در درمان ریزش مو کاربرد دارد عوارض چندانی ندارد ( البته این بدان منظور نیست که کلا عوارضی ندارد)
بهر حال حتی اگر جهت کاشت مو هم مراجعه نمایید یک دوره درمان با پروپشیا همراه با مینوکسیدیل به شما توصیه می گردد. تعداد موهایی که برای شما کاشته میشود بستگی به میزان ریزش موی شما دارد حتی در موارد ریزش زیاد نیاز به چندین جلسه کاشت مو دارید .
به طور کلی نتایج کاشت مو هم به میزان تبحر متخصصی که مو را می کارد دارد بنابراین حتما قبل از کاشت مو حسابی در مورد پزشک مربوطه و تبحر وی تحقیق کنید.
پیروز باشید.

are_you
10-07-2005, 00:40
سلام من gp هستم در صورت نیاز میتونم در خدمت دوستان باشم(قابل توجه مسئولان محترم سایت)
این هم ای.میل من....amjad1347@yahoo.com

mahmood123
10-07-2005, 03:04
دوست گرامی sagha پاسخ شما ارسال شد.

ensan
10-07-2005, 13:22
با سلام
دوست گرامی داروی پروپشیا مهار کننده آنزیمی است که کار آن آنزیم تبدیل هورمون تستوسترون به هورمون دیگری است که آن هورمون در ریزش مو نقش دارد این دارو در دوز 5 میلی گرمی در بیماریهای پروستات نقش دارد و عوارض آن در قرصهای 5 میلی ظاهر میشود ولی دوز 1 میلی آن که در درمان ریزش مو کاربرد دارد عوارض چندانی ندارد ( البته این بدان منظور نیست که کلا عوارضی ندارد)
بهر حال حتی اگر جهت کاشت مو هم مراجعه نمایید یک دوره درمان با پروپشیا همراه با مینوکسیدیل به شما توصیه می گردد. تعداد موهایی که برای شما کاشته میشود بستگی به میزان ریزش موی شما دارد حتی در موارد ریزش زیاد نیاز به چندین جلسه کاشت مو دارید .
به طور کلی نتایج کاشت مو هم به میزان تبحر متخصصی که مو را می کارد دارد بنابراین حتما قبل از کاشت مو حسابی در مورد پزشک مربوطه و تبحر وی تحقیق کنید.
پیروز باشید.


Tashakore varavan az lotfetun. Movafagh va piruz bashid.Bedrud va khodanegahdar

mahmood123
10-07-2005, 18:32
دوست گرامی anti-satan
موارد زیر را در مورد لنزهای تماسی نرم لازم میدانم گفته شود:
لنزهای تماسی در واقع یک ورقه نازک از یک پلیمر شیمیایی هستند که بر روی قرنیه قرار می گیرند وباعث اصلاح عیوب انکساری چشم می شوند البته لنزهای تماسی استفاده های دیگری هم دارند وگاهی نیز برای بهبود زیبایی وتغییر رنگ چشم یا پوشیدن لک و کدورت قرنیه بکار برده میشود
لنز ها از دو نوع کلی نرم soft ویاسخت hard می باشند لنزهای نرم یا هیدروفیلیک از جنس هیدروکسی ایتیل متا کر یلات HEMA بوده وبر حسب نوع استفاده نیز به دو نوع روزانه Daily wear و استفاده مداوم Extended wear تقسیم بندی می شوند .معمولا محتوای آب لنزهای Exetended wear بیشتر است وبنابراین توانایی عبور دهی اکسیژن آن بیشتر است وبر حسب نوع آن میتوان آنرا از یک هفته تا یک ماه نیز در چشم نگاه داشت اگر چه که این نوع استفاده از لنز (بصورت طولانی)خالی از اشکال نیست و توصیه نیز نمی شود
.لنزهای یکبار مصرف یا Disposable نیز از نوع لنزهای نرم هستند که پس از یک دوره استفاده کوتاه که معمولا یک هفته است دور انداخته می شوند ویک لنز جدید جایگزین آن میگردد این نوع لنزها در کشور ما بخاطر جنبه های اقتصادی آن جایگاه چندانی ندارد .
در حال حاضر بیشترین نوع مصرف را لنزهای نرم روزانه دارند که قطر متوسط آنها از 5/13الی 5/14 میلیمتر متغیر میباشد و با یک یا دو انحناء پایه ثابت در دسترس میباشد .
لنزهای نرم علاوه بر پوشش تمام قرنیه اغلب دوتا سه میلیمتر دورتر از آن را هم میپوشاند وتحمل آنها راحت تر است ولی چون شکل قرنیه را بخود میگیرند نمی توانند آستیگماتیسم قرنیه را اصلاح نمایند و بنابراین درآستیگماتیسم های بالاتر از یک ونیم دیوپتر تجویز نمیشوند زیرا نمی توانند دید خوبی را برای بیمار فراهم نمایند .
گذاشتن وبرداشتن لنزهای نرم به نسبت مشکلتر از لنزهای سخت است .یکی دیگر از مزایای لنزهای نرم هزینه پایین اولیه آن است ولی هزینه مراقبت ونگهداری آن وجایگزینی گاه بگاه آن(که دراثر خراب شدن یا گم شدن وتغییر رنگ لازم میشود)آنرا جبران می کند .
لنزهای سخت یا Hard : لنزهای سخت فعلی از نوع نفوذ پذ یر به گاز RGP هستند ولنزهای سخت قدیمی که از جنس PMMA وغیر قابل نفوذ به اکسیژن بودند امروزه دیگر کاربردی ندارند .
لنزهای RGP بدلیل قابلیت خوب عبور دهی اکسیژن وتوانایی اصلاح آستیگماتیسم تا چهار دیوپتر وکیفیت برتر بینایی انتخاب ارجح برای اغلب افرادی است که نمیتوانند از لنزهای نرم استفاده نمایند .قطراین لنزها معمولا کوچکتر از قطر قرنیه بوده ( 9-5/9میلیمتر)وهمیشه ده تا پانزده درصد از قرنیه بدون پوشش باقی می ماند وامکان دسترسی قرنیه به اکسیژن هوا وجود دارد(امکانی که در لنزهای نرم وجود ندارد وقرنیه را در معرض ادم یا خیز قرار می دهد).
لنزهای RGP برخلاف لنزهای نرم که ازهمان اول فرد باآ ن راحت است نیاز به یک دوره زمانی برای انطباق دارند که ممکن است تا یک هفته نیز بطول انجامد .گذاشتن وبرداشتن لنزهای سخت راحت تر است ونگهداری ومراقبت از آنها ساده تر است ولی در عوض هزینه اولیه آنها بیشتر است وهمه براحتی باآن انطباق پیدا نمیکنند .
البته انتخاب لنز همیشه با بیمار نیست وگاهی وقتها چاره ای جز استفاده از یک نوع لنز خاص باقی نمی ماند اگر چه که ممکن است استفاده از آن به این سادگیها نیز نباشد .
لنزهایی که برای مقاصد درمانی بکار برده می شوند معمولاازنوع لنزهای نرم بوده وبرای بانداژقرنیه ویا آزاد نمودن تدریجی بعضی از داروها در چشم بکار برده می شوند.
لنزهای رنگی نیز از نوع لنزهای نرم می باشند وامروزه کاربرد زیادی بویژه در بین خانمها پیدا نموده است
باید توجه نمود که لنز تماسی یک وسیله پزشکی است و باید حتما توسط یک اپتومتریست یا چشم پزشک تجویز وبکار برده شود وخریدواستفاده لنز(بویژه انواع رنگی آن)از مراکز ی غیراز مراکز بینایی سنجی وچشم پزشکی به هیچ وجه صحیح نمی باشد لازم به ذکر است که هر لنز متعلق به یک فرد خاص است و نباید آنرا بهیچوجه و به هیچ عنوانی از قبیل اجاره یا امانت و........در اختیار افراد دیگر قرار داد.

einak.blogspot.com
اما در رابطه با جراحی لیزر باید بگویم که با برداشتن لایه نازکی از قرنیه که میزان آن با محاسبه های دقیق صورت می گیرد میتوان نزدیک بینی ها را اصلاح کرد که معمولا نیاز به تبحر خاص و دقت جراح دارد عوارض آن میتواند در صورت عدم دقت سوراخ شدن قرنیه باشد البته این جراحی در ایران جا افتاده و عوارض کمتر دیده میشود.

yusefreza
10-07-2005, 20:33
درمان قطعی زگیل چیست ؟

mahmood123
10-07-2005, 20:43
درمان قطعی زگیل چیست ؟
دوست گرامی به تاپیک زیر مراجعه کنید.
http://www.asrejavaan.com/showthread.php?t=14438

reza2000
12-07-2005, 13:25
باسلام خدمت همه عزيزان يك سوال داشتم .
من هنگامي كه مدفوع ميكنم هنگام شستشو به كاسه دستشوئي مي چسبد وبايد آب زيادي مصرف كنم لطفاً من را راهنمايي كنيد كه چه بايد بكنم

mahmood123
12-07-2005, 14:46
باسلام خدمت همه عزيزان يك سوال داشتم .
من هنگامي كه مدفوع ميكنم هنگام شستشو به كاسه دستشوئي مي چسبد وبايد آب زيادي مصرف كنم لطفاً من را راهنمايي كنيد كه چه بايد بكنم
دوست گرامی علت چسبیدن مدفوع به کاسه توالت وجود چربی در مدفوع میباشد که اگر مقدار آن زیاد باشد در اصطلاح پزشکی استئاتوره میگویند که حتما نیاز به بررسی دارد بنابراین توصیه میکنم به متخصص داخلی مراجعه نمایید تا آزمایش مدفوع برایتان صورت گیرد و در صورتی که مقدار چربی مدفوع زیاد بود ( بیش از 7 گرم در روز) علت تشخیص و درمان صورت گیرد.
موفق باشید.

babakweber13
12-07-2005, 14:55
سلام
تزریق استروئید حیوانیه ساس ماشن چه عوارضی ممکنه داشته باشه؟

tajik
12-07-2005, 15:08
با سلام
چند وقت است که ریزش مو های من زیاد شده به هدی که در آستانه کچل شدن هستم لطفا من را راهنمایی کنید .
از چه شامپوی استفاده کنم تا ریزش موهای کم شود
آیا استفاده از زل در ریزش مو موثر است یا تاثیری ندارد. با تشکر از شما.
tajik

mahmood123
12-07-2005, 15:28
سلام
تزریق استروئید حیوانیه ساس ماشن چه عوارضی ممکنه داشته باشه؟
دوست گرامی استروئیدها دارای عوارض زیر میباشد:
افزایش وزن
افزایش فشار خون
عفونت
شکنندگی مویرگ
جوش یا آکنه
هیرسوتیسم یا پرموئی
تسریع استئوپروز یا پوکی استخوان
نکروز ایسکمیک استخوان
آب مروارید
دیابت
میوپاتی
کاهش پتاسیم خون
بی نظمی قاعدگی
تحریک پذیری
بی خوابی
سایکوز یا مشکلات روانی
بیماری کوشینگ مانند

mahmood123
12-07-2005, 15:49
با سلام
چند وقت است که ریزش مو های من زیاد شده به هدی که در آستانه کچل شدن هستم لطفا من را راهنمایی کنید .
از چه شامپوی استفاده کنم تا ریزش موهای کم شود
آیا استفاده از زل در ریزش مو موثر است یا تاثیری ندارد. با تشکر از شما.
tajik
دوست گرامی قبلا در پستهایی از همین تاپیک در این مورد بحث شده است
شما میتوانید به پستهای زیر در همین تاپیک مراجعه نمایید.
30 - 38 - 122 - 137 - 139
همچنین خواندن مقاله زیر را توصیه میکنم:
طاسي‌ سر طبق‌ الگوي‌ مشخص‌ عبارت‌ است‌ از ريزش‌ موي‌ تدريجي‌ و بدون‌ درد كه‌ با الگويي‌ مشخص‌ و با افزايش‌ سن‌ فرد رخ‌ مي‌دهد. اين‌ نوع‌ ريزش‌ مو هرچه‌ زودتر آغاز شود، ريزش‌ نهايي‌ موي‌ سر بيشتر خواهد بود. در برخي‌ از افراد، ريزش‌ مو طي‌ يك‌ دوره‌ كوتاه‌مدت‌، بسيار سريع‌ رخ‌ مي‌دهد، ولي‌ بعد از آن‌، سرعت‌ ريزش‌ كم‌ شده‌ و ثبات‌ نسبي‌ برقرار مي‌گردد. در مردان‌، ريزش‌ مو ممكن‌ است‌ حتي‌ از بيست‌ و چندسالگي‌ شروع‌ شود، در حالي‌ كه‌ در زنان‌، ريزش‌ مو به‌ ندرت‌ پيش‌ از 50 سالگي‌ شروع‌ مي‌شود.
علايم‌ شايع‌
در مردان‌، ريزش‌ مو از قسمت‌ فوقاني‌ سر شروع‌ مي‌شود و به‌ گيجگاه‌ و نواحي‌ جلويي‌ گسترش‌ مي‌يابد.
در زنان‌، ريزش‌ مو معمولاً فقط‌ در قسمت‌ فوقاني‌ سر رخ‌ مي‌دهد.
در هر دو جنس‌، ممكن‌ است‌ مقداري‌ ريزش‌ مو به‌ طور پراكنده‌ نيز رخ‌ دهد.
علل‌
عوامل‌ ژنتيكي‌
عوامل‌ هورموني‌. هورمون‌هاي‌ مردانه‌ عامل‌ مهمي‌ در طاسي‌ هستند. در مرداني‌ كه‌ در جواني‌ اخته‌ شده‌اند ريزش‌ مو رخ‌ نمي‌دهد حتي‌ اگر عوامل‌ ژنتيكي‌ را داشته‌ باشند، مگر اينكه‌ هورمون‌ تستوسترون‌ (يك‌ هورمون‌ مردانه‌) دريافت‌ كنند. از طرفي‌، هورمون‌ استروژن‌ (يك‌ هورمون‌ زنانه‌) ممكن‌ است‌ نقش‌ محافظتي‌ در برابر ريزش‌ مو در خانم‌ها داشته‌ باشد، زيرا ريزش‌ مو در خانم‌ها به‌ ندرت‌ پيش‌ از يائسگي‌ رخ‌ مي‌دهد.
عوامل‌ افزايش‌دهنده‌ خطر
سابقه‌ خانوادگي‌ اين‌ نوع‌ ريزش‌ موي‌ سر. ريزش‌ مويي‌ كه‌ پس‌ از بيماري‌، بارداري‌، يا به‌ عنوان‌ عارضه‌ نامطلوب‌ مصرف‌ دارو رخ‌ مي‌دهد با ريزش‌ موي‌ مورد بحث‌ در اينجا متفاوت‌ است‌.

پيشگيري‌
نشان‌ داده‌ شده‌ است‌ كه‌ داروي‌ مينوكسيديل‌ روند طاسي‌ را در بعضي‌ مردان‌، تا حدي‌ كفند يا معكوس‌ مي‌كند. اين‌ دارو گران‌ است‌. هم‌اكنون‌ تحقيقات‌ در زمينه‌ ساير داروها ادامه‌ دارد.
عواقب‌ مورد انتظار
در حال‌ حاضر روشي‌ براي‌ درمان‌ قطعي‌ آن‌ وجود ندارد.
بعضي‌ها استفاده‌ از كلاه‌گيس‌ يا انجام‌ پيوند مو را مي‌پذيرند. براي‌ سايرين‌ نيز استفاده‌ از داروي‌ موضعي‌ (ماليدني‌) ممكن‌ است‌ كمك‌كننده‌ باشد.
عوارض‌ احتمالي‌
هيچ‌ عارضه‌ طبي‌ وجود ندارد، اما امكان‌ دارد طاسي‌ باعث‌ استرس‌ عاطفي‌ شود.
درمان
‌اصول‌ كلي
‌از شامپوها و پمادهاي‌ حاوي‌ دارو استفاده‌ نكنيد. آنها هيچ‌ فايده‌اي‌ ندارند.
اگر نمي‌توانيد طاسي‌ را قبول‌ كنيد، سه‌ انتخاب‌ براي‌ شما وجود دارد: استفاده‌ از كلاه‌گيس‌؛ جراحي‌ پيوند مو؛ يا داروي‌ موضعي‌ (ماليدني‌). روش‌ انجام‌ جراحي‌ پيوند مو (كاشت‌ مو) بهبود يافته‌ است‌، اما كاشت‌ مو ممكن‌ است‌ عوارضي‌ به‌ دنبال‌ داشته‌ باشد. بنابراين‌ قبل‌ از اقدام‌ به‌ آن‌ اطلاعات‌ كافي‌ را در رابطه‌ با مزايا و مضرات‌ آن‌ كسب‌ كنيد.
داروها
براي‌ طاسي‌ مصرف‌ دارو ضرورت‌ ندارد. اما براي‌ كساني‌ كه‌ تمايل‌ به‌ درمان‌ دارند، به‌ نظر مي‌رسد داروي‌ مينوكسيديل‌ به‌ صورت‌ موضعي‌ روي‌ سر، رشد مو را در 50%-20% افراد تحريك‌ كند. اما اثربخشي‌ آن‌ كاملاً متغير است‌ و هنوز مشخص‌ نيست‌ كه‌ در درازمدت‌ فايده‌ دارد يا خير. داروي‌ مينوكسيديل‌ گران‌ است‌ و اگر در شما اثر كند، بايد آن‌ را تا مدت‌ نامحدود ادامه‌ دهيد تا فايده‌ به‌ دست‌آمده‌ حفظ‌ شود.
فعاليت
‌هيچ‌ محدوديتي‌ براي‌ آن‌ وجود ندارد.
رژيم‌ غذايي
‌هيچ‌ رژيم‌ خاصي‌ توصيه‌ نمي‌شود
در اين‌ شرايط‌ به‌ پزشك‌ خود مراجعه‌ نماييد
اگر تمايل‌ داريد كه‌ براي‌ كاشت‌ مو اقدام‌ كنيد.
salamatiran.com

mahmood123
13-07-2005, 20:52
دوست گرامی Behzad Zarrinpoosh

پاسخ شما ارسال شد.

faraertebat
13-07-2005, 20:57
با سلام خدمت همه دکتر های جامعه ایرانی

راستیتش وزن من 68 و قد من هم 182 بعضی دکتر ها می گن خوبه بعضی ها می گن وزنت کمه حیکل بدنی خوبه ولی صورت کوچیک دارم نه خیلی ها صورتم لاغر نه انقدر که فکر کنید خیلی خیلی نه کم کم هم نه چی کار کنم صورتم چاق بشه شاید خنده دار باشه
دوست من لوپ های صورتش سیاه تر از بقیه صورتش هست علت چی و باید چی کار کنه

mahmood123
13-07-2005, 21:07
با سلام خدمت همه دکتر های جامعه ایرانی

راستیتش وزن من 68 و قد من هم 182 بعضی دکتر ها می گن خوبه بعضی ها می گن وزنت کمه حیکل بدنی خوبه ولی صورت کوچیک دارم نه خیلی ها صورتم لاغر نه انقدر که فکر کنید خیلی خیلی نه کم کم هم نه چی کار کنم صورتم چاق بشه شاید خنده دار باشه
دوست من لوپ های صورتش سیاه تر از بقیه صورتش هست علت چی و باید چی کار کنه
با توجه به قد و وزن شما بی ام آی طبیعی و نرمال دارید و احتیاجی به کاهش یا افزایش وزن ندارید.
در مورد فرم صورت هم معمولا فرم صورت ذاتی و تا حدی ژنتیکی است ولی با استفاده از برخی مواد غذایی اشتهازا از جمله استفاده از ماالشعیر در صبحها میتوانید تا حدی به نتیجه مطلوب خود برسید;)

faraertebat
13-07-2005, 21:10
خیلی ممنونم که توضیح دادید و.لی
دوست من لوپ های صورتش سیاه تر از بقیه صورتش هست علت چی و باید چی کار کنه

mahmood123
13-07-2005, 21:22
خیلی ممنونم که توضیح دادید و.لی
دوست من لوپ های صورتش سیاه تر از بقیه صورتش هست علت چی و باید چی کار کنه
این مورد حتما نیاز به معاینه از نزدیک دارد علل میتواند متعددباشد از جمله:
ملاسما
برخی داروها
کراتوزسبورییک
آکانتوزیس نیگریکانس
آکینیتیک کراتوز پیگمانته
لنتیگو
لکه های کافیولیت
بیماری آدیسون
سندرمهای مختلف
پلاگر
اسکلرودرما
داروهایی مانند کلروکین - ضد مالاریا - قرص ضد بارداری- فنوتیازینها و....

mahmood123
15-07-2005, 21:00
دوست گرامی jak
هپاتیت نوع B:
ابتلا به این نوع هپاتیت عوارض بی شماری دارد. از این رو اهمیت شناخت آن بسیار بالاست.

راههای انتقال این ویروس عبارتند از:

_مادر به جنین : به ویژه اگر مادر در ماه سوم بارداری آلوده شده باشد احتمال انتقال بیماری به جنین بسیار بالا است.

_تماس جنسی : از راه خون, استفاده از سرنگ مشترک در معتادان تزریقی و یا فرو رفتن سوزن آلوده به ویروس به طور اتفاقی در پوست افراد سالم و استفاده از تیغ های آلوده است.

_ترشحات بدن : از جمله بزاق ,مدفوع, صفرا, اشک و مایع منی به عنوان یکی از منابع انتقال ویروس مطرح هستند .

بعد از آلوده شدن به ویروس هپاتیت B سه مشکل بالینی رخ می دهد. اولا علائم دیده نمی شود. ثانیا مانند هپاتیت A علائم به صورت حاد یعنی ضعف, بی اشتهایی و زردی پیش رونده بروز می کند. ثالثا آنتی ژن ویروس در بدن باقی می ماند و اشکال مزمن بیماری اتفاق می افتد و بعدا با فعالیت مجدد ویروس علائم هپاتیت بروز می کند. گاهی باعث ایجاد سرطان در کبد می شود. گاهی با بروز علائم هپاتیت حاد, زردی آنقدر زیاد می شود که روی عملکرد طبیعی مغز تاثیر گذاشته و باعث علائم خواب آلودگی و عدم هوشیاری می شود و به علت تخریب سلولهای کبدی زمان انعقاد خون به شدت طولانی می شود و خونریزی های مختلف در نواحی متفاوت بدن مثل خونریزی لثه, مخاطها و پوست اتفاق می افتد که وضعیت بیمار بسیار خطرناک و مرگبار می شود.

ویروس هپاتیت B در افراد بدون علامت, که به صورت مزمن و طولانی ویروس را در خون خود حمل می کنند از راههای گفته شده به افراد سالم انتفال می یابد.
نکته مهم آن است که درمان خاصی برای این بیماری هنوز کشف نشده است و ابتلا به این نوع از بیماری ویروسی مرگبار است.
sharghian.com
در نوعی که نارسایی شدید کبدی بدهد پرکنوز( پیش آگهی) بسیار بد بوده و با مرگ همراه است.

mahmood123
17-07-2005, 21:45
دوست گرامی Amir_Bak
اگر این دارو را برای ریزش موی آندروژنیک استفاده میکنید استفاده از مینوکسیدیل نباید قطع گردد و باید همواره ادامه یابد و چون این دارو به صورت موضعی است عوارض چندانی ندارد.

reza805
18-07-2005, 10:07
با سلام به دکتر محمود عزیز. خسته نباشید.
خدمتتان عرض کنم که بنده سابقه افسردگی را حدود 10 سال است که دارم. در این مدت داروهای متعددی از جمله نورتریپتلین ، آمی تریپتلین و فلوکستین را با تجویز پزشک مصرف کرده و پس از طی کردن دوره درمان با نظر پزشک آنها را قطع کرده ام. ولی پس از مدتی دوباره علائم افسردگی نمایان میشوند. این علائم در من بیشتر به صورت بی حوصلگی ، بی قراری و اضطراب بروز میکنند. در حال حاضر نیز با تجویز دکتر سیتالوپرام مصرف میکنم.(40 میلی گرم در روز) حال سوال من این است که آیا من باید تا آخر عمر دارو مصرف کنم؟ و آیا مصرف دارو در این چند سال خطری برای کبد یا اعضای دیگر من نداشته است؟
در ضمن سابقه افسردگی در خانواده مادری من تا حدودی وجود دارد.
با تشکر از شما.

mahmood123
18-07-2005, 12:36
با سلام به دکتر محمود عزیز. خسته نباشید.
خدمتتان عرض کنم که بنده سابقه افسردگی را حدود 10 سال است که دارم. در این مدت داروهای متعددی از جمله نورتریپتلین ، آمی تریپتلین و فلوکستین را با تجویز پزشک مصرف کرده و پس از طی کردن دوره درمان با نظر پزشک آنها را قطع کرده ام. ولی پس از مدتی دوباره علائم افسردگی نمایان میشوند. این علائم در من بیشتر به صورت بی حوصلگی ، بی قراری و اضطراب بروز میکنند. در حال حاضر نیز با تجویز دکتر سیتالوپرام مصرف میکنم.(40 میلی گرم در روز) حال سوال من این است که آیا من باید تا آخر عمر دارو مصرف کنم؟ و آیا مصرف دارو در این چند سال خطری برای کبد یا اعضای دیگر من نداشته است؟
در ضمن سابقه افسردگی در خانواده مادری من تا حدودی وجود دارد.
با تشکر از شما.
دوست گرامی

آنچه در مورد درمان بیماری افسردگی لازم میدانم بگویم این است که ادامه درمان این بیماری به منظور پیشگیری از عود صورت میگیرد مثلا بعد از بهبود مرحله حاد حداقل نیاز بهادامه درمان برای پیشگیری از عود باید انجام گیرد و با درمان طولانی تر از بازگشت بیماری تا حد بسیار بالاتری جلوگیری میشود.در بیمارانی که مدت کوتاهی بعد درمان موفقیت آمیز افسردگی دچار عود میشوند نیاز به درمان نگهدارنده با داروهای ضد افسردگی دارند. البته شناخت درمانی که نوعی از درمانهای روانپزشکی است میتواند از عود افسردگی بکاهد اما تاثیر آن بیشتر از دارو درمانی نیست.

در مورد عوارض دارو نیز باید بگویم که یک پزشک در تجویز دارو 2 چیز را در نظر میگیرد اول عوارض دارو و سپس مزایای دارو و اگر مزایا نسبت به عوارض برتری داشت دارو تجویز میگردد.

در نهایت اینکه داروی سیتالوپرام داروی بسیار خوبی در این زمینه است.

توصیه میکنم مقاله زیر را در مورد افسردگی بخوانید و همچنین متن ضمیمه نیز مقاله ای در باره داروی سیتالوپرام میباشد.

موفق باشید.

افسردگي‌ عبارت‌ است‌ از احساس‌ غم‌، دلسردي‌، يا نااميدي‌ به‌ مدت‌ حداقل‌ 2 هفته‌ در اغلب‌ روزها و اغلب‌ ساعات‌ روز، به‌ علاوه‌ علايم‌ همراه‌.

علايم‌شايع‌
از دست‌ دادن‌ علاقه‌؛ بي‌حوصلگي‌ و دل‌زدگي‌؛ ناتواني‌ از لذت‌ بردن‌
احساس‌ نااميدي‌؛ بي‌حالي‌ و خستگي‌
بي‌خوابي‌؛ خواب‌ زياد يا ناراحت‌
گوشه‌گيري‌ اجتماعي‌؛ احساس‌ بي‌ارزش‌ بودن‌ ومورد نياز نبودن‌
بي‌اشتهايي‌ يا پرخوري‌؛ يبوست‌
از دست‌ دادن‌ ميل‌ جنسي‌
مشكل‌ داشتن‌ در تصميم‌گيري‌؛ مشكل‌ داشتن‌ در تمركز
يكباره‌ به‌ گريه‌ افتادن‌ بدون‌ توضيح‌ مشخص‌
احساس‌ گناه‌ شديد به‌ خاطر وقايع‌ بي‌اهميت‌ يا خيالي‌
تحريك‌پذيري‌؛ بي‌قراري‌؛ افكار خودكشي‌
دردهاي‌ مختلف‌، مثل‌ سردرد، درد قفسه‌ سينه‌ بدون‌ شواهدي‌ از بيماري‌ جسمي‌

علل‌
براي‌ بيماري‌ افسردگي‌ واقعي‌ هيچ‌ علت‌ يگانه‌ و روشني‌ نمي‌توان‌ متصور بود. بعضي‌ از عوامل‌ زيست‌شناختي‌ مثل‌ بيماري‌هاي‌ جسمي‌، اختلالات‌ هورموني‌، يا بعضي‌ داروها مي‌توانند نقش‌ داشته‌ باشند.
عوامل‌ اجتماعي‌ و رواني‌ نيز مي‌توانند نقش‌ داشته‌ باشند.
اختلالات‌ ارثي‌ نيز مي‌توانند مؤثر باشند.
بروز اين‌ حالت‌ ممكن‌ است‌ با تعداد وقايع‌ ناراحت‌كننده‌ زندگي‌ فرد ارتباط‌ داشته‌ باشد.

عوامل‌افزايش‌دهنده‌ خطر
عصبانيت‌ يا احساس‌ ديگري‌ كه‌ فرو خورده‌ شده‌ باشد.
داشتن‌ شخصيتي‌ وسواسي‌، منظم‌ و جدي‌، تكامل‌گرا، يا شديداً وابسته‌
سابقه‌ خانوادگي‌ افسردگي‌
وابستگي‌ به‌ الكل‌
شكست‌ در كار، ازدواج‌، يا روابط‌ با ديگران‌
مرگ‌ يا فقدان‌ يكي‌ از عزيزان‌
از دست‌ دادن‌ يك‌ چيز مهم‌ (شغل‌، خانه‌، سرمايه‌)
تغيير شغل‌ يا نقل‌ مكان‌ به‌ يك‌ جاي‌ جديد
انجام‌ بعضي‌ از اعمال‌ جراحي‌ مثل‌ برداشتن‌ پستان‌ به‌ علت‌ سرطان‌
وجود يك‌ بيماري‌ يا معلوليت‌ عمده‌
گذر از يك‌ مرحله‌ از زندگي‌ به‌ مرحله‌اي‌ ديگر، مثلاً يائسگي‌ يا بازنشستگي‌
استفاده‌ از بعضي‌ از داروها مثل‌ رزرپين‌، داروهاي‌ مسدودكننده‌ بتا آدرنرژيك‌، يا بنزوديازپين‌ها
محروميت‌ از داروها و مواد محرك‌ مثل‌ كوكائين‌، آمفتامين‌ها، يا كافئين‌
بعضي‌ از بيماري‌ها مثل‌ ديابت‌، سرطان‌ لوزالمعده‌، و اختلالات‌ هورموني‌

پيشگيري‌
تغييرات‌ عمده‌ زندگي‌ را پيش‌بيني‌ و آمادگي‌ لازم‌ براي‌ مواجهه‌ شدن‌ با آنها را كسب‌ كنيد.
حتي‌الامكان‌ از عوامل‌ خطر پرهيز كنيد.

عواقب‌ موردانتظار
در بسياري‌ از موارد، بيماري‌ خود به‌ خود خوب‌ مي‌شود، اما با كمك‌ گرفتن‌ از پزشك‌ مي‌توان‌ مدت‌ افسردگي‌ را كم‌ كرد و روش‌هاي‌ مقابله‌ با افسردگي‌ را فرا گرفت‌. عود افسردگي‌ شايع‌ است‌. درصد بهبودي‌ بالا است‌، حتي‌ اگر فرد به‌ هنگام‌ افسردگي‌، نسبت‌ به‌ بهبودي‌ خود ديد منفي‌ داشته‌ باشد.

عوارض‌احتمالي‌
خودكشي‌. علايم‌ هشداردهنده‌ آن‌ عبارتند از: ـ گوشه‌گيري‌ از خانواده‌ و دوستان‌ ـ عدم‌ توجه‌ به‌ ظاهر خود ـ به‌ زبان‌ آوردن‌ اين‌ كه‌ فرد مي‌خواهد «همه‌ چيز را تمام‌ كند» يا اينكه‌ «زيادي‌ است‌ و مزاحم‌ ديگران‌.» ـ شواهدي‌ از داشتن‌ نقشه‌ براي‌ خودكشي‌ (مثلاً نوشتن‌ وصيت‌نامه‌ يا توجه‌ به‌ يك‌ سلاح‌ قتاله‌) ـ خوشحالي‌ ناگهاني‌ پس‌ از احساس‌ نوميدي‌ طولاني‌ مدت‌ ـ عدم‌ بهبود افسردگي‌

درمان‌


اصول‌كلي‌
در صورتي‌ كه‌ علايم‌ خفيف‌ تا متوسط‌ باشند، روش‌هاي‌ به‌ عهده‌ گرفتن‌ مراقبت‌ از خود را در پيش‌ گيريد:
با دوستان‌ و خانواده‌ صحبت‌ كنيد.
به‌ طور منظم‌ ورزش‌ كنيد.
يك‌ رژيم‌ غذايي‌ متعادل‌ و كم‌چرب‌ داشته‌ باشيد.
الكل‌ مصرف‌ نكنيد؛
كارهاي‌ عادي‌ زندگي‌ خود را ادامه‌ دهيد.
فيلم‌هاي‌ خنده‌دار و شاد ببينيد.
در صورت‌ امكان‌ به‌ تعطيلات‌ برويد.
احساسات‌ خود را در يك‌ دفتر خاطرات‌ روزانه‌ بنويسيد.
سعي‌ كنيد مشكلات‌ در روابط‌ با ديگران‌ را حل‌ كنيد (البته‌ بهتر است‌ كه‌ در اين‌ زمان‌ تصميمات‌ عمده‌ نگيريد).
تا حدي‌ كه‌ مي‌توانيد فعاليت‌ خود را حفظ‌ كنيد.
مسؤوليت‌هاي‌ خود را تا زمان‌ بهبودي‌ به‌ فرد ديگري‌ واگذار كنيد.
به‌ گروه‌هاي‌ حمايتي‌ در مورد افسردگي‌ بپيونديد.

داروها
داروهاي‌ ضدافسردگي‌ براي‌ بعضي‌ از افراد كه‌ افسردگي‌ طولاني‌مدت‌ يا نسبتاً شديد دارند.
ليتيم‌ براي‌ مواردي‌ كه‌ دوره‌هايي‌ از سرخوشي‌ غيرطبيعي‌ و افسردگي‌ متناوباً رخ‌ مي‌دهند.

فعاليت‌
محدوديتي‌ براي‌ آن‌ وجود ندارد. فعاليت‌ها و علايق‌ روزانه‌ را حفظ‌ كنيد حتي‌ اگر حوصله‌ آنها را نداريد.

رژيم‌غذايي‌
يك‌ رژيم‌ عادي‌ و متعادل‌ داشته‌ باشيد حتي‌ اگر اشتها به‌ غذا نداريد.

در اين‌ شرايط‌به‌ پزشك‌ خود مراجعه‌ نماييد
اگر شما يا يكي‌ از اعضاي‌ خانواده‌تان علايم‌ افسردگي‌ داريد.
اگر احساس‌ تمايل‌ به‌ خودكشي‌ يا نااميدي‌ داريد
salamatiran.com.

reza2000
31-07-2005, 07:59
باسلام خدمت دوستان عزيز من چند روز پيش يك سري آزمايش براي چكاپ انجام دادم ولي وقتي كه جواب آزمايش راگرفتم ديدم كه مقدار تريگليسريد من ازحد نرمال 153 بالاتر است لطفاً راهنمايي كنيد كه چه بايد بكنم تا به حد نرمال برسد

mahmood123
31-07-2005, 09:01
باسلام خدمت دوستان عزيز من چند روز پيش يك سري آزمايش براي چكاپ انجام دادم ولي وقتي كه جواب آزمايش راگرفتم ديدم كه مقدار تريگليسريد من ازحد نرمال 153 بالاتر است لطفاً راهنمايي كنيد كه چه بايد بكنم تا به حد نرمال برسد
دوست گرامی به پست شماره 20 همین تاپیک مراجعه کن.

mahmood123
31-07-2005, 09:07
دوستان گرامی سایت به بک آپ 3 - 4 روز قبل برگشته است بنابراین برخی از سوالات دوستان که پاسخ آنها داده شده بود پاک گردیده است . دوستانی که پاسخ پرسش خود را نگرفته اند میتوانند مجددا سوال خود را مطرح نمایند و همچنین دوستانی که سوال خود را به صورت خصوصی مطرح نموده بودند در صورتی که پاسخ خود را نگرفته اند سوال خود را مجددا مطرح نمایند.

موفق باشید.

hesia
01-08-2005, 10:04
لطفا راجع به راهي براي افزايش قد توضيح دهيد . مرسي

mahmood123
01-08-2005, 12:54
لطفا راجع به راهي براي افزايش قد توضيح دهيد . مرسي
استخوانهای دراز بدن که رشد طولی بدن به آنها مربوط است از اپی فیز و دیافیز تشکیل شده است صحفه ای به نام صفحه رشد بین ایندو قرار دارد که رشد طولی استخوان به آن مربوط میشود و هورمون رشد باعث این افزایش رشد خواهد شد ولی بعد از بلوغ این صفحه رشد بسته خواهد شد و دیگر نقشی در رشد طولی استخوان نخواهد داشت بنابراین هورمون رشد بعد از بلوغ تاثیری در افزایش قد نخواهد داشت. امروزه برای افزایش قد بعد از بلوع از مکانیسمهای متفاوتی استفاده میشود از جمله:

طب سوزنی

چسبهای افزایش قد

جراحی

و...

لازم به ذکر است تنها روش جراحی موثر خواهد بود و استفاده از سایر مکانیسها چندان علمی نیست.

دریکی از روش جراحی که در ایران نیز انجام میگیرد بدین طریق است که یک برش ظریف روی استخوان ساق داده و دستگاهی از بیرون و بر روی استخوان ساق وصل می کنند. فرد به صورت منظم پیچ آن دستگاه را می پیچاند و تدریجا قد اضافه میشود.این میله نزدیک به یک سال در اندام میماند. روشهای دیگری هم بکار میرود روشهائی که با کمک جریان الکتریسیته میشه سلولهای استخوانی را تحریک کرد و...

mahmood123
01-08-2005, 17:30
دوست گرامی mom321

پاسخ شما ارسال شد.

Amir_Bak
02-08-2005, 10:32
با سلام
من داروی والپرات سدیم 200 میلی گرمی مصرف میکنم در کنارش هم از ماینوکسیدیل برای موهام بهره می گیرم.
خواستم بپرسم خطری نداره این دو دارو همزمان مصرف می شوند؟
در صورت امکان بهترین نوع استفاده از ماینوکسیدیل رو هم توضیح دهید.
ممنون

narges
02-08-2005, 13:43
جناب دكتر پاسخ جامع شما به بيماري پسورياسيسبسيار جامع بود يكي از نزديكان درجه 1 بنده بيماري اكتيوزيز را گرفته البته از بدو تولد وعلائمي شامل پوست ريزي سرخي پوست وداغ بودن پوست را داردبطوريكه اين بچه شبها زير كولر بدون پوشش مي خوابد پزشگان بيماري را ژنتيك مي دانند در صورتيكه چنين نمونه اي را تا بحال در فاميل نداشته ايم لطفآ راهنمائي كنيد براي رفع خشكي بيش از حد پوست وداغي تاكيد مي كنم داغي زيرا زماني كه بدن داغ نيست عوارض انچناني ندارد . چه بايد كرد ضمنآ آقاي دكتر اين بچه اصلآ عرق نمي كند آيا با وادار كردن بدن به تعريق مي توان نتايجي را گرفتو چگونه

mahmood123
02-08-2005, 19:48
با سلام
من داروی والپرات سدیم 200 میلی گرمی مصرف میکنم در کنارش هم از ماینوکسیدیل برای موهام بهره می گیرم.
خواستم بپرسم خطری نداره این دو دارو همزمان مصرف می شوند؟
در صورت امکان بهترین نوع استفاده از ماینوکسیدیل رو هم توضیح دهید.
ممنون
داروی مینوکسیدیل به علت موضعی بودن تداخل چندانی با داروهای خوراکی ندارد. مینوکسیدیل معمولا به طور موضعی و 2 بار در روز استفاده میشود و تا 1 الی 2 ساعت بعد مصرف موها و سر را خیس نکنید.

mahmood123
02-08-2005, 19:55
جناب دكتر پاسخ جامع شما به بيماري پسورياسيسبسيار جامع بود يكي از نزديكان درجه 1 بنده بيماري اكتيوزيز را گرفته البته از بدو تولد وعلائمي شامل پوست ريزي سرخي پوست وداغ بودن پوست را داردبطوريكه اين بچه شبها زير كولر بدون پوشش مي خوابد پزشگان بيماري را ژنتيك مي دانند در صورتيكه چنين نمونه اي را تا بحال در فاميل نداشته ايم لطفآ راهنمائي كنيد براي رفع خشكي بيش از حد پوست وداغي تاكيد مي كنم داغي زيرا زماني كه بدن داغ نيست عوارض انچناني ندارد . چه بايد كرد ضمنآ آقاي دكتر اين بچه اصلآ عرق نمي كند آيا با وادار كردن بدن به تعريق مي توان نتايجي را گرفتو چگونه
بیماری ایکتیوزیس نوعی بیماری پوستی است که دربه صورت ژنتیکی به ارث میرسد و از هر 250 کودک یک نفر درگیر میشوند. این بیماری با خشکی پوست خود را نشان میدهد و از علایم دیگر تشدید خطوط دست و پاها و گاه یپوست مانند پوست مرغ دان دان میشود از درمانهای آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

کاهش درجه حرارت محیط

کاهش تعداد دفعات استحمام

استفاده از روغن حمام

استفاده از صابونهای ضعیف و غیر محرک

استفاده مداوم از نرم کننده موضعی

قرار گرفتن در وان حمام

استفاده از داروهای کراتولیتیک و پوسته بر

گاهی استفاده از ترکیبات خوراکی رتینویید

و...

yusefreza
03-08-2005, 12:37
من از آقای دکتر یه سوال داشتم :
چگونگی تاثیر کپسول فلوکسیتین در جلوگیری از انزال زود رس را توضیح دهید چون تا جایی که من شنیده ام این دارو ضد افسردگی است ولی در مجله الکترونیکی شماره یک این سایت از این دارو به عنوان داروی جلوگیری از انزال زودرس یاد شده است .
با تشکر از زحمات شما

secret wish
06-08-2005, 09:32
ضمن قدر دانی از خدمت شما به مردم شریف ایران


سوالی که داشتم در مورد قرص وایگرا میباشد و استفاده از آن مجاز میباشد یا خیر؟

ایا علایم جانبی بد هم دارد یا خیر؟

کارایی کلی آن چیست؟


مرسی

narges
09-08-2005, 14:03
آقاي دكتر با سلام لطفآ بفرماييد تركيبات خوراكي رتينوييد شامل چه موادي ميباشد

taha info
09-08-2005, 14:21
با سلام
سوال من در مورد فشار خون سيستوليك و ديازتوليك است و همينطور ضربان قلب. حد مجاز براي اين آيتمها با جه فاكتورهايي در ارتباط است. آيا با سن، وزن و مشخصات فردي ارتباط دارد يا حدنرمال آن براي همه يكسان است؟ اگر اينطور است آيا گراف و يا جدول خاصي وجود دارد كه بتوان مقادير طبيعي را از آنها استخراج كرد؟
متشكر مي شوم اگر راهنمايي بفرماييد.

marlin
13-08-2005, 06:34
با سلام خدمت دوستان گرامی
در مورد مصرف حشیش چند سوال دارم
1- مصرف حشیش برای مردان و زنان چه عوارضی دارد در صورت امکان منبع فارسی یا لینکی را معرفی کنید ممنون میشم
2- آیا مصرف حشیش روی قوای جنسی مرد تاثیر میگذارد تا چه حدی و اگر اینطور هست راه درمان ان را بیان کنید ممنون میشم.


با تشکر
marlin

reza2000
15-08-2005, 13:27
باسلام خدمت همه عزيزان من 25 سال دارم چند وقتي است كه هرموقع ميروم به استخر دچارسر درد ولرز ميشوم به طوري كه تا آخر وقت كناراستخر مي نشينم ونم توانم داخل آب شوم لطفاً من را راهنمايي كنيد كه چه بايدبكنم.باتشكر

safar
24-08-2005, 16:33
با سلام خدمت مدير محترم
لطفا در مورد قرص آتورواستاتين و عوارض آن مقداري توضيح دهيد و چنانچه اين قرص تاثيري بر روي قواي جنسي دارد اعلام فرمائيد . با تشكر. safar

mz1360
24-08-2005, 17:48
من چهار هفته قبل جراحی رکتوم را انجام دادم هنوز هم تنگی مقعد و زخم و سوزش بعد از عمل را دارم می خواستم بدانم آیا دکتر خوب جراحی نکرده چقدر طول میکشد خوب شوم وقتی که سفت
دفع میکنم خیلی سخت دفع میشود من وقتی سالم بودم مدفوع سفت را راحت با کمترین وقت صرف
کردن دفع می کردم ولی الان حتی بعد از عمل هم مشکل دارم لطف کنید من را راهنمایی کنید


مچکرم

rouzbeh2749
29-08-2005, 02:13
aghaye mahmood123 modir mohtaram bakhsh pezeshki man nesbat be hazf topic pasokh be masaele jensi ba doctor majd ke kamelan sharee va ghanooni bood eteraz mikonam

in masale joze masaele mohemi bood ke dar in zamaneh bayad be an eteghad dasht va man dalili baraye hazf an nadidam va vaghan jaye tasof darad ke az in no etelae resani dar in site ke bad boodanash faghat be khatere jensi boodanash (az nazar shoma) jelogiri mishavad

R_E_Z
30-08-2005, 09:23
به منظور جلوگیری از بی نظمی و پراکندگی مطالب لطفا سوالات پزشکی خودتان را فقط در این تاپیک مطرح کنید. لطفا سوالات مبحث ارولوژی خود را فقط به صورت پیغام خصوصی ارسال نمایید تا پاسخ داده شود.
متشکرم
با سلام
مي خواستم بدانم آخرين و موثرترين داروي موجود در بازار ايران براي سردردهاي ميگرني چيست؟

R_E_Z
30-08-2005, 09:24
به منظور جلوگیری از بی نظمی و پراکندگی مطالب لطفا سوالات پزشکی خودتان را فقط در این تاپیک مطرح کنید. لطفا سوالات مبحث ارولوژی خود را فقط به صورت پیغام خصوصی ارسال نمایید تا پاسخ داده شود.
متشکرم
با سلام
مي خواستم بدانم آخرين و موثرترين داروي موجود در بازار ايران براي سردردهاي ميگرني چيست؟

javaheri
08-09-2005, 16:15
با عرض خسته نباشید در قسمت بالای معده احساس درد نمی کنم ولی دائما حالت ترش کردگی دارم و هر وقت به دکتر مراجعه نمودهام از قرص آمپرازول استفاده کردم ولی نتیجه دائمی نداشت ومدت10 سال با این مشکل روبه رو هستم باتشکر

O.K
10-09-2005, 00:06
سلام دوست من

مشكل شما عبارت است از بازگشت اسيد از معده به مري كه به ان اصطلاحا ريفلاكس ميگويند.

معمولا مجموعه اي از دو عامل ترشح بيش از حد اسيد و شلي دريچه مري به معده در ان دخالت

دارند. امپرازول فقط ترشح اسيد را كم ميكند ولي روي عامل دوم اثري ندارد. كلا به موارد زير ميتوان اشاره نمود:

1. در وسط غذا مايعات ننوشيد.

2. از غذاي خيلي چرب يا حجيم پرهيز نماييد.

3. از الكل - سيگار - قهوه - شكلات جدا پرهيز كنيد.

4. از ادويه جات و نوشابه گازدار و انواع سس و اب پرتقال و ترشي و مشابه اينها حتي الامكان كمتر استفاده كنيد.

5. كمربند محكم نبنديد.

6. بلافاصله بعد از غذا نخوابيد.

از درمانهاي دارويي ميتوان به موارد زير اشاره كرد:

1. يك ربع قبل از هر غذا يك عدد قرص متوكلوپراميد.

2. نيم ساعت بعد از غذا دو قاشق بزرگ شربت معده.

3. درمان طولاني با امپرازول يا رانيتيدين يا مشابهات انها.

4. استفاده از داروي گياهي "دي رگليس" كه همان شيرين بيان است و بدون نسخه هم مجاز است.



در صورت عدم موفقيت درمان با رعايت كليه اصول فوق تنها راه ممكن جراحي خواهد بود كه البته

با اجراي دستورات بالا خيلي كم نياز ميشود.

نكته قابل ذكر اينكه اگر شما دچار زخم معده يا اثني عشر بوديد تنها لازم بود از قهوه و الكل و سيگار پرهيز نماييد ولي بيماري ريفلاكس بدون پرهيز از ليست فوق احتمال بالايي براي شكست

درمان دارد.

.

marry
10-09-2005, 23:44
سلام
من 26 سال سن دارم و تقريبا 10 سال هست صورتم جوش ميزنه البته نه جوشهاي چركي بلكه جوشهاي زير پوستي و دانه هاي سر سياه وسفيد در اين مدت 10 سال من پرهيز كامل غذائي به معناي واقعي بودم و از ميوه ها و مواد غذائي تازه هم بسيار استفاده ميكنم و در كنارش هم به دكترهاي بيشماري مراجعه كردم و انواع درمانهاي مختلف از ساده ترين تا قرص راكوتان پيلينگ ميكرو درم دوره هاي طولاني انتي بيوتيك و انواع كرمهاي قوي لايه بردار و محلولهاي پاك كننده رو استفاده كردم ولي هيچكدام اين جوشهارو به طور كامل از بين نبردند و حتي از عر قهاي گياهي هم مانند كاسني و شاتره به مدت زياد استفاده ميكنم ولي باز هم جوشها به طور كامل از بين نميرند البته بهتر شده اند ولي از بين نرفتند به خصوص جوشهاي زير پوستي واقعا ديگه كلافه شدم و نميدونم چيكار كنم چون همه راه هارو امتحان كردم ولي نتيجه نداده و تصميم گرفتم كه به كل همه پرهيزها و دارو ها رو كنار بذارم و كلا بيخيال شم ببينم چي ميشه ايا اين كر درسته و اسنكه من چيكار ميتونم بكنم؟
مرسي از شما

arashshirazi
12-09-2005, 15:05
با عرض سلام و خسته نباشيد ميخواستم بدانم آمپول كورتون چه عوارض و عواقبي دارد و در كل كار درمان آن به چه شكل ميباشد؟ باتشكر

farhad sadeghi
21-09-2005, 10:07
با سلام
ميخواستم بدانم علاج واقعي سينوزيت چيست؟ با عمل جراحي يا هميوپاتي؟ من در بيشتر مواقع ديده ام كع جراحي حتي با ليزر هم درمان قطعي اين بيماري نيست. اما ميگويند كه هميوپاتي راه حل مناسبي است. در اين باره با رجوع به سايت دكتر سالار فرهمند متخصص اين امر شايد بتوان درمان را يافت. www.homeopathicwonders.com (http://www.homeopathicwonders.com)

Shadow
21-09-2005, 10:30
ببخشید من آلرژی دارم و همش آبریزش بینی لطفا محض رضای خد اگر راه حلی برای این مسئله داری من را در جریان بگذارید mer30 !

amirpm2
22-09-2005, 22:58
با سلام دوستان من چند مدتي است كه ريزش موهاي سرم زياد شده است ودارد عذابم مي دهد خوشبختانه من كه جيزي ندارم كه به اون بنازم حالا موهاي سرم هم مي ريزد از داروي گياهي قزل اوزان {نام ديگريش گياه خرگوشك است} استفاده كرده ام اما توفيقي نداشت
لطفا من را راهنماي كنيد
amirpm2@yahoo.com

farzadgolden
23-09-2005, 05:52
من در قسمت چانه به اندازه یک بند انگشت وقتی ریشهامو میزنم قرمز میشه و بعد از یکی دو روز روی همان قرمزی لایه ای مثل شوره سر به وجود میاد .
میشه بگید چیه ؟؟؟
یکی از دوستام میگه که قارچ هستش و به من گفت باید از پماد (کلوتریمازول 1 درصد) استفاده کنم
الان که این را مینویسم 1 ساعت از اولین استفاده من از این پماد میگذرد
آیا درست گفته ؟؟؟؟
اگه نه باید چه کاری بکنم؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید

mio
23-09-2005, 07:09
با سلام دوستان من چند مدتي است كه ريزش موهاي سرم زياد شده است ودارد عذابم مي دهد خوشبختانه من كه جيزي ندارم كه به اون بنازم حالا موهاي سرم هم مي ريزد از داروي گياهي قزل اوزان {نام ديگريش گياه خرگوشك است} استفاده كرده ام اما توفيقي نداشت
لطفا من را راهنماي كنيد
amirpm2@yahoo.com
سلام : دوست عزيز اگر ريزش موي شما جنبه ارثي دارد ، خوا نا خواه خواهد ريخت . ولي ميتوان ريزش آن را تا حدودي با تلاش فراوان متوقف كرد .1: اولا اگر موهاي شما بسيار چرب است ، بايد از شامپو هداندشولدر مخصوص موهاي چرب استفاده كني. 2 :از محلول ماينوكسيديل 5% بطور مرتب يعني 2 بار در شبانه روز ودر ساعات معين و دقيق استفاده كني.اين محلول براي جلوگيري از چربي مو و تقويت آنها بسيار بسيار موثر است و باعت رشد موهاي ضعيف سر ميشود . البته اين محلول براي خانومها بايد از نوع 2% آن استفاده شود. 3 : شش عدد آمپول ( بپانتن) و در هر هفته يك عدد بايد تضريق كني . اين آمپول ريزش اوليه داروي ماينوكسيديل را خنثي كرده وبه موهاي آسيب ديده شما قدرت فوقولعاده اي ميدهد.4: از سبزيجات تازه و خام بسيار استفاده كن . مخصوصا آب كاهو .. ضمنا محلول ماينوكسيديل را بايد براي هميشه استفاده كني . چون در صورت قطع آن ريزش موهايت مجدد آغاز ميشود ..يكروز در ميان حمام كن و از سشوار براي خشك كردن موهايت استفاده نكن . انواع ژل و كتيرا و مواد براق كننده دشمن موهاي شما هستند.از قرصهاي ويتامين B حتما استفاده كن . اميدوارم بالاترين عضو زيبايي و اعتماد بنفس خود را بتواني حفظ كني تا راهكاري اساسي با قيمتي مناسب برايش پيدا شود.. موفق باشيد.

mio
23-09-2005, 07:14
من در قسمت چانه به اندازه یک بند انگشت وقتی ریشهامو میزنم قرمز میشه و بعد از یکی دو روز روی همان قرمزی لایه ای مثل شوره سر به وجود میاد .
میشه بگید چیه ؟؟؟
یکی از دوستام میگه که قارچ هستش و به من گفت باید از پماد (کلوتریمازول 1 درصد) استفاده کنم
الان که این را مینویسم 1 ساعت از اولین استفاده من از این پماد میگذرد
آیا درست گفته ؟؟؟؟
اگه نه باید چه کاری بکنم؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام : ريشهايت را در فواصل طولانيتر اصلاح كن تا مشكلت حل بشه . ضمنا اين مسئله يك نوع حساسيته . از پماد(( بتامتازونN)) استفاده كن وصورتتو هميشه تميز نگه دار و از دست زدن به آن قسمت مگر در زمان استفاده از پماد پرهيز كن. اميدوارم مشكلت حل بشه .. موفق باشيد.

faramarz20
27-09-2005, 10:57
چند وقت است كه در نزديكي چشم چپم ، روي پلك ، يك جوش كه شايد ميخچه باشد ظاهر شده است
كه هرچند وقت يكبار سر آن سفيد مي شود و رو به بهبودي مي رود ولي چند روز بعد دوباره بزرگ مي شود
هرروز يا يك روز در ميان هم دوش مي گيرم . آيا بايد به پزشك مراجعه كنم اگر بله به چشم پزشك يا پزشك پوست ؟؟

Shadow
28-09-2005, 14:21
ببخشید من آلرژی دارم و همش آبریزش بینی لطفا محض رضای خد اگر راه حلی برای این مسئله داری من را در جریان بگذارید mer30 !
کسی نبود جواب من را بده ! http://asefsoft.com/qsimages/54.gif http://asefsoft.com/qsimages/113.gif

reza_amd
29-09-2005, 13:00
آقای دکتر محمود اگر لطف کنید درباره انحراف بینی (از طریق ضربه) و روشهای درمان آن و هزینه درمان بوسیله جراحی توضیح بدهید بنده 25 سال سن دارم .خیلی ممنون

doctor
30-09-2005, 13:28
سلام
لطفا در مورد سينوس پايلونيدرال كمي توضيح بدهيد ( در مورد چگونه بوجود آمدن آن و علت و همچنين راههاي درماني به غير از جراحي ) و آيا بعد از جراحي كاملا برطرف مي شود يا خير ؟ آيا احتمال برگشت وجود دارد ؟ در ضمن آيا طرز نشستن در مورد آن تاثيري دارد يا خير ؟
با تشكر

O.K
30-09-2005, 20:56
سلام
سينوس پيلونيدال در اثر فرو رفتن مو در قسمت فوقاني نشيمنگاه كه داراي فشار و سايش زياديست ايجاد ميشود. مو مانند قلاب ماهيگيري داراي زوايد ميكروسكوپي است كه وقتيمو در پوست فرو ميرود بيرون امدن انرا تقريبا غير ممكن ميكند و چون هميشه مو الودگي ميكربي دارد در زير پوست حوضچه اي از چرك و مو ايجاد ميشود.
افرادي كه زياد مينشينند و يا پر مو هستند مخصوصا در ناحيه باسن و رانندگان و خانمهايي كه مويشان را بداخل پيراهنشان ميريزند در معرض اين بيماري هستند.
بيماري سير گول زننده اي دارد چون هر از گاهي پس از يك درد شديد و ايجاد ابسه سر باز ميكند و بعد بطور موقت بيمار احساس بهبود ميكند و فكر ميكند كه تمام شده.ولي در حقيقت مو ازطرفي دارد رشد ميكند و از طرف ديگر بيشتر در پوست فرو رفته و نقب خود را وسيعتر ميكند تا ابسه و سرباز كردن بعدي.
دوست من اين بيماري هيچ علاجي به غير از جراحي ندارد و مصرف انتي بيوتيك و... در ان كاملا مردود است وتا هسته عفونت بوسيله جراحي خارج نشود همين اش وهمين كاسه است . در حقيقت بعد از عمل هم هيچ نيازي به دارو نخواهد بود.
ديگر اينكه : بعله بيماري با جراحي كاملا برطرف ميشود و براي اينكه ديگر مبتلا نشويد بايد ناحيه را كاملا و هميشه بدون مو نگهداريد.در ضمن بايد از روش جراحي باز استفاده شود كه در ان زخم بخيه نميخورد و خودبخود از كف پر ميشود كه ريسك عود را كاهش ميدهد.
بازگشت كيست به چند دليل است:
1. عدم ازاله موها در موضع.
2. جراحي با بخيه كه ظاهر زخم را براي بيمار بهتر جلوه ميدهد.
3. استعداد بيمار براي ابتلا بعني به همان دليل كه دفعه اول ابسه تشكيل شد دوباره هم پيدا شود.
توصيه:
1..هر چه زودتر و بدون استخاره و ترديد جراحي كنيد.
هرچه ديرتر عمل كنيد كه بالاخره بايد انجام شود عمل وسيعتري خواهيد داشت.
2. به شما از اطراف خواهند گفت كه عمل مشكل است و زخم ان دير خوب ميشود و ..... مطلقا توجه نكنيد.
3. زير بار هيچ درمان غير جراحي نرويد.
4. بعد از عمل به سرعت به زندگي عادي برگرديد و به زخمتان زياد توجه نكنيد.

doctor
30-09-2005, 23:44
O.k جان
آيا اين مو از داخل رشد مي كند يا اينكه از بيرون داخل مي شود ؟ در ضمن يه پزشكي به من گفت كه عملش 45 دقيقه طول ميكشه و بايد بيهوشي كامل بشوي و يك شب هم در بيمارستان باشي . بخيه هم نميزند و به اندازه يه حفره لوزي شكل ناحيه مربوطه را خالي ميكنه . ولي بد درديه وقتي آدم مبتلا ميشه چهار دست و پا بزور راه ميره . در ضمن دكتر گفت كه اگه ميخواهي ديرتر مبتلا بشي موقع استحمام حدود 15 دقيق در محلول بتادين و آب بنشين . ولي خوب هزينه عمل هم كمي سنگينه مثلا بيمارستان رسالت يا خاتم الانبيا گفت حدود 700 هزار تومان در مياد . بعد از عمل هم بايد 3 يا 4 روز استراحت كنم . با اين اوضاع بايد تا شب عيد كه چند روز تعطيليه صبر كنم . در ضمن شما بيمارستان خوب يا جراح با تجربه سراغ داريد ؟

O.K
01-10-2005, 00:31
مو از بيرون رشد ميكند و بعد فر ميخورد و وارد پوست ميشود مجددا و نميتواند بيرون بيايد خلاصه از اين طرف رشد ميكند و از طرف ديگر از همان بغل محل رويش فرو ميرود.
قضيه 4 دست و پا اصلا صحت ندارد.ولي 3-4 روز استراحت توصيه ميشود.حفره لوزي صحيح است و بهترين نوع عمل است. جراح خيلي باتجربه هم لازم ندارد ولي بيهوشي باشد بهتر است.(من موارد كوچك را سرپايي و با بيحسي موضعي عمل كرده ام)
توصيه ميكنم به يك بيمارستان دولتي برو و نگران هيچ چيز هم نباش.

barbad
03-10-2005, 10:24
با سلام دوست عزيز
ميخواستم علائم بيماري وبا كه دور دوم آن در كشور در حال شيوع است را بدانم
همين الان از راديو شنيدم كه يكي از علائم آن گرفتگي عضلات پشت ساق پا است
ميخواستم بدانم كه آيا اين گفته صحيح است چون من دو هفته اي است كه عضلات پشت ساق پايم بدون هيچ دليلي گرفته است
با تشكر

nima 2
03-10-2005, 15:52
آقای دکتر محمود اگر لطف کنید درباره انحراف بینی (از طریق ضربه) و روشهای درمان آن و هزینه درمان بوسیله جراحی توضیح بدهید بنده 25 سال سن دارم .خیلی ممنون


در صورتي كه اين انحراف تنفس را براي شما مشكل كرده و يا در موقع خواب سبب ناراحتي ميكنيد بايد با استفاده از جراحي ( سپتوپلاستي ) نسبت به درمان آن اقدام كنيد
در مورد هزينه هم در صورتي كه بيمه تامين اجتماعي باشيد با مراجعه به بيمارستان هاي آن نظير فياض بخش هزينه كمي نسبت به ساير بيمارستان ها ميپردازيد ولي در غير اين صورت بسته به نوع بيمارستان و نرخ جراح هزينه عمل فرق ميكند.

nima 2
03-10-2005, 16:14
با سلام دوست عزيز
ميخواستم علائم بيماري وبا كه دور دوم آن در كشور در حال شيوع است را بدانم
همين الان از راديو شنيدم كه يكي از علائم آن گرفتگي عضلات پشت ساق پا است
ميخواستم بدانم كه آيا اين گفته صحيح است چون من دو هفته اي است كه عضلات پشت ساق پايم بدون هيچ دليلي گرفته است
با تشكر

گرفتگي عضلات پا دلايل متعددي دارد كه در بيماري وبا از دست دادن سديم و پتاسيم مسبب
آن است .
بارزترين علامت وبا مدفوع آبكي و اسهال ميباشد كه امكان استفراغ نيز وجود دارد.
در هر صورت با دادن يك آزمايش كشت مدفوع مي توانيد از ابتلا يا عدم ابتلا اطمينان حاصل كنيد.

براي من هم پيغام خصوصي داديد كه پاسخ داده ام.
گرفتگي عضلات بدون اسهال شديد آبكي هيچ دخلي به وبا ندارد و در مورد شما اصلا نيازي به پيگيري وبا نيست.

nima 2
03-10-2005, 16:27
ببخشید من آلرژی دارم و همش آبریزش بینی لطفا محض رضای خد اگر راه حلی برای این مسئله داری من را در جریان بگذارید mer30 !
کسی نبود جواب من را بده ! http://asefsoft.com/qsimages/54.gif http://asefsoft.com/qsimages/113.gif

شما بايد عامل اين حساسيت رو پيدا كنيد ، با مراجعه به كلينيك هاي آلرژي و تعيين عامل دقيق حساسيت ميتوانيد با تزريق آنتي بادي آن حساسيت خود را درمان كنيد
البته طول اثر آن متفاوت است و بعد آن بايد مجددا با تزريق دوباره اون را تجديد كنيد

marze_porgohar
03-10-2005, 21:05
salam man mikhastam bedonam ayad bimariye behjat darmani dare makhsosan zayeate cheshmi.merci

O.K
03-10-2005, 22:58
شما بايد عامل اين حساسيت رو پيدا كنيد ، با مراجعه به كلينيك هاي آلرژي و تعيين عامل دقيق حساسيت ميتوانيد با تزريق آنتي بادي آن حساسيت خود را درمان كنيد
البته طول اثر آن متفاوت است و بعد آن بايد مجددا با تزريق دوباره اون را تجديد كنيد

البته منظور نيماي عزيز واكسن هاي حساسيت است نه آنتي بادي.
حساسيت زدايي تدريجي تنها راه درمان الرژي است ولي بسيار وقت و حوصله و انرژي و بعضا هزينه ميبرد.اينجا هم پيشگيري بهتر از درمان است و حداقل منفعت مراجعه به كلينيك الرژي اينست كه شما از انچه به ان حساسيت داريد مطلع ميشويد و بهترين راه مقابله با الرژي هم دوري از عامل انست.
اگر الرژي شما به اثبات رسيده است با مشورت پزشك از اسپري بيني كرومولين سديم استفاده كنيد.

marze_porgohar
04-10-2005, 00:35
سلام من يكي از اقوامم بيماري بهجت داره و دچار ضايعه چشمي شده آيا درماني براي اينگونه بيماران وجود داره لطفا راهنماييم كنيد .مرسي.

marze_porgohar
04-10-2005, 01:59
[QUOTE=marze_porgohar]سلام من يكي از اقوامم بيماري بهجت داره و دچار ضايعه چشمي شده آيا درماني براي اينگونه بيماران وجود داره لطفا راهنماييم كنيد .مرسي.ايا در خارج از ايران اين بيماري را ميشود درمان كرد چند درصد احتمال بهبودي كامل وجود داره؟

are_you
04-10-2005, 23:25
با بشکر از مدیریت محترم
من یک سوال دیگر داشتم که ممنون می شم به اون جواب بدید
من می خواستم در مورد غده تیروید مقداری بدانم.
چوان شنیدم که کمبود وزن انسان می تواند از ÷ر کار بودن این غده باشد.
می خواستم علایم این بیماری را بدانم و برای ازمایش این غده شما چه ازمایشگاهی در تهران یا چه نوع ازمایشاتی می توانم انجام بدهم تا از ÷ر کار یا کم کار بودن آن اطلاع ÷یدا کنم
با بشکر فراوان از زحمات شما دوست عزیزباکسب اجازه از مسئول محترم بخش.امیدوارم وارد شدن در این بخش باعث اختلال در روند کار نشود به هر حال اگر این وسط اظهار نظر بنده منجر به نارضایتی همکاری شود امیدوارم دوستان مرا ببخشند چون اینجانب فقط قصد کمک به دوستان را دارم و نه ایجاد اختلال! مایه بسی خوشحالی برای اینجانب است که درخواست همکارانم را برای جواب دادن به اعضای سایت دریافت نمایم.

بیماریهای غده تیروئید طیف وسیعی را در مباحث ÷زشکی در بر میگیرند اما برای سهولت در درک.لازم میدانم فقط اختلالاتی که شیوع بیشتری دارند را عنوان کنم.از انجا که سئوال دوست عزیزمان در باره ÷رکاری یا کم کاری تیروئید است من فقط با اختصار به انها اشاره میکنم.
افزایش فعالیت غده تیروئید- این حالت به علت افزایش هورمونهای تیروئید در گردش خون ایجاد میشود علائم این حالت عبارتند از..افزایش ضربان قلب-لرزش دستها افزایش تعریق-افزایش حساسیت به گرما-احساس خستگی مفرط-کاهش شدید وزن-احساس تنگی نفس-احساس ضعف عمومی-افزایش اشتها.-بیقراری و....میباشد.ملاحظه فرمودین که علیرغم افزایش اشتها کاهش وزن به علت افزایش سوخت و ساز در بدن ایجاد میشود.از علائم دیگر که شیوع کمتری دارند میتوان به ریزش مو-تیره شدن ÷وست و بیرون زدن چشمها از حدقه همرا با ÷رخون شدن ملتحمه اشاره کرد که نشانه اخیر در نوعی از اختلال غده بنام گریوز بیشتر حادث میشود.افزایش فعالیت غده محدود به سن خاصی نیست و در تمامی رده های سنی میتواند ایجاد شود.
علل ایجاد ÷رکاری غده.....1-بیماری گریوز 2-ادنوم های تیروئید(سرطان های خوش خیم) 3-گواتر 4-مصرف داروهای ضد کم کاری غده 5- بعد از زایمان.

تشخیص.... اندازه گیری هورمونهای تیروئید که امروره در اغلب ازمایشگاهها انجام میگیرد

درمان....... در بیش از 90 درصد موارد درمان داروئی است و گاهی درمان جراحی و یا استفاده از روشهای دیگر

کم کاری غده...... علائم.. خستگی- عدم تحمل سرما-ضعف-خواب الودگی-افزایش وزن که در واقع نوعی ورم عمومی است-یبوست دردهای عضلانی -درد مفاصل-در خانمها بی نظمی های قاعدگی-ریزش مو-÷وست خشک.خشن و سرد-موهای نازک و کم ÷شت-خشونت صدا-شکنندگی ناخنها- ورم دور چشمها-کندی زمان واکنش-ته رنگ نارنجی ÷وست-کاهش ضربان قلب و .........
تشخیص این بیماری باز هم از طریق اندازه گیری هورمونهای تیروئیدی انجام میشود.
درمان..... در اغلب موارد درمان داروئی است.
امیدوارم دوست عزیز جواب سئوالشان را گرفته باشند. یک بار دیگر از همکار محترم و مدیر این بخش عذر میخواهم! همگی در راه خدمت به بشریت موفق باشید.dr.arman
ضمنا ادرس خودم را هم باید قید نمایم....
amjad1347@yahoo.com

O.K
05-10-2005, 01:35
همكار عزيز چرا عذر خواهي؟؟؟
سپاس گزاريم كه در اداره انجمن ما را ياري ميكنيد.
از توضيحات خوبتان ممنونم و در ضمن به تاپيك معرفي همكاران هم نگاهي بيندازيد.

reza388
05-10-2005, 13:09
با سلام خدمت دوستان
من اطلاعاتي راجع به غده lymphoma و شيمي درماني و راديو تراپي مي خواستم؟
ممنون

O.K
05-10-2005, 19:43
در مورد سندرم بهجت بطور خلاصه بگويم كه اين بيماري جزو بيماريهاي روماتيسمي است كه چندين سيستم و عمدتا مشفاصل و پوست و چشم و مخاطات را گرفتار ميكند و جدي ترين عارضه انهم مربوط به چشم است كه در مواردي باعث كوري ميشود ولي تاحدود زيادي با كورتون و شيمي درماني قابل مهاركردن است.
اگر كوري رخ ندهد بعد از چند سال فعاليت بيماري خود بخود هم كم ميشود .
ديگر علاثم بيماري مثل زخمهاي پوستي و درگيري مفاصل و آفتهاي مخاطي اذيت دارند ولي خطرناك نيستند.

O.K
05-10-2005, 19:48
با سلام خدمت دوستان
من اطلاعاتي راجع به غده lymphoma و شيمي درماني و راديو تراپي مي خواستم؟
ممنون

سلام
لنفوم بحثي نيست كه در غالب اين توضيح بگنجد .
اين از انواع سرطان است كه مربوط به جهاز ايمني ميشود و داراي طيف بسيار وسيعي از انواع مختلف با درجه بدخيمي مختلف است.يعني سرنوشت هر بيماري بسته به نوع لنفوم فرق ميكند.
كلا لنفومهاي حاد از انواع مزمن پر سرو صدا تر هستند ولي به درمان بهتر جواب ميدهند.
نوعي از لنفوم هم به نام هوچكين هست كه كلا پيش اگهي بهتري نسبت به خيلي انواع ديگر دارد.

درمان كلا بسته به بيمار شامل شيمي درماني و راديو تراپي و جراحي و در مواردي همه اينها خواهد بود.

angolos
07-10-2005, 06:46
با سلام همسر من با قد150سانتیمتر و وزن 70کیلو گرم و دوزایمان از بزرگی شکم رنج میبرد

از شما تقاضا دارم دارو ویا اگر وسیله ای برای کوچک کردن شکم هست راهنمایی نمایید.

با تشکر از زحمات شما angolos

O.K
07-10-2005, 16:16
سلام
هيچ وسيله يا دارويي پيشنهاد نميكنم. فقط رژيم غذايي و ورزش.
مثلا علاوه بر محدود كردن كالري دريافتي در روز روزانه 3 بار و هربار به مدت 7 دقيقه شكم خود را به داخل بكشند
ونگه دارند.

kaonkeys
08-10-2005, 01:43
ببخشید من آلرژی دارم و همش آبریزش بینی لطفا محض رضای خد اگر راه حلی برای این مسئله داری من را در جریان بگذارید mer30 !
دوست عزیز، آلرژی درمان پیچیده ای داره. خلاصه میکم:
1- رژیم غذایی و لباس ( بعضی میوه ها و غذا ها و مواد پوشاکی تشدید می کنن)
2- رطوبت هوا و دما
3- پوزیشن خوابیدن
4-درمان موضعی و کمکی
5 - درمان سیستمیک ( در شرایط حاد)
6- درمان های آلترناتیو

سر فرصت مطلب کامل رو براتون میزارم.
ارادتمند دوستان

بسيار ممنونم.
فقط زحمت بكشيد و از ترجمه اصطلاحات تخصصي استفاده فرماييد
مثلا معني لفظ آلترناتيو ميشود جايگزين.
بزودي تاپيكي براي معرفي و تشريح اصطلاحات تخصصي طبي بخصوص آنهايي كه توسط مردم استفاده ميشود ترتيب خواهيم داد.

reza2000
09-10-2005, 10:40
باسلام خدمت دوست خوبم ازشما خواهش مي كنم كه من را راهنمايي كنيد كه كپسول كو آموكسي كلاو 625 ميلي گرم براي چه مواردي مصرف ميشود .چند وقت است كه برادر من يواشكي از آن استفاده مي كند ومن را نگران كرده است لطفاً من را راهنمايي كنيد.

abmdr
09-10-2005, 11:02
با سلام خدمت شما
من برادری دارم که حدود 10 سال است از زخمی که در انتهای ستون فقرات(نشیمنگاه) او بوجود آمده رنج میبرد و در این مدت هیچگاه به پشت نخوابیده(نمیتواند بخوابد) تقریبا هر 2 روز یکبار لباس زیر خود را به دلیل چرکین و خونی شدن عوض میکند و هر کاری میکنیم او را به دکتر ببریم راضی نمیشود که نمیشود
دکتر عزیز آیا دارویی یا ضماد گیاهی ای یا چیز دیگری میتوانید به ما معرفی بکنید ؟

nima 2
09-10-2005, 17:16
باسلام خدمت دوست خوبم ازشما خواهش مي كنم كه من را راهنمايي كنيد كه كپسول كو آموكسي كلاو 625 ميلي گرم براي چه مواردي مصرف ميشود .چند وقت است كه برادر من يواشكي از آن استفاده مي كند ومن را نگران كرده است لطفاً من را راهنمايي كنيد.

کوآموکسی کلاو جزء داروهای آنتی بیوتیک است که برای درمان عفونت های ناحیه تحتانی و فوقانی دستگاه تنفس و عفونتهای پوستی و دستگاه ادراری مصرف می شود .
در صورت اطمینان از مصرف سرخود و بدون تجویز این دارو از خوردن آن جلوگیری کنید .

kaonkeys
09-10-2005, 18:45
با سلام خدمت شما
من برادری دارم که حدود 10 سال است از زخمی که در انتهای ستون فقرات(نشیمنگاه) او بوجود آمده رنج میبرد و در این مدت هیچگاه به پشت نخوابیده(نمیتواند بخوابد) تقریبا هر 2 روز یکبار لباس زیر خود را به دلیل چرکین و خونی شدن عوض میکند و هر کاری میکنیم او را به دکتر ببریم راضی نمیشود که نمیشود
دکتر عزیز آیا دارویی یا ضماد گیاهی ای یا چیز دیگری میتوانید به ما معرفی بکنید ؟

دوست عزیز. احتمالا برادر شما کیست پایلونیدال داره. تنها درمانش هم جراحی هست.

kaonkeys
09-10-2005, 18:47
باسلام خدمت دوست خوبم ازشما خواهش مي كنم كه من را راهنمايي كنيد كه كپسول كو آموكسي كلاو 625 ميلي گرم براي چه مواردي مصرف ميشود .چند وقت است كه برادر من يواشكي از آن استفاده مي كند ومن را نگران كرده است لطفاً من را راهنمايي كنيد.
نترس عزیز، حتما دکتر بهش گفته. بپرس سینوزیت کرده؟ به درد دیگه ای نمی خوره این دارو

hamedagha
09-10-2005, 20:18
سلام من غلظت r.b.c خونم 6 است و آزمایشگاه گفت غلظت خونت زیاد هست به نظر شما آقای دکتر من باید چیکار کنم تا کم شه و به حد نرمال برسه و آیا این غلظت زیاد عوارشی هم دارد. آخه من همش احساس گرما می کنم و بدنم عرق می کند مخصوصا دست هام آیا می تواند از این غلظت زیاد باشد. ممنونم اگه راهنمایی کنید.

kaonkeys
09-10-2005, 20:32
سلام من غلظت r.b.c خونم 6 است و آزمایشگاه گفت غلظت خونت زیاد هست به نظر شما آقای دکتر من باید چیکار کنم تا کم شه و به حد نرمال برسه و آیا این غلظت زیاد عوارشی هم دارد. آخه من همش احساس گرما می کنم و بدنم عرق می کند مخصوصا دست هام آیا می تواند از این غلظت زیاد باشد. ممنونم اگه راهنمایی کنید.
دوست عزیز، لطفا سن، جنس، سابقه مصرف سیگار، سابقه بیماری و در صورت وجود نتایج آزمایش های قبلی رو هم بگید تا دوستان بتونن کمکتون کنن.

hamedagha
09-10-2005, 22:27
بازم سلام من پسری 24 سالم هست و تا حالا هم خون اهدا نکردم و اصلا سیگار نمی کشم و مشروبات الکلی مصرف نمی کنم و سابقه هیچ بیماری هم ندارم الان هم بیمار نیستم. فقط وقتی رفتم نتیجه آزمایشم را بگیرم دکتر آزمایشگاه گفت باید خون اهدا کنی چون غلظت خونت یا همان R.b.c بالاست یعنی 6 است. یک بار هم که برای اهدا رفتم مشورت کنم دکتر گفت می تونم 400 سی سی اهدا کنم. در آزمایش قبلی هم 5.6 بود که 6 ماه پیش گرفتم. البته گفت نرمال است جای نگرانی نیست فقط می خواستم بدونم که اگه این عدد بالا باشه یعنی خونم زیاد باشه به من آسیب نمی رسه(پر خونی). از آقای دکتر محمود هم خواهش می کنم نظرشان را بفرمایند.

hamedagha
09-10-2005, 22:29
دوست عزیز، لطفا سن، جنس، سابقه مصرف سیگار، سابقه بیماری و در صورت وجود نتایج آزمایش های قبلی رو هم بگید تا دوستان بتونن کمکتون کنن.


بازم سلام من پسری 24 سالم هست و تا حالا هم خون اهدا نکردم و اصلا سیگار نمی کشم و مشروبات الکلی مصرف نمی کنم و سابقه هیچ بیماری هم ندارم الان هم بیمار نیستم. فقط وقتی رفتم نتیجه آزمایشم را بگیرم دکتر آزمایشگاه گفت باید خون اهدا کنی چون غلظت خونت یا همان R.B.C بالاست یعنی 6 است. یک بار هم که برای اهدا رفتم مشورت کنم دکتر گفت می تونم 400 سی سی اهدا کنم. در آزمایش قبلی هم 5.6 بود که 6 ماه پیش گرفتم. البته گفت نرمال است جای نگرانی نیست فقط می خواستم بدونم که اگه این عدد بالا باشه یعنی خونم زیاد باشه به من آسیب نمی رسه(پر خونی). از آقای دکتر محمود هم خواهش می کنم نظرشان را بفرمایند.

,nmamaly
09-10-2005, 22:47
با عرض سلام و خسته نباشید

ایا استفاده از ژل های لاغری برای بدن و بخصوص ژلا ها و پودرهایی که برای کوچک کردن و سفت شدن سینه ها (برای خانمها ) استفاده می شود تاثیری داشته و عوارض جانبی نخواهد داشت؟ در صورت امکان در مورد این موضوع توضیح دهید و مارک ها و انواع استاندارد ان را معرفی نمایید.

با تشکر .

O.K
10-10-2005, 00:32
با اجازه بزرگترها
جناب حامد سلام
مورد شما به احتمال قوي داراي اهميت نميباشد و فكر ميكنم خون دادن براي شما نه ضرري داشته باشد و نه منفعتي . با اين اعداد و ارقام خودت را مشغول نكن و محض احتياط چند ماه ديگر يك آزمايش مجدد بده.
در مورد تعريق زياد و احساس گرما هم بطور اتوماتيك براي شما آزمايشهاي تيروييد درخواست خواهد شد كه آنهم در اكثر موارد طبيعي است و لي بالاخره براي مريض هم بايد كاري كرد.
جهت اطلاعتان عرض كنم كه مشكل ترين بيماران در طب همين افرادي هستند كه با علايم عمومي و كاملا غير اختصاصي مراجعه ميكنند و بيماريهاي بيشماري در ليست تشخيصهاي احتمالي قرار ميگيرد و اكثرا اين بيماران سر از ازمايشگاهها در مياورند و خيلي از اوقات هم چيزي از ازمايشات دستگير آدم نميشود.
اينها فقط نظر بنده بود بدون معاينه و اخذ شرح حال با جزئيات.
شايد هم قدري غير علمي بنظر برسد. دوستان ديگر هم اظهار نظر بفرمايند.

are_you
10-10-2005, 00:37
سلام به همکار عزیز دکتر محمود. من سئوالی در مورد علت حذف مطلبی رادر این بخش نوشته بودم را هنوز جواب نکرفتم ؟؟؟

O.K
10-10-2005, 00:40
سلام
به آدرس زير برويد و آنچه دوست گرامي doctor پرسيده و پاسخي كه بنده داده ام را بدقت مطالعه كنيد. تمام آنچه لازم است را خواهيد دانست.

http://sat4u.org/showthread.php?t=20&page=22&pp=10
با سلام خدمت شما
من برادری دارم که حدود 10 سال است از زخمی که در انتهای ستون فقرات(نشیمنگاه) او بوجود آمده رنج میبرد و در این مدت هیچگاه به پشت نخوابیده(نمیتواند بخوابد) تقریبا هر 2 روز یکبار لباس زیر خود را به دلیل چرکین و خونی شدن عوض میکند و هر کاری میکنیم او را به دکتر ببریم راضی نمیشود که نمیشود
دکتر عزیز آیا دارویی یا ضماد گیاهی ای یا چیز دیگری میتوانید به ما معرفی بکنید ؟

O.K
10-10-2005, 00:47
سلام دكتر عزيز
من همان ديشب پاسخ شمارا در تاپيكي كه باز كرده
بوديد نوشتم و از صبح هم 3 بار سر زدم ببينم چه شد
ولي بجاي آنكه جواب مرا بدهيد مجددا سوالتان را اينجا
مطرح فوموديد. من همين الان انلاين هستم و آماده ام
شكايت شما را تحويل بگيرم . امرتان را بفرماييد. البته
اول تاپيك خودتان :

http://sat4u.org/showthread.php?t=31965 را مطالعه نماييد.
كوچك شما - O.K
سلام به همکار عزیز دکتر محمود. من سئوالی در مورد علت حذف مطلبی رادر این بخش نوشته بودم را هنوز جواب نکرفتم ؟؟؟

are_you
10-10-2005, 01:00
با سلام.معمولا میزان هموگلوبین طبیعی 12 تا 14 میباشد که این میزان برای سنین مختلف متفاوت است هماتوکریت Hct که همراه با Hb هموگلوبین) نیز اندازه گرفته میشود معمولا میزان هموگلوبین ضربدر 3 است. عنوان کردن میزان Rbcبه مقدار 6 نادرست است و عواملی که منجر به افزایش غلظت خون هستند بدین قرارند...
هر عاملی که باعث کاهش اکسیزن گیری گلبولهای قرمز شوند میزان انها را افزایش میدهند
1.کسانی که در ارتفاعات زندگی میکنند(چون هر چه ارتفاع بالاتر باشد اکسیزن کمتر است)
2.مصرف سیگار
3.بیماریهای ریوی
4.بیماریهای قلبی
5.اختلالات ارثی
6.بعضی از بیماریهای خونی
7.و علل دیگر.........
زندگی در کلان شهرها بواسطه الودگی هوا یکی از علل شایع این اختلال است
معمولا علائم این بیماری به صورت سردردهای گاه به گاه. احساس گر گرفتگی. قرمز شدن صورت.احساس سنگینی است. در افراد مسن این حالت یکی از عوامل مستعد کننده انواعی از سکته هاست.
برای کم کردن علائم معمولا اهدا خون میتواند مفید باشد.استفاده از A.s.a برای جلوگیری از خطر لخته شدن خون مفید است ولی این دارو تاثیری در کاهش میزان گلبول های قرمز ندارد

kaonkeys
10-10-2005, 10:45
با عرض سلام و خسته نباشید


ایا استفاده از ژل های لاغری برای بدن و بخصوص ژلا ها و پودرهایی که برای کوچک کردن و سفت شدن سینه ها (برای خانمها ) استفاده می شود تاثیری داشته و عوارض جانبی نخواهد داشت؟ در صورت امکان در مورد این موضوع توضیح دهید و مارک ها و انواع استاندارد ان را معرفی نمایید.




با تشکر .
دوست عزیز، ژل های لاغری و شل یا سفت کننده نسل جدیدی از دارو های قدیمی هستند که بیشتر جنبه تبلیغاتی دارند. محض اطلاع عزیزان این نکته را عرض کنم : در تحقیق FDA حدود 65% دارو هایی که برای پرورش اندام چاقی و لاغری ارائه شده بودند، حاوی موادی غیر از آنچه در بروشور درج شده، میباشند. این ژل ها بیشتر تاثیر موقتی دارند و در صورت قطع استفاده، در زمانی کوتاه به شرایط قبلی باز می گردد. به همین دلیل ، هنوز هم جراحی تنها را حل رایج در جهان می باشد. در ضمن، توصیه بنده اینست که خانمها از این دارو ها استفاده نکنند چون در چند تحقیق Invitro تداخل دارو با هورمون های Stroid گزارش شده است.

O.K
10-10-2005, 14:10
با سلام.معمولا میزان هموگلوبین طبیعی 12 تا 14 میباشد که این میزان برای سنین مختلف متفاوت است هماتوکریت Hct که همراه با Hb هموگلوبین) نیز اندازه گرفته میشود معمولا میزان هموگلوبین ضربدر 3 است. عنوان کردن میزان Rbcبه مقدار 6 نادرست است و عواملی که منجر به افزایش غلظت خون هستند بدین قرارند...
هر عاملی که باعث کاهش اکسیزن گیری گلبولهای قرمز شوند میزان انها را افزایش میدهند
1.کسانی که در ارتفاعات زندگی میکنند(چون هر چه ارتفاع بالاتر باشد اکسیزن کمتر است)
2.مصرف سیگار
3.بیماریهای ریوی
4.بیماریهای قلبی
5.اختلالات ارثی
6.بعضی از بیماریهای خونی
7.و علل دیگر.........
زندگی در کلان شهرها بواسطه الودگی هوا یکی از علل شایع این اختلال است
معمولا علائم این بیماری به صورت سردردهای گاه به گاه. احساس گر گرفتگی. قرمز شدن صورت.احساس سنگینی است. در افراد مسن این حالت یکی از عوامل مستعد کننده انواعی از سکته هاست.
برای کم کردن علائم معمولا اهدا خون میتواند مفید باشد.استفاده از A.s.a برای جلوگیری از خطر لخته شدن خون مفید است ولی این دارو تاثیری در کاهش میزان گلبول های قرمز ندارد

از توضيحاتتان خيلي ممنونم.

reza66
12-10-2005, 17:43
اگر کسی چند تا از رگهاي قلبش بسته باشد اگر با آنژوكت جواب نگرفت بعد از آن آيا بايد بالن بزند وبعد از آن بايد عمل كند لطفا پاسخ من را سريع دهيد خودتون مي دانيد كه قلب شوخي نيست و در آخر هزينه اين كار ها چقدر مي شود

O.K
12-10-2005, 20:36
سلام
منظورتان آنژيوگرافي است!آنژيو كت وسيله اي براي تزريق سرم است.
معمولا بالون در حين انژيوگرافي انجام ميشود نه در جلسه اي جداگانه. در زمان انژيو گرافي عموما معلوم ميشود كه عمل باز هم نياز هست يا نه.
بيماراني كه در زمينه ناراحتي قلبي داراي ديابت هم هستند معمولا بايد يكراست به سمت عمل هدايت شوند.
هزينه ها را نميتوانم به دقت بگويم.بسيار متفاوت و متنوع است.

reza66
12-10-2005, 21:15
آيا بعد از عمل جراحي آدم از لحاظ كار و غذا محدوديتي دارد

are_you
12-10-2005, 23:41
سلام.مطلبی کوتاه را در مورد افت های دهان عرض مینمایم امید است مورد استفاده دوستان عزیز قرار گیرد.
افت دهانی یک ضایعه سفید رنگ(در 95 درصد موارد) و یا ندرتا به رنگ قهوه ای و یا همرنگ با مخاط دهان که معمولا دردناک بوده و شدت درد ان هنگام خوردن و اشامیدن است.این ضایعه ممکنست در تمام سنین بروز کند.محل بروز ان در مخاط دهان و یا روی زبان(هر نقطه از زبان به جزء ته زبان)می باشد.علت ایجاد این ضایعه نامشخص است ولی عوامل متعددی مانند بعضی عادات غذائی خاص .همراه با بعضی از بیماریهای سیستمیک و.... میتواند در بروز ان موثر باشند
از عوامل غذائی که دخیلند میتوان به.. ادویه جات و فلفل-بادمجان-مصرف زیاد اجیل و ..... اشاره کرد.
درمان.. از انجا که عوامل ایجاد کننده این بیماری نامشخص اند درمان دقیقی هم برای ان وجود ندارد.ولی استفاده از اقدامات زیر برای درمان به انجام میرسد.
1-استفاده از شربت دیفن هیدرامین به عنوان دهان شویه هر 8 ساعت 1 بار.
2-استفاده از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی.
3-ساده ترین راه درمان این بیماری مخاطی که در هیچکدام از کتب مرجع عنوان نشده(قابل توجه همکاران ...) و اینجانب از 4 سال قبل از ان برای درمان این مورد از ان استفاده میکنم به این شرح است....
یک عدد قطره نیستاتین(که بعضی از همکاران به تنهائی از ان استفاده میکنند)+5 عدد cap.tetracyclin 250mg که محتویات این capرا در قطره نیستاتین مخلوط و یک عدد amp.betamethasonرا به ان می افزائیم و بعد تا خط نشان روی شیشه به ان اب اضافه می کنیم. این محلول که بسیار هم تلخ است را به میزان 15 قطره هر 8 ساعت بصورت دهان شویه و بمدت 5 دقیقه استفاده میشود.مدت زمانی که این داروی بسیار موثر برای بهبود ضایعه مخاطی نیاز دارد بین 18 تا 24 ساعت است.بنده این دارو را برای دو مورد بیمار سندرم بهجت که داروی سیکلوفسفامید نتوانسته بود بر انها موثر باشد تجویز نمودم که جواب به درمان بسیار عالی بود. امید است این روش مورد استفاده همکاران قرار گیرد.
با احترام و با کسب اجازه از همکار خوب و زحمتکشم دکتر محمود عزیز.
dr.arman
بسيار جالب بود .متشكريم
اما سزاوار بود كه با توجه به جالب بودن مطلب يك تاپيك جديد باز ميكرديد و آنجا مطرح مينموديد.
راستي من هنوز منتظر پاسخ شما در مورد شكايتتان هستم.

O.K
13-10-2005, 01:17
آيا بعد از عمل جراحي آدم از لحاظ كار و غذا محدوديتي دارد



از نظر غذايي كه حتما رژيم خواهد داشت و از نظر فعاليت هم بايستي ميزان فعاليت مجاز با روشهايي مثل تست ورزش تخمين زده شود.
بسياري به زندگي نزديك به نرمال برميگردند.

reza66
13-10-2005, 12:49
رژیم چگونه است

kaonkeys
13-10-2005, 16:07
رژیم چگونه است
دوست عزیز، معمولا کسانی که انسداد عروق قلبی دارند، دچار افزایش چربی خون، فشار خون بالا و سایر بیماری های همراه نیز هستند.
به همین دلیل رژیم غذایی متناسب با این بیماری ها به بیمار داده خواهد شد.

reza66
13-10-2005, 22:56
من يك مرد سيگاري 47 ساله هستم كه نتيجه آنژيو گرافي من به صورت زير است

Physical exam Lung: Clear

Heart: Normal S1, S2



Ecg: NSR , NO ST-T change

Paraclinic: Cxr: N1

Echo: 40-45% , NO HK



Clinical Diagnosis: CAD

Catheter used: pigtail+judkins

Contrast Used: Ionic





Selective coronary angiography showed:

LMA is normal



Left anterior descending artery: LAD was cut of from proximal part , there was a well developed ramus branch , Lad retrogradly by RCA



LCX: LCX has :Significant stenosis after LA branch



RCA: RCA was subtotally cut off from proximal part



Comment: 3VD , Candidate for CABG



با اين آنژيو گرافي نظر شما در مورد اينكه ما چه اقدامي انجام دهيم چيست

are_you
13-10-2005, 23:57
سلام.مطلبی کوتاه را در مورد افت های دهان عرض مینمایم امید است مورد استفاده دوستان عزیز قرار گیرد.
افت دهانی یک ضایعه سفید رنگ(در 95 درصد موارد) و یا ندرتا به رنگ قهوه ای و یا همرنگ با مخاط دهان که معمولا دردناک بوده و شدت درد ان هنگام خوردن و اشامیدن است.این ضایعه ممکنست در تمام سنین بروز کند.محل بروز ان در مخاط دهان و یا روی زبان(هر نقطه از زبان به جزء ته زبان)می باشد.علت ایجاد این ضایعه نامشخص است ولی عوامل متعددی مانند بعضی عادات غذائی خاص .همراه با بعضی از بیماریهای سیستمیک و.... میتواند در بروز ان موثر باشند
از عوامل غذائی که دخیلند میتوان به.. ادویه جات و فلفل-بادمجان-مصرف زیاد اجیل و ..... اشاره کرد.
درمان.. از انجا که عوامل ایجاد کننده این بیماری نامشخص اند درمان دقیقی هم برای ان وجود ندارد.ولی استفاده از اقدامات زیر برای درمان به انجام میرسد.
1-استفاده از شربت دیفن هیدرامین به عنوان دهان شویه هر 8 ساعت 1 بار.
2-استفاده از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی.
3-ساده ترین راه درمان این بیماری مخاطی که در هیچکدام از کتب مرجع عنوان نشده(قابل توجه همکاران ...) و اینجانب از 4 سال قبل از ان برای درمان این مورد از ان استفاده میکنم به این شرح است....
یک عدد قطره نیستاتین(که بعضی از همکاران به تنهائی از ان استفاده میکنند)+5 عدد cap.tetracyclin 250mg که محتویات این capرا در قطره نیستاتین مخلوط و یک عدد amp.betamethasonرا به ان می افزائیم و بعد تا خط نشان روی شیشه به ان اب اضافه می کنیم. این محلول که بسیار هم تلخ است را به میزان 15 قطره هر 8 ساعت بصورت دهان شویه و بمدت 5 دقیقه استفاده میشود.مدت زمانی که این داروی بسیار موثر برای بهبود ضایعه مخاطی نیاز دارد بین 18 تا 24 ساعت است.بنده این دارو را برای دو مورد بیمار سندرم بهجت که داروی سیکلوفسفامید نتوانسته بود بر انها موثر باشد تجویز نمودم که جواب به درمان بسیار عالی بود. امید است این روش مورد استفاده همکاران قرار گیرد.
با احترام و با کسب اجازه از همکار خوب و زحمتکشم دکتر محمود عزیز.
dr.arman


بسيار جالب بود .متشكريم

اما سزاوار بود كه با توجه به جالب بودن مطلب يك تاپيك جديد باز ميكرديد و آنجا مطرح مينموديد.
راستي من هنوز منتظر پاسخ شما در مورد شكايتتان هستم.


با سلام. من شکایتم را ÷س گرفتم ! همان شب !! مجددا از شما عذر میخواهم.

are_you
14-10-2005, 00:51
با سلام خدمت همکار ارجمند دکتر امید عزیز.امیدوارم به مطلبی که در ادامه این نوشتار عنوان میکنم توجه فرمائید.البته باید به عرض برسانم که به چند دلیل مجبورم این موضوع را در این بخش عنوان کنم 1-چون نتوانستم این مطلب را بصورت خصوصی برایتان بفرستم!چند بار سعی کردم که نشد! 2- چند بار موضوع را در کلاسهای باز اموزی به عرض اساتید رساندم که متاسفانه زیاد مورد توجه قرار نگرفت.که این مسئله زیاد هم برای من غیرمنتظره نبود چون این مسائل اگر با ارائه مدارک و مستندات همرانباشند به همین سرنوشت ختم میشوند!
بنده در یکی از استانهای غرب کشور به خدمت مشغولم . دو سال قبل یکی از بیماران قلبی اینجانب که در angiography انجام شده مشخص شده بود که دچار انسداد عروقی هستند با یک نایلون ریزه های چوبی به مطب مراجعه نموده و ادعا کردند که از دو هفته قبل که از این دارو !!!!! استفاده کرده است علائم ناراحتی قلبی را کاملا فراموش کرده است.گر چه اینجور مسائل معمولا در مناطق روستائی کاملا رایج هستند ولی بنده توجهی به موضوع ننمودم.چند روز بعد یک نفر دیگر با شرایط مشابه اولی به من مراجعه و همان داستان را تکرار کردند. در مراجعه بعدی بیمار اولی چون کنجکاو شده بودم متوجه شدم که این افراد ریشه یک نوع گیاه وحشی به نام بلاوه-رو(balavah-rooرا جوشانده و بعد از صاف کردن میل نموده اند.بیمار می گفت که بعد از مصرف این جوشانده به شدت دچار درد سینه و تنگی نفس شده است ! با این حال چند دقیقه بعد علائم از بین رفته و دیگر احساس بیماری قلبی را کاملا فراموش کرده است!حقیقتا بنده در یک روز تعطیل به همان جائی که بیمار ادرس داده بود مراجعه و مقداری از ریشه گیاه مورد بحث را جمع اوری نمودم.چون در این جاها اثبات کردن موضوع به علت کمبود امکانات بسیار سخت و طاقت فرساست ساده ترین راه را در این دیدم که خودم مقداری از ان را میل کنم!!!!!! نیم ساعت بعد از مصرف به شدت دچار chest pain شده و مجبور شدم دست به دامن nitroglycerin sublingualبشم!!! تا اینجای کار تمام ادعای دو بیمار مذکور را مجبور شدم که قبول کنم.
یکی از مسئولان این شهر در شبی که من کشیک اورزانس بودم با MI اوردند سه هفته بعد از ترخیص بیمار من تمام جریان را به ایشان توضییح دادم(البته فراموش کردم که بگویم نامبرده در ANGIOGRAPHY مشخص شده بود که دچار انسداد عروقی هستند و ÷زشک معالج برای BYPASSبه ایشان نوبت داده بود. با توجه به احتمال خطر برای بیمار به او توصیه کردم که چند هفته ای صبر و در نهایت با ترس و لرز بسیار داروی شفا بخش !! را به بیمار خوراندم! همانطور که انتظار داشتم بیمار به شدت دچار درد قفسه سینه و تنگی نفس شد اما با اقدامات انجام شده(این کار را در محل اورزانس و در حضور همسر بیمار انجام دادم)خوشبختانه حال بیمار بهتر و بعد از چند ساعت مرخص شدند.
حال به چند علت من این مطلب را به عرض شما رساندم.....
1-حضور شما در شهر بزرگتری میتواند زمینه را برای انجام یک تحقیق مفصل در این مورد فراهم نماید.
2-می توانید با مراجعه به چند کاردیولوجیست توجه ایشان را به این مطلب جلب نمائید
3-وجود ازمایشگاههای متعدد در شهرهای بزرگتر یک نعمت بزرگ است که ما از ان محرومیم !
من حاضرم برای اثبات این موضوع تا چند ماه قید کار و زندگی را بزنم.
و نهایتا میدانم که قید کردن این مطلب بصورت عمومی یک کار غیر قابل قبول است ولی باور کنید هر کاری کردم نتوانستم انرا خصوصی برایتان بفرستم.
امیدوارم که بتوانید در راه کمک به همنوعان مرا تنها نگذارید.
با احترام......DR.armanفراموش کردم که بگویم اخرین بیمار که قرار بود bypass شوند در مراجعه بعدی به جراح در تست ورزش قبل از عمل(بیمار ماجرا را گقته بود )و angiography مجدد هیچ دلیلی را برای جراحی رو نکرده بود!!!! بیمار فوق در حال حاضر در این شهر در کمال سلامت زندگی میکند و در صورت درخواست شما ادرس و شماره تلفن او را در اختیار شما قرار خواهم داد.(البته با رضایت ایشان.)

O.K
14-10-2005, 01:34
من يك مرد سيگاري 47 ساله هستم كه نتيجه آنژيو گرافي من به صورت زير است

Physical exam Lung: Clear

Heart: Normal S1, S2



Ecg: NSR , NO ST-T change

Paraclinic: Cxr: N1

Echo: 40-45% , NO HK



Clinical Diagnosis: CAD

Catheter used: pigtail+judkins

Contrast Used: Ionic





Selective coronary angiography showed:

LMA is normal



Left anterior descending artery: LAD was cut of from proximal part , there was a well developed ramus branch , Lad retrogradly by RCA



LCX: LCX has :Significant stenosis after LA branch



RCA: RCA was subtotally cut off from proximal part



Comment: 3VD , Candidate for CABG



با اين آنژيو گرافي نظر شما در مورد اينكه ما چه اقدامي انجام دهيم چيست





جناب دكتر kaonkeysلطفا اظهار نظر بفرماييد.

O.K
14-10-2005, 01:43
با سلام خدمت همکار ارجمند دکتر امید عزیز.امیدوارم به مطلبی که در ادامه این نوشتار عنوان میکنم توجه فرمائید.البته باید به عرض برسانم که به چند دلیل مجبورم این موضوع را در این بخش عنوان کنم 1-چون نتوانستم این مطلب را بصورت خصوصی برایتان بفرستم!چند بار سعی کردم که نشد! 2- چند بار موضوع را در کلاسهای باز اموزی به عرض اساتید رساندم که متاسفانه زیاد مورد توجه قرار نگرفت.که این مسئله زیاد هم برای من غیرمنتظره نبود چون این مسائل اگر با ارائه مدارک و مستندات همرانباشند به همین سرنوشت ختم میشوند!
بنده در یکی از استانهای غرب کشور به خدمت مشغولم . دو سال قبل یکی از بیماران قلبی اینجانب که در angiography انجام شده مشخص شده بود که دچار انسداد عروقی هستند با یک نایلون ریزه های چوبی به مطب مراجعه نموده و ادعا کردند که از دو هفته قبل که از این دارو !!!!! استفاده کرده است علائم ناراحتی قلبی را کاملا فراموش کرده است.گر چه اینجور مسائل معمولا در مناطق روستائی کاملا رایج هستند ولی بنده توجهی به موضوع ننمودم.چند روز بعد یک نفر دیگر با شرایط مشابه اولی به من مراجعه و همان داستان را تکرار کردند. در مراجعه بعدی بیمار اولی چون کنجکاو شده بودم متوجه شدم که این افراد ریشه یک نوع گیاه وحشی به نام بلاوه-رو(balavah-rooرا جوشانده و بعد از صاف کردن میل نموده اند.بیمار می گفت که بعد از مصرف این جوشانده به شدت دچار درد سینه و تنگی نفس شده است ! با این حال چند دقیقه بعد علائم از بین رفته و دیگر احساس بیماری قلبی را کاملا فراموش کرده است!حقیقتا بنده در یک روز تعطیل به همان جائی که بیمار ادرس داده بود مراجعه و مقداری از ریشه گیاه مورد بحث را جمع اوری نمودم.چون در این جاها اثبات کردن موضوع به علت کمبود امکانات بسیار سخت و طاقت فرساست ساده ترین راه را در این دیدم که خودم مقداری از ان را میل کنم!!!!!! نیم ساعت بعد از مصرف به شدت دچار chest pain شده و مجبور شدم دست به دامن nitroglycerin sublingualبشم!!! تا اینجای کار تمام ادعای دو بیمار مذکور را مجبور شدم که قبول کنم.
یکی از مسئولان این شهر در شبی که من کشیک اورزانس بودم با MI اوردند سه هفته بعد از ترخیص بیمار من تمام جریان را به ایشان توضییح دادم(البته فراموش کردم که بگویم نامبرده در ANGIOGRAPHY مشخص شده بود که دچار انسداد عروقی هستند و ÷زشک معالج برای BYPASSبه ایشان نوبت داده بود. با توجه به احتمال خطر برای بیمار به او توصیه کردم که چند هفته ای صبر و در نهایت با ترس و لرز بسیار داروی شفا بخش !! را به بیمار خوراندم! همانطور که انتظار داشتم بیمار به شدت دچار درد قفسه سینه و تنگی نفس شد اما با اقدامات انجام شده(این کار را در محل اورزانس و در حضور همسر بیمار انجام دادم)خوشبختانه حال بیمار بهتر و بعد از چند ساعت مرخص شدند.
حال به چند علت من این مطلب را به عرض شما رساندم.....
1-حضور شما در شهر بزرگتری میتواند زمینه را برای انجام یک تحقیق مفصل در این مورد فراهم نماید.
2-می توانید با مراجعه به چند کاردیولوجیست توجه ایشان را به این مطلب جلب نمائید
3-وجود ازمایشگاههای متعدد در شهرهای بزرگتر یک نعمت بزرگ است که ما از ان محرومیم !
من حاضرم برای اثبات این موضوع تا چند ماه قید کار و زندگی را بزنم.
و نهایتا میدانم که قید کردن این مطلب بصورت عمومی یک کار غیر قابل قبول است ولی باور کنید هر کاری کردم نتوانستم انرا خصوصی برایتان بفرستم.
امیدوارم که بتوانید در راه کمک به همنوعان مرا تنها نگذارید.
با احترام......DR.armanفراموش کردم که بگویم اخرین بیمار که قرار بود bypass شوند در مراجعه بعدی به جراح در تست ورزش قبل از عمل(بیمار ماجرا را گقته بود )و angiography مجدد هیچ دلیلی را برای جراحی رو نکرده بود!!!! بیمار فوق در حال حاضر در این شهر در کمال سلامت زندگی میکند و در صورت درخواست شما ادرس و شماره تلفن او را در اختیار شما قرار خواهم داد.(البته با رضایت ایشان.)

سلام دوست عزيز
منهم مثل شما عمري را در روستاها وشهرستانهاي محروم به خدمت مشغول بوده ام و از اين قبيل درمانها و تجويزها كم و بيش ديده ام و هميشه برايم بصورت معما باقي مانده.
فرمايش شما را انكار نميكنم چون انكار چنين مشاهداتي اصولا با رويه علمي منافات دارد.از طرفي خود منهم با مورد مشابه منتها در مورد آمبولي ريه و ترومبوز عمقي وريدي برخورد كرده ام ولي درمان خيلي پيچيده تر بود و از روي كتب بسيار قديمي انجام شدو ما هم با دهان باز شاهدش بوديم.
كلا تحقيق در اين زمينه ها بسيار طاقت فرسا و هزينه بر است و به شما توصيه ميكنم كه با اساتيد بخشهاي فارماكولوژي دانشكاهها مشورت بفرماييد چون از دست اندركاران باليني نميتوان انتظار داشت كه زير بار اين روشها بروند . ولي در بخشهاي فارماكولوژي افراد زيادي هستند كه علاقمند پيگيري اين قبيل مشاهدات ميباشند.

reza66
14-10-2005, 12:53
من يك مرد سيگاري 47 ساله هستم كه نتيجه آنژيو گرافي من به صورت زير است

Physical exam: Lung: Clear

Heart: Normal S1, S2

Ecg: NSR , NO ST-T change

Paraclinic: Cxr: N1

Echo: 40-45% , NO HK

Clinical Diagnosis: CAD

Catheter used: pigtail+judkins

Contrast Used: Ionic

Selective coronary angiography showed:

LMA is normal

Left anterior descending artery: LAD was cut of from proximal part , there was a well developed ramus branch , Lad retrogradly by RCA

LCX: LCX has :Significant stenosis after LA branch

RCA: RCA was subtotally cut off from proximal part

Comment: 3VD , Candidate for CABG

با اين آنژيو گرافي نظر شما در مورد اينكه ما چه اقدامي انجام دهيم چيست

لطفا يكي راهنمايي كنه

پيشاپيش متشكرم

O.K
14-10-2005, 16:32
آقاي رضا سلام
بدوا از همكارم كه متخصص داخلي هستند تقاضا كردم پاسخ شمارا بدهند ولي گويا فرصت نكرده اند به سايت سر بزنند.
با توجه به نتايج آنژيوگرافي كه انسداد 3 رگ را نشان ميدهد به احتمال زياد بايستي مورد عمل باي پاس كرونر واقع شويد. با همه اين اوصاف بهتر است در اين مورد نظر شخص پزشك معالج و آنژيو گرافيست خود را در اولويت قرار دهيد.

mohandes
14-10-2005, 19:49
با سلام خواهشاٌ در مورد حساسيت پوستي توضيح دهيد

O.K
14-10-2005, 22:55
باسلام خواهشاٌدر مورد علائم ظاهري بيماري يبوست و بواسير توضيح كامل دهيد وهمچنين

طريقه درمان آن را نيز بفرمائيد باتشكر

بزودي پاسخ شما را مفصلا خواهم داد.



در مورد بيماري هاي ركتوم(راست روده) و مقعد به طور خلاصه و به صورتي كه براي شما و ديگر عزيزان قابل استفاده باشد مطالب زير را تقديم ميكنم.

يكي از شايعترين بيماريهاي اين ناحيه عبارت است از بواسير يا هموروييد كه عبارت است از اتساع سياهرگهاي

ناحيه انتهاي راست روده ومقعد.

اين بيماري دو نوع عمده دارد : بواسير داخلي و بواسير خارجي.

در نوع داخلي عمدتا درد وجود ندارد ولي خونريزي و بيرون آمدن نسج دگمه مانند به هنگام اجابت مزاج كه اگر خودبخود جا نرود نياز به جراحي دارد ديده ميشود. منشا اين نوع سياهرگهاي داخل ركتوم است.

در نوع خارجي علامت اصلي درد است كه بعضا بسيار شديد است ولي خونريزي نداريم . ماهيت بيماري عبارت است از لخته شدن خون در سياهرگهاي بيرون مقعد كه يك برآمدگي نيز در زير پوست مقعد ايجاد ميكند كه اصولا به داخل روده ربطي ندارد و قرار هم نيست كه به سر جايش برگردد. اين لخته دردناك و متورم بعد از چند روز فروكش ميكند ولي يك زايده پوستي كوچك يا بزرگ (بسته به سايز لخته ) در آن محل باقي ميماند. در روزهاي اول اگر بيمار بدست پزشك برسد با تخليه لخته بلافاصله بهبود ميابد ولي پس از چند روز ديگر عمل كردن ارزشي ندارد و بايد صبر كرد تا خودبخود خوب شود. گاهي در جريان بهبودي پوست روي لخته زخمي شده و خون به بيرون نشت ميكند كه محيط مناسبي براي رشد ميكروب و تشكيل آبسه است كه در اينصورت هم بايد عمل شود.

بيماري ديگر شقاق مقعد است كه معمولا زخمي خطي به صورت شيار دردناك در ناحيه پشتي مقعد در خط وسط است. اين زخم گاهي خونريزي ميكند و عموما بيمار از درد در هنگام اجابت مزاج ميترسد و با نگه داشتن مدفوع خود دچار يبوست مزمن ميشود. در عين حال خود بيماري هم مانند بواسير در اثر يبوست بروز ميكند.وكلا اين بيماريها هم علت يبوست مزمن هستند و هم معلول آن. خيلي از اين بيماران با نشستن در آب داغ و استفاده از مايعات زياد و ملينها زخمشان بهبود ميابد.

لازم به ذكر است كه در اغلب موارد چند تا از اين بيماريها در افراديكه يبوست مزمن دارند با هم ديده ميشوند:

مثلا بيماري كه فقط خونريزي دارد احتمالا فقط دچار بواسير داخلي است.

بيماري كه فقط درد دارد احتمالا دچار هموروييد خارجي است بخصوس اگر ظرف مدت كوتاهي مبتلا شده باشد

و درد مزمن از علاثم شقاق مقعد است.

بيماري كه هر دوي اين علايم را دارد ممكن است دچار هر دو نوع بواسير باشد يا دچار بواسير+شقاق باشد.

پس همه بيماريهاي مقعد با بواسير مساوي نيستند.

در اين مبحث من اشاره اي به آبسه و فيستول مقعد ننمودم چون از حوصله اين بحث خارج است.

kamran9783
15-10-2005, 00:26
باسلام
بحضورتان می رساند که اینجانب حدود سه سال است ازدواج کرده ام ولی هنوز صاحب فرزندی نشده ام البته آزمایش اسپرم و سنوگرافی انجام داده ام که جواب سنوگرافی این بود که واریس شدید نیست وجواب آزمایش اسپرم نیزتقریبا رضایت بخش بوده است آیا احتیاج به عمل جراحی می باشد یا خیر ضمن اینکه همسرم نیز تحت درمان نیز می باشد با تشکرازشما ک .ک

O.K
15-10-2005, 19:46
آقاي رضا
اميدوارم در سلامت كامل بسر بريد.
قبل از هر اقدامي به بخش قوانين بخش پزشكي بدقت نگاهي بيندازيد.
ميدانم كه صحبت عمل قلب چه استرسي به بيماران وارد ميكند.
برايتان آرزوي سلامت ميكنم.

kaonkeys
15-10-2005, 22:22
من يك مرد سيگاري 47 ساله هستم كه نتيجه آنژيو گرافي من به صورت زير است


Physical exam: Lung: Clear

Heart:NormalS1, S2

Ecg: NSR , NO ST-T change

Paraclinic: Cxr: N1

Echo: 40-45% , NO HK

Clinical Diagnosis:CAD

Catheter used:pigtail+judkins

Contrast Used:Ionic

Selective coronary angiography showed:

LMA is normal

Left anterior descending artery: LAD was cut of from proximal part , there was a well developed ramus branch , Lad retrogradly by RCA

LCX: LCX has :Significant stenosis after LA branch

RCA: RCA was subtotally cut off from proximal part

Comment:3VD , Candidate for CABG

با اين آنژيو گرافي نظر شما در مورد اينكه ما چه اقدامي انجام دهيم چيست

لطفا يكي راهنمايي كنه

پيشاپيش متشكرم




با سلام و عرض معذرت به خاطر تاخیر در پاسخ. ابتدا عرض کنم که آنژیو گرافی به تنهایی اندیکاسیون CABG نیست. شرایط بالینی بیمار، سیر بیماری، ریسک جراحی و بیماری های همراه و بهبود شرایط بیمار پس از جراحی ... از جمله عوامل موثر در انتخاب نحوه درمان می باشد. در مورد این بیمار، در صورتی که سابقه تنگی نفس فعالیتی و محدودیت فعالیت دارید، و شرایط زندگی شما در طی 1 سال افت قابل ملاحظه ای داشته و کنترل دارویی رضایتبخش نبوده، و بیماری دیگری ندارید( فشار خون، دیابت، HLP) .. شما از جراحی سود زیادی خواهید برد. باز هم، نظر و تشخیص نهایی فقط از طریق متخصص و جراح قلب به شما ارائه خواهد شد و این نظرات جنبه کمکی خواهد داشت نه قطعی.

kaonkeys
15-10-2005, 22:27
سلام
وخسته نباشید
می خواستم بدونم برای اینکه قد من رد سن 23 سالگی از 172 بلندتر شود غیر از ورزش چکار میتونم انجام بدم

با تشکر
تنها راه بلند تر شدن قد در این سن، جراحی اورتوپدی اسخوان ها می باشد که عملی بسیار هزینه بر، دشوار و زجر آور است. هیچگونه دمان دارویی و حتی ورزشی برای بلند شدن قد در این سن تایید نشده است.

kaonkeys
15-10-2005, 22:33
باسلام
بحضورتان می رساند که اینجانب حدود سه سال است ازدواج کرده ام ولی هنوز صاحب فرزندی نشده ام البته آزمایش اسپرم و سنوگرافی انجام داده ام که جواب سنوگرافی این بود که واریس شدید نیست وجواب آزمایش اسپرم نیزتقریبا رضایت بخش بوده است آیا احتیاج به عمل جراحی می باشد یا خیر ضمن اینکه همسرم نیز تحت درمان نیز می باشد با تشکرازشما ک .ک
زمان مورد نیاز برای اثبات نازایی 10 سال است. هنوز برای شما زمان زیادی باقیست.
در مورد واریکوسل، گرچه واریکوسل از جمله علل نازایی می باشد، و جراحی آن در بعضی موارد رفع مشکل نموده، ولی تنها دلیل و حتی دلیل اصلی نازایی نیست. توصیه می کنم به اورولوژیست مراجعه نمایید.

kaonkeys
15-10-2005, 22:39
با سلام خدمت همکار ارجمند دکتر امید عزیز.امیدوارم به مطلبی که در ادامه این نوشتار عنوان میکنم توجه فرمائید.البته باید به عرض برسانم که به چند دلیل مجبورم این موضوع را در این بخش عنوان کنم 1-چون نتوانستم این مطلب را بصورت خصوصی برایتان بفرستم!چند بار سعی کردم که نشد! 2- چند بار موضوع را در کلاسهای باز اموزی به عرض اساتید رساندم که متاسفانه زیاد مورد توجه قرار نگرفت.که این مسئله زیاد هم برای من غیرمنتظره نبود چون این مسائل اگر با ارائه مدارک و مستندات همرانباشند به همین سرنوشت ختم میشوند!.....
دوست عزیز، با تشکر از دقت و تیزبینی شما.
یافته شما کاملا علمی و تایید شده می باشد! از 25 سال قبل این دارو تولید شده و در روسیه استفاده می شود. در صورت نیاز رفرانس خدمتتان اعلام می شود. علت نبود این دارو در ایران، وابستگی سیستم درمان ما به Harrison , Cicill, Bronvald,...است!

آقاي دكتر واقعا خسته نباشيد و دست شما درد نكند.
تمام مطالب بالا بسيار جالب بود.بابا زود بزود به سايت سر بزنيد.

are_you
16-10-2005, 00:58
دوست عزیز، با تشکر از دقت و تیزبینی شما.
یافته شما کاملا علمی و تایید شده می باشد! از 25 سال قبل این دارو تولید شده و در روسیه استفاده می شود. در صورت نیاز رفرانس خدمتتان اعلام می شود. علت نبود این دارو در ایران، وابستگی سیستم درمان ما به Harrison , Cicill, Bronvald,...است!................................با سلام خدمت دوست و همکار ارجمند و با کسب اجازه از مدیریت محترم این بخش.اگر ممکن است در این باره بیشتر توضییح بفرمائید.همانطور که در ادامه مطلبم اوردم متاسفانه من هنوز نتوانستم در مورد داروی گیاهی تحت عنوان balava_roo و یا داروهای مشابه اطلاعات متقنی بدست بیارم .قبول دارم با روزمره گی و افتادن در مطب مقداری از مسائل روز علم طب عقب هستیم گر چه سعی مان بر این است که این عقب افتادگی زیاد نباشد ولی همانطور که گفته بودم این مسئله را در چند نوبت با اتندینگ کاردیولوجیست مطرح کردم اما بیشتر با جواب دادن هایشان بیشتر متوجه نوعی تمسخر !! شدم تا جواب علمی.....من که اقرار کردم ممکنست از قافله عقب باشم انها چی ؟؟؟؟ متاسفانه ما فقط استفاده کننده ایم. و باید هر سال بنشینیم و حاصل زحمت دیگران را به کار ببریم !مگر دیگران برای کشف داروی جدید چه کارهائی می کنند ؟ما می دانیم که در بسیاری از موارد کاشف ها بطور اتفاقی به یک کشف نائل میشوند و جان میلیونها نفر را نجات میدهند.من باید حسرت بخورم و یا باشم و تمسخر اساتیدم را نظاره گر باشم ! حالا اگر لطف بفرمائید در مورد داروئی که در روسیه کشف شده توضییح و یا رفرانس انرا معرفی نمائید...

are_you
16-10-2005, 01:31
ببخشید من آلرژی دارم و همش آبریزش بینی لطفا محض رضای خد اگر راه حلی برای این مسئله داری من را در جریان بگذارید mer30 !
کسی نبود جواب من را بده ! http://asefsoft.com/qsimages/54.gif http://asefsoft.com/qsimages/113.gifبا سلام. بنده بطور خلاصه یک درمان ساده و بسیار مفید را به شما توصیه می کنم.
دوره درمان معمولا بین 5 تا 8 هفته است.
1.استفاده از قرص antihistamin deconjestant و یا psudoephedrin به مدت دو هفته اول.اولین دارو هر 8 ساعت یک قرص و دومی هر 12 ساعت نصف قرص. هر دوی این داروها تا اندازه ای خواب اور میباشند.
2-استفاده از spray=cromalکه یک افشانه بینی است به مدت دو هفته. هفته اول هر 12 ساعت یک puff در هر طرف بینی و هفته دوم هر روز ظهر یک puff .
3-استفاده از قرص بتامتازون به مدت 5 هفته.هفته اول هر 12 ساعت یک قرص. هفته 2و 3و4 هر روز یک قرص بعد از صیحانه و هفته اخر یک روز در میان نصف قرص.این دارو دارای عوارض بسیار بوده و مصرف خود سر ان عوارض زیادی را به همراه دارد.قطع کردن دارو بایستی تدریجی باشد و قطع ناگهانی ان باعث ط÷ش قلب لرزش اندام0 بیقراری و بالا رفتن فشار خون میشود.
عوارض دارو در مدت استفاده..1-ایجاد جوش های ریز در نواحی ÷یشانی-کتف ها و روی قفسه سینه
2-از طریق تحریک معده به شدت اشتها را زیاد میکند.
3-باعث ورم در ناحیه صورت می شود.
4- در ناحیه ÷شت گردن ایجاد یک توده چربی مانند که ممکن است مدت ها بعد از قطع دارو باقی بماند.(این حالت در موارد مصرف طولانی مدت دارو با مقدار زیاد است و در چند هفته ایجاد نمی شود.
در 95 درصد موارد این درمان باعث بهبودی کامل بیماری حساسیتی شما میشود.
با کسب اجازه مجدد از دکتر امید عزیز.
موفق باشید.Dr.arman

kaonkeys
17-10-2005, 09:32
................................با سلام خدمت دوست و همکار ارجمند و با کسب اجازه از مدیریت محترم این بخش.اگر ممکن است در این باره بیشتر توضییح بفرمائید.همانطور که در ادامه مطلبم اوردم متاسفانه من هنوز نتوانستم در مورد داروی گیاهی تحت عنوان balava_roo و یا داروهای مشابه اطلاعات متقنی بدست بیارم .قبول دارم با روزمره گی و افتادن در مطب مقداری از مسائل روز علم طب عقب هستیم گر چه سعی مان بر این است که این عقب افتادگی زیاد نباشد ولی همانطور که گفته بودم این مسئله را در چند نوبت با اتندینگ کاردیولوجیست مطرح کردم اما بیشتر با جواب دادن هایشان بیشتر متوجه نوعی تمسخر !! شدم تا جواب علمی.....من که اقرار کردم ممکنست از قافله عقب باشم انها چی ؟؟؟؟ متاسفانه ما فقط استفاده کننده ایم. و باید هر سال بنشینیم و حاصل زحمت دیگران را به کار ببریم !مگر دیگران برای کشف داروی جدید چه کارهائی می کنند ؟ما می دانیم که در بسیاری از موارد کاشف ها بطور اتفاقی به یک کشف نائل میشوند و جان میلیونها نفر را نجات میدهند.من باید حسرت بخورم و یا باشم و تمسخر اساتیدم را نظاره گر باشم ! حالا اگر لطف بفرمائید در مورد داروئی که در روسیه کشف شده توضییح و یا رفرانس انرا معرفی نمائید...
با سلام خدمت دوستان عزیز،
کاملا با شما موافق هستم. ولی یادتان نرود که ما در طب چشم و گوش بسته در خدمت منابع امریکایی هستیم. یعنی، تا زمانی که مطلبی به تایید آنها نرسد، به اطلاع ما نمی رسد.در کشور های دیگر، نظیر روسیه، چین، فرانسه،ژاپن و .... کارهای زیادی شده که ما از آنها بی اطلاع هستیم. همانطور که می دانید، رفرانس قلب کتب آمریکایی ( یهودی) می باشد. یافته شما را من چند سال قبل در یک کنفرانس علمی در آذربایجان شنیدم. که روش مرسوم درمان نیز بود! ظاهرا در روسیه، روتین درمان CAD با امریکا متفاوت است. 4 نوع درمان گیاهی همراه با 2 نوع درمان فیزیکی( استفاده از اتاق فشار و روتور) جزء روش های درمانی بوده. که یکی از گیاهان دارویی تا جایی که به خاطر دارم مکانیسمی شبیه گفته شما داشت. بنده در صورت دسترسی آدرس و لینک ها را اعلام می کنم. در ضمن، تعجب نکنید که از بین 2000 یافته پزشکی( کشت بافت قلب و مغز، نانو تراپی، پیوند اعضا بدون واکنش،پانکراس و قلب و کلیه و ... مصنوعی) جایزه نوبل پزشکی را به کاشف هلیکوباکتر پیلوری می دهند! لابد آقای نوبل شرط یهودی بودن رو هم برای بردن جایزه گذاشته که ما نمی دونیم!

Anti-Satan
17-10-2005, 17:15
با سلام
سوال:
اگر کسی شبها همیشه در خواب حرف بزند علت آن چیست و آیا این یک بیماری است و آیا درمانی دارد؟؟؟
متشکرم

kaonkeys
17-10-2005, 21:27
با سلام


سوال:
اگر کسی شبها همیشه در خواب حرف بزند علت آن چیست و آیا این یک بیماری است و آیا درمانی دارد؟؟؟
متشکرم





دوستان پاسخ کامل رو خواهند داد، خلاصه بگم، بله یه بیماری هست. علل مختلفی دارد: بیماری های متابولیک،( اختلال تیرویید..) عفونی، انگلی ، روانی ...
شما بهتر است به متخصص روانپزشک یا رفتار درمانی مراجعه کنید. سر فرصت مطلب کامل در همین تاپیک ارایه خواهد شد.( دوستان لطف کنند کاملتر جواب بدن، من کیبوردم فارسی نداره، نمی تونم تایپ کنم الان!)

fkimia2006
17-10-2005, 23:11
با سلام. من شکایتم را ÷س گرفتم ! همان شب !! مجددا از شما عذر میخواهم.

سلام
نظرتان در خصوص موارد ذیل چیست؟
1.افرادی که بطور عادتی آفت میزنند اگر بهداشت دهان را بطور مرتب حفظ کنند کمتر دچار این مشکل میشوند.در این خصوص استفاده منظم از دهانشویه ها حداقل شبها قبل از خواب تاثیر بسزایی در کاهش دفعات ابتلا دارد وحتی درصورت ابتلا دوره آن را کوتاهتر میکند(دهانشویه کلرهگزیدین ظاهرا" ازهمه بهتر است)
2.شناسایی مواد غذایی که معمولا باعث بروز آفت میشوند و پرهیز از آنها چون در مورد تمام افراد مواد غذایی یکسانی باعث بروز آفت نمیشوند
3.کنترل استرس های احتمالی بخصوص هیجانات شدید و بیخوابی
4.مخلوط کردن دو عدد آمپول بتامتازون ساده در یک شیشه سوسپانسیون آلومینیوم ام جی واستفاده از آن به عنوان دهانشویه (روزی سه نوبت رو هم) درصورت ابتلا امتحان کنید

fkimia2006
17-10-2005, 23:13
سلام.مطلبی کوتاه را در مورد افت های دهان عرض مینمایم امید است مورد استفاده دوستان عزیز قرار گیرد.
افت دهانی یک ضایعه سفید رنگ(در 95 درصد موارد) و یا ندرتا به رنگ قهوه ای و یا همرنگ با مخاط دهان که معمولا دردناک بوده و شدت درد ان هنگام خوردن و اشامیدن است.این ضایعه ممکنست در تمام سنین بروز کند.محل بروز ان در مخاط دهان و یا روی زبان(هر نقطه از زبان به جزء ته زبان)می باشد.علت ایجاد این ضایعه نامشخص است ولی عوامل متعددی مانند بعضی عادات غذائی خاص .همراه با بعضی از بیماریهای سیستمیک و.... میتواند در بروز ان موثر باشند
از عوامل غذائی که دخیلند میتوان به.. ادویه جات و فلفل-بادمجان-مصرف زیاد اجیل و ..... اشاره کرد.
درمان.. از انجا که عوامل ایجاد کننده این بیماری نامشخص اند درمان دقیقی هم برای ان وجود ندارد.ولی استفاده از اقدامات زیر برای درمان به انجام میرسد.
1-استفاده از شربت دیفن هیدرامین به عنوان دهان شویه هر 8 ساعت 1 بار.
2-استفاده از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی.
3-ساده ترین راه درمان این بیماری مخاطی که در هیچکدام از کتب مرجع عنوان نشده(قابل توجه همکاران ...) و اینجانب از 4 سال قبل از ان برای درمان این مورد از ان استفاده میکنم به این شرح است....
یک عدد قطره نیستاتین(که بعضی از همکاران به تنهائی از ان استفاده میکنند)+5 عدد cap.tetracyclin 250mg که محتویات این capرا در قطره نیستاتین مخلوط و یک عدد amp.betamethasonرا به ان می افزائیم و بعد تا خط نشان روی شیشه به ان اب اضافه می کنیم. این محلول که بسیار هم تلخ است را به میزان 15 قطره هر 8 ساعت بصورت دهان شویه و بمدت 5 دقیقه استفاده میشود.مدت زمانی که این داروی بسیار موثر برای بهبود ضایعه مخاطی نیاز دارد بین 18 تا 24 ساعت است.بنده این دارو را برای دو مورد بیمار سندرم بهجت که داروی سیکلوفسفامید نتوانسته بود بر انها موثر باشد تجویز نمودم که جواب به درمان بسیار عالی بود. امید است این روش مورد استفاده همکاران قرار گیرد.
با احترام و با کسب اجازه از همکار خوب و زحمتکشم دکتر محمود عزیز.
dr.arman


بسيار جالب بود .متشكريم

اما سزاوار بود كه با توجه به جالب بودن مطلب يك تاپيك جديد باز ميكرديد و آنجا مطرح مينموديد.
راستي من هنوز منتظر پاسخ شما در مورد شكايتتان هستم.




سلام
نظرتان در خصوص موارد ذیل چیست؟
1.افرادی که بطور عادتی آفت میزنند اگر بهداشت دهان را بطور مرتب حفظ کنند کمتر دچار این مشکل میشوند.در این خصوص استفاده منظم از دهانشویه ها حداقل شبها قبل از خواب تاثیر بسزایی در کاهش دفعات ابتلا دارد وحتی درصورت ابتلا دوره آن را کوتاهتر میکند(دهانشویه کلرهگزیدین ظاهرا" ازهمه بهتر است)
2.شناسایی مواد غذایی که معمولا باعث بروز آفت میشوند و پرهیز از آنها چون در مورد تمام افراد مواد غذایی یکسانی باعث بروز آفت نمیشوند
3.کنترل استرس های احتمالی بخصوص هیجانات شدید و بیخوابی
4.مخلوط کردن دو عدد آمپول بتامتازون ساده در یک شیشه سوسپانسیون آلومینیوم ام جی واستفاده از آن به عنوان دهانشویه (روزی سه نوبت رو هم) درصورت ابتلا امتحان کنید

sheldoon
18-10-2005, 12:56
سلام
مشكل:درد و گرفتگي شديد در پنجه و كف پاي راست(فقط پاي راست)
اين مشكل من از دو سال پيش كه يه كفش سر تخت ارزون خريدم شروع شد.
اين كفش به پام تنگ بود و كف پاي راستم رو اذيت ميكرد من اين كفش رو با تمام اذيت هاش پوشيدم .اواخر ديگه خيلي اذيت كرد فكر نميكردم مشكل ساز بشه. بعدش كفشم رو عوض كردم و اون ماجرا به فراموشي سپرده شد.بعد از يك سال كه سر كار ميرفتم اين كفش ايمني ها پام رو اذيت كردند و دوباره درد ها شروع شد كه با گذشت زمان دردها همينطوري شديدتر شدند. و حالا هم كه :
18 سالمه و ورزشكارم (فوتباليست)و وقتي كفش و يا استوك ورزشيمو ميپوشم بعد از گذشت حدودا 20 دقيقه كف پام (دقيقا زير پنجه و انتهاي سه انگشت كوچك)شروع به گرفتگي و درد در همون نقطه ميكنه (يه حالتي مثل گرفتگي عضلات)و مجبور ميشم كه كفشم رو در بيارم تو اين موقع پام احساس راحتي ميكنه و كم كم از اون حالت خارج ميشه و من با دستم انگشتاي پام رو يك بار به سمت پايين فشار ميدم و با تق تقي كه انگشتاي پام ميكنن پام راحت ميشه.ولي من قبل از بازي پام رو زير آب سرد ميگيرم كه اين كار باعث ميشه زمان درد گرفتگي به عقب بيفته ولي خلاصه آخرش اذيتم ميكنه .بغل پا هم نميتونم به توپ ضربه بزنم چون احساس ميكنم كه يه چيزي از سمت انگشت بزرگم به سمت انگشت كوچيكم ميره(فقط در هنگام ضربه به توپ)واقعا نميدونم چمه http://www.govashir.com/forum/images/smiles/icon_eek.gif
در حالت عادي هم اگر انگشتاي پام رو با دستم بالا پايين كنم مفصل هاي انگشتم تق تق ميكنند (منظورم آخرين جايي هست كه انگشتم به پام وصله). انگار كه به چيزي برخورد ميكنند.
ده تا دكتر و ده جلسه فيزيوتراپي هم نتونست كاري بكنه.
من در حال حاضر از كفش و كتوني استفاده نميكنم و دمپايي ميپوشم(كه اصلا اذيت نميكنه). ولي بازم با همين شرايط فوتبال بازي ميكن..
اگر نتونستم درست توضيح بدم منوببخشيد . ميخواستم عكس پام رو هم بگذارم و رو عكس مشخص كنم كه كجا ها رو ميگم ولي بلد نبودم چطوري بايد تو تايپيك عكس بگذارم.

لطفا من رو راهنمايي كنيد و بگوييد كه مشكل از كجاست ؟
منتظر جوابتون هستم...

narges
18-10-2005, 15:08
پزشكان محترم
با سلام وعرض ارادت لطفآ كمي در مورد شيوه درمان هوميوپاتي (موثر بودن)
صحبت كنيد . من بچه اي دارم كه داراي پوست بسيار خشك(شديدآ ) ميباشد آيا با اين شيوه ميتوان اميدوار بود در صورت پاسخ مثبت لظفآ پزشكي حاذق در اين زمينه معرفي بفرماييد

safar
18-10-2005, 16:02
دوستان من نياز به فايل اجرايي برنامه آنژيوگرافي براي مشاهده cd آنژيو دارم لطفا راهنمائي فرمائيد. با تشكر

kaonkeys
18-10-2005, 16:22
دوستان من نياز به فايل اجرايي برنامه آنژيوگرافي براي مشاهده cd آنژيو دارم لطفا راهنمائي فرمائيد. با تشكر
:cool: فکر نمی کنید خواسته شما دست کسی پیدا نشه؟ در ضمن، واسه من جالبه که شما با دیدن فیلم آنژیو چی دستگیرتون میشه؟ ( این نرم افزار برای PC نیست)
منهم موافقم با فرمايش استاد . اين فيلم را اگر منهم كه پزشك هستم ببينم ممكن است چيز زيادي نفهمم. خوب شايد يك متخصص قلب و عروق در نزديكانتان هست .
بهر حال من چند مورد را كه در مركز قلب تهران به همراه مدارك پزشكي بيمار به او داده شده بود ديدم كه در مديا پلير باز ميشد.

O.K
19-10-2005, 01:39
سلام
مشكل:درد و گرفتگي شديد در پنجه و كف پاي راست(فقط پاي راست)
اين مشكل من از دو سال پيش كه يه كفش سر تخت ارزون خريدم شروع شد.
اين كفش به پام تنگ بود و كف پاي راستم رو اذيت ميكرد من اين كفش رو با تمام اذيت هاش پوشيدم .اواخر ديگه خيلي اذيت كرد فكر نميكردم مشكل ساز بشه. بعدش كفشم رو عوض كردم و اون ماجرا به فراموشي سپرده شد.بعد از يك سال كه سر كار ميرفتم اين كفش ايمني ها پام رو اذيت كردند و دوباره درد ها شروع شد كه با گذشت زمان دردها همينطوري شديدتر شدند. و حالا هم كه :
18 سالمه و ورزشكارم (فوتباليست)و وقتي كفش و يا استوك ورزشيمو ميپوشم بعد از گذشت حدودا 20 دقيقه كف پام (دقيقا زير پنجه و انتهاي سه انگشت كوچك)شروع به گرفتگي و درد در همون نقطه ميكنه (يه حالتي مثل گرفتگي عضلات)و مجبور ميشم كه كفشم رو در بيارم تو اين موقع پام احساس راحتي ميكنه و كم كم از اون حالت خارج ميشه و من با دستم انگشتاي پام رو يك بار به سمت پايين فشار ميدم و با تق تقي كه انگشتاي پام ميكنن پام راحت ميشه.ولي من قبل از بازي پام رو زير آب سرد ميگيرم كه اين كار باعث ميشه زمان درد گرفتگي به عقب بيفته ولي خلاصه آخرش اذيتم ميكنه .بغل پا هم نميتونم به توپ ضربه بزنم چون احساس ميكنم كه يه چيزي از سمت انگشت بزرگم به سمت انگشت كوچيكم ميره(فقط در هنگام ضربه به توپ)واقعا نميدونم چمه http://www.govashir.com/forum/images/smiles/icon_eek.gif
در حالت عادي هم اگر انگشتاي پام رو با دستم بالا پايين كنم مفصل هاي انگشتم تق تق ميكنند (منظورم آخرين جايي هست كه انگشتم به پام وصله). انگار كه به چيزي برخورد ميكنند.
ده تا دكتر و ده جلسه فيزيوتراپي هم نتونست كاري بكنه.
من در حال حاضر از كفش و كتوني استفاده نميكنم و دمپايي ميپوشم(كه اصلا اذيت نميكنه). ولي بازم با همين شرايط فوتبال بازي ميكن..
اگر نتونستم درست توضيح بدم منوببخشيد . ميخواستم عكس پام رو هم بگذارم و رو عكس مشخص كنم كه كجا ها رو ميگم ولي بلد نبودم چطوري بايد تو تايپيك عكس بگذارم.

لطفا من رو راهنمايي كنيد و بگوييد كه مشكل از كجاست ؟
منتظر جوابتون هستم...
شما قطعا يك مشكل ارتوپديك پيدا كرده ايد و با توضيحي كه داديد احتمال ميدهم مستقيما مربوط به فعاليتهاي روزمره شما طريقه ايستادن و راه رفتنتان و نوع كفشي كه ميپشيد باشد.صافي كف پا را هم نبايد از نظر دور داشت . يك مورد ديگر هم اشتغال شما به ورزش فوتبال است كه ممكن است ضربات مكرر و مزمن حين بازي باعث آسيبهايي شده باشد كه خفيف بوده و در عكس ديده نميشوند ولي بطور مزمن بيمار را آزار ميدهند.
شما بايك متخصص ارتوپدي خوب و يا يك متخصص طب فيزيكي مشاوره بفرماييد.

sheldoon
19-10-2005, 13:00
شما قطعا يك مشكل ارتوپديك پيدا كرده ايد و با توضيحي كه داديد احتمال ميدهم مستقيما مربوط به فعاليتهاي روزمره شما طريقه ايستادن و راه رفتنتان و نوع كفشي كه ميپشيد باشد.صافي كف پا را هم نبايد از نظر دور داشت . يك مورد ديگر هم اشتغال شما به ورزش فوتبال است كه ممكن است ضربات مكرر و مزمن حين بازي باعث آسيبهايي شده باشد كه خفيف بوده و در عكس ديده نميشوند ولي بطور مزمن بيمار را آزار ميدهند.

شما بايك متخصص ارتوپدي خوب و يا يك متخصص طب فيزيكي مشاوره بفرماييد.




با تشکر از مدیر گرامی
در صورت امکان برام یه دکتر خوب معرفی کنید(برام private کنید)
(البته اگه موقعیت شما تو کرج و یا تهران باشه)

kaonkeys
19-10-2005, 13:07
من چون توی خونه مشکل خوانوادگی دارم ازشما کمک خواستم وگرنه خودم میدونم باید به ÷ز شک زن مراجعه کنم خواهش می کنم اگر میتو انید به من کمک کنید درمورد همان نامه ای که به شما نوشتم من به کمک احتیاج دارم . التماس میکنم
دوست عزیز، مثل اینکه متوجه پاسخ بنده نشدید. وظیفه پزشک نجات جان انسانهاست، نه از بین بردن آنها. هیچ پزشکی، تحت هیچ شرایطی، حق هیچ عملی که موجب به مخاطره انداختن جان افراد شود را ندارد. تنها دلیل موجه برای سقط جنین، خطر جانی مادرش می باشد ، آن هم با دلائل طبی. اگر به جنین هم به چشم یک انسان نگاه کنید، که مثل شما حق زندگی را خدا به او داده و شما می خواهید بخاطر مشکلاتتان ، جان این انسان بی گناه را بگیرید، فکر می کنید دلائل منطقی برای کشتن یک انسان بی گناه کافی است؟ کمی به کار خود فکر کنید و بین خود و خدای خود تصمیم بگیرید. در ضمن، هیچ پزشک با وجدانی این کار را برای شما نخواهد کرد.


با تشكر از پاسخ شما استاد گرامي

خانم عزيز مثل اينكه شما متوجه نيستيد.
قوانين بخش را مطالعه نماييد. در اين انجمن هيچگونه راهنمايي در مورد اعمال خلاف شئون پزشكي و شرعي صورت نميگيرد.
يكبار مطلب شما را ويرايش كردم . مجددا مطرح فرموديد. بار ديگر هم به شما تذكر ميدهم و در صورت تكرار تصميم گيري در مورد عضويت شمارا به مديريت و نظامت كل ميسپارم.
تصور نفرماييد صرف گمنام بودن در اين سايت به ما اجازه ارتكاب جرائم و زير پا گذاشتن اخلاقيات را ميدهد.انكار نميكنم كه شما ممكن است خارج از اينجا پاسخ سوال خود را بگيريد و لي تا زماني كه من و اين همكاران در انجمن حضور داريم اجازه نخواهيم داد قسمي كه خورده ايم پامال شود.يعني اگر هر كس ديگري خلافي ميكند به اعضاي اين انجمن ارتباطي ندارد.

kaonkeys
19-10-2005, 13:23
پزشكان محترم
با سلام وعرض ارادت لطفآ كمي در مورد شيوه درمان هوميوپاتي (موثر بودن)
صحبت كنيد . من بچه اي دارم كه داراي پوست بسيار خشك(شديدآ ) ميباشد آيا با اين شيوه ميتوان اميدوار بود در صورت پاسخ مثبت لظفآ پزشكي حاذق در اين زمينه معرفي بفرماييد
در مورد هامیوپاتی:
www.homeopathyhome.com/ (http://www.homeopathyhome.com/)
http://www.abchomeopathy.com/
http://www.homeopathic.org/
http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/homeo.html
( دوستان سر فرصت مطلب ترجمه شده رو میزارن).
هامیوپاتی جزء روشهای درمانی جایگزین می باشد. در مورد موثر بودن بستگی به بیماری، فرد و انتظار شما دارد.( از 0%-100%). به هر حال در صورتی که از روشهای دیگر نتیجه نگرفته اید، می توانید آنرا امتحان کنید. ولی، انتظار معجزه نداشته باشید. محض اطلاع شما عرض کنم که این روش درمانی هنوز مورد اختلاف متخصصین می باشد.

O.K
19-10-2005, 22:38
خانم نرگس سلام
آيا فرزند شما دختر است يا پسر؟
سن او چقدر است؟
آيا با متخصصين مشورت كرده ايد؟
نام بيماري كه براي او تشخيص داده اند چيست؟
يا صرفا احساس شخصي خودتان است كه پوست وي خشك است؟
بهر حال هميو پاتي چيزي نيست كه مابه آن اعتقاد داشته باشيم چون در طب هر شاخه اي محدوده اي براي فعاليت خود قائل است ولي هميو پاتها مدعي درمان همه چيز هستند ويا حد اقل مردم اينطور فكر ميكنند كه هميوپاتي و شاخه هاي مشابه پاسخگوي تمامي سوالات بي پاسخ طبي هستند.
در بسياري ازموارد هم بيمار به علت راهنمايي غلط هميوپات و يا برداشت اشتباه خودش از مسير اصلي درمان منحرف ميشود.
من يك ليسانسه پرستاري سراغ دارم كه خود وخانواده اش را تحت نظر هميوپاتيست قرار داده و چند روز پيش با فرزندش به بنده مراجعه كرد و وقتي براي فرزند ايشان با تشخيص آنژين چركي پنيسيلين تجويز نمودم بصراحت فرمودند براي تزريق آن بايد از هميوپاتيست اجازه بگيرم!!!!!
صاحب نظران ميدانند كه اين با يك فاجعه مساويست.تازه خانم خود تحصيل كرده و همكار است.
بهر حال مواظب باشيد اشتباهي نكنيد.

reza,n
20-10-2005, 09:45
با سلام و خسته نباشید

اگه امکان داره در مورد علل "ترش کردن معده"کمی اطلاعات به من بدید و لطف کنید بفرمایید برای حل این مشکل چه کاری می توان انجام داد من با این مسئله مواجه هستم یعنی به طور شدیدی معده ام ترش می کنه و غالبا" این مشکل رو دارم البته باید عرض کنم که این قضیه مربوط به خوردن یا استفاده از غذایی یا نوشیدنی ای خاص نمی شه منظورم اینه که با مصرف هر غذایی این مشکل برام حادث می شه و تنها (البته در پاره ای زمانها)

با مصرف قرص دایمتیگون اون هم به صورت موضعی برطرف می شه در هر حال لطف کنید و راهنماییم کنید که چکار باید بکنم.

ممنون

reza,n
20-10-2005, 10:06
سلام
اگه امکان داره در مورد علل ایجاد میخچه هایی که در نقاط مختلف بدن(مخصوصا" دست و پا)ایجاد میشن توضیح بدید و راههای درمان انرا نیز بفرمایید.البته من به پیشنهاد یکی از دوستان از تعدادی چسب که بدین منظور معرفی می گردد استفاده کردم ولی نتیجه ای عایدم نشد.
با تشکر

kaonkeys
20-10-2005, 13:05
با سلام و خسته نباشید

اگه امکان داره در مورد علل "ترش کردن معده"کمی اطلاعات به من بدید و لطف کنید بفرمایید برای حل این مشکل چه کاری می توان انجام داد من با این مسئله مواجه هستم یعنی به طور شدیدی معده ام ترش می کنه و غالبا" این مشکل رو دارم البته باید عرض کنم که این قضیه مربوط به خوردن یا استفاده از غذایی یا نوشیدنی ای خاص نمی شه منظورم اینه که با مصرف هر غذایی این مشکل برام حادث می شه و تنها (البته در پاره ای زمانها)

با مصرف قرص دایمتیگون اون هم به صورت موضعی برطرف می شه در هر حال لطف کنید و راهنماییم کنید که چکار باید بکنم.

ممنون
با سلام خدمت همه دوستان.
ترش کردن معده معمولا چند علت مختلف دارد که عموما همه را به اسم ترش کردن می نامند. افزایش اسید معده، نفخ، ازوفاژیت، گاستریت، ریفلاکس ، مری بارت ،....
چیزی که در بین مراجعین بسیار شایع است، گاستریت همراه با ریفلاکس می باشد. اگر شما بعد از غذا خوردن احساس سنگینی معده می کنید و حس ارووق زدن داریدو بعد از آن حس راحتی کرده و احساس ترشی در ته گلو دارید، شما مبتلا به عفونت معده هستید. درمان این مشکل هم دارویی بوده، هم در تغییر عادات است.
شما باید 1 ساعت قبل و بعد از غذا از خوردن مایعات بپرهیزید. غذای کم حجم و ترجیحآ خشک بدون ادویه و پنیر و شکلات بخوریدو در پایان هر وعده 1 قاشق مربا بخورید.تا 1 ساعت بعد از غذا از نشستن و خوابیدن اجتناب کنید. ترجیحا سر پا بوده فعالیت کنید. 3 ساعت قبل از خوابیدن غذا تمام شده باشد.
در مورد درمان دارویی:
امپرازول 20 میلی هر 12 ساعت
رانی تیدین هر 8 ساعت قبل از غذا
بیسموت ساب سیترات هر 6 ساعت نیم ساعت قبل از غذا
امپی سیلین 500 هر 8 ساعت
این درمان به مدت 1 ماه ادامه خواهد داشت. در صورت بهبودی در هفته 2، درمان در پایان هفته 4 قطع شده رژیم غذایی و رفتاری تا پایان عمر ادامه می یابد.
موفق باشید

O.K
20-10-2005, 14:13
با سلام خدمت همه دوستان.
ترش کردن معده معمولا چند علت مختلف دارد که عموما همه را به اسم ترش کردن می نامند. افزایش اسید معده، نفخ، ازوفاژیت، گاستریت، ریفلاکس ، مری بارت ،....
چیزی که در بین مراجعین بسیار شایع است، گاستریت همراه با ریفلاکس می باشد. اگر شما بعد از غذا خوردن احساس سنگینی معده می کنید و حس ارووق زدن داریدو بعد از آن حس راحتی کرده و احساس ترشی در ته گلو دارید، شما مبتلا به عفونت معده هستید. درمان این مشکل هم دارویی بوده، هم در تغییر عادات است.
شما باید 1 ساعت قبل و بعد از غذا از خوردن مایعات بپرهیزید. غذای کم حجم و ترجیحآ خشک بدون ادویه و پنیر و شکلات بخوریدو در پایان هر وعده 1 قاشق مربا بخورید.تا 1 ساعت بعد از غذا از نشستن و خوابیدن اجتناب کنید. ترجیحا سر پا بوده فعالیت کنید. 3 ساعت قبل از خوابیدن غذا تمام شده باشد.
در مورد درمان دارویی:
امپرازول 20 میلی هر 12 ساعت
رانی تیدین هر 8 ساعت قبل از غذا
بیسموت ساب سیترات هر 6 ساعت نیم ساعت قبل از غذا
امپی سیلین 500 هر 8 ساعت
این درمان به مدت 1 ماه ادامه خواهد داشت. در صورت بهبودی در هفته 2، درمان در پایان هفته 4 قطع شده رژیم غذایی و رفتاری تا پایان عمر ادامه می یابد.
موفق باشید

با سلام وكسب اجازه از اساتيد محترم من هم در اين بحث شركت ميكنم:
سلام دوست من

مشكل شما عبارت است از بازگشت اسيد از معده به مري كه به ان اصطلاحا ريفلاكس ميگويند.

معمولا مجموعه اي از دو عامل ترشح بيش از حد اسيد و شلي دريچه مري به معده در ان دخالت

دارند. امپرازول فقط ترشح اسيد را كم ميكند ولي روي عامل دوم اثري ندارد. كلا به موارد زير ميتوان اشاره نمود:

1. در وسط غذا مايعات ننوشيد.

2. از غذاي خيلي چرب يا حجيم پرهيز نماييد.

3. از الكل - سيگار - قهوه - شكلات جدا پرهيز كنيد.

4. از ادويه جات و نوشابه گازدار و انواع سس و اب پرتقال و ترشي و مشابه اينها حتي الامكان كمتر استفاده كنيد.

5. كمربند محكم نبنديد.

6. بلافاصله بعد از غذا نخوابيد.

از درمانهاي دارويي ميتوان به موارد زير اشاره كرد:

1. يك ربع قبل از هر غذا يك عدد قرص متوكلوپراميد.

2. نيم ساعت بعد از غذا دو قاشق بزرگ شربت معده.

3. درمان طولاني با امپرازول يا رانيتيدين يا مشابهات انها.

4. استفاده از داروي گياهي "دي رگليس" كه همان شيرين بيان است و بدون نسخه هم مجاز است.



در صورت عدم موفقيت درمان با رعايت كليه اصول فوق تنها راه ممكن جراحي خواهد بود كه البته

با اجراي دستورات بالا خيلي كم نياز ميشود.

نكته قابل ذكر اينكه اگر شما دچار زخم معده يا اثني عشر بوديد تنها لازم بود از قهوه و الكل و سيگار پرهيز نماييد ولي بيماري ريفلاكس بدون پرهيز از ليست فوق احتمال بالايي براي شكست

درمان دارد.

O.K
21-10-2005, 01:37
علت ميخچه خيلي معلوم نشده. اساس آن رويش موضعي لايه شاخي پوست رو بداخل است و بنظر ميرسد كه با عوامل فيزيكي ارتباط مستقيم داشته باشد از قبيل نوع كفش - طرز راه رفتن و ايستادن و هر عاملي كه در نحوه توضيع وزن برروي اندامها تاثير داشته باشد و يا فاكتور سايش و ضربات و فشارهاي مكرر.
استفاده از چسبهاي ميخچه خيلي حوصله ميخواهد در حد 3-4 هفته.
راه ديگر درمان استفاده از محلولهاي موضعي است كه باز هم به كندي اثر ميكنند و سوزاننده هستند.
ميخچه هاي پهن وسطحي را بعضا ميتوان در حمام با سنگ پا البته نوع بهداشتي آن تراشيد.
جراحي براي ميخچه هاي كوچك و عميق مناسب است و نبايد بخيه بخورد و پس از عمل عموما بيمار درد مزمن خواهد داشت و نيز احتمال بازگشت ميخچه نيز بسيار زياد است.

Milad.r
23-10-2005, 01:17
سلام دوست عزیز من اطلاعاتی د ابطه با بیماری وتلیگو میخواستم ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

Anti-Satan
23-10-2005, 18:50
دوستان پاسخ کامل رو خواهند داد، خلاصه بگم، بله یه بیماری هست. علل مختلفی دارد: بیماری های متابولیک،( اختلال تیرویید..) عفونی، انگلی ، روانی ...
شما بهتر است به متخصص روانپزشک یا رفتار درمانی مراجعه کنید. سر فرصت مطلب کامل در همین تاپیک ارایه خواهد شد.( دوستان لطف کنند کاملتر جواب بدن، من کیبوردم فارسی نداره، نمی تونم تایپ کنم الان!)

با سلام و ممنون از شما
اگه ممکنه کسی از دوستان بیشتر در مورد این مسیله توضیح بفرمایند..

ali160
23-10-2005, 19:28
از اساتید سوال داشتم ایا راهی برای بزرگ کردن پستان وجود دارد نام داروی مربوطه را لطفا بنویسید

are_you
23-10-2005, 21:37
سلام
خسته نباشی دوست گرامی
مطلب شما در مورد تیروئید را خواندم و بسیار مفید بود
یک سوال بیرون زدگی چشم به حالت عادی برمیگردد بعد از درمان؟
سیگار برای کسانی که بیرون زدگی یا همان گریوز دارند بسیار بد است آیا صحت دارد؟

ممنون از شمابا سلام خدمت شما
بیرون زدن چشمها در این بیماری چون به علت تجمع حجم بالائی از چربی و کلاژن و مواد دیگر است معمولا با درمان داروئی منتفی نمی شود بلکه نیاز به دخالت جراحی دارد.
سیگار کشیدن باعث بدتر شدن اگزوفتالمی نمی شود ولی ممکن است باعث بدتر شدن بعضی دیگر از علائم نظیر طپش قلب تعریق و تحریک پذیری و..... شود
با احترام Dr.arman

O.K
23-10-2005, 23:07
از اساتید سوال داشتم ایا راهی برای بزرگ کردن پستان وجود دارد نام داروی مربوطه را لطفا بنویسید

اينكار عموما با جراحي پلاستيك انجام ميشود ولي داروهاي تاييد نشده اي هم
به صورت تجارتي موجودند كه اثرات و عوارض آنها بخوبي مطالعه نشده است .
مثلا ساده ترين عارضه احتمالي اينها ميتواند ايجاد استعداد براي سرطان سينه
در صورت استفاده از تحريك هورموني بافت پستان باشد. البته بصورت تئوريك.

بهرحال زمانه اي شده كه طب در اختيار افراد سالم و ثروتمند قرار گرفته .
اگر بدانيد چه كساني واقعا به جراحي پلاستيك نياز دارند. به بيمارستان سوانح و سوختگي سري بزنيد تا بدانيد چه ميگويم. جراحي پلاستيك مساوي با جراحي زيبايي نيست.

yaser_sh58
23-10-2005, 23:37
سلام
من يه مشكلي دارم كه خيلي نگرانم كرده.الان مدتي هستت كه وقتي جنب ميشم رنگ مني كه ازم خارج ميشه تغيير كرده و به رنگ قرمز در آمده انگار كه خون همراهشه هيچ مشكلي هم مثل سوزش ادرار يا چيزهاي مشابه ندارم لطفا بگيد چه كنم؟

دوست من سلام
پاسخ شما داده خواهد شد ولي به قوانين بخش پزشكي توجه نفرموديد.

are_you
24-10-2005, 01:49
سلام دوست عزيز
من مدتي است در ناحيه كشاله ران پا نزديك آلت تناسلي لكه هاي بزرگ قرمز مشاهده كردم كه وقتي به دكتر مراجعه كردم گفت قارچ است .
به من يه تعداد قرص داد و يك كرم . ميخواستم بدونم خوردن قرص براي چيست؟
آيا بهتر نيست فقط كرم را استفاده كنم ؟
شستن موضع با الكل سفيد فايده اي دارد يا خطرناك است ؟.............................
همانطوریکه همکار عزیزم فرمودند بیماری قارچی پوست اغلب در نواحی چین دار و مرطوب بدن مثل زیر بغل کشاله ران و گاهی در نواحی دیگر هم بروز می نماید.علائم نخست بصورت نواحی قرمز رنگ همراه یا بدون خارش بروز که بعدا به رنگ قهوه ای و همراه یا بدون پوسته ریزی تظاهر می نماید.درمان اگر تنها به صورت موضعی باشد معمولا با درصد بالا عود میکند. بهترین درمان مصرف توام داروی موضعی همراه با درمان خوراکی است که با توجه به شدت بیماری می تواند تا دو تا سه ماه طول بکشد.
استفاده از الکل بصورت موضعی تاثیری در درمان ندارد و تنها باعث تحریک شدید پوست ناحیه میشود.
با احترام.Dr.arman

are_you
24-10-2005, 01:50
دوست عزیز دکتر محمود عزیز

یک سئوال داشتم , درصورتیکه بزاق دهان فردی بیش از حد طبیعی تراوش نماید آیا راهی برای کم کردن میزان ترشح وجود دارد؟

با تشکر - رضا
ساده ترین را برای این کار بعد از رد بیماریهای گوارشی و بندرت انگلی استفاده از داروهای انتی کولینرژیک است.میتوان هر 8 ساعت یک قرص هیوسین میل نمود که این هم مسلما موقتی است !
با احترام.Dr.arman

are_you
24-10-2005, 01:50
باسلام خدمت همه عزيزان يك سوال داشتم .
من هنگامي كه مدفوع ميكنم هنگام شستشو به كاسه دستشوئي مي چسبد وبايد آب زيادي مصرف كنم لطفاً من را راهنمايي كنيد كه چه بايد بكنم..........................
شایعترین حالتی که باعث این حالت میشود ابتلا به انگل ژیاردیا است!مدفوع به شدت چسپنده است و برای پاک کردن ان از روی سنگ دستشوئی نیاز به فشار اب زیاد میباشد.از علائم اولیه این ابتلا معمولا به درد های گاه به گاه اطراف ناف. نفخ شکم و احساس خشکی در مخاط دهان است.بعد از مدتی علائم برطرف میشوند و مدفوع خصوصیات فوق را پیدا می کند.مرحله بعدی سوء جذب است که همراه با دفع مقدار زیادی چربی است.
درمان. مصرف tab.metronidazol 250mgهر 8 ساعت یک قرص بمدت دو هفته است.4 روز (حداکثر) بعد از مصرف دارو چسپندگی مدفوع از بین می رود.
با احترام.Dr.arman

are_you
24-10-2005, 01:51
چند وقت است كه در نزديكي چشم چپم ، روي پلك ، يك جوش كه شايد ميخچه باشد ظاهر شده است
كه هرچند وقت يكبار سر آن سفيد مي شود و رو به بهبودي مي رود ولي چند روز بعد دوباره بزرگ مي شود
هرروز يا يك روز در ميان هم دوش مي گيرم . آيا بايد به پزشك مراجعه كنم اگر بله به چشم پزشك يا پزشك پوست ؟؟........................................................
گل مژه معمولا التهاب عفونی مجاری غدد پلک(غدد چربی ریشه مژه ها) که معمولا همراه با درد و گاهی خارش است. برای درمان این حالت ساده ترین راه درمان به اینصورت است...................................................... ...
استفاده از یک قاشق چای خوری شامپو بچه(چون باعث سوزش چشم نمی شود)در یک استکان اب ولرم.بعد از به هم زدن این مخلوط هر شش ساعت یک بار لبه پلک ها را با یک پنبه اغشته به محلول فوق به ارامی پاک میکنیم.این کار باعث میشود منافذ غدد فوق الذکر باز و از تجمع چربی در انها ممانعت شود.
با احترام.Dr.arman

are_you
24-10-2005, 01:52
شایعترین حالتی که باعث این موضوع میشود التهاب شدید پروستات prostatitisاست که اگر بصورت حاد باشد معمولا همراه با دردهای لگنی. درد در ناحیه پرینه به هنگام دفع مدفوع است.حالت مزمن معمولا بدون درد است و تنها ممکنست محدود به علائمی باشد که ذکر نمودید(جواب سئوال yaser_sh58)
برای درمان بهتر است به متخصص اورولوژی مراجعه فرمائید.
با احترام.Dr.arman

are_you
24-10-2005, 01:52
سلام
من يه مشكلي دارم كه خيلي نگرانم كرده.الان مدتي هستت كه وقتي جنب ميشم رنگ مني كه ازم خارج ميشه تغيير كرده و به رنگ قرمز در آمده انگار كه خون همراهشه هيچ مشكلي هم مثل سوزش ادرار يا چيزهاي مشابه ندارم لطفا بگيد چه كنم؟

دوست من سلام
پاسخ شما داده خواهد شد ولي به قوانين بخش پزشكي توجه نفرموديد.

شایعترین حالتی که باعث این موضوع میشود التهاب شدید پروستات prostatitisاست که اگر بصورت حاد باشد معمولا همراه با دردهای لگنی. درد در ناحیه پرینه به هنگام دفع مدفوع است.حالت مزمن معمولا بدون درد است و تنها ممکنست محدود به علائمی باشد که ذکر نمودید(جواب سئوال yaser_sh58)
برای درمان بهتر است به متخصص اورولوژی مراجعه فرمائید.
با احترام.Dr.arman