کاربر طلایی

PDA

مشاهده کامل : پاسخ به سوالات پزشكي


صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

O.K
12-02-2006, 21:53
چه داروی برای بیهوشی موقت بدون عوارض جانبی است.لتفا جواب بزارین. با تشکر/:(

چه قصدي داريد؟؟؟؟

davod6023
13-02-2006, 19:35
چه قصدي داريد؟؟؟؟خواهشن جواب بدهین.بخداخلاف کار نیستم/:p

reza_fp
14-02-2006, 21:39
سلام
ميخواستم از دوستان خواهش كنم لطفا در مورد در مورد بيماري آلوپشيا( Alopecia)(ريزش لكه اي مو) توضيحاتي بدهيد
با تشكر

O.K
14-02-2006, 23:25
سلام
ميخواستم از دوستان خواهش كنم لطفا در مورد در مورد بيماري آلوپشيا( Alopecia)(ريزش لكه اي مو) توضيحاتي بدهيد
با تشكر


منظور شما Alopecia Areata است وگرنه آلوپسي كلا يعني ريزش مو.
اين يك بيماري خودمحدود شونده است كه طي آن در اثر محركهاي نامعلوم مو بصورت لكه اي ريزش ميكند و مدتي به همين شكل ميماند و اكثرا بدون درمان ظرف چند ماه خوب ميشود.
گاهي اين بيماري با بعضي از انواع كم خوني و بيماريهاي تيروييد و غيره همراه است.
به استرسهاي عصبي و شرايط تغذيه اي هم ارتباط دارد.
براي درمان آن از تركيبات كورتون دار موضعي استفاده ميشود.
بعضا در داخل ضايعه كورتون تزريق ميكنند.

reza_fp
15-02-2006, 15:27
منظور شما Alopecia Areata است وگرنه آلوپسي كلا يعني ريزش مو.
اين يك بيماري خودمحدود شونده است كه طي آن در اثر محركهاي نامعلوم مو بصورت لكه اي ريزش ميكند و مدتي به همين شكل ميماند و اكثرا بدون درمان ظرف چند ماه خوب ميشود.
گاهي اين بيماري با بعضي از انواع كم خوني و بيماريهاي تيروييد و غيره همراه است.
به استرسهاي عصبي و شرايط تغذيه اي هم ارتباط دارد.
براي درمان آن از تركيبات كورتون دار موضعي استفاده ميشود.
بعضا در داخل ضايعه كورتون تزريق ميكنند.
سلام
ممنون از جوابتون
آقاي O.K من وقتي توي اينترنت در باره ي اين بيماري جستجو كردم به يك دارويي با اسم calosol بر خوردم. ميخواستم از شما بپرسم كه اين دارو اصلا چه جور اثري داره و آيا ارزش تهيه كردن را داره يا نه ؟؟ اين هم سايتي كه من در مورد اين دارو در آن خواندم : http://www.calosol.com
با تشكر فراوان از شما و همكارانتان
رضا

zefreh
15-02-2006, 19:48
با عرض سلام خدمت اقایokطبق گفته شما کودک خود را پیش متخصص برده وبرای او ازمایشهای نوشتهوبعداز ازمایشات انجام گرفته نتیجه ان بدین صورت میباشد که در قسمتova Of Parasites......عبارتgiardia Lamblia Cyst Seenوازمایشات خون نتیجه ان بهگفته پزشک مشکل کمبود خون دارد ازشما خواهش میکنم دستور فرمایید که چه داروهاوچه غذایی به طفل خود دهم زیرا پزشک شربت برای انگل داده است وایا بیماری خطر ناک است یا خیر قبلا از شما سپاس گذار میباشم

O.K
15-02-2006, 21:36
با عرض سلام خدمت اقایokطبق گفته شما کودک خود را پیش متخصص برده وبرای او ازمایشهای نوشتهوبعداز ازمایشات انجام گرفته نتیجه ان بدین صورت میباشد که در قسمتova Of Parasites......عبارتgiardia Lamblia Cyst Seenوازمایشات خون نتیجه ان بهگفته پزشک مشکل کمبود خون دارد ازشما خواهش میکنم دستور فرمایید که چه داروهاوچه غذایی به طفل خود دهم زیرا پزشک شربت برای انگل داده است وایا بیماری خطر ناک است یا خیر قبلا از شما سپاس گذار میباشم

دوست من سلام
از اينكه به تشخيص خاصي نايل شده ايد خوشحالم.
براي جيارديا يك هفته درمان با مترونيدازول يا فورازوليدون كافيست.
براي كم خوني بايد تحت نظر پزشك احتمالا آهن تجويز شود و مدت آنهم حدود 6ماه است.
خود ژيارديا عامل اساسي اختلال رشد ميتواند باشد.

O.K
16-02-2006, 00:59
جهت دوستي كه در مورد بيماري كاوازاكي پرسيده بودند:
اين يك بيماري تبدار غير عفوني است كه علايم زيادي دارد از جمله بزرگي غدد لنفاوي و طحال و ضايعات كف دست و پا كه بعدا پوسته ريزي ميكنند . در ضمن گرفتاري مفاصل و قلب هم ميدهد كه در اثر درگيري عروق كرونر است و ميتواند به آنفاركتوس هم منجر شود. حوالي 20 روز طول بيماري است. استفاده از آسپيرين با دوز بالا و ivig در مراحل اوليه ميتواند از بروز عوارض قلبي تاحدودي جلوگيري كند. اين بيماري آنتي بيوتيك نميخواهد.

Future
16-02-2006, 15:24
آیا داروی Pantozol اثر جانبی بر روی زنان باردار و جنین دارد یا خیر؟ با تشکر.

O.K
17-02-2006, 01:02
سلام دوست عزيز
گفته شده كه پنتازول در جنين انسان زيان ثابت شده اي ندارد ولي بايد در صورت نياز فقط تحت نظر و با تجويز پزشك معالج مصرف شود.
بنابر اين اگر كسي حامله باشد بايد نه تنها در اين مورد بلكه در هنگام تجويز هر داروي ديگري به پزشك ياد آور شود كه بار دار است.

parisapm
17-02-2006, 17:14
سلام. من در مورد بیماری مگس پران اطلاعات می خواستم. البته شنیدم که این بیماری در افراد میانسال بیشتر دیده می شود. اما سئوال من این است که این بیماری چرا در یک فرد جوان دیده می شود؟ راه درمان و یا جلوگیری از پیشرفت آن چیست؟.
با تشکر از شما.

adminz
19-02-2006, 00:06
از مدیر محترم خواهشمندم نام قرص آهن آلمانی رو که معروف هست به بنده معرفی کنن.بهش نیازمندم.

kambiz_s
19-02-2006, 19:26
سلام ميخواستم بدونم اصطلاحات زير در برگه آزمايش به چه معناست.ممنونtotal protein- albumin- bilirubin- s.g.o.t(ast)-s.g.p.t(alt) - l.d.h - alkaline phosphatase-i.n.r

سلام دوست من
اينها كه فرموديد كلا تستهاي ارزيابي كاركرد كبد هستند. اگر جزييات بيشتري در سطح غير تخصصي بخواهيد در خدمتتان هستم.
سوالات خود را در تاپيك سوالات بپرسيد.

منتقل شد.

O.K
19-02-2006, 23:44
والله دوست من اينها ماركهاي تجارتي هستند و شما اگر نام كارخانه سازنده را بفرماييد راحتتر ميتوانم راهنماييتان كنم.
كلا به خودتان دردسر براي پيدا كردن آهن خارجي ندهيد كه هيچ معجزه اي نميكند.

adminz
19-02-2006, 23:52
من به سفارش برادرزاده ام این سوال رو پرسیدم.ایشون(دختر هستند)از من خواستند تا پرسو جو کنم و بهترین قرص آهن رو بهشون معرفی کنم.خواهشا اگه میدونید بگید که ضایع نشم.

O.K
20-02-2006, 00:26
ما تمام بيماران خود را با قرص فروس سولفات ايراني درمان ميكنيم. با نوع خارجي هم هيچ تفاوتي ندارد.
ولي اگر ايشان كم خوني ندارد و فقط به منظور تقويت و پيشگيري ( نه درمان كمخوني) ميخواهد مصرف كند پاسخ مثبت برايتان دارم:
كپسول Fefol كه هم داراي نيازهاي روزانه آهن است و هم اسيد فوليك كه يك ويتامين ضروري است و محصول خارج هم هست و خيلي هم طرفدار دارد.

amir225588
20-02-2006, 03:03
با عرض پوزش ازمدیر گرامی..
شرمنده که برای این سوال یه تایپیک باز کردم و سوال خودمو تو قسمت "پرسش و پاسخ" مطرح نکردم .از اون جایی که این موضوع در حال حاضر برای من خیلی حیاتی بود مجبور به این کار شدم.
سوال من در مورد بیماری تينيتوس (بیماری وزوز گوش ) هست که آیا این مشکل راه درمانی داره یا دارویی برای اون وجود داره؟؟تا حالا چندین دکتر رفتم و هر کدوم برای خودشون یه دارویی نوشتن ولی هیچ کدوم اثر نداشته و آخرین دکتری هم که رفتم گفت میتونیم اونو عمل کنیم.در مورد گوش هم کلی عکس و آزمایش گرفتم و هیچ گونه مشکلی مشاهده نشده.ممنون میشم از هر کسی که در این مورد اطلاعی داره منو راهنمایی کنه.
........................................ با تشکر فراوان...................................

kambiz_s
20-02-2006, 06:02
جناب آقاي دكترo.k

ممنون ميشم توضيح بيشتري بفرمائيد. مثلا اينكه با زياد شدن اينها چه اتفاقي مي افتد و يا اصلا راهي براي كم كردن اينها كه فكر ميكنم آنزيم باشند وجوددارد؟

doctorsinohe
20-02-2006, 08:15
جناب آقاي دكترo.k

ممنون ميشم توضيح بيشتري بفرمائيد. مثلا اينكه با زياد شدن اينها چه اتفاقي مي افتد و يا اصلا راهي براي كم كردن اينها كه فكر ميكنم آنزيم باشند وجوددارد؟

همون طور که آقاي دکتر، گفتن اين ها فقط يک سري Index هاي آزمايشگاهي هستند. اگر همه فقط يکي شون تا حدي کم و زياد بشه ده ها مشکل پيش مياد که چه برسه که ترکيبي ازاونها کم و زياد بشه!! همون طور که اقاي دکتر گفتن بهتره نام بيماري يا منظورتان را از اين پرسش مطرح کنيد

karuncom
20-02-2006, 20:20
salam man moshkeli bara beyzehaam pish umade 3-4 mahi hast ke dochare kharesh shode doctor raftam
goft hasasiyate pustiye albate nigah nakard pomad d-klamin dad ke mizanam khub mishe vali ta keyy bayad
in vaz bashe alan dige bas ke kharundam pus pus shode(zire beyzeham bishtar)faghat mikhare
kami ham sorkh shode

O.K
21-02-2006, 00:32
salam man moshkeli bara beyzehaam pish umade 3-4 mahi hast ke dochare kharesh shode doctor raftam
goft hasasiyate pustiye albate nigah nakard pomad d-klamin dad ke mizanam khub mishe vali ta keyy bayad
in vaz bashe alan dige bas ke kharundam pus pus shode(zire beyzeham bishtar)faghat mikhare
kami ham sorkh shode

دوست من سلام
فارسي بنويسيد
مشكل شما به احتمال زياد عفونت قارچي در كشاله ران است . البته تشخيص هاي ديگر هم مطرح هستند ولي آنطور كه گفتيد بدون معاينه اصلا تشخيص و درمان صحيح نيست.
شما بهتر است به يك پزشك مراجعه كنيد . درمان قارچها اكثرا ساده است. كرم موضعي كلوتريمازول اكثرا كارساز است. ولي با اينحال بهتر است دكتر شما را ببيند.
كلا ناحيه را خشك و تميز نگه داريد و از پوشيدن شلوار تنگ خودداري كنيد.

O.K
21-02-2006, 00:44
جناب آقاي دكترo.k

ممنون ميشم توضيح بيشتري بفرمائيد. مثلا اينكه با زياد شدن اينها چه اتفاقي مي افتد و يا اصلا راهي براي كم كردن اينها كه فكر ميكنم آنزيم باشند وجوددارد؟

دوست من
اينها صرفا يك سري آزمايشات هستند كه در شك به بيماريهاي كبد و صفرا و بعضي ارگانهاي ديگر بكار ميروند.
شما بيمار خود را معرفي كنيد . در ضمن نتايج آزمايشات را هم نگفته ايد.

O.K
21-02-2006, 00:51
با عرض پوزش ازمدیر گرامی..
شرمنده که برای این سوال یه تایپیک باز کردم و سوال خودمو تو قسمت "پرسش و پاسخ" مطرح نکردم .از اون جایی که این موضوع در حال حاضر برای من خیلی حیاتی بود مجبور به این کار شدم.
سوال من در مورد بیماری تينيتوس (بیماری وزوز گوش ) هست که آیا این مشکل راه درمانی داره یا دارویی برای اون وجود داره؟؟تا حالا چندین دکتر رفتم و هر کدوم برای خودشون یه دارویی نوشتن ولی هیچ کدوم اثر نداشته و آخرین دکتری هم که رفتم گفت میتونیم اونو عمل کنیم.در مورد گوش هم کلی عکس و آزمایش گرفتم و هیچ گونه مشکلی مشاهده نشده.ممنون میشم از هر کسی که در این مورد اطلاعی داره منو راهنمایی کنه.
........................................ با تشکر فراوان...................................

دوست عزيز سلام
وزوز گوش دلايل بسيار متنوعي دارد. اكثرا مربوط به اعصاب گوش ميشود كه درمان خاصي ندارد.چندين بيماري ديگر هم هستند كه با درجاتي از افت شنوايي و سرگيجه و وزوز همراهند كه ظاهرا شما را شامل نميشود.
وزوز گوش دلايل عروقي هم دارد كه مربوط به عروق گردن ميشود و اگر عمل كنند خوب ميشود ولي بايد قبل از عمل اطمينان حاصل شو د كه بيماري عروقي عامل اصلي است. بيشتر هم در افراد مسن بازمينه فشار خون بالا و تصلب شرايين ديده ميشود.
ضربات صوتي و فيزيكي گوش هم ايجاد وزوز ميكنند.
كلا دورنماي درمان بسيار محدود و نامطلوب است و بايد از تكنيكهاي relaxation و.... استفاده كنيد تا اثر وزوز را كمتر احساس كنيد و با آن سازگار تر شويد.
بعضا طب سوزني هم كمك كننده است.
اگر به شما گفته اند عمل شويد بپرسيد كه چه عملي قرار است انجام دهند و به ما بگوييد تا شما را راهنمايي كنيم.
تومورهاي عصب شنوايي هم همين علامت را ميدهند ولي با سرگيجه و كاهش شنوايي هم همراه هستند و با جراحي بهتر ميشوند.

reza_fp
21-02-2006, 21:25
سلام
ممنون از جوابتون
آقاي O.K من وقتي توي اينترنت در باره ي اين بيماري جستجو كردم به يك دارويي با اسم calosol بر خوردم. ميخواستم از شما بپرسم كه اين دارو اصلا چه جور اثري داره و آيا ارزش تهيه كردن را داره يا نه ؟؟ اين هم سايتي كه من در مورد اين دارو در آن خواندم : http://www.calosol.com
با تشكر فراوان از شما و همكارانتان
رضا
سلام جناب OK
ببخشيد كه دوباره مينويسم اگر ممكنه جواب من را هم بدهيد و در باره ي درمان اين بيماري توضيحي بدهيد
اگر مهم نبود مزاحم نميشدم
ممنون

O.K
21-02-2006, 23:45
يادم هست كه همان روز اول پاسخ شما رانوشتم. حالا نميدانم چه شده.
همان روز به سايت مربوطه مراجعه كردم و خواندم . البته تعريف زيادي از محصولشان كرده بودند ولي آخرش نفهميدم ماده موثرش چي هست. بهمين دليل درباره ميزان اثر آن و مقايسه اش با ديگر داروها نميتوانم اظهار نظر كنم.
عقيده من اينست كه شما با مراجعه و ارتباط مستمر با يك دكتر پوست و ضمنا حوصله كافي و صبر از درمانهاي رايج استفاده كنيد و بدانيد كه احتمال بهبودي خودبخود شما بسيار است.در باره بيماري كه در صفحه 51 ( فكر ميكنم) از همين تاپيك پاسخ دادم.
داروي مورد نظر شما يك فراورده تجارتي است و بنظر من ارزش هزينه و ..... را ندارد چون درمانهاي موثر براي اين بيماري به اندازه كافي در ايران هست.

O.K
21-02-2006, 23:55
در ادامه مطلب فوق و با مراجعه به سايتهاي ديگر:
كالوزول يك داروي گياهي است.
طبق اظهار نظر سازندگان آن هدف درمان رويش كامل موي ريخته شده است.
ادامه درمان تا آخر عمر لازم نيست.
اين محصول چند فرم لوسيون و شامپو و روغن دارد و براي موي صورت هم يك فرم دارد.
در سايت ديگر خواندم كه بعد از سه ماه هم كسي بوده كه جواب نگرفته.
كلا بنظر ميرسد نظر همه بجز من درباره اين دارو مثبت است!!!!!!!

به اين سايت هم سر بزنيد:
http://www.alopecia.eu.com/questions.html

taban
22-02-2006, 10:47
جناب O.K عزيز سلام

لطفا در مورد تومور مغزي كه يكي از بستگان نزديكم به اين بيماري دچار شده

و در عكسهايي كه بوسيله MRI گرفته دكترش گفته بايد عمل بشه اگر امكان داره

در مورد خطرات اين عمل ودرمورد اين بيماري و همچنين هزينه اين عمل توضيح بدهيد.

قبلا از راهنمايهاي شما ممنونم.

O.K
22-02-2006, 22:15
دوست عزيز سلام
پاسخ به شما بسيار كار مشكليست.
در مورد هزينه اصلا نميتوانم نظري بدهم.
در مورد تومور بايد بگويم كه بسيار بستگي به نوع آن و موقعيت قرار گيري آن دارد و نيز به هزار و يك فاكتور ديگر كه بر روي عمل جراحي و بيهوشي و ... تاثير ميگذارند. سن و جنس بيمار و وضعيت سلامت عمومي و عوارض تومور تا زمان حاضر و.... همگي ميتوانند پيش آگهي بيمار را بيكباره تغيير اساسي بدهند. آيا تومور مربوط به مغز است يا از جاي ديگر به مغز سرايت كرده نيز بسيار مهم است. هر توموري هم رفتار متفاوتي دارد.كاملا خوشخيم تا كاملا بدخيم.
بهتر است با چند جراح مغز و اعصاب مشورت كنيد و معدلي از نظرات آنان را بدست بياوريد.

payamdigit
24-02-2006, 00:17
کسی می دونه خلط نارنجی رنگ به چه دلیل است؟

منتقل شد.

hesia
24-02-2006, 07:55
سلام .در بواسير من نزديك شقيقه يك برآمدگي به اندازه يك قرص بوجود آمده و درد مي كند مشكل را چه جوري حل كنم (سريع جواب بدهيد)

O.K
24-02-2006, 15:35
سلام
دوست من پاسخ شما نسبتا به تفصيل در همان تاپيك بيماريهاي مقعد داده شده. شما مبتلا به بواسير خارجي شده ايد( به احتمال بسيار زياد) .به دقت به مطالبي كه آنجا نوشته ام توجه و عمل نماييد . اگر بيش از 48 ساعت است كه بيمار هستيد ديگر جراحي فايده زيادي ندارد . با كمي صبر كردن خوب ميشويد.
در محلول آب داغ و بتادين بنشينيد.
ملينهايي مثل شربت هيدروكسيد منيزيوم و مايعات بسيار مصرف كنيد.
از مسكنهايي مثل كديين خودداري كنيد چون يبوست مياورد. ميتوانيد مثلا از بروفن استفاده كنيد.البته بعد از غذا.

O.K
24-02-2006, 15:53
کسی می دونه خلط نارنجی رنگ به چه دلیل است؟

منتقل شد.

سلام
اولا سوالات خود را در اين بخش مطرح فرماييد.
ثانيا اگر منظورتان از خلط موادي است كه با سرفه خارج ميشوند خلط نارنجي رنگ كه به خلط آجري معروف است اگر به همراه تب و لرز و سينه درد همراه باشد از مشخصات ذات الريه با ميكروب پنوموكوك است.درمان آنهم با پنيسيلين ومشتقات آن است.
اگر منظورتان ترشحات پشت حلق است احتمالا سينوزيت در كار است.
خلط اول صبح هم بنظر من حساب نيست چون خلط از شب تا صبح تغليظ ميشود و اولين خلط صبحگاهي اكثرا حالت و رنگ چركي دارد. ولي اگر در طول روز هم با همان كيفيت ادامه يابد مهم است. البته براي تشخيص بعضي بيماريها مثل سل از خلط صبح استفاده ميكنند كه به احتمال زياد تري باسيل سل را ببينند.

karuncom
26-02-2006, 00:07
ba salam age yadetun bashe man moshkele khareshe beyze dashtam goftid ehtemal gharche ke darush pomad klotree mazool mikhaastam bedunam age in pomado masraf konam va bimari man chize digeee bashe moshkeli baram ke pish nemiyad mikham masraf koanam age khoob nashod bad beram moaayene!!!!akhe doctori ke man ghabulesh daram 4ta 4ta mariz miran otaghesh

O.K
26-02-2006, 19:38
دوست من سلام
هرچه سريعتر دكترتان را عوض كنيد.
كار ايشان با همه اصول طب و طبابت مغايرت دارد و اصلا از ايشان نميتوان انتظار طبابت و تشخيص صحيح داشت. ضمنا اينكار تخلف صريح از مقررات و اخلاق پزشكي محسوب ميشود. تا الان هم براي شما يكبار تشخيص اشتباه داده اند.
اگر بيماري شما چيز ديگري باشد با مصرف كلوتريمازول آنهم به مدت چند روز اتفاق خاصي نبايد بيفتد. با اينحال نظر من باز هم بر معاينه و تجويز حضوري است.
فارسي بنويسيد.

baba55
26-02-2006, 21:16
اقای دکتر ایا شرکت پارس دارو که در تهران پارس قرار داره داروی ایمی پرامین 20عددی هم میزنه چون اکثرا توی ایران این دارو رو شرکت سبحان میزنه ولی با توجه به موادمصرفی دارو داروی شرکت پارس دارو بسیاربهتر ازشرکت سبحان میباشه واقعا شرکت پارس دارو همچی داروئیرو تولید میکنه پس چرا توی داروخانه ها نایاب شده هر جا میری با مارک شرکت سبحان بهت میدن لطفا راهنمائی دقیق فرمائید ممنون وسپاسگزار از این که به پرسشهای عزیزان هم وطنمان پاسخ میدهید

hamid1
26-02-2006, 22:08
چرا سوالم پاک شده:( :( :( :(

medya0001
27-02-2006, 00:44
لطفا اگر داروی جدیدی جهت این بیماری امده خبر کنید ممنون میشویم

*SUNSET*
27-02-2006, 21:41
با سلام میخواستم بدونم قرص ایندومتاسین چه استفاده و چه عوارضی داره. با تشکر

O.K
28-02-2006, 00:18
اقای دکتر ایا شرکت پارس دارو که در تهران پارس قرار داره داروی ایمی پرامین 20عددی هم میزنه چون اکثرا توی ایران این دارو رو شرکت سبحان میزنه ولی با توجه به موادمصرفی دارو داروی شرکت پارس دارو بسیاربهتر ازشرکت سبحان میباشه واقعا شرکت پارس دارو همچی داروئیرو تولید میکنه پس چرا توی داروخانه ها نایاب شده هر جا میری با مارک شرکت سبحان بهت میدن لطفا راهنمائی دقیق فرمائید ممنون وسپاسگزار از این که به پرسشهای عزیزان هم وطنمان پاسخ میدهید

سلام دوست من
واقعا نميدانم كه شركت پارس دارو ايميپرامين هم توليد ميكند يا نه. جواب اين سوال را بايد دوستان داروساز بدهند.
بهر حال اين دارو چيزي نيست كه خيلي هم شما براي انتخاب شركت سازنده اش وسواس بخرج دهيد.

O.K
28-02-2006, 00:21
با سلام میخواستم بدونم قرص ایندومتاسین چه استفاده و چه عوارضی داره. با تشکر

قرص و كپسول ايندومتاسين هم مانند بروفن و ديكلوفناك جزو دسته مسكنها و ضد التهابها است.
در انواع دردها كاربرد دارد و در نقرس و روماتيسم هم بكار ميرود .
مصرف محدود و بسيار تخصصي هم در نوزادان دارد( براي بعضي عوارض قلبي)
عرضه عمده انهم تحريك معده و گاستريت است و بايد با شربت معده و يا غذا مصرف شود.
ديگر اينكه بايد در بيماران كليوي بسيار با احتياط تجويز گردد.

doctorsinohe
28-02-2006, 06:14
سلام
مشکلي دارم که شايد خيليها داشته باشن!! ترک پا !! البته مشکل من يکم حاد است. ترک پاي من خيلي گسترده است و تمام پا رو در بر ميگيره. از پاشنه تا نوک انگشتان. بعضي وقتها اونقدر عميق ميشه که دردش نميذاره شبها بخوابم. تا به حال روشهاي درماني مختلفي رو هم امتحان کردم. از پد طبي و انواع کرمهاي ضد ترک تا پوشيدن هر روزه جوراب و .... اما همشون بعد از بهبودي فقط تا يک هفته جواب ميدن و بعد از يک هفته ترکها مجددا ظاهر ميشن و دوباره همون آش و همون کاسه!! ميخواستن بپرسم آيا دوستان راه حل درماني "قطعي" و دائمي براي اين مشکل دارند يا خير؟
متشکرم

O.K
28-02-2006, 23:39
سلام
مشکلي دارم که شايد خيليها داشته باشن!! ترک پا !! البته مشکل من يکم حاد است. ترک پاي من خيلي گسترده است و تمام پا رو در بر ميگيره. از پاشنه تا نوک انگشتان. بعضي وقتها اونقدر عميق ميشه که دردش نميذاره شبها بخوابم. تا به حال روشهاي درماني مختلفي رو هم امتحان کردم. از پد طبي و انواع کرمهاي ضد ترک تا پوشيدن هر روزه جوراب و .... اما همشون بعد از بهبودي فقط تا يک هفته جواب ميدن و بعد از يک هفته ترکها مجددا ظاهر ميشن و دوباره همون آش و همون کاسه!! ميخواستن بپرسم آيا دوستان راه حل درماني "قطعي" و دائمي براي اين مشکل دارند يا خير؟
متشکرم

دوست من سلام
مطمئن هستيد كه مشكل شما صرفايك ترك كف پاست؟؟؟
ممكن است اين نوعي از اگزما يا پزورياسيس باشد ويا يك بيماري قارچي .
حتما در درجه اول از پوسته هاي كف پا آزمايشات قارچ شناسي بدهيد و اگر منفي بود يك نمونه برداري از پوست ناحيه بد نيست.

doctorsinohe
01-03-2006, 05:09
دوست من سلام
مطمئن هستيد كه مشكل شما صرفايك ترك كف پاست؟؟؟
ممكن است اين نوعي از اگزما يا پزورياسيس باشد ويا يك بيماري قارچي .
حتما در درجه اول از پوسته هاي كف پا آزمايشات قارچ شناسي بدهيد و اگر منفي بود يك نمونه برداري از پوست ناحيه بد نيست.

ترکها به درمان رايج ترک پا خيلي عالي جواب ميده! فکر نکنم اين بيماريهايي که گفتيد باشه! ضمنا اين امر در خانوده ما ارثي است (از سمت مادرم)! برادراي ديگم هيچکدومشون اين مشکل ندارن! ضمنا غير از ترک که اونم فقط گاها عميق ميشه ديگه هيچ علامت باليني خاصي هم ندارد. ضمنا تمام آزمايشات خون و CBC هم طبيعي بوده است.

hamid1
01-03-2006, 13:09
من مدتی است که در بیضه سمت چپم دردی دارم بعضی از مواقع که در هوای سرد قرار می گیرم درد بیضه شروع می شود و یا بعضی وقتها که سر پا هستم و در موقع *** مشکل و یا دردی ندارم لطفا کمکم کنید (یکبار دیگر این تاپیک را گذاشتم ولی پاک کردن لطفا کمک کنید:( :( :( :( :( :( :( )

medya0001
01-03-2006, 18:09
از دوستان خواهشمنداست اگر داروی جدید در رابطه با این بیماری امده یا هست خبر نماید.

baba55
01-03-2006, 20:42
دوست عزیز شما مبتلا به واریکوسل هستید داروی به خصوصی ندارد ولی اگر دردش بیشتر شد با متخصص orologe مشورت کنید با یک جراحی ساده بر طرف خواهدشد کارهای سنگین نکنید سرپا زیاد نایستید ضمنا ازمایش اسپرم هم بدهید

O.K
01-03-2006, 22:53
من مدتی است که در بیضه سمت چپم دردی دارم بعضی از مواقع که در هوای سرد قرار می گیرم درد بیضه شروع می شود و یا بعضی وقتها که سر پا هستم و در موقع *** مشکل و یا دردی ندارم لطفا کمکم کنید (یکبار دیگر این تاپیک را گذاشتم ولی پاک کردن لطفا کمک کنید:( :( :( :( :( :( :( )

واقعا همانطور كه دوستمان اشاره كردند يكي از تشخيصهاي مهم واريكوسل است كه قابل درمان هم هست. حتما به اورولوژيست مراجعه كنيد.
در ضمن من تاپيك شما را پاك نكرده ام.

mz1360
02-03-2006, 08:59
با سلام

من شش ماه پیش عمل رکتوم انجام دادم ولی هنوز خوب نشدم هنوز هنگام دفع مدفوع دچار سوزش میشوم و دکترم سمت چپ مقعدم را برید حتی مدفوعم نرم هم باشد دچار
سوزش میشوم علت چیست

maso
02-03-2006, 10:04
سلام
به نظر شما قطره گیاهی "هایپیران" که برای افسردگی است آیا واقعا موثر است و عوارض جانبی ندارد و مصرف آن بدون نظر پزشک خطری ندارد؟
اسم لاتین آن و سایت آن در
http://www.hypericum.com
است لطفا جواب دهید و چه مقدار موثر است؟

hossein 2005
02-03-2006, 11:48
سلام به مدير عزيز بخش پزشكي
لطفا راههاي پيشگيري از ديابت رو شرح دهيد و بفرماييد مصرف چه مواد غذايي از ابطلاع به ديابت در اينده جلوگيري ميكند
مثلا اخيرا اعلام كرده اند كه مصرف گردو بصورت روزانه چند عدد از ابطلا ع به ديابت جلوگيري ميكند
متشكرم

O.K
03-03-2006, 01:04
با سلام

من شش ماه پیش عمل رکتوم انجام دادم ولی هنوز خوب نشدم هنوز هنگام دفع مدفوع دچار سوزش میشوم و دکترم سمت چپ مقعدم را برید حتی مدفوعم نرم هم باشد دچار
سوزش میشوم علت چیست

دوست من
پاسخ شما چندين بار توسط خود بنده داده شده است.
مورد شما يك پديده طبيعي است.

O.K
03-03-2006, 01:07
سلام
به نظر شما قطره گیاهی "هایپیران" که برای افسردگی است آیا واقعا موثر است و عوارض جانبی ندارد و مصرف آن بدون نظر پزشک خطری ندارد؟
اسم لاتین آن و سایت آن در
http://www.hypericum.com
است لطفا جواب دهید و چه مقدار موثر است؟

بله قربان
اين دارو تا اندازه زيادي موثر است و در كتب انگليسي هم در درمان كساني كه از مصرف داروي روانپزشكي اكراه دارند توصيه شده است.
از عوارض جانبي آن به صورت شخصي تجربه اي ندارم ولي بهتر است بدون نظر پزشكتان مصرف نكنيد. بخصوص اگر داروي ديگري را هم مصرف مينماييد.
در ضمن انتظار نداشته باشيد كه تمامي علايم افسردگي برطرف شوند چون اين يك درمان غير استاندارد است.
راستي تشخيص افسردگي را چه كسي براي شما يا بيمارتان داده ؟

O.K
03-03-2006, 01:09
سلام به مدير عزيز بخش پزشكي
لطفا راههاي پيشگيري از ديابت رو شرح دهيد و بفرماييد مصرف چه مواد غذايي از ابطلاع به ديابت در اينده جلوگيري ميكند
مثلا اخيرا اعلام كرده اند كه مصرف گردو بصورت روزانه چند عدد از ابطلا ع به ديابت جلوگيري ميكند
متشكرم

در مورد مصرف گردو يا غذاهاي ديگر در پيشگيري از ديابت چيزي نميدانم يعني چيز ثابت شده اي وجود ندارد.
ديابت مقدار زيادي به توارث بستگي دارد. مصرف كالري زياد و بي تحركي و چاقي نيز مستعد كننده براي شروع ديابت است. ديگر معلوم است كه چه غذاهايي مصرف شوند بهتر است.

maso
03-03-2006, 10:22
بله قربان
اين دارو تا اندازه زيادي موثر است و در كتب انگليسي هم در درمان كساني كه از مصرف داروي روانپزشكي اكراه دارند توصيه شده است.
از عوارض جانبي آن به صورت شخصي تجربه اي ندارم ولي بهتر است بدون نظر پزشكتان مصرف نكنيد. بخصوص اگر داروي ديگري را هم مصرف مينماييد.
در ضمن انتظار نداشته باشيد كه تمامي علايم افسردگي برطرف شوند چون اين يك درمان غير استاندارد است.
راستي تشخيص افسردگي را چه كسي براي شما يا بيمارتان داده ؟

از پاسختان ممنون تشخیصش را هم از مطالعه علایم آن که در سایت های فارسی و انگلیسی نوشته پی بردم و حتم دارم ولی زیاد هم بحرانی نیست که به پزشک مراجعه کنم چون آنها حتما داروی شیمیایی می دهند حال نظر شما چی باشد

O.K
04-03-2006, 00:05
دوست من سلام
هرگاه شما نشانه هاي يك بيماري رواني را مطالعه كنيد خودبخود در شما اين حس پيدا ميشود كه من هم همين علايم را دارم و به همين دليل بيجهت به خود يا ديگران برچسب ميزنيد مثلا افسردگي يا اضطراب.
همينجوري(وجبي!!!) بخواهم قضاوت كنم احتمال زيادي ميدهم كه شما اصلا افسردگي نداريد. نه خفيف و نه شديد. البته اين بر اساس معيارها و تجربيات خودم است و چندان هم وجبي نيست.

maso
04-03-2006, 09:11
دوست من سلام
هرگاه شما نشانه هاي يك بيماري رواني را مطالعه كنيد خودبخود در شما اين حس پيدا ميشود كه من هم همين علايم را دارم و به همين دليل بيجهت به خود يا ديگران برچسب ميزنيد مثلا افسردگي يا اضطراب.
همينجوري(وجبي!!!) بخواهم قضاوت كنم احتمال زيادي ميدهم كه شما اصلا افسردگي نداريد. نه خفيف و نه شديد. البته اين بر اساس معيارها و تجربيات خودم است و چندان هم وجبي نيست.
مممنون از زحماتتان
من فکر می کنم این علایم را قبل از مطالعه علایم افسردگی هم داشتم
علايم افسردگی اساسی:

باید حداقل۵مورد از علایم زیر حد اقل دو هفته به طور مداوم وجود داشته باشد

۱ـخلق افسرده:احساس غمگینی در اکثر ساعات شبانه روز به ویژه صبح و غروب

۲ـکاهش قابل ملاحضه در احساس علاقه و لذت

۳ـاختلال در وزن و اشتها:اغلب به صورت کاهش وگاهی افزایش این دو پارامتر

۴ـاختلال در خواب:اغلب به صورت سحر خیزی(insomnia)و گاهی پر خوابی(hypersomnia)

۵ـاحساس خستگی و فقدان انرژی

۶ـاحساس بی ارزشی و گناه بیجا

۷ـاختلال در تمرکز

۸ـاحساس بلا تکلیفی و بلا تصمیمی

۹ـافکار تکرار شونده پیرامون مرگ:خواندن صفحه تسلیت روزنامه ـفکر یا اقدام به خود کشی
باز هم از راهنمایی شما ممنون ببینیم چه خواهد شد

O.K
04-03-2006, 21:42
اينها كه گفتيد معيار هاي يك افسردگي تيپيك است. يعني ليست آنهاست.
شما كداميك از اينها را داريد؟
ضمنا تشخيص اينكه شما مثلا اختلال خواب داريد يا نه كار خودتان نيست!!!! بايد مصاحبه شويد تا مسجل شود كه شما يكي يكي اينها را داريد يانه.
چند ساله هستيد؟
كارتان چيست؟
متاهليد يا مجرد؟
زن هستيد يا مرد؟
چه مدت است كه احساس ابتلا ميكنيد؟
از زمان ابتلا تا كنون چه تفاوتهايي در عملكرد شما رخ داده. يعني عوارض بيروني ناراحتي شما چه بوده؟
و.......

maso
05-03-2006, 12:18
اينها كه گفتيد معيار هاي يك افسردگي تيپيك است. يعني ليست آنهاست.
شما كداميك از اينها را داريد؟
ضمنا تشخيص اينكه شما مثلا اختلال خواب داريد يا نه كار خودتان نيست!!!! بايد مصاحبه شويد تا مسجل شود كه شما يكي يكي اينها را داريد يانه.
چند ساله هستيد؟
كارتان چيست؟
متاهليد يا مجرد؟
زن هستيد يا مرد؟
چه مدت است كه احساس ابتلا ميكنيد؟
از زمان ابتلا تا كنون چه تفاوتهايي در عملكرد شما رخ داده. يعني عوارض بيروني ناراحتي شما چه بوده؟
و.......
از این که وقت گرانبهایتان را صرف جواب دادن به مشکلات من می کنید واقعا ممنونم حال به سوالاتی که پرسیدید جواب می دهم:
علایمی که من دارم :
۱ـخلق افسرده:احساس غمگینی در اکثر ساعات شبانه روز به ویژه صبح و غروب
کاهش قابل ملاحضه در احساس علاقه و لذت و بی حوصلگی
اختلال در وزن و اشتها - اشتهام کمه و وزنم هم کمه و قدم بلنده
اختلال در خواب - شب ها که می خواهم بخوابم 1 -2 ساعت می کشد که در رخت خواب بتوتنم بخوابم افکار روزانه و فکر کردن نمی گذارد که بخوابم حتی اگر دیر هم برم به رخت خواب باز هم زمان زیادی می کشد که بتوانم بخوابم و بعد از ظهر ها هم اصلا نمی خوابم اگر هم بخوابم بعد از بیدار شدن تا شب که باید بخوابم سست و خوابالوده می مانم و تمرکزم خیلی کم می شود به همین دلیل نمی خوابم در بعد از ظهر ها و این را هم در مورد خواب شبانه هم بدم که با اینکه زمان زیادی می کشد که بخوابم ولی بعد از خوابیدن اگر سر و صدا نباشد تا 11 صبح می توانم بخوابم و خواب طبیعی یعنی 8 ساعت را داشته باشم
ـاحساس خستگی و فقدان انرژی - که در من زیاد است و اصلا تحرک ندارم ولی وزنم هم کم است و زود خسته می شوم
احساس بی ارزشی و گناه بیجا - این حس را هم با دشنام دادن به خود و ارزش دادن به دیگران و خود را هیچ ندانست می توانم بیان کنم
اختلال در تمرکز - این حس را هم در به یاد آوردن نام افراد دارم که مپلا با کسانی که 2 سال و بیشتر هست دوست هستم نامشان یادم نمی ماند و زود فراموشم می شود ولی سایر خصوصیات آنها فراموشم نمی شود فقط در یاد آوری نام افراد مشکل دارم وگرنه حافظه ام قوی است و درسم خوب است و در دانشگاه رشته نرم افزار کامپیوتر می خوانم و سال اول هستم و معدل این ترمم خوب است و در سال های قبل تحصیلم نیز همیشه معدلم بالای 18 بوده پس مشکل من یاد گیری اسمی افراد و آدرس ها است
افکار تکرار شونده پیرامون مرگ - این حس را هم گاهی اوقات دارم ولی ترس از مرگ جلویم را می گیرد - ترسویم:rolleyes:
احساس دل تنگی و اضطراب و جواب دادن سریع به محرک های عصبی و نداشتن ارام وقرار و احساس تنهایی و اصبانیت به اکثر موارد که صدایم را زود با لا می آورم و حرف های بدبد می زنم این خصوصیاتی هست که در حدود 4 -5 سال است که در من وجود دارد و در این اواخر شدت یافته
این را هم بگم که یک مشکل هم دارم که پر کاری ترویید اگر اشتباه نکنم و علامت آن هم از عرق کردن زید دست و پا می توانم اشاره کنم
19 ساله هستم
ودانشجو هستم و کار دیگری پیدا نکردم که بکنم زیاد با تلویزیون و کامپیوتر سرگرمم تنها بچه خوانواده 3 نفری هست که با پدر و مادر در یک خوانه زندگی می کنیم ولی مشکلات خوانوادگی که در بین پدر و مادرم هست خیلی زیاده یعنی دق دق دق که سر این که پدرم نمی تواند از خوانواده مادرش دست نمی تواند بکشد و حی می گوید به خوانه مادرم بریم و ... که مادرم هم با آنها زید مشکل دارد و می گوید نه و دعوا ها شروع می شود که از زمانی که متولد شدم این مشکلات وجود داشت تا حال که تمام کارهای پدرم شده آن و نه به سفر می برد و نه هیچ کار دیگر که باید با مادرم اینها بریم سفر یا بیرون حتی پارک و هیچی دیگه
در مورد جنسیتم هم مرد هستم
گفتم که 4-5 سال است و عوارض هم گوشه گیری و بی کاری و کاری انجام ندادن فقط دراز کشیدن و به تلویزیون نگاه کردن و گاهی درس خواندن که با هیچ کس روابط دوستی و حرف زدن و رفت و آمد ندارم و در خودم هستم
حال نظر شما در این مورد ها چیست و باید این را هم ذکر کنم که حدود ا 5 روز است که داروی هایپیران را با دوز 3 بار در روز و هر بار 25 قطره شروع کردم حال نظر شما در باره ادامه مصرف این دارو تا 6 هفته چیست در مورد وضعیت مالی هم بگم که پدرم بازنشسته است و با پول او 3 نفری زندگی می کنیم که حال خودتان فکر کنید
از زحمات شما ممنون و منتظر جواب شما هستم
بای

O.K
05-03-2006, 23:52
بعله
مثل اينكه مشكل شما جدي است.(ولي نگفتم شديد است).
باز هم ميگويم بعضي از علايم را ممكن است خودتان به اشتباه تشخيص داده باشيد. مثلا معيار كاهش اشتها و وزن عبارت است از كاهش حد اقل 5% از وزن در يك ماه ( ميدانستيد؟؟؟).
ديگر اينكه اسم مشكل تيروييد را برديد. قبل از درمان تيروييد به هيج داروي عصبي دست نزنيد.
تمامي علايم كه فرموديد ميتواند در صورت داشتن شدت خاص كه در مصاحبه معلوم ميشود بيماري محسوب گردد و نيز ميتواند پاسخ طبيعي به استرس باشد. پس باز هم مراجعه به روانپزشك را توصيه ميكنم.
از بين علايم افسردگي بيش از همه احساس بي ارزشي كه به شما دست ميدهد نظر مرا جلب كرد. بقيه بايد ارزيابي شوند.

maso
06-03-2006, 10:19
ممنون از توجه شما

نگفتید من مصرف هایپیران را ادامه دهم یا نه؟:cool:

O.K
06-03-2006, 23:19
عيبي ندارد تا زماني كه به دكتر تيروييد و روانپزشك مراجعه نماييد هايپيران را امتحان كنيد.

mahan000
07-03-2006, 16:37
سلام به شما من سرباز هستم می خواستم بدونم که من چند روز پیش تصادف کردم و چند سانت از اون نقطقه اصلی هر مردی بالاتر ورم کرده می خواستم بدونم این چیه دکتر بدون سونوگرافی میگه باد فتق آیا این درسته یا نه ازتون ممنون میشم که به من جواب بدین و بگین راه درمانش چیه آیا باید عمل کنم یا نه و چه اندازه این قضیه خطر ناک ممنون سعید

marilyn_manson
07-03-2006, 22:50
در پوست دست (پوست روی دست و بعضی ها بین مچ پا و زانوی پا) بعضی افراد طوری است که رگهای موجود به حالتی متورم و قابل دید است.
آیا این یکنوع بیماری است ؟ و درمان دارد ؟ یا از لاغری است ؟ آخه بعضی ها هم که لاغر نیستند این حالت وجود دارد!!!

منتقل شد.

O.K
07-03-2006, 23:30
ببينيد دوست من
شرح حال شما بقول خودتان بدون سونوگرافي برا ي تشخيص ناقص است. حال از ما توقع داريد بدون حتي معاينه به شما جواب بدهيم!!!
باد فتق بعيد است در اثر تصادف ايجاد شود مگر اينكه وجود داشته و شما به تازگي متوجه آن شده ايد. اگر تشخيص فتق درست باشد هر چه زودتر برويد و عمل كنيد چون بسيار عمل ساده اي است و اگر در يك وضعيت حاد ناچار به عمل شويد ممكن است به دردسر جدي بيفتيد پس نگذاريد كار به وضعيت اورژانس برسد.

O.K
07-03-2006, 23:32
در پوست دست (پوست روی دست و بعضی ها بین مچ پا و زانوی پا) بعضی افراد طوری است که رگهای موجود به حالتی متورم و قابل دید است.
آیا این یکنوع بیماری است ؟ و درمان دارد ؟ یا از لاغری است ؟ آخه بعضی ها هم که لاغر نیستند این حالت وجود دارد!!!

نه دوست من
اين وضعيت ميتواند كاملا طبيعي باشد.
بعضا به اشتباه از آن به واريس تعبير ميكنند.

marilyn_manson
09-03-2006, 08:12
نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله marilyn_manson
در پوست دست (پوست روی دست و بعضی ها بین مچ پا و زانوی پا) بعضی افراد طوری است که رگهای موجود به حالتی متورم و قابل دید است.
آیا این یکنوع بیماری است ؟ و درمان دارد ؟ یا از لاغری است ؟ آخه بعضی ها هم که لاغر نیستند این حالت وجود دارد!!!

نقل قول:
نه دوست من
اين وضعيت ميتواند كاملا طبيعي باشد.
بعضا به اشتباه از آن به واريس تعبير ميكنند.


یعنی راه حلی برای اصلاح این موضوع وجود ندارد ؟

O.K
09-03-2006, 18:12
اگر منظورتان مشكل زيبايي است تصور ميكنم كه با ليزر يك كارهايي ميكنند.

karuncom
10-03-2006, 11:35
te budam khareshe beyze daramo goftid ehtemalan gharche va clotreemazol darushe manam felan daram masraf mikonam mikhastam bedunam tule darman che ghade va ab serke ham shenidam moasere unam ham daram estefade mikonam bebakhshid fingisi minivisam dastam arsi kheili konde vaghti mikham farsi benevisam kolan yadam mire chi mikhastam begam!!!!!!!!

azad555
10-03-2006, 12:23
مدیر بزرگوار دکتر O.k
چند وقت پیش همسر یکی از دوستان برای آمادگی برای بچه دار شدن به پزشک مراجعه کرد و ایشون علاوه بر آزمایشات، پیشنهاد مصرف قرص (فولیک اسید) را دادن و جالب اینکه گفتند علاوه بر خودشون، شوهر ایشون و هر کس دیگری میتونن از این قرص برای تقویت حافظه و رشد مغزی استفاده کنه و برای بچه هم خیلی مفیده. سوال من اینه که آیا مصرف این قرص برای دیگران ضرری نداره و آیا در کل قرص مفیدی هست یا نه و اگه هست دوز مصرفش چقدره ممنون از زحمتی که میکشین.

O.K
10-03-2006, 12:49
مدیر بزرگوار دکتر O.k
چند وقت پیش همسر یکی از دوستان برای آمادگی برای بچه دار شدن به پزشک مراجعه کرد و ایشون علاوه بر آزمایشات، پیشنهاد مصرف قرص (فولیک اسید) را دادن و جالب اینکه گفتند علاوه بر خودشون، شوهر ایشون و هر کس دیگری میتونن از این قرص برای تقویت حافظه و رشد مغزی استفاده کنه و برای بچه هم خیلی مفیده. سوال من اینه که آیا مصرف این قرص برای دیگران ضرری نداره و آیا در کل قرص مفیدی هست یا نه و اگه هست دوز مصرفش چقدره ممنون از زحمتی که میکشین.

دوست من سلام
مصرف يك قرص اسيد فوليك در روز براي خانمهاي حامله از قبل از حاملگي تا پايان سه ماهه اول ضروري است.
در مورد اقراد ديگر ممكن است معجزه اي نكند ولي يك قرص در روز ضرري هم ندارد.

O.K
10-03-2006, 12:50
te budam khareshe beyze daramo goftid ehtemalan gharche va clotreemazol darushe manam felan daram masraf mikonam mikhastam bedunam tule darman che ghade va ab serke ham shenidam moasere unam ham daram estefade mikonam bebakhshid fingisi minivisam dastam arsi kheili konde vaghti mikham farsi benevisam kolan yadam mire chi mikhastam begam!!!!!!!!

آيا بهبود يافته ايد؟؟
اگر در حال خوب شدن هستيد تا يك ماه درمان را ادامه دهيد.
در هر صورت محلول سركه را توصيه نميكنم.

stefan
10-03-2006, 16:25
با سلام من میخواستم بدونم تا چه مدت بعد از مرگ انسان قلبش می تپد

mahan000
11-03-2006, 16:11
با سلام و ممنون از جوابتون من الالن در شرایطی نیستم که بتونم برو و سونوگرافی انجام بدم چون اجازه نمیدن منظورم فرمانده هستش فقط میفرستن بهداری همین میخواستم بگم الان این ورم روز به روز داره سفت تر میشه میخواستم بدونم این یعنی چی ممنون میشم

hhkaveh
11-03-2006, 16:59
با سلام و عرض خسته نباشید.
می خواستم بدانم برای درمان لوردوز کمرچه کار باید بکنم
با تشکر

O.K
11-03-2006, 23:47
با سلام و ممنون از جوابتون من الالن در شرایطی نیستم که بتونم برو و سونوگرافی انجام بدم چون اجازه نمیدن منظورم فرمانده هستش فقط میفرستن بهداری همین میخواستم بگم الان این ورم روز به روز داره سفت تر میشه میخواستم بدونم این یعنی چی ممنون میشم

دوست من سلام
بعيد ميدانم وضعيت شما خيلي هم اورژانس باشد.
در اولين مرخصي خود به يك متخصص اورولژي مراجعه نماييد. بعيد است كه تشخيص مشكلي داشته باشيد.
با اينحال اگر احساس اضطرار ميكنيد در همان بهداري به پزشك پادگان بگوييد كه شما را به نزد اورولژيست بفرستد.
جالب است كه شما به اينترنت دسترسي داريد ولي به دكتر نه!!!

O.K
11-03-2006, 23:51
با سلام و عرض خسته نباشید.
می خواستم بدانم برای درمان لوردوز کمرچه کار باید بکنم
با تشکر

درمان لوردوز به شدت به سن و جنس و شدت بيماري بستگي دارد.
بسياري از موارد را اصلا دست نميزنيم.
مواردي با بستن بريس هاي طبي بهتر ميشوند.
در موارد شديد و فقط در بيماراني كه بدقت انتخاب ميشوند وبسيار نياز به درمان دارند اقدام به جراحي هاي اصلاحي ميكنيم.
حدس ميزنم كه شما دچار مشكل مثلا درد در ناحيه پشت هستيد كه در عكس قدري لوردوز كمر ديده شده. حالا بدنبال درمان هستيد. اينطور نيست؟؟؟
بدانيد كه در بسياري از موارد درمان اين حالات اسكلتي مشكل بيمار را حل نميكند يعني اساسا درد بيمار به آن ربط نداشته.

shervin0311
12-03-2006, 00:39
با سلام خدمت مديران محترم: من مادرم يه چند وقتي هست كه هميشه شبها اكسر اوقات از خواب ميپره و مي ترسه من مي خوام بدونم با يد چكار كنم تا حالش خوب بشه

mahan000
12-03-2006, 17:12
سلام و ممنون از جوابتون من میخوام بگم که دسترسی من به اینترنت یه راز که کسی نمیدونه میخواستم بدونم تا به حال به مورد من بر خوردین آیا خطرناک هست یا نه همین ممنون میشم

مخلص شما سعید

O.K
13-03-2006, 00:13
سلام و ممنون از جوابتون من میخوام بگم که دسترسی من به اینترنت یه راز که کسی نمیدونه میخواستم بدونم تا به حال به مورد من بر خوردین آیا خطرناک هست یا نه همین ممنون میشم

مخلص شما سعید

مورد شما بسيار شايع است. بدون معاينه توقع تشخيص قطعي نداشته باشيد.

O.K
13-03-2006, 00:16
با سلام خدمت مديران محترم: من مادرم يه چند وقتي هست كه هميشه شبها اكسر اوقات از خواب ميپره و مي ترسه من مي خوام بدونم با يد چكار كنم تا حالش خوب بشه

مادرتان چند ساله هستند؟
بيماري خاصي دارند يا نه؟
داروي خاصي مصرف ميكنند يا خير؟
هر شب چند بار اين اتفاق مي افتد؟
آيا به تازگي دچار استرس عصبي نشده اند؟
وقتي از خواب ميپرند تنگي نفس هم دارند؟
آيا چاق نيستند؟
در خواب خور خور نميكنند؟
وضعيت عصبي ايشان در طول روز چطور است؟

hesia
13-03-2006, 14:24
چطور ميشه چروك روي سره (كله) آلت تناسلي مردانه را رفع كرد؟

shervin0311
14-03-2006, 00:06
مادرتان چند ساله هستند؟
بيماري خاصي دارند يا نه؟
داروي خاصي مصرف ميكنند يا خير؟
هر شب چند بار اين اتفاق مي افتد؟
آيا به تازگي دچار استرس عصبي نشده اند؟
وقتي از خواب ميپرند تنگي نفس هم دارند؟
آيا چاق نيستند؟
در خواب خور خور نميكنند؟
وضعيت عصبي ايشان در طول روز چطور است؟

سن:41
بيماري قند : 210 و فشار خون : 14
داروي قند و فشار
1 يا 2 بار
استرس نه
مواقع پريدن از خواب تنگي نفس زياد
چاق نه معمولي
خورخور كم
وضعيت عصبي متعادل

O.K
14-03-2006, 00:40
دوست عزيز سلام
مادرتان را هرچه سريعتر به نزد متخصص داخلي و قلب ببريد.
دو تشخيص مهم عبارتند از:
1- نارسايي قلبي كه ايجاد آب در ريه در هنگام خواب ميكند و مريض با تنگي نفس بيدار ميشود.
2- افت قند خون در خواب كه باعث كابوس شبانه ميشود ولي صبح قند ناشتاي مريض بالا است.
در اين موارد بايد داروي قند بيمار تنظيم مجدد شود.
تشخيصهاي ديگرهم مطرح هستند كه چندان فوريت ندارند. تكليف اين دو مورد بايد روشن شود.

O.K
14-03-2006, 00:43
چطور ميشه چروك روي سره (كله) آلت تناسلي مردانه را رفع كرد؟

مورد شما را بصورت يك بيماري نميشناسيم.

galaxy1362
14-03-2006, 02:04
سلام
با تشكر از مديران اين بخش
من راستش يك دوستي دارم كه 2 سال پيش تصادف كرده اما كابوس اين تصادف ازارش ميده البته خدا رو شكر سلامتي شونا بدست آوردن دوباره نمي دونم راهي هست يا نه
ايشون 20 سالشونه و دختر هستن
موفق باشيد

marilyn_manson
14-03-2006, 09:14
سلام. من این سوال رو یکبار دیگه هم پست کردم ولی حذف شد ! اگه صحبت در مورد ایدز هم ممنوع است ، این پست ام رو خذف کنید و با پیام خصوصی به من اخطار بدید بفهمم وگرنه جوابم و بدید.... (آی دی مو جون مادرتون بدون ه اطلاع قبلی قفل نکنید ! آخه سوال پرسیدن که جرم نیست)

اگه هنگام رابطه جنسی مشکوک (واژینال یا معقدی) ناگهان کاندوم در هنگام عمل ، از قسمت سرش ، پاره بشه (پلاریزه بشه) !
1) چطور میشه احتمال بروز بیماری رو کاهش داد و به حداقل رسوند ؟
2) برای آزمایش ایدز و هپاتیت باید اقدام کرد ؟
3) چه موقع (چند وقت بعد از رویداد) ؟
4) آیا محل آزمایش به صحت پاسخ مرتبط است یا به همه مراکز آزمایش کننده میتوان از نظر صحت پاسخ اطمینان داشت ؟
5) آیا به نتیجه آن میتوان 100% اطمینان کرد ؟
6) آیا همچین رویداد هایی به جنس کاندوم مربوط میشه ؟

با تشکر از مدیریت بخش پزشکی

shervin0311
14-03-2006, 14:18
دوست عزيز سلام
مادرتان را هرچه سريعتر به نزد متخصص داخلي و قلب ببريد.
دو تشخيص مهم عبارتند از:
1- نارسايي قلبي كه ايجاد آب در ريه در هنگام خواب ميكند و مريض با تنگي نفس بيدار ميشود.
2- افت قند خون در خواب كه باعث كابوس شبانه ميشود ولي صبح قند ناشتاي مريض بالا است.
در اين موارد بايد داروي قند بيمار تنظيم مجدد شود.
تشخيصهاي ديگرهم مطرح هستند كه چندان فوريت ندارند. تكليف اين دو مورد بايد روشن شود.

با سلام خدمت مدير محترم : من مي خواستم اين رو هم عرض كنم كه در مواقعي كه از خواب مي پره
مي گويد كه كابوس ديدم . يا مثلا يك شي خاص رو به صورت يك چيز وحشتناك مي بيند آيا اين مرتبط با دكتر قلب است يا به هردو يعني قند و قلب مي تونه باشه

shervin0311
14-03-2006, 15:22
يه سواله ديگه ممنون اگه پاسخ بدهيد........ با سلام : يه خانومي 22ساله است كه حدود سه ساله كه رگ هاي دست و پا ورم مي كند ودرد شديدي هم دارد و اين شخص دكتر هم رفته كه تشخيص رماتيسم داده است و با مصرف دارو هيچ نتيجه ايي نداشته (اين فرد در يه جاي مرطوب زندگي مي كرده كه اون درد از اونجا شروع شد) حالا به نظر شما آيا اين همان بيماريه رماتيسم است يا بيماري ديگه و اگه رماتيسمه درمانش چيست؟

O.K
14-03-2006, 23:57
سلام. من این سوال رو یکبار دیگه هم پست کردم ولی حذف شد ! اگه صحبت در مورد ایدز هم ممنوع است ، این پست ام رو خذف کنید و با پیام خصوصی به من اخطار بدید بفهمم وگرنه جوابم و بدید.... (آی دی مو جون مادرتون بدون ه اطلاع قبلی قفل نکنید ! آخه سوال پرسیدن که جرم نیست)

اگه هنگام رابطه جنسی مشکوک (واژینال یا معقدی) ناگهان کاندوم در هنگام عمل ، از قسمت سرش ، پاره بشه (پلاریزه بشه) !
1) چطور میشه احتمال بروز بیماری رو کاهش داد و به حداقل رسوند ؟
2) برای آزمایش ایدز و هپاتیت باید اقدام کرد ؟
3) چه موقع (چند وقت بعد از رویداد) ؟
4) آیا محل آزمایش به صحت پاسخ مرتبط است یا به همه مراکز آزمایش کننده میتوان از نظر صحت پاسخ اطمینان داشت ؟
5) آیا به نتیجه آن میتوان 100% اطمینان کرد ؟
6) آیا همچین رویداد هایی به جنس کاندوم مربوط میشه ؟

با تشکر از مدیریت بخش پزشکی
دوست من
تاپيك قوانين بخش را كه مطالعه نميكنيد. پست شما بدليل عدم رعايت قوانين حذف شد. آيدي شما هم موقوف نميشود نگران نباشيد. اينبار پاسخ شما را ميدهم ولي با ر ديگر گله نكنيد.
در صورت ارتباط جنسي مشكوك ابتلا به ايدز ياهپاتيت 100 % نيست. حالا اگر كاندوم هم پاره شود شما فقط بايد بدنبال آزمايش و مراقبت باشيد.
اگر فرد از نظر هپاتيت ناقل باشد بايد بلافاصله يا حداكثر تا يك هفته hbig بزنيد و واكسيناسيون هپاتيت را هم شروع كنيد.
اگر مشكو ك هستيد هم اين راه باز هم توصيه ميشود. ايدز را نميشود كاريش كرد. بايد صبر كرد و آزمايش داد. خيلي خوب است كه طرف مقابل را آزمايش كنند تا تكليف شما هم معلوم شود. ( براي هر دو بيماري)
در غير اينصورت بايستي حدود 15 روز تا يكماه بعد آزمايش ايدز و هپاتيت بدهيد.
بايك دكتر عفوني هم در ارتباط باشيد.
باه نتيجه هيچ آزمايشي اطمينان 100% نيست.
آزمايشگاههاي انتقال خون براي اين موارد ارجح هستند.

O.K
14-03-2006, 23:59
با سلام خدمت مدير محترم : من مي خواستم اين رو هم عرض كنم كه در مواقعي كه از خواب مي پره
مي گويد كه كابوس ديدم . يا مثلا يك شي خاص رو به صورت يك چيز وحشتناك مي بيند آيا اين مرتبط با دكتر قلب است يا به هردو يعني قند و قلب مي تونه باشه

ديدن كابوس در خواب در نيمه هاي شب در فرد ديابتيك پزشك را به فكر افت قند خون در شب مي اندازد.
حد اقل يك متخصص داخلي را ببينيد.
تشخيص هاي ديگر مسايل روانپزشكي هستند كه در درجات پايينتر اهميت قرار دارند/

O.K
15-03-2006, 00:04
سلام
با تشكر از مديران اين بخش
من راستش يك دوستي دارم كه 2 سال پيش تصادف كرده اما كابوس اين تصادف ازارش ميده البته خدا رو شكر سلامتي شونا بدست آوردن دوباره نمي دونم راهي هست يا نه
ايشون 20 سالشونه و دختر هستن
موفق باشيد

ايشان دچار اختلال PTSD شده اند كه ترجمه خيلي خوبي براي آن پيدا نشده ولي كلا معني آن بروز علايم روانپزشكي بعد از تجربه يك ضربه و آسيب است.
Post-Traumatic Stress Disorder .
اينها همان افرادي هستند كه در جنگ اصطلاحا موجي ميشوند.
با مشاوره مستمر با يك روانپزشك و معالجه دارويي و شناخت درماني و رفتار درماني و آموزش ريلكسيشن مقدار زيادي از مشكل ايشان حل ميشود.

galaxy1362
15-03-2006, 01:09
ممنون از پاسخ سريع و كامل شما
موفق و مويد باشيد

shervin0311
15-03-2006, 23:57
يه سواله ديگه ممنون اگه پاسخ بدهيد........ با سلام : يه خانومي 22ساله است كه حدود سه ساله كه رگ هاي دست و پا ورم مي كند ودرد شديدي هم دارد و اين شخص دكتر هم رفته كه تشخيص رماتيسم داده است و با مصرف دارو هيچ نتيجه ايي نداشته (اين فرد در يه جاي مرطوب زندگي مي كرده كه اون درد از اونجا شروع شد) حالا به نظر شما آيا اين همان بيماريه رماتيسم است يا بيماري ديگه و اگه رماتيسمه درمانش چيست؟


با تشكر از مدير عزيز اگه به اين سوال من يه كمي زود تر پاسخ بديد ممنونتان مي شم

O.K
16-03-2006, 00:18
با تشكر از مدير عزيز اگه به اين سوال من يه كمي زود تر پاسخ بديد ممنونتان مي شم

دوست من سلام
همين الان داشتم جواب ميدادم.
ما اطبا فقط به سرخرگها و سياهرگها و مويرگها " رگ" اطلاق ميكنيم.ولي مردم به تاندونها ورباطها هم رگ ميگويند.
تورم تاندونها و رباطهاي دست و پا براي تشخيص روماتيسم اصلا كافي نيست
روماتيسم تورم مفاصل و محدوديت حركت آنها و اكثرا بصورت قرينه دارد مثلا هردو مچ دست.
خشكي مفاصل در صبح بيش از يك ساعت. منظورم خشكي واقعي است نه درد.
اينها علايم كلاسيك روماتيسم است.
البته من درك ميكنم كه پزشكان براي دادن يك جواب قانع كننده به همه افرادي كه با شكايات مفصلي مراجعه ميكنند ميگويند روماتيسم داريد. منظورشان اينست كه به نوعي بيماري روماتولوژيك مبتلا هستند كه البته دروغ هم نيست.
ما روماتيسم به آرتريت روماتوييد ميگوييم كه توضيح مختصر ‌آن فوقا داده شد.
بيمار شما هم در طبقه بندي روماتولوژي شايد بگنجد ولي لزوما روماتيسم ( ارتريت روماتوييد) ندارد.

aloocd@yahoo.com
16-03-2006, 22:26
با سلام اینجانب مجتبی در مورد بیماری سیکل سل شدید وعوارض ومشکلات آن در آینده وعاقبت آن و پیوند مغز استخوان در صورت نبود پیوند دهنده درچه مراکز یا کشورهایی اطلاعات کامل میخواستم بدون هیچ کم وکاست و یا رودرواسی .

با تشکر :
مجتبی

shervin0311
16-03-2006, 23:16
دوست من سلام
همين الان داشتم جواب ميدادم.
ما اطبا فقط به سرخرگها و سياهرگها و مويرگها " رگ" اطلاق ميكنيم.ولي مردم به تاندونها ورباطها هم رگ ميگويند.
تورم تاندونها و رباطهاي دست و پا براي تشخيص روماتيسم اصلا كافي نيست
روماتيسم تورم مفاصل و محدوديت حركت آنها و اكثرا بصورت قرينه دارد مثلا هردو مچ دست.
خشكي مفاصل در صبح بيش از يك ساعت. منظورم خشكي واقعي است نه درد.
اينها علايم كلاسيك روماتيسم است.
البته من درك ميكنم كه پزشكان براي دادن يك جواب قانع كننده به همه افرادي كه با شكايات مفصلي مراجعه ميكنند ميگويند روماتيسم داريد. منظورشان اينست كه به نوعي بيماري روماتولوژيك مبتلا هستند كه البته دروغ هم نيست.
ما روماتيسم به آرتريت روماتوييد ميگوييم كه توضيح مختصر ‌آن فوقا داده شد.
بيمار شما هم در طبقه بندي روماتولوژي شايد بگنجد ولي لزوما روماتيسم ( ارتريت روماتوييد) ندارد.

دوست عزيز ممنون از زحمات شما در اين بخش ولي من نفهميدم بالاخره بيماريه ايشون چيه؟

marilyn_manson
16-03-2006, 23:30
دوست من
تاپيك قوانين بخش را كه مطالعه نميكنيد. پست شما بدليل عدم رعايت قوانين حذف شد. آيدي شما هم موقوف نميشود نگران نباشيد. اينبار پاسخ شما را ميدهم ولي با ر ديگر گله نكنيد.
در صورت ارتباط جنسي مشكوك ابتلا به ايدز ياهپاتيت 100 % نيست. حالا اگر كاندوم هم پاره شود شما فقط بايد بدنبال آزمايش و مراقبت باشيد.
اگر فرد از نظر هپاتيت ناقل باشد بايد بلافاصله يا حداكثر تا يك هفته hbig بزنيد و واكسيناسيون هپاتيت را هم شروع كنيد.
اگر مشكو ك هستيد هم اين راه باز هم توصيه ميشود. ايدز را نميشود كاريش كرد. بايد صبر كرد و آزمايش داد. خيلي خوب است كه طرف مقابل را آزمايش كنند تا تكليف شما هم معلوم شود. ( براي هر دو بيماري)
در غير اينصورت بايستي حدود 15 روز تا يكماه بعد آزمايش ايدز و هپاتيت بدهيد.
بايك دكتر عفوني هم در ارتباط باشيد.
نتيجه هيچ آزمايشي اطمينان 100% نيست.
آزمايشگاههاي انتقال خون براي اين موارد ارجح هستند.
-----------------------
سوالات :
1) hbig چیست ؟ :eek:
--------------------
2) واکسن مگه میکروب ضعیف شده همون بیماری نیست ؟ پس به عود کردن بیماری کمک نمیکنه ؟ :eek:
--------------------
3) در یک سایت معتبر خوندم :"
چه زمانی بعد از رفتار خطرناک بايستی آزمايش اچ. آی. وی. داد؟
اگر شما در ايران زندگی می کنيد:
• اولين آزمايش 8 هفته بعد از رفتار خطرناک
• تکرار آزمايش 6 ماه بعد از رفتار خطرناک
در ايران معمولاً دسترسی به آزمايش استاندارد اچ. آی. وی. ( HIV-ELISA ) سهل تر است . اين نوع آزمايش در ايران برای بار اول 8 هفته بعد از رفتار خطرناک به مراجعه کنندگان توصيه می شود. ولی به دليل اينکه سرعت و ميزان توليد پادتن خون در بدن افراد متفاوت است و برای انجام آزمايش دقيقی که بتوان به نتيجه آن استنتاج کرد و جواب قطعی را ارائه داد، 6 ماه بعد از رفتار خطرناک بايستی که آزمايش تکرار شود. "
:cool:
این در حالیست که شما 2 هفته تا یکماه رو برای اولین تست پیشنهاد کرده اید !

کدام حالت بهتر است ؟ :eek:
و آیا برای هپاتیت هم باید این مدت از وقوع رویداد گذشته باشد تا در نتیجه مشخص شود ؟
هنگام دادن آزمایش هپاتیت بعد از رفتار خطرناک رو هم بگویید .:eek:
-------------------------
4) یعنی به آزمایشگاههای درمانگاههای کشور نمی توان اعتماد کرد و حتما باید آزمایش در مراکز انتقال خون انجام گیرد ؟ آخه من یکبار در یک درمانگاه معمولی آزمایش هپاتیت و ایدز دادم و نتیجه اش هم - بود !!! :D
------------------------
ببخشید زیاد سوال کردم. ممنون از راهنمایی تون. منتظر جواب کامل هستم.:p
آیا اینکه سوالم رو در بخش نامناسب مطرح کرده بودم باعث حذف اون شد ؟

O.K
17-03-2006, 00:27
دوست عزيز ممنون از زحمات شما در اين بخش ولي من نفهميدم بالاخره بيماريه ايشون چيه؟

دوست من سلام
عرض من اينبود كه دوست شما معيارهاي كامل تشخيص روماتيسم به معني آرتريت روماتوييد را ندارد و يا حد اقل شما آنها را عنوان نكرده ايد.ولي اگر بخواهيد ايشان را در طبقه بندي كلي بيماريهاي روماتولوژيك طبقه بندي كنيد شايد بتوانيد. چون بهر حال ظاهرا دچار دردهايي در سيستم اسكلت و عضلات هستند و روماتولو ژي رشته اي است كه به همين علايم ميپردازد ولي منحصر به روماتيسم نميشود. لوپوس- آرتروز - نقرس- سندرمهاي مختلف مثل شوگرن- پلي ميوزيت- واسكوليتها همگي جزو بيماريهاي روماتيسمي محسوب ميشوند و اينكه به يك بيمار بگوييم روماتيسم داري دو معني دارد:
1- آرتريت روماتوييد كه بازهم ميگويم با اين شرح حال به دوست شما نميخورد.
2- بيماريهاي روماتولوژيك ديگر كه همگي درد مفاصل و عضلات و تاندونها را دارند و با اختلافات كوچك و بزرگ از هم تفريق داده ميشوند.

O.K
17-03-2006, 01:01
-----------------------
سوالات :
1) hbig چیست ؟ :eek:
--------------------
2) واکسن مگه میکروب ضعیف شده همون بیماری نیست ؟ پس به عود کردن بیماری کمک نمیکنه ؟ :eek:
--------------------
3) در یک سایت معتبر خوندم :"
چه زمانی بعد از رفتار خطرناک بايستی آزمايش اچ. آی. وی. داد؟
اگر شما در ايران زندگی می کنيد:
• اولين آزمايش 8 هفته بعد از رفتار خطرناک
• تکرار آزمايش 6 ماه بعد از رفتار خطرناک
در ايران معمولاً دسترسی به آزمايش استاندارد اچ. آی. وی. ( HIV-ELISA ) سهل تر است . اين نوع آزمايش در ايران برای بار اول 8 هفته بعد از رفتار خطرناک به مراجعه کنندگان توصيه می شود. ولی به دليل اينکه سرعت و ميزان توليد پادتن خون در بدن افراد متفاوت است و برای انجام آزمايش دقيقی که بتوان به نتيجه آن استنتاج کرد و جواب قطعی را ارائه داد، 6 ماه بعد از رفتار خطرناک بايستی که آزمايش تکرار شود. "
:cool:
این در حالیست که شما 2 هفته تا یکماه رو برای اولین تست پیشنهاد کرده اید !

کدام حالت بهتر است ؟ :eek:
و آیا برای هپاتیت هم باید این مدت از وقوع رویداد گذشته باشد تا در نتیجه مشخص شود ؟
هنگام دادن آزمایش هپاتیت بعد از رفتار خطرناک رو هم بگویید .:eek:
-------------------------
4) یعنی به آزمایشگاههای درمانگاههای کشور نمی توان اعتماد کرد و حتما باید آزمایش در مراکز انتقال خون انجام گیرد ؟ آخه من یکبار در یک درمانگاه معمولی آزمایش هپاتیت و ایدز دادم و نتیجه اش هم - بود !!! :D
------------------------
ببخشید زیاد سوال کردم. ممنون از راهنمایی تون. منتظر جواب کامل هستم.:p
آیا اینکه سوالم رو در بخش نامناسب مطرح کرده بودم باعث حذف اون شد ؟


دوست من سلام
سوال شما به اين علت حذف شد كه درخواست كرده بوديم سوالات جنسي را فقط در پيغام خصوصي مطرح كنيد.
اختلاف اعداد و ارقام در طب بسيار زياد است و در هر مرجعي اعداد و مقادير متفاوت نوشته ميشود. شما ميتوانيد طبق همان توصيه سايتي كه ديده ايد عمل كنيد. احتمالا از پروتكل كشوري اقتباس شده و از پاسخ من صحيح تر است.
hbig پادتن هپاتيت است كه بعد از تماس با فرد آلوده تجويز ميشو د و در حقيقت واكسن پس از آلودگي بحساب ميايد. مثل آمپول كزاز.
واكسن اصلا باعث عود بيماري نميشود و اين نظريه كاملا غلط است و پس از برخورد با فرد آلوده بايد هم hbig و هم واكسن تجويز شود.
واكسنهاي فعلي هم صناعي هستند و داراي هيچ نوع ويروسي نيستند.
باز هم ميگويم حداقل يكماه بايستي صبر كنيد و بعد ازمايش هپاتيت بدهيد.
مسئله عدم صحت 100% آزمايشات هم در ايران و هم در همه جاي دنيا مطرح است واصلا به اين معني نيست كه آزمايشگاههاي كشور فاقد صلاحيت هستند. در طب هيچ آزمايش و بررسيي ارزش 100% ندارد.
آزمايشي كه در درمانگاه داده ايد به احتمال زياد معتبر است چون اكثر اينها آزمايش را خودشان انجام نميدهند بلكه به آزمايشگاههاي مرجع ميفرستند و پاسخ را گرفته به شما ميدهند.

ali500
17-03-2006, 14:59
با سلام.3سوال از خدمتتون داشتم :1.تفاوت مولتی ویتامین مینرال معمولی با مولتی ویتامین مینرال الحاوی را ذکر نمایید؟2.مصرف بیش از حد این داروهمراه ورزش عوارضی به همراه دارد یا اضافه دارو دفع میشود؟3.ایا قرص متان عوارضی شدید به همراه دارد یا اینک مصرف ان بطور تعداد بایین چنین عوارضی به همراه دارد؟با تشکر از شما.اشکان_تی ای

O.K
17-03-2006, 16:13
سلام اشكان عزيز
الحاوي نام شركت سازنده است نه نوع دارو. بهر حال كيفيت محصولات شركتهاي مختلف با هم فرق ميكند.
اضافه بسيار از ويتامينها مانند A, K,e , D از بدن دفع نشده منجر به مسموميتهاي جدي در سطح مغز قلب كليه وكبد و چشم و.... ميشوند. بنابر اين حتي اگر ورزشكار هستيد هم احتياط بكنيد. در طولاني مدت مصرف مولتي ويتامين مينرال را بيش از يكروز در ميان توصيه نميكنم. دقت كنيد كه نوع ديگر ويتامين و داروي تقويتي همراه اينها مصرف نكنيد.
اساسا ورزشي كه نياز به دارو داشته باشد ورزش محسوب نميشود. چه سنگين و چه سبك.
در مورد قرص متان هيچ مطالعه اي ندارم

O.K
17-03-2006, 16:22
با سلام اینجانب مجتبی در مورد بیماری سیکل سل شدید وعوارض ومشکلات آن در آینده وعاقبت آن و پیوند مغز استخوان در صورت نبود پیوند دهنده درچه مراکز یا کشورهایی اطلاعات کامل میخواستم بدون هیچ کم وکاست و یا رودرواسی .

با تشکر :
مجتبی
سيكل سل نوعي كم خوني است كه به علت نقص در ساختمان همو گلوبين گلبولها در شرايط كمبود اكسيژن به شكل داسي در ميايند و لطافت و تحرك خود را از دست ميدهند.
عدم تحرك گلبولهاي قرمز اكسيژن رساني بافتها را مختل ميكند و خون هم در رگها ي كوچك متوقف ميشود. پس اتفاقاتي به شرح زير( چند نمونه) مي افتند:
طحال كه وسط مسير گردش خون است و نقش ايمني بر عهده دارد ظرف چند سال اول عمر از بين ميرود و فرد مستعد عفونتهاي مختلف ميشود.
هر از گاهي فرد دچار درد شديد اندامها بخصوص انتهاها مثل انگشتان و نوك بيني و لاله گوش ميشود و حتي ممكن است اين اندامها سياه شوند. مثل قانقاريا
مغز استخوان در جبران اختلال گردش خون به زحمت زيادي ميافتد و مرتبا گلبول قرمز توليد ميكند كه البته به علت نقص مولكولي همه معيوب هستند و در مواقعي به قول معروف كم مياورد و دچار نارسايي ميشود.
پيوند مغز استخوان يكي از راههاي خوب براي درمان اين بيماري است و در ايران هم فكر ميكنم انجام ميشود. به بيمارستان امام يا شريعتي تهران سري بزنيد.
يك تعداد دارو هم در شرايط خاص وبسته به نياز استفاده ميشوند كه البته مصارف تخصصي و فوق تخصصي دارند.

dj yaghoob
18-03-2006, 14:18
با سلام خدمت اساتید محترم
من از پنجشنبه ظهر علائم سرماخوردگی رو احساس کردم و به دنبال اون شروع به خوردن قرص کردم ولی امروز با گذشت چهار روز هنوز سرما خوردگی منو اذیت میکنه ولی تب و لرز اون خوب شده و فقط گلو دردش مونده که میترسم تا روز اول عید هم خوب نشه اگه دکترای عزیز راهی رو به من پیشنهاد کنن که باعث بهبود سریع تر گلو درد بشه ممنون میشم

CAPTAINDD
18-03-2006, 14:43
بنظر من بهترین کار پوشوندن گلو با روسری یا شال یا همچین چیزائیه که گرم بمونه و مرتب هم از این قرصهای 8 ساعته آموکسی سیلین بخور.
البته من دکتر نیستم ها !!!!


برو دکتر، بهترین کاره

سلام
پياز خام هرچه تند تر بهتر
خاصيت آنتي وايرال (ضد ويروس) دارد كه مشابه شيميايي آن وجود ندارد. مصرف يك حبه سير در روز هم بدن را مي تواند در مقابل ويروس ها ازجمله سرماخوردگي محافظت كند . البته بيشتر مصرف نكنيد . سير براي آزاد كردن ماده آليسين ضد ويروسش حتما كوبيده يا خوب جويده شود.
داروي طبيعي برونكو تيدي كه از آويشن تهيه مي شود و در داروخانه ها موجود است هم براي بهبود گلودرد طولاني و سرفه توصيه مي شود البته مي تواند عوارض جانبي براي معده داشته باشد.
در ضمن مصرف زياد آب ، ورزش ، خواب كافي، عدم استرس سيستم دفاعي بدن را در مقابل ويروس ها تقويت مي كند.

سلام
من یه راه حل خیلی خوب و موفق میدونم فقط یه مشکلی که داره اینه که برای تهیه اون شراب مورد نیازه.
حالا اینا میگم دیگه اختیارش دست خودته.
مقداری شراب حدوداً 2 لیوان را داخل قوری میریزی بعد 5 عدد هفل و 1 قاشق غذا خوری هم دارچین بهش اضافه میکنی و این مخلوط را به مدت 10 دقیقه میزاری
بجوشه. بعد میزاری که کاملاً خنک بشه و 1 استکان از اون را بخور. سعی کن فبل از
خواب هم بخوری. قولت میدم گلو دردت آروم میشه.
حالا میل خودته. در ضمن الکل شراب بر اثر جوشیدن میپره و مشکلی از نظر دینی هم نداره. حالا چطور تهیه کنی خودت میدونی. بستگی داره کجا باشی!!!!!
موفق باشی....

heidar
18-03-2006, 18:22
با سلام
میخواستم بدونم آیا شما میدونید آزمایش ژنتیک چقدر خرج داره؟
و آیا جای خوبی برای این آزمایش میشناسید... لطفا آدرسشو بدین.
با تشکر

O.K
19-03-2006, 00:25
با سلام خدمت اساتید محترم
من از پنجشنبه ظهر علائم سرماخوردگی رو احساس کردم و به دنبال اون شروع به خوردن قرص کردم ولی امروز با گذشت چهار روز هنوز سرما خوردگی منو اذیت میکنه ولی تب و لرز اون خوب شده و فقط گلو دردش مونده که میترسم تا روز اول عید هم خوب نشه اگه دکترای عزیز راهی رو به من پیشنهاد کنن که باعث بهبود سریع تر گلو درد بشه ممنون میشم

تمام دارو ها را قطع كنيد. فقط سرم قرقره كنيد و استامينوفن بخوريد .
ديگر اينكه از بيماري شما هنوز 4 روز نگذشته. امروز شنبه است.
اگر واقعا 4-5 روز گذشت و خوب نشديد دكتر برويد چون ممكن است آنتي بيوتيك احتياج داشته باشيد.

O.K
19-03-2006, 00:29
با سلام
میخواستم بدونم آیا شما میدونید آزمایش ژنتیک چقدر خرج داره؟
و آیا جای خوبی برای این آزمایش میشناسید... لطفا آدرسشو بدین.
با تشکر

سلام
از هزينه ها اصلا اطلاعي ندارم
شما بفرماييد دنبال چه ميگرديد تا در حد معلومات و اطلاعاتمان شما را راهنمايي كنيم.

Amir_Bak
19-03-2006, 07:31
با سلام
دکتر برام ای زاویت نوشته
خواستم بپرس ضرر نداشته باشه ، اصلا این دارو برای مو مفید هست یا نه؟

ممنون

O.K
20-03-2006, 20:11
با سلام
دکتر برام ای زاویت نوشته
خواستم بپرس ضرر نداشته باشه ، اصلا این دارو برای مو مفید هست یا نه؟

ممنون

اينهم يك محصول حاوي ويتامين ئي است.
براي مو به اين شرط مفيد است كه مو باكمبود اين ويتامين مواجه باشد .
روزانه بيش از يك عدد مصرف نكنيد.
منتظر معجزه اي هم نباشيد.

hitman_47
24-03-2006, 14:27
با سلام
مدتی است که یک چشم من در مواقعی که در جلوی کامپیوترم یا باد سردی به چشمم میخورد وگاهی بی جهت اشک می اید
می خواستم بدونم این مشکل برای چیست

O.K
25-03-2006, 01:12
سلام دوست عزيز
بينايي شما بايد چك شود.
اين از علايم خستگي چشم است. ممكن است به يك عينك با شماره هرچند پايين احتياج داشته باشيد.
خود من دچار اين مشكل بودم كه با مراجعه به يكي از اساتيدم و تجويز يك عينك بسيار ضعيف مشكلم حل شد.

reza2000
26-03-2006, 11:08
باسلام وعرض تبريك خدمت تمام دوستان ودكتران عزيز من يك سوال داشتم
ميخواستم بدانم كه چرا نوزادبعدازتولد دچار بيماري زردي ميشود
وچگونه ميتوان از اين امر جلوگيري كرد.

O.K
26-03-2006, 15:05
باسلام وعرض تبريك خدمت تمام دوستان ودكتران عزيز من يك سوال داشتم
ميخواستم بدانم كه چرا نوزادبعدازتولد دچار بيماري زردي ميشود
وچگونه ميتوان از اين امر جلوگيري كرد.

سلام
رضاي عزيز نوزادان اكثرا به دليل عدم بلوغ سيستم متابوليسم كبدي در اوايل تولد دچار زردي ميشوند كه بان زردي فيزيولوژيك ميگويند. اين خطر زيادي ندارد و بيماري محسوب نميشود البته اگر سطح بيليروبين خون از حد مشخصي بالاتر نرود. در ضمن زرديي فيزيولوژيك است كه بعد از 24 ساعت اول اتفاق بيفتد وگرنه اگر در روز اول نوزاد زرد باشد احتمالا بيماريي در كار است مثل عفونتهاي دوران نوزادي.
بهر حال از اين امر نمي توان جلوگيري كرد بلكه بايد صبر كرد و در صورت بروز زردي درمان نمود( فتوتراپي و تعويض خون در موارد شديد).
زردي شير مادر هم داريم كه در اواخر هفته اول رخ ميدهد و با چند روز قطع كردن شير مادر رفع ميشود.

karuncom
27-03-2006, 00:19
salam man moshkele khareshe beyze dashtam safhe 54 goftam goftid ehtemal gharche va clo3mazol masraf kardamo alan hodude 1mah shode vali vaghti masraf mikonam khooobe vali az zamanesh ke dir mishe kharesh shoru mishe kalafe shodam ruzi2bar tebghe dastur dakhelesh zadam manzure shoma az behbudi chiye ke goftid age behtar shodid edame bedid mercc

O.K
27-03-2006, 01:59
فارسي بنويسيد
بهبودي يعني رفع مشكل وعدم بازگشت آن.
ديگر وقت آنست كه به يك دكتر پوست مراجعه كنيد.
دقت فرماييد كه حتما كلمه" متخصص" در تابلوي ايشان ذكر شده باشد وگرنه همكاران عمومي بسياري هستند كه روي تابلويشان رشته پوست را درج كرده اند.
ضمنا يك هفته قبل از مراجعه هيچ كرم يا پمادي نزنيد.
ممكن است اساسا بيماري شما قارچي نباشد.

9500VIACI
30-03-2006, 03:15
اطلاعاتی درباره بیماری دیستروفی عضلانی دوشن می خواستم.

falak_61
30-03-2006, 04:43
agar khanomi mobtala be HIV bood va yek mard ba vey amizeshe maghadi anjam dad be HIV mobtala mishavad ba tashakkor.

O.K
31-03-2006, 02:32
agar khanomi mobtala be HIV bood va yek mard ba vey amizeshe maghadi anjam dad be HIV mobtala mishavad ba tashakkor.

متاسفانه بله.
البتهاحتمال آن 100% نيست ولي يكي از شايعترين راههابراي انتقال اين ويروس همان نزديكي جنسي است.

baba55
31-03-2006, 18:03
بنده حدود 5سال پيش دچار پيچ خوردگي مچ پاشدم مي خواستم توپ واليبال رابه صورت پرشي بزنم توپ رازدم ولي موقع فرود امدن مچ پايم به داخل قوس گرفته وپيچ شديدي گرفت به ارتوپد هم مراجعه نكردم به طبيب محلي رفتم ولي سودي نداشت حالااحساس ميكنم كه مچ پاي راستم خوب ست نشده البته سال پيش به دكتر مراجعه كردم عكسبرداري هم كردم ولي عكسبرداري چيز مشهودي را مشخص نكرده راهرفتنم مشكلي ندارم ولي مچ پايم قوس كوچكي برداشته حالا چيكار كنم با تشكر فراوان

sartip
01-04-2006, 01:02
من دچار كم خوني شديدي مي باشم ميخواستم براي رفع اين بيمار ي راهنمايي بگيرم

O.K
01-04-2006, 02:28
سلام دوست من
بعله. مشكل شايع و هميشگي بعد از پيچيدن مچ پا.
رباط كنار قوزك پاي شما كش آمده و ديگر مفصل شما تنگ و محكم نمي ايستد. به همين دليل مفصل مچ پاي شما ثبات لازم را ندارد. يعني با كوچكترين لغزشي دررفتگي ناقصي پيدا ميكند كه البته با شدت دفعه اول ممكن است دردناك نباشد. چون ضايعه در حد استخوان نيست در عكسهاي عادي هم چيزي ديده نميشود و بايد تحت استرس عكسبرداري شود تامعلوم شود مچ پاي شما را اگر به داخل بچرخانند چقدر مفصل باز ميشود و اين مقدار را با پاي ديگر مقايسه كنند.
روز اول بايد گچ ميگرفتيد تا 3 هفته.
حالا بايد نزد ارتوپد برويد تا ارزيابي كند كه آيا شما از گچ گرفتن يا عمل جراحي ترميم رباط در اين مقطع نفعي ميبريد يا خير.

O.K
02-04-2006, 03:08
من دچار كم خوني شديدي مي باشم ميخواستم براي رفع اين بيمار ي راهنمايي بگيرم

دوست من سلام
بفرماييد زن هستيد يا مرد؟
سن شما چقدر است؟
كم خوني را كي براي شما تشخيص داده؟ خودتان يا دكتر؟
چه نوع كم خوني براي شما تشخيص داده اند؟
چه درماني گرفته ايد؟
علت كم خوني شما چيست؟
در صورت امكان جواب اين تستهارا برايم بگذاريد( اينها حداقل هاي تشخيص كم خوني هستند):
Hgb
Hct
Retic
Platelet
Serum Fe
TIBC
Ferritin
Hgb A2
Hgb F
MCV
در نظر داشته باشيد كه بدون انجام اين آزمايشات هر گونه تشخيص و درمان كم خوني مردود است.

d.m
02-04-2006, 17:06
با سلام لطفا در مورد سرطان معده و راههاي درمان آن اين جانب را راهنمايي كنيد

O.K
02-04-2006, 18:42
با سلام لطفا در مورد سرطان معده و راههاي درمان آن اين جانب را راهنمايي كنيد

دوست من سلام
سرطان معده يكي از شايعترين سرطانهاي جهاز هاضمه است كه در سنين بالاي 40 سال شايعتر است و در مردان بيشتر از زنان ديده ميشود.
بيمار عمدتا مدت نسبتا طولاني از سوء هاضمه و دردهاي خفيف تا شديد و سنگيني ناحيه معده رنج ميبرد. اغلب مدتها با تشخيص زخم معده و اثني عشر درمان ميشود و بدبختانه قدري هم جواب ميدهند وهمين باعث تاخير در تشخيص ميشود.
اغلب اوقات وقتي تشخيص داده ميشود قدري دير شده و بيماري گسترده شده است.
بهر حال اگر بيماري گسترش كم تا متوسط داشته باشد بايد سريعا جراحي شود و معده برداشته شود و عمل هم وسيع است. بعد هم بايد اشعه درماني و شيمي درماني شود و بعد از آن مرتبا بايد تحت نظر باشد.
اگر گسترش بيماري شديد باشد شايد نتوان عمل كرد و فقط به شيمي درماني و راديوتراپي اكتفا شود.

9500VIACI
06-04-2006, 00:59
اطلاعاتی درباره بیماری دیستروفی عضلانی دوشن می خواستم.

O.K
07-04-2006, 03:02
اطلاعاتی درباره بیماری دیستروفی عضلانی دوشن می خواستم.

با سلام
اين بيماري يك نقص ژنتيك در عضلات است كه عمدتا از طرف مادر به ارث ميرسد ( مانند هموفيلي) كه مادر سالم ولي 50% پسران او مبتلا هستند.
بيماري در دهه اول عمر خود را نشان ميدهد و با ضعف پيشرونده عضلات همراه است و بيماران بتدريج در انجام امور اوليه خود هم ناتوان ميشوند. يعني عضلات توانايي لازم را براي انجام كار مكانيكي ندارند چون بافت عضلاني بتدريج از بين رفته و جاي آنرا چربي ميگيرد.
اكثرا تا دهه سوم عمر كارشان به صندلي چرخدار ميرسد و كلا عمر كوتاهتري از همقطاران خود دارند و به دليل گرفتاري عضلات ريه و قلب از بين ميروند.
اگر زود تشخيص داده شود و بتوان بيمار را به ورزش تشويق كرد تا حدودي ميتوان پيشرفت بيماري را به تعويق انداخت و از عضلات موجود حد اكثر بهره را برد.
درمان قطعي براي اين بيماري وجود ندارد.

jamal69h
08-04-2006, 00:51
بيماري لوپوس چيست

O.K
08-04-2006, 01:51
بيماري لوپوس چيست


سلام
بيماري لوپوس هم جزو بيماريهاي روماتيسمي است كه در خانمها به مراتب شايعتر از مردان است و در سنين ميانسالي بيشتر ديده ميشود.
درگيري ارگانهاي مختلف از جمله مفاصل خون كليه كبد مغز و ... دارد و شدت آن بسيار متنوع و گوناگون است.
درمان آنهم در مرحله اول كورتون است و بعد داروهاي پيچيده تر كه فكر نميكنم در مباحث غير تخصصي نام بردن از آنها فايده اي داشته باشد.
كلا بيماران مدت طولاني با خاموشي و شعله وري بيماري زندگي ميكنند و با آن كنار ميايند.
چنانچه بيمار لوپوس داريد جزييات شرح حال او را بگوييد تا بسته به مورد راهنمايي شويد.

davod6023
11-04-2006, 06:43
عمل لیزر چشم برای از بین بردن اثر چنگ گربه در مرکز چشم ایا فایده دارد یا نه.

dj_mesmol
11-04-2006, 11:29
با سلام مي خواستم بدونم علت لرزش دست در سنين جواني را؟ مرسي

xx_s_d_m_xx
11-04-2006, 12:30
سلام همکاران عزیز خسته نباشین
1 سوال داشتم اونم اینه که علت سرطان چیه؟
ایا راه درمان یا پیشگیری داره؟
احتمال سرطان در ادمای سیگاری چقدر است؟؟؟؟

O.K
12-04-2006, 02:30
سلام همکاران عزیز خسته نباشین
1 سوال داشتم اونم اینه که علت سرطان چیه؟
ایا راه درمان یا پیشگیری داره؟
احتمال سرطان در ادمای سیگاری چقدر است؟؟؟؟
همكار عزيز
پاسخ به سوال شما بسيار مشكل است.
كلا سرطان در اثر انحراف يك يا چند سلول از مسير رشد وتكثير طبيعي پيدا ميشود و روزانه هزاران سلول با اين مشخصات توليد ميشوند كه توسط سيستم ايمني حذف ميشوند. ولي گاهي عده اي از اينها فرصت تكثير و بقا پيدا ميكنند و چون از نظام كلي رشد و تكثير و تغذيه سلولي تبعيت نميكنند باعث اختلال شديد در كار ارگانهاي مختلف و نهايتا مرگ ميشوند ( بسيار به زبان ساده بود). حال در اين ميان عوامل مختلف ارثي و ايمني و محيطي ممكن است به نفع اين روند تمام شوند. مثلا ژن خاصي كه تا مدتي جلوي ايجاد يك نوع سرطان را ميگيرد بيكباره غير فعال شود و سرطان ايجاد شود. يا سلولي كه اصلا قرار نبود سرطاني شود تحت تاثير عامل سرطان زا مثل اشعه UV در سرطان پوست جهش و قابليت سرطان پيدا كند.
بعضي سرطانها درمان قطعي دارند و اكثرا هم در مراحل اوليه كارهاي مهمي ميشود برايشان كرد. پيشگيري از سرطانها با رعايت نكات بهداشت تغذيه و زندگي و دوري از عوامل سرطان زا مثل سيگار و نيز شناسايي و پيگيري گروههاي پرخطر مثل معاينه سالانه سينه در خانمها تا حدودي ممكن است.
سيگار ارتباط مستقيم با بسياري از انواع سرطان بخصوص جهاز تنفسي دارد.

0711
12-04-2006, 19:35
سلام
من یه مشکل دارم که شاید خنده دار باشه.
من چند ساله که یه نقطه از کف پام به صورت عمقی خارش داره
(پوست روش خارش نداره بلکه بصورت عمقی میخاره ) بس که اون نقطه از کف پام رو خاروندم پوستش زخیم شده . حتی بعضی وقتها با دست هم جواب نمی ده و مجبور میشم با یه چیز نوک تیز بخارونمش
اگه میشه برای حل این مشکل کمکم کنید.ممنون میشم

سلام
من اشتهام به غذا خیلی کمه. واسه همین قبل از غذا از قرص سیپروهپتادین استفاده میکنم.به نظر شما ایرادی داره؟ اگه میشه عوارض این کار رو بهم بگید
ممنون

دوباره سلام
من یه مشکل دیگه هم داشتم
روزها خیلی خسته و کسل هستم و اگه تا 12 ظهر هم بخوابم سیر نمیشم. در عوض شبها دیر خوابم میبره
لطفا کمکم کنید

shervin0311
13-04-2006, 23:06
با سلام خدمت دوستان و مديران عزيز : من پدرم حدود دو هفته ايي است كه يك عملي انجام داده كه اين عمل از اونجايي شروع شد كه اول خونريزي شد كه پس بردن به بيمارستان گفتند از اثني عشر است كه بايد عمل بشه . جراح مربوطه پس از عمل گفتند كه اثني عشر اندازه يه 25 توماني زخم بوده و يه سرخ رگ پاره شده كه باعث اين خونريزي بوده ولي با اين حال از زخم مربوطه تيكه برداري شده و آزمايش روش صورت گرفته. من اين آزمايش را به طور كامل براتون مي زارم تا اگر مي شود مي خوام قبل از اين كه به دكتر نشان بدهم خودم از جوابش مطلع بشوم . با تشكراگر يه كمي زود جوابمو بدهيدممنون مي شوم:


A)consis of s small peice of rubbery tissue. labeled as posterior vagus nerve . m=0 . 8x0 . 4x0 . 2cm.

B)consists of small peice of soft to rubbery tissue labeled as left vagus neve. sos=1/1 E=T

C)consists of small irregular peice of creamy soft to rubbery tissue. labeled as anterior vagus nerve.

diagnosis:A) posterior vagus nerve.vagutomy:
---------------------------------------------------------------------
- nerve is identified.
B) left vagus nerve.vagutomy:
---------------------------------------------------------------------
. nerve is identified -
     C)anterior.vagus nerve . vagutomy:
----------------------------------------------------------------------
nerve id indentified.

O.K
14-04-2006, 02:44
شروين عزيز سلام
اينطور كه معلوم است نمونه برداري از زخم اثني عشر انجام نشده بلكه براي كاهش اسيد معده اعصاب معده را چيده اند و قطعه برداشته شده را به آزمايشگاه فرستا ده اند و آزمايشگاه هم تاييد كرده كه بافتهاي ارسالي عصب بوده اند.
لازم به ذكر است كه اين از روشهاي رايج در درمان زخم اثني عشر است.
اطلاعات ديگري از اين ازمايش نميتوان استخراج نمود.

yashar58
14-04-2006, 15:44
aghaye 0711:cipro..darooye ke dar darmane amraze ravani bekar mire,ke darkenare oon baese afzayeshe eshteha ham mishe ke darderaz modat baese vabastegi ham mitoone beshe dar kenare avareze maghzi,pas tosie mikonam estefade nakonin, dar morede soal aval:shayad marboote be khare pashne bashe(age dar nahie pashnas) ,ye akse az nahie pashne begirin,ya momkene moshkele poosti bashe,ofoonate fungal ya egzema pas hatman be motekhasese poost moraje konin

yashar58
14-04-2006, 15:46
با سلام خدمت دوستان و مديران عزيز : من پدرم حدود دو هفته ايي است كه يك عملي انجام داده كه اين عمل از اونجايي شروع شد كه اول خونريزي شد كه پس بردن به بيمارستان گفتند از اثني عشر است كه بايد عمل بشه . جراح مربوطه پس از عمل گفتند كه اثني عشر اندازه يه 25 توماني زخم بوده و يه سرخ رگ پاره شده كه باعث اين خونريزي بوده ولي با اين حال از زخم مربوطه تيكه برداري شده و آزمايش روش صورت گرفته. من اين آزمايش را به طور كامل براتون مي زارم تا اگر مي شود مي خوام قبل از اين كه به دكتر نشان بدهم خودم از جوابش مطلع بشوم . با تشكراگر يه كمي زود جوابمو بدهيدممنون مي شوم:


A)consis of s small peice of rubbery tissue. labeled as posterior vagus nerve . m=0 . 8x0 . 4x0 . 2cm.

B)consists of small peice of soft to rubbery tissue labeled as left vagus neve. sos=1/1 E=T

C)consists of small irregular peice of creamy soft to rubbery tissue. labeled as anterior vagus nerve.

diagnosis:A) posterior vagus nerve.vagutomy:
---------------------------------------------------------------------
- nerve is identified.
B) left vagus nerve.vagutomy:
---------------------------------------------------------------------
. nerve is identified -
     C)anterior.vagus nerve . vagutomy:
----------------------------------------------------------------------
nerve id indentified.yek nokte ham man ezafe konam ke zakhme 12he mamoolan moshkeli az nazare badkhimi nadare,pas khialetoon rahat bashe:D

O.K
15-04-2006, 01:32
با تشكر از همكار عزيز ياشار
بنده هم با نظرات ايشان بخصوص در پاسخ به آقاي شروين موافقم.
فقط محبت كنند و فارسي تايپ كنند.

arsalanxp
15-04-2006, 10:06
با سلام
لطفا در مورد درمان ورم رباط زانو توضيح دهيد.

username
15-04-2006, 10:19
با سلام خدمت مدیر محترم بخش
من چند وقت پیش که به دکتر بری شوره های سرم مراجعه کردم بهم شامپوی کتوکنازول را داد و محلول بتامتازون من از زمانی که از این 2 استفاده می کنم بکل شوره سرم قطع شده فقط می خواستم بدانم باید تا آخر از این شامپو فقط استفاده کنم یا باید از شامپو های دیگر هم استفاده کرد (چون هنگامی که مصرف این شامپو را قطع می کنم یواش یواش آثار شوره پدیدار می شود و سرم شروع به شوره زدن می کند
در ضمن من چون ریزش مو دارم از محلول ماینوکسیدیل استفاده می کنم
می شود من را راهنمایی کنید
ممنون

yashar58
15-04-2006, 12:54
bebakhshid man fonte farsi felan nadaram.darmane shoore sar hamine yani mahloole ketkonazole yamahloole piritione zinc.ke bayad hamishe estefade she.albate shoore(dermatit seboore)vabaste be masaaele ravani va genetiki ham has(bejoz zamine ofooni).pas agar kamtar asabi ya narahat beshin kamtar ijad mishe.darmane gati nadare.vali khob khatari ham nadare fagat baese kharesh va shoore mishe.say konin kamtar hers bekhorin kamtar shoore mizanin

s&sh
16-04-2006, 18:00
مدیران بخش پزشکی
لطفا در مورد ترماتد(ترماتل) توضیح بدهد امروز در itn دکتر شبذری متخص پوست در مورد کبودی دور چشم گفت که از ترماتل استفاده کنید که هم کبودی را از بین می برد و هم پوست زیر چشم را کلفت کرده از چروک جلوگیری میکند.
متشکرم

O.K
17-04-2006, 01:34
با سلام
لطفا در مورد درمان ورم رباط زانو توضيح دهيد.
دوست من سلام
شما اول بفرماييد كه تشخيص ورم رباط را كي داده و دليل آن چه بوده تا من به خدمتتان راهنمايي كنم.
عمدتا ما در ناحيه زانو كشيدگي و پارگي رباط داريم و ورم نداريم. ورم در كپسول مفصل ميتواند ايجاد شود نه در رباط و دليل آنهم معمولا رماتيسم و بيماريهاي مرتبط با آن است.

O.K
17-04-2006, 01:36
با سلام خدمت مدیر محترم بخش
من چند وقت پیش که به دکتر بری شوره های سرم مراجعه کردم بهم شامپوی کتوکنازول را داد و محلول بتامتازون من از زمانی که از این 2 استفاده می کنم بکل شوره سرم قطع شده فقط می خواستم بدانم باید تا آخر از این شامپو فقط استفاده کنم یا باید از شامپو های دیگر هم استفاده کرد (چون هنگامی که مصرف این شامپو را قطع می کنم یواش یواش آثار شوره پدیدار می شود و سرم شروع به شوره زدن می کند
در ضمن من چون ریزش مو دارم از محلول ماینوکسیدیل استفاده می کنم
می شود من را راهنمایی کنید
ممنون
درماتيت سبوريك يا همان شوره يك بيماري مزمن است كه با درمان هم بعضي اوقات جواب نميدهد. شما كه با مصرف دارو خوب شده ايد جاي خوشحاليست.
بعيد ميدانم مصرف شامپوهاي ديگر در كنار اين شامپو مشكلي داشته باشد.
بيماري شما ممكن است به مرور زمان از فعاليتش كاسته شود و نياز شما به درمان هم كمتر شود يا قطع شود.

s&sh
18-04-2006, 12:30
ok عزیز لطفا جواب ما را بدهید آیا داروی به اسم ترماتل یا ترماتد است که کبودی دور چشم را از بین میبرد بهترین دارو برای سن 30 چیست و آیا برای افتادگی پلک عمل جراحی بهتر است یا لیز را ترجح میدهید در این رابطه پزشکی خوب را معرفی کنید

shervin0311
18-04-2006, 19:45
شروين عزيز سلام
اينطور كه معلوم است نمونه برداري از زخم اثني عشر انجام نشده بلكه براي كاهش اسيد معده اعصاب معده را چيده اند و قطعه برداشته شده را به آزمايشگاه فرستا ده اند و آزمايشگاه هم تاييد كرده كه بافتهاي ارسالي عصب بوده اند.
لازم به ذكر است كه اين از روشهاي رايج در درمان زخم اثني عشر است.
اطلاعات ديگري از اين ازمايش نميتوان استخراج نمود.

با سلام خدمت آقاي okعزيزوياشار گل:
دوستا ن طي تماسي كه الان با دكتر جراح مربوطه كه داشتم گفتند كه عصب معده را هم كشيده اند
من مي خواستم بدونم كه آيا اگر عصب معده (به گفته دكتر) را كشيده باشند آيا بعدا از هيچ نظر مشكلي پيش نمي ياد مثلا از نظر پوسيدگي و غيره
ممنون از اينكه به سوالات ما سريع و بي وقفه پاسخ مي دهي:p

shervin0311
18-04-2006, 19:52
مديران عزيز يه سوال ديگه:
يه خانمي است 41 ساله كه چند وقتي است كه طرف سمت راست گردنش دچار گرفتني عضله مي شود
و گردنش خشك مي شود و نمي تواند تكان دهد. هر دفعه كه اينطور مي شود دكتر هم مي رود و با 2و3 تا آمپول بعد از يه روز باز مي شود . لازم به ذكر است كه هر دو سه هفته يه بار هم دچار همين مشكل مي شود . من مي خوام بدونم كه اين از چي ايجوري مي شود ممنون

ildirim80
18-04-2006, 23:05
سلام
اگه امكان داره كمي در مورد آروق زدن و علل آن و همچنين فوايد يا مضرات آن صحبت كنيد

O.K
19-04-2006, 01:40
با سلام خدمت آقاي okعزيزوياشار گل:
دوستا ن طي تماسي كه الان با دكتر جراح مربوطه كه داشتم گفتند كه عصب معده را هم كشيده اند
من مي خواستم بدونم كه آيا اگر عصب معده (به گفته دكتر) را كشيده باشند آيا بعدا از هيچ نظر مشكلي پيش نمي ياد مثلا از نظر پوسيدگي و غيره
ممنون از اينكه به سوالات ما سريع و بي وقفه پاسخ مي دهي:p

منظورشان از كشيدن عصب معده همان قطع كردن آن است مثل عصب كشي دندان.
اينها اصطلاحات غلط و گمراه كننده است.
دليلي براي ايجاد پوسيدگي در معده بعد از اين عمل وجود ندارد. چه چيزي شما را نگران كرده؟؟؟

O.K
19-04-2006, 01:43
مديران عزيز يه سوال ديگه:
يه خانمي است 41 ساله كه چند وقتي است كه طرف سمت راست گردنش دچار گرفتني عضله مي شود
و گردنش خشك مي شود و نمي تواند تكان دهد. هر دفعه كه اينطور مي شود دكتر هم مي رود و با 2و3 تا آمپول بعد از يه روز باز مي شود . لازم به ذكر است كه هر دو سه هفته يه بار هم دچار همين مشكل مي شود . من مي خوام بدونم كه اين از چي ايجوري مي شود ممنون

اسپاسم تكرار شونده گردن در يك خانم با اين سن پزشك را به فكر آرتروز ( ساييدگي ) مهره هاي گردن يا دنده گردني ( يك زايده استخواني اضافي در مهره آخر گردن) مي اندازد.
ايشان به يك متخصص ستون فقرات ( ارتوپد) مراجعه كنند واحتمالا بايد عكس بگيرند.
ديگر اينكه از اين اسپاسمها در افراد عصبي هم زياد داريم ولي تشخيص اول نيست.

O.K
19-04-2006, 01:47
سلام
اگه امكان داره كمي در مورد آروق زدن و علل آن و همچنين فوايد يا مضرات آن صحبت كنيد

عاروق (آروق) زدن مضرات و فوايد خاصي ندارد بلكه يك روش براي تخليه گاز از قسمتهاي فوقاني دستگاه گوارش است كه اگر تخليه نشود باعث نفخ ميشود و نهايتا هم از انتهاي جهاز هاضمه تخليه خواهد شد!!!
علل آنهم مصرف غذاهاي نفاخ و دير تخليه شدن معده و اثر اسيد وترشحات معده بر بعضي تركيبات غذايي است كه در نتيجه آن گاز توليد ميشود.

O.K
19-04-2006, 01:49
مدیران بخش پزشکی
لطفا در مورد ترماتد(ترماتل) توضیح بدهد امروز در itn دکتر شبذری متخص پوست در مورد کبودی دور چشم گفت که از ترماتل استفاده کنید که هم کبودی را از بین می برد و هم پوست زیر چشم را کلفت کرده از چروک جلوگیری میکند.
متشکرم

دوست من سلام
دارويي كه ميفرماييد من نميشناسم.
اگر نام آنرا با ديكته صحيح به انگليسي بگذاريد فورا تكليف آنرا برايتان معلوم ميكنم.
براي افتادگي پلك هم فكر ميكنم جراحي موثر تر است و البته علت افتادگي بسيار مهم است.

0711
21-04-2006, 13:25
سلام
من چند ساله که یه نقطه از کف پام به صورت عمقی خارش داره
(پوست روش خارش نداره بلکه بصورت عمقی میخاره ) بس که اون نقطه از کف پام رو خاروندم پوستش زخیم شده . حتی بعضی وقتها با دست هم جواب نمی ده و مجبور میشم با یه چیز نوک تیز بخارونمش. جای دقیق اون نقطه . داخل گودی کف پام هست. یه نفر می گفت این از اعصابته. آیا درسته؟
اگه میشه برای حل این مشکل کمکم کنید.ممنون میشم

O.K
22-04-2006, 00:39
دوست من سلام
اساسا خارش يك حس عمقي نيست كه شما عمق پوست كف پايتان ميخارد. خارش يك حس سطحي است.
به دكتر پوست مراجعه كنيد . اگر بيماري قارچي يا اگزما نباشد احتمال عصبي بودن آن زياد است.
البته در صورتي كه خارش عصبي باشد درمان آن ممكن است طولاني باشد و رضايت بخش هم نباشد.
اصولا اين نوع خارشها با كم توجهي و جدي نگرفتن خيلي بهتر جواب ميدهند تا دارو/

ammir_shahaby
22-04-2006, 07:47
با سلام من اطلاعاتی پیرامون بیماری "هیالین مامبران" می خوام وخواهش میکنم یکی از دوستان که میتونه به سوالات من پاسخ بده.1)این بیماری ومنشائ اون چیست ؟ 2)آیا در دوران بارداری مادر قابل تشخیص است؟ 3)آیا در صورت تشخیص در دوران جنینی وقبل از تولد قابل درمان است ؟ پیشاپیش متشکرم

karuncom
22-04-2006, 22:45
salam khoobin pomade miconazole va clobtazol be nesbate 2 be 1 doctor gofte tarkib konam hala nemidunam bara kodum moshkelam bud 1.kharesh beyze ke hasasiyat bud va ye ampul zado khoob shode(shayad zaheran)2.sefid shodane risham bimari vitligo 100% daram

O.K
23-04-2006, 00:51
با سلام من اطلاعاتی پیرامون بیماری "هیالین مامبران" می خوام وخواهش میکنم یکی از دوستان که میتونه به سوالات من پاسخ بده.1)این بیماری ومنشائ اون چیست ؟ 2)آیا در دوران بارداری مادر قابل تشخیص است؟ 3)آیا در صورت تشخیص در دوران جنینی وقبل از تولد قابل درمان است ؟ پیشاپیش متشکرم

دوست عزيزم سلام
اين بيماري يك حالت گذراي نارسايي ريه در نوزادان است كه عمدتا در نوزادان نارس به علت عدم بلوغ كافي ريه رخ ميدهد. وقتي ميگويم گذرا باين معني نيست كه خطري در بر ندارد بلكه يكي از مهمترين اورژانسهاي ريه در نوزادان محسوب ميشود. بيماري بايد زود تشخيص داده شود و درمان گردد تا ريه نوزاد ظرف چند روز به بلوغ برسد و بعد از آن خطر برطرف ميشود.
هر عاملي كه ايجاد زايمان زودرس كند ميتواند بيماري غشاي هيالن را ايجاد نمايد. سن بالا و پايين مادر در هنگام حاملگي ، بيماريهاي دوران حاملگي، ديابت مادر، عدم همخواني گروههاي خوني و .....
در اين حالات بايد منتظر بروز اين بيماري بود.
درمان عمدتا حمايتي است و احتمال نياز به تنفس مصنوعي براي چند روز هم وجود دارد .
به هر قيمتي شده نبايد گذاشت مغز بچه دچار كمبود اكسيژن شود.
بيماري در دوران بارداري قابل تشخيص است( بطور نسبي) و اينكار با انجام آزمايش برروي مايع آمنيون ( كيسه آب) انجام ميشود و تخميني از بلوغ ريه جنين قبل از بدنيا آمدن زده ميشود.
زايمان را هم ميتوان تا 1-2 هفته با كورتون به تعويق انداخت.
در اواخر حاملگي حتي چند ساعت هم براي بلوغ ريه جنين حساب است.

ammir_shahaby
23-04-2006, 11:07
مدیر محترم بخش پزشکی ضمن تشکر از پاسخ شما به عرض میرسونم حدود یک ماه پیش خداوند دختری به من وهمسرم عطا کرد که متاسفانه به دلیل ابتلا به هیالین مامبران پس از دو روز باقی ماندن در دستگاه از دست ما رفت بر اساس محاسبه پزشک متخصص زایمان بچه فقط چیزی حدود 10 روز زود تر از موعد به دنیا آمد و هم از نظر ایشان وهم از نظر پزشک متخصص کودکان این تعجیل در به دنیا آمدن بچه نمی توانست فرزند ما را در زمره نوزادان نارس قرار بده اما با این وجود دلیلی هم برای بروز این بیماری به ما ارائه ندادند چون همسر من نه در سن غیر مجاز برای حاملگی بود نه مشکل خونی یا دیابت داشت نه مسئله ژنتیک در میان بود ونه....و در نهایت به ما اینطور گفته شد که دلیل علمی مشخصی نمیتوان برای این مسئله ارائه داد البته پزشک متخصص زنان بحث جهش ژنتیک رو هم مطرح کردند که از طرف متخصص کودکان پذیرفته نشد.در هر حال بچه در حالی به اتاق نوزادان رسید که میزان اکسیژن خونش 38 درصد بود و طی این دو روز به 90 درصد هم رسید اما در نهایت ریه های بچه جمع شد ودیگر باز نشد(طبق گفته متخصص کودکان) که این باعث ایست قلبی بچه وفوت اون شد.حال با توجه به مطالبی گفتم شما میتونید دقیق تر برای من توضیح بدید که آیا میشد جلوی تولد نوزاد من رو به این صورت گرفت؟یعنی میشد کمی اون رو دیرتر به دنیا آورد یا با تزریق داروئی به مادر اون در داخل رحم درمان می شد وبعد به دنیا میامد ؟یا بعد از تولد با مراقبتهای بیشتر او رو زنده نگه داشت ؟ البته پزشکان به ما گفتند با توجه با درصد کم اکسیژن خونش احتمال عقب ماندگی ذهنی در صورت زنده ماندن او وجود داشت آیا این درست است ؟ ببخشید که سوالم اینقدر طولانی شد من واقعا با توجه به شرایط روحی خودم وهمسرم نیاز دارم تا به پاسخ این سوالاتم برسم اگر لطف کنید وپاسخ بدید بسیار ممنون می شوم.

O.K
24-04-2006, 00:50
وضعيت شما را درك ميكنم دوست عزيز
نميتوانم با قاطعيت بگويم كه ميشد زايمان را به تعويق انداخت. البته اينكار همانطور كه گفتم شدني است ولي قبل از آن بايد پزشك به مسئله زودرس بودن بچه شك كرده باشد تا با تجويز كورتون چند روز زايمان را عقب بياندازد. ديگر اينكه نبايد زود تر از موعد با سزارين بچه را بدنيا آورد كه اين خود يكي از دلايل مهم نارسايي ريه نوزاد است.
بحث مشاوره ژنتيك تقريبا موضوعيت ندارد.( در باره شما). چون بسياري از بيماران هيالين ميميرند وبخاطر داشته باشيد كه اين يك اورژانس نوزادان است و بيمار در icu بستري است و در وضعيت كاملا بحراني بسر ميبرد و اگر جان سالم بدر ببرد به شرطي زندگي نرمال ميكند كه در زمان مراقبت تنفسي يك تيم ورزيده از كاهش اكسيژن خون او بطور جدي و 24 ساعته جلوگيري كرده باشند.
10 روز كاملا هم در سرنوشت ريه جنين تاثير دارد و از اين بابت با متخصص زنان شما مخالفم.
همسرتان به چه طريق زايمان كرده؟ طبيعي يا سزارين؟
اگر سزارين بوده باتعيين تاريخ قبلي بوده يا صبر كردند تا زايمان شروع شود و بعد سزارين كنند؟
اگر سزارين بوده دليل آنرا بگوييد.
بهر حال دليل اول و آخر هيالين نارسايي ريه جنين است بدليل نارس بودن خود جنين.
با توكل به خدا و با گذشت حد اقل 1.5 سال مجددا اقدام به بچه دار شدن بكنيد.

hossein 2005
24-04-2006, 09:49
مدير عزيز بخش پزشكي
چند روزي هست كه وقتي با كامپيوتر كار ميكنم هر دوچشم من درد ميگيرد كار من با كامپيوتر است در روز حدودا 7 ساعت با كامپيوتر كار ميكنم ضمنا فاصله من با مانيتور حدودا 35 سانتي است متنيتورم سيستم tco دارد فيلتر هم دارد سوال ديگر من عينكي نيستم ولي ايا عينكهاي انتي رفلكس مفيد هست يا خير
مگه ميشه دل از سايت sat4u كند
خلاصه بگين چكار كنم ايا نياز هست به پزشك جهت معاينه مراجعه كنم
با تشكر

amir6430
24-04-2006, 16:53
لطفا در رابطه با مراحل عمل زیبایی برجسته سازی چانه توضیح دهیدوکلاانجاماین عمل درچه سنی مقدوراست؟

O.K
25-04-2006, 00:52
مدير عزيز بخش پزشكي
چند روزي هست كه وقتي با كامپيوتر كار ميكنم هر دوچشم من درد ميگيرد كار من با كامپيوتر است در روز حدودا 7 ساعت با كامپيوتر كار ميكنم ضمنا فاصله من با مانيتور حدودا 35 سانتي است متنيتورم سيستم tco دارد فيلتر هم دارد سوال ديگر من عينكي نيستم ولي ايا عينكهاي انتي رفلكس مفيد هست يا خير
مگه ميشه دل از سايت sat4u كند
خلاصه بگين چكار كنم ايا نياز هست به پزشك جهت معاينه مراجعه كنم
با تشكر

100% نياز هست كه به چشم پزشك مراجعه نموده و بدقت بينايي سنجي شويد.
يك آستيگماتيسم بسيار خفيف هم ميتواند همين علايم را ايجاد كند ( مثل چشم خودم)
ضمنا به TCO و فيلتر هم زياد دل نبنديد.

O.K
25-04-2006, 01:07
لطفا در رابطه با مراحل عمل زیبایی برجسته سازی چانه توضیح دهیدوکلاانجاماین عمل درچه سنی مقدوراست؟
سلام
زياد در باره عملهاي زيبايي سررشته ندارم ولي كلا بايد در سني انجام شود ك رشد فك و صورت به حد نهايي خود رسيده .

karuncom
25-04-2006, 11:17
salam khoobin pomade miconazole va clobtazol be nesbate 2 be 1 doctor gofte tarkib konam hala nemidunam bara kodum moshkelam bud 1.kharesh beyze ke hasasiyat bud va ye ampul zado khoob shode(shayad zaheran)2.sefid shodane risham bimari vitligo 100% daram

O.K
26-04-2006, 00:49
دوست من سلام
كلوبتازول كورتون و ضد حساسيت و ضد التهاب است و مايكونازول هم ضد قارچ است. احتمالا باز هم تشخيص بيماري قارچي داده اند .
ديگر اينكه سفيد شدن ريش شما ميتواند ويتيليگو باشد ولي به احتمال زياد آثار آنرا در نقاط ديگر بدن هم خواهيد ديد. تشخيص ويتيليگو را كي مطرح كرده؟؟

bayazgun
27-04-2006, 20:43
:confused: :( :confused:
درموردروشهای درمان دیسک کمراطلاعاتی میخواستم آیا تنها علاج این بیماری عمل جراحی هستیا با ورزش ویابا داروهای گیاهی وشیمیایی میتوان برآن غلبه کرد.
لطفا راهنمایی جامع وعلمی ارایه نماییدواطلاعات اشتباه ارایه ننمایید.
سن بیمار 50سال هست .عکس MRI وجود دیسک کمردربین مهره های3و4—رانشان میدهدوپزشکان جراح درشهرتبریزعمل جراحی راضروری اعلام کرده اند.
قبلا از لطف شما تشکرمینمایم.
:p :p :p

kammec
28-04-2006, 00:05
من حدود چهار ماه پیش عمل جراحی واریکوسل دو طرفه انجام داده ام اوایل کمی پایین تر از محلهای عمل تیر میکشید و درد میکرد (انقار که رگی در انجا درد میکند) بعد از مدتی این درد التیام یافت و الان بعد 4 ماه یکی از ان دو طرف در بعضی وقتها دوباره شروع به درد کردن نموده (تقریبا با همان صورت قبلی) و اندکی هم پف کرده الان خیلی نگرانم آیا امکان یک بیماری دیگری هست و ............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید وبگید چه کار بکنم؟؟؟

O.K
28-04-2006, 01:52
سلام
درد تا مدتها بعد از عمل واريكوسل طبيعي است. نگران نباشيد.
در مورد تورم هم ميتواند طبيعي باشد و هم ميتواند به معني بازگشت واريكوسل در همان طرف باشد. نگران بيماري ديگري نباشيد.

O.K
28-04-2006, 02:09
:confused: :( :confused:
درموردروشهای درمان دیسک کمراطلاعاتی میخواستم آیا تنها علاج این بیماری عمل جراحی هستیا با ورزش ویابا داروهای گیاهی وشیمیایی میتوان برآن غلبه کرد.
لطفا راهنمایی جامع وعلمی ارایه نماییدواطلاعات اشتباه ارایه ننمایید.
سن بیمار 50سال هست .عکس MRI وجود دیسک کمردربین مهره های3و4—رانشان میدهدوپزشکان جراح درشهرتبریزعمل جراحی راضروری اعلام کرده اند.
قبلا از لطف شما تشکرمینمایم.
:p :p :p

دوست من سلام
درمان بيماري فتق ديسك
ابتدا درمان غير جراحي شامل مسكنها ، شل كننده ها ، فيزيوتراپي و ... است و در اكثر موارد هم بيمار به حد قابل قبولي بهبودي ميابد.
اگر با درمان طبي به مدت 4 ماه بيمار بهبود نيابد و درد ناتوان كننده داشته باشد ويا دچار اختلال در رفلكسهاي عصبي زانو يا مچ پا شود ويا دچار اختلال در دفع ادرار يا مدفوع شود ويا دچار بيحسي در لگن و پا گردد يا درد سياتيك دوطرفه پيدا كند. بايد عمل شود.( در اين موارد اخير عمل اورژانس لازم است)
عمل ديسك كار مشكلي نيست ولي نتيجه آن در خيلي از اوقات با آنچه توقع ميرود قدري متفاوت است.
كلا يكي از روشهايي كه استادان ما پيشنهاد ميكردند اينبود كه اگر 2 پزشك ار 3 پزشك عمل را تجويز كردند جراحي صورت بگيرد. البته نميتوانم روي اين اظهار نظر خيلي تاكيد كنم.

kammec
28-04-2006, 03:25
سلام
درد تا مدتها بعد از عمل واريكوسل طبيعي است. نگران نباشيد.
در مورد تورم هم ميتواند طبيعي باشد و هم ميتواند به معني بازگشت واريكوسل در همان طرف باشد. نگران بيماري ديگري نباشيد.

خواهش می کنم در این مورد کمی توضیح دهید.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا امکان بر گشت ان وجود دارد ؟؟ دلایل ان چه میتواند باشد؟؟ این بر گشت چه علایمی دارد ؟؟ ایا برای حل ان دوباره باید عمل جراحی کنم ؟؟ چه کارهایی می تواند با عث برگشت این واریکسل و یا کلا باعث برگشت ان در اینده شود ؟؟ ایا اعمال جنسی تاثیری در ان دارند یا تاثیری در برگشت ان ؟؟

((((از لطف شما در پاسخ گویی سریع به سووالات بی نهایت سپاس گذارم))))

karuncom
28-04-2006, 14:04
دوست من سلام
كلوبتازول كورتون و ضد حساسيت و ضد التهاب است و مايكونازول هم ضد قارچ است. احتمالا باز هم تشخيص بيماري قارچي داده اند .
ديگر اينكه سفيد شدن ريش شما ميتواند ويتيليگو باشد ولي به احتمال زياد آثار آنرا در نقاط ديگر بدن هم خواهيد ديد. تشخيص ويتيليگو را كي مطرح كرده؟؟man vitligo 100% ham daram az 9 salegi shoru shode 19 salegi 100% shode alan 25 salame aya bara sefidi rish darmane kashte mu jarahi.... vojud dare 1 sale daru pomad haye mokhtalef masraf kardam javab nadade

O.K
28-04-2006, 21:28
خواهش می کنم در این مورد کمی توضیح دهید.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا امکان بر گشت ان وجود دارد ؟؟ دلایل ان چه میتواند باشد؟؟ این بر گشت چه علایمی دارد ؟؟ ایا برای حل ان دوباره باید عمل جراحی کنم ؟؟ چه کارهایی می تواند با عث برگشت این واریکسل و یا کلا باعث برگشت ان در اینده شود ؟؟ ایا اعمال جنسی تاثیری در ان دارند یا تاثیری در برگشت ان ؟؟

((((از لطف شما در پاسخ گویی سریع به سووالات بی نهایت سپاس گذارم))))

بله ، امكان برگشت واريكوسل وجود دارد علايمش هم مثل علايم دفعه اول است يعني اتساع وريدهاي بيضه و احساس تورم و سنگيني.
بازگشت آن دليل خاصي ندارد و احتمالا به دليل اتساع وريدهايي است كه در مرحله اول هنوز متسع و پرخون نشده بودند تا در حين عمل بسته شوند. براي جلوگيري از بازگشت آن هم اقدام خاصي نميشود كرد. حالا اگر من بگويم دقت جراح در هنگام عمل مهم است شايد برويد يقه آن بنده خدا رابگيريد كه مرا درست عمل نكرده اي!!!!
ولي كلا عمل آن بسيار ساده است و تكنيك پيچيده اي نميخواهد كه بتوان تقصير را 100% بگردن جراح انداخت.
عمل جنسي تاثيري در پيدايش يا بازگشت واريكوسل ندارد.
نحوه درمان آن هم جراحي مجدد يا ليزر يا بستن رگهاي جديد در داخل خود بيضه است.
اول برويد يك معاينه شويد و يك سونوگرافي بگيريد . تشخيص عود واريكوسل از طرف من يك حدس بود.
اگر هم ميزان اسپرم شما نرمال است به احتمال زياد نياز به عمل نخواهيد داشت.

MOHSEN_HOT20
01-05-2006, 14:27
با سلام خدمت دوستان واساتیدایاداروی برای کاهش اضطراب وافسردگی وجود دارد لطفا کمک کنیدمتشکر

O.K
02-05-2006, 00:30
با سلام خدمت دوستان واساتیدایاداروی برای کاهش اضطراب وافسردگی وجود دارد لطفا کمک کنیدمتشکر

سلام
اولا ميبايست سوال خود را در اين تاپيك مطرح ميكرديد.
ثانيا داروهاي زياد و از دسته هاي بسيار متنوع براي افسردگي و اضطراب وجود دارد ولي اينرا بايد بدانيد كه درمان با اين داروها طولاني مدت (6-12 ماه ) است و هركدام هم عوارض خاص خودش را دارد كه بايد تجويز آن بسيار بدقت و با انتخاب دقيق بيمار و دارو و شرايط زندگي و دهها فاكتور ديگر صورت گيرد .
اينكه من الان مثلابگويم كه داروي فلوگزتين يك ضد افسردگي قوي است اصلا دليل بر اين نميشود كه دارم آنرا براي شما تجويز ميكنم.
با يك روانپزشك مشورت كنيد و اگر براي شما دارو تجويز نمودند و به علت كمبود وقت و.... نتوانستيد پاسخ تمام سوالات خود را از ايشان بگيريد در اين انجمن با ما مشورت كنيد تا شما را در روند درمانتان راهنمايي كنيم.

*SUNSET*
02-05-2006, 21:39
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم قرص گلوکزآمین چیه و به چه دردی میخوره؟ گویا این قرص نمونه ایرانی هم نداره.
دوم اینکه مصرف این قرص با قرص ناپروکسن مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟

از راهنمایی شما سپاسگذارم.

O.K
03-05-2006, 01:12
با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم قرص گلوکزآمین چیه و به چه دردی میخوره؟ گویا این قرص نمونه ایرانی هم نداره.
دوم اینکه مصرف این قرص با قرص ناپروکسن مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟

از راهنمایی شما سپاسگذارم.
كپسولهاي گلوكزآمين تنها داروهايي هستند كه ادعايشان در باره باز سازي غضروفهاي آسيب ديده در جريان آرتروز تاحدودي پذيرفته شده است.
بهر حال از اينها نميتوان انتظار معجزه داشت.
تداخلي با داروي ناپروكسن ندارد و اغلب باهم تجويز ميشوند.

mehdiphoto
03-05-2006, 09:44
با عرض سلام و خسته نباشيد
مادر من 62 سال سن داره و قدش 160و وزنش هم 80 كيلو هستش.
مي خواستم اگه دكتراي محترم مي تونن كمك كنن.
علايم بيماري ايشون كه خودشون اظهار مي كنن:
ساييدگي زانو ، گرفتگي رگ مانندي در كل پاي چپ از بالا تا پايين طوري كه حركت دادن پا ويا نشستن روي صندلي خيلي مشكل و دردناك مي شه
مخصوصا كه يبوست هم دارن و براي نشستن مشكل دارن.
من فكر نمي كنم بواسير داشته باشن اگه دوستان كمك كنن ممنون مي شم.
مي خواستم ببينم اين احساس گرفتگي رگ چيه؟

hossein 2005
03-05-2006, 11:46
سلام
دوستان يك دكتر عالي براي ريزش مو معرفي كنيد
ممنون ميشم
بابا دارم كچل ميشم !!!!

O.K
03-05-2006, 21:29
با عرض سلام و خسته نباشيد
مادر من 62 سال سن داره و قدش 160و وزنش هم 80 كيلو هستش.
مي خواستم اگه دكتراي محترم مي تونن كمك كنن.
علايم بيماري ايشون كه خودشون اظهار مي كنن:
ساييدگي زانو ، گرفتگي رگ مانندي در كل پاي چپ از بالا تا پايين طوري كه حركت دادن پا ويا نشستن روي صندلي خيلي مشكل و دردناك مي شه
مخصوصا كه يبوست هم دارن و براي نشستن مشكل دارن.
من فكر نمي كنم بواسير داشته باشن اگه دوستان كمك كنن ممنون مي شم.
مي خواستم ببينم اين احساس گرفتگي رگ چيه؟

سلام
با آرزوي سلامت براي شما و والده گراميتان، علايمي كه تعريف ميكنيد شبيه به آرتروز است و بيشتر در مفاصل زانو و مهره ها ايجاد ميشود و گرفتگي رگها هم همان اسپاسم تاندونهاي اطراف مفاصل خورده شده و مبتلاست.
ايشان بايد وزن كم كنند (20 كيلو)
روزانه در جاي صاف به مدت 20 دقيقه پياده روي آرام داشته باشند.
پاها را جمع نكنند.
از پله استفاده نكنند.
از توالت فرنگي استفاده كنند.
داروهاي مسكن و ضد التهاب مصرف كنند.
مسئله يبوست ايشان امري جداگانه است.

mehdiphoto
03-05-2006, 21:53
سلام
با آرزوي سلامت براي شما و والده گراميتان، علايمي كه تعريف ميكنيد شبيه به آرتروز است و بيشتر در مفاصل زانو و مهره ها ايجاد ميشود و گرفتگي رگها هم همان اسپاسم تاندونهاي اطراف مفاصل خورده شده و مبتلاست.
ايشان بايد وزن كم كنند (20 كيلو)
روزانه در جاي صاف به مدت 20 دقيقه پياده روي آرام داشته باشند.
پاها را جمع نكنند.
از پله استفاده نكنند.
از توالت فرنگي استفاده كنند.
داروهاي مسكن و ضد التهاب مصرف كنند.
مسئله يبوست ايشان امري جداگانه است.

خيلي ممنون از لطفتون.

mz1360
04-05-2006, 13:10
با سلام

1- من نزدیک یک سال هست بیماری شقاق را جراحی کردم ولی
دچار مشکل باز هستم حتی با اسهال هم باز دچار سوزش میشوم
چه برسد به اینکه سفت دفع شود من قبل از این بیماری حتی سفت هم دفع میکردم دچار مشکل نبودم چرا جراحی هم کردم مشکل دارم پیش سه دکتر قبل از جراحی رفتم و هر سه شقاق را
تشخیص دادن و دکتر سمت چپ مقعدم را برید وقتی مدفوع دفع
میکردم یکم از گوشت مقعدم بیرون می آمد و دکتر آن را برید ولی
میگفت شقاق در هر صورت باز مشکل دارم نه تنها آنجایی که جراحی شده سوزش دارد بلکه دور تا دور مقعدم مانند قبل سورش
و درد دارد بنظر شما مشکل کجاست
2- آیا گیاهی وجود دارد که بخورم و بدنم به آن عادت نکند و من هر
روز مدفوع دفع کنم حداقل دچار یبوست نشوم که مشکلم بیشتر شود
3- من در روزنامه ها دیدم که نوشته شده درمان قطعی بیماریهای
مقعد از طریق لیزر به نظر شما حقیقت دارد

galiver
04-05-2006, 16:50
با سلام
ترامادول چه نوع دارویی است ؟
استفاده اش برای چه مواردی است ؟
عوارضش چیست ؟

O.K
05-05-2006, 02:26
با سلام
ترامادول چه نوع دارویی است ؟
استفاده اش برای چه مواردی است ؟
عوارضش چیست ؟

دوست عزيزم
ترامادول يك داروي مسكن شبه مخدر است كه نسبتا هم ضعيف ميباشد.
در انواع دردها و التهابات بخصوص پس از عمل جراحي كاربرد دارد ولي متاسفانه مانند هر مسكن تزريقي ديگر در ايران به شدت مورد استفاده افراطي قرار گرفته باعث شده از ليست داروهاي سرپايي خارج شود و فقط " قانونا" محدود به بيمارستانها باشد. البته.....
ترامادول فرم كپسول و قرص و آمپول دارد و در ايران متاسفانه به تازگي توسط معتادان به مواد مخدر هم مصرف ميشود و بخصوص آنهايي كه ادعا ميكنند در ترك هستند!!!
در حقيقت در جريان ترك مواد مخدر دردهايي پيش ميايد كه بعضا براي رفع آنها به ترامادول روي مياورند وبعد گرفتار اين دارو ميشوند.
عوارض زيادي دارد و من در تجربه شخصي خودم در بيماران ضعف و تهوع و بيقراري توام با خواب آلودگي و ...زياد ديده ام.
تزريق وريدي آن باعث ايست قلبي و مرگ هم شده است.
كلا من خيلي با احتياط تجويز ميكنم.

O.K
05-05-2006, 02:32
با سلام

1- من نزدیک یک سال هست بیماری شقاق را جراحی کردم ولی
دچار مشکل باز هستم حتی با اسهال هم باز دچار سوزش میشوم
چه برسد به اینکه سفت دفع شود من قبل از این بیماری حتی سفت هم دفع میکردم دچار مشکل نبودم چرا جراحی هم کردم مشکل دارم پیش سه دکتر قبل از جراحی رفتم و هر سه شقاق را
تشخیص دادن و دکتر سمت چپ مقعدم را برید وقتی مدفوع دفع
میکردم یکم از گوشت مقعدم بیرون می آمد و دکتر آن را برید ولی
میگفت شقاق در هر صورت باز مشکل دارم نه تنها آنجایی که جراحی شده سوزش دارد بلکه دور تا دور مقعدم مانند قبل سورش
و درد دارد بنظر شما مشکل کجاست
2- آیا گیاهی وجود دارد که بخورم و بدنم به آن عادت نکند و من هر
روز مدفوع دفع کنم حداقل دچار یبوست نشوم که مشکلم بیشتر شود
3- من در روزنامه ها دیدم که نوشته شده درمان قطعی بیماریهای
مقعد از طریق لیزر به نظر شما حقیقت دارد


دوست من سلام
ديگر دارم به اين نتيجه ميرسم كه شقاق يا تنگي مقعد شما احتمال بازگشت كرده و بايد دوباره دكتر برويد و احتمال عمل مجدد هم هست.
باز هم استفاده از لگن بتادين و آب داغ را به شما توصيه ميكنم. استفاده از ملينهاي گياهي مثل پسيليوم عوارض و عادت ندارد.
در مورد ليزر بيشتر مسئله بواسير مورد نظر هست. فكر نكنم در مورد شما معجزه اي بكند.

mehdiphoto
05-05-2006, 13:59
با عرض سلام
مي خواستم بدونم چه ميوه و يا غذا و دارويي براي كاهش ميل جنسي موثره.
مخصوصا براي اينكه شب دچار احتلام نشم چي كار بايد بكنم.
پريود احتلامم يه هفته تا 10 روزه

O.K
05-05-2006, 21:22
با عرض سلام
مي خواستم بدونم چه ميوه و يا غذا و دارويي براي كاهش ميل جنسي موثره.
مخصوصا براي اينكه شب دچار احتلام نشم چي كار بايد بكنم.
پريود احتلامم يه هفته تا 10 روزه

مورد شما طبيعي است و مداخله دارويي و اصلاح احتياج ندارد و حتي ميتواند مضر باشد.

hossein 2005
06-05-2006, 11:33
مدير جان
پست 679 را جواب ندادي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

karuncom
06-05-2006, 16:07
post 671 ro ham javab nadadin plz

shandiz1
06-05-2006, 16:15
salam bebakhshid ye soal dashtam mikhastam bedonam ageh ye dokhtary bakereh basheh emkaneh hameleh shodanesh hast ya naagar hast chetoryva agar shod rahy hast ke in moshkelesh bartaraf besheh va bakereh bemoneh

O.K
07-05-2006, 00:47
مدير جان
پست 679 را جواب ندادي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دوست من سلام
سوال شما به اين دليل بيپاسخ ماند كه معرفي پزشكان و اشخاص و مراكز در انجمن ممنوع است.
در ضمن ريزش موي شما اگر به صورت ارثي باشد درمان رضايت بخشي نخواهد داشت و ميترسم با معرفي شخص خاصي توقع ويژه اي هم در شما براي درمان طاسيتان ايجاد نمايم. با اينحال به صورت پيغام خصوصي راهنماييتان ميكنم.

yashar58
07-05-2006, 19:21
salam,bale albate emkanesh kame,albate hymen(bekarat)ashkale mokhtalef dare ke dar yek noe oon bedoone pareshodan(be dalile halghavi boodan)ehtemale hamele shodan has

grand_top
08-05-2006, 17:39
man chand vaghti ast ke soratam ra piling kardeam.ama hanooz dar soratam joosh darad aya darooye khasi mishenasid ke be man begoid

rezahamzeh
11-05-2006, 00:47
Ba Salam
Doste Khobam Man Ghablan Soali Kadam Ke Kesy Javab Nadad Mamnon Misham Agar Etelaati Dar Morede Madehe Mokhaderi Be Name Crack Darid Baram Ersal Farmaid Chon Moteasefaneh Aksare Daneshjohay Man Dar Reshtehe Mosighi Daran Be In Madeh Motad Mishan Va Khaely Dost Daram Etelaati Dar In Zamineh Dashteh Basham.
Ba Tashkore Faravan Reza.

O.K
12-05-2006, 02:00
Ba Salam
Doste Khobam Man Ghablan Soali Kadam Ke Kesy Javab Nadad Mamnon Misham Agar Etelaati Dar Morede Madehe Mokhaderi Be Name Crack Darid Baram Ersal Farmaid Chon Moteasefaneh Aksare Daneshjohay Man Dar Reshtehe Mosighi Daran Be In Madeh Motad Mishan Va Khaely Dost Daram Etelaati Dar In Zamineh Dashteh Basham.
Ba Tashkore Faravan Reza.

دوست من سلام
پاسخ شما به اين دليل داده نشد كه در جاي نادرست مطرح شده بود.
كرك يك فرم تخليص شده از كوكايين است كه قابل تدخين است و ظرف كمتر از 10 ثانيه نشئه شديدي را باعث ميشود.
حالت افزايش هوشياري شديد و كاهش نياز به غذا و آب به فرد مصرف كننده دست ميدهد و شخص خيلي انرژتيك و بيش فعال ميشود كه البته بسيار هم مضر است. بيخوابي، طپش قلب، افزايش فشار خون و .... اثر كرك و كوكايين به سرعت بر طرف ميشود و شخص ميماند و يك حالت رخوت و افسردگي و تمايل به مصرف دوباره.
كوكايين بسيار اعتياد اور است و با دفعه اول هم ايجاد اعتياد ميكند و مصرف آن از كنترول فرد خارج ميشود. فرد براي رسيدن به يك ميزان ثابت از سرخوشي ناچار است هر بار بيشتر مصرف كند.
مصرف كوكايين با افزايش ريسك انواع بيماريهاي قلب وريه همراه است و خطر ابتلا به ايدز و هپاتيت را هم افزايش ميدهد بخصوص اگر بصورت تزريقي مصرف شود.
درمان اعتياد به كوكايين بسيار مشكل است و داروي خاصي ندارد.

O.K
12-05-2006, 02:02
man chand vaghti ast ke soratam ra piling kardeam.ama hanooz dar soratam joosh darad aya darooye khasi mishenasid ke be man begoid

دوست من سلام
به احتمال زياد يك جلسه peeling براي شما كافي نبوده .
در ضمن درمان جوش صورت پيلينگ نيست بلكه اثر جوشهاي قبلي هستند كه تا حدودي با پيلينگ از بين ميروند.

hitman_47
12-05-2006, 06:42
باسلام دو سوال داشتم یکی این که من مدتی هست که بیشتر در قسمت شانه خط های قرمز رنگی میبینم میخواستم بپرسم دلیل ان چیست واگر راه درمانی داره لطفا بنویسید
وسوال دوم اینه که من مصرف کلسیمم در روز کم است برای همین میخواستم کلسیم را به صورت قرص مصرف کنم به نظر شما کدام نوع کلسیم را مصرف کنم و چقدر
ممنون

O.K
13-05-2006, 01:08
سلام
در مورد اول بايد عرض كنم كه تا معاينه نشويد نميتوان هيچ اظهار نظري نمود.بخصوص كه از شما هيچ اطلاعات عمومي در دست نداريم.
در مورد سوال دومتان ميخواهم بپرسم كه بر طبق كدام براورد به اين نتيجه رسيديد كه مصرف كلسيم شما كافي نيست؟؟
روزانه يك ليوان شير ميل فرماييد تمام كلسيم مورد احتياجتان را دريافت خواهيد كرد . هيچ قرص و دارويي را توصيه نميكنم مخصوصا اگر در سنين جواني هستيد.

rezahamzeh
13-05-2006, 02:21
ba tashakore faravan az javabe kameletan mikhastam bedanam ke aya ghorse metadon ham nemitavanad komaki be tarke in madeh konad va soale dovom inkeh aya dar crac va ya cocain morfin vojod darad ya madehe digari ast
bi nahayat sepas gozaram

O.K
13-05-2006, 19:45
فارسي بنويسيد. خواندن پستهايتان بسيار مشكل است.
كرك و كوكايين ماهيتا با مرفين و مخدرهاي وابسته به آن بسيار متفاوتند و مرفين در اينها وجود ندارد. به همين دليل متادون هم در ترك اين مواد نقشي ندارد.

ildirim80
13-05-2006, 20:49
سلام
وقتي زير نور آفتاب راه ميرم سرم به شدت به خارش مي‌افته به نظر شما علت چي‌ ميتونه باشه.

yashar58
13-05-2006, 23:58
dooste aziz ehtemalan shoma dochare dermatit seboore hastin ke khodesh ro besoorate kharesh neshoon mide,aya aragh ham mikonin mikhare

alikami
14-05-2006, 17:21
با سلام و خسته نباشید.
در رابطه با قرص D-Calsor اگه اطلاعاتی دارید بفرمایید.
در ضمن فکر کنم این اسم تجاریش باشه اگه لطف کنید و اسم علمیش رو هم بگید ممنون میشم و اینکه آیا تو ایران گیر میاد یا نه؟
اگه میشه ادرس سایتی که مشخصات داروها رو با اسم علمی و تجاری دشته باشه معرفی کنید.
با تشکر

keyhan365
15-05-2006, 07:37
سلام جناب آقاي دكترحدود يك سال پيش گوش راست اينجانب در اثر شنيدن يك خبر ناگوار دچار مشكل شد .به اين صورت كه هميشه يك نوع پارازيت مانند صداي روشن بودن هواپيما داخل باند فرودگاه در گوشم شنيده ميشود كه در مواقع سكوت شديد تر وآزار دهنده تراست. ضمنا پس از شنوايي سنجي مشخص شد كه تا حدودي ضعيف و سنگين شده است وپزشك پس از معاينه گفت كه گوشم از نظر ظاهري مشكلي نداردوعصب شنوايي مربوط به گوش راست صدمه ديده وبه طور مصنوعي تحريك ميشود.وايشان قرصهايي داد كه پس از مصرف بهبودي حاصل نشدواكنون كمي شديد تر شده.حال سؤال من اينست كه:1-آياراهي براي درمان اينجانب هست؟(منظورم بيشتر برطرف شدن پارازيت چون سنگيني گوش قابل تحمل است ) 2- آيا هميشه ضعيف شدن شنوايي با افزايش پارازيت همراه است؟ ضمنا اينجانب 44سال سن دارم. باسپاس فراوان از توجه شما

O.K
16-05-2006, 00:59
سلام جناب آقاي دكترحدود يك سال پيش گوش راست اينجانب در اثر شنيدن يك خبر ناگوار دچار مشكل شد .به اين صورت كه هميشه يك نوع پارازيت مانند صداي روشن بودن هواپيما داخل باند فرودگاه در گوشم شنيده ميشود كه در مواقع سكوت شديد تر وآزار دهنده تراست. ضمنا پس از شنوايي سنجي مشخص شد كه تا حدودي ضعيف و سنگين شده است وپزشك پس از معاينه گفت كه گوشم از نظر ظاهري مشكلي نداردوعصب شنوايي مربوط به گوش راست صدمه ديده وبه طور مصنوعي تحريك ميشود.وايشان قرصهايي داد كه پس از مصرف بهبودي حاصل نشدواكنون كمي شديد تر شده.حال سؤال من اينست كه:1-آياراهي براي درمان اينجانب هست؟(منظورم بيشتر برطرف شدن پارازيت چون سنگيني گوش قابل تحمل است ) 2- آيا هميشه ضعيف شدن شنوايي با افزايش پارازيت همراه است؟ ضمنا اينجانب 44سال سن دارم. باسپاس فراوان از توجه شما
سلام دوست من
شنيدن خبر ناگوار ارتباط موضوعي با وزوز گوش و افت شنوايي ندارد بخصوص وقتي تشخيص داده شود كه عصب شنوايي آسيب ديده.
هر افت شنوايي با وزوز گوش توام نيست.
وزوز گوش عموما در شرايط سكوت بيشتر خود را نشان ميدهد و اين يك پديده شناخته شده است.
بعيد است كه با درمان دارويي شما بهبود بيابيد.كلا راههاي پيشنهادي عبارتند از:
1. مصرف آرامبخشها چون جزء عصبي و رواني وزوز گوش خيلي مهم است
2.يادگيري relaxation و خود هيپنوتيزم كه بسيار كمك كننده است.
3. طب سوزني كه خيليها نتيجه ميگيرند.
4.روشن كردن راديو بدون تنظيم آن روي هيچ موج خاصي با يك صداي متوسط در هنگام خواب كه وزوز گوش را تحت الشعاع قرار ميدهد.

O.K
16-05-2006, 01:09
با سلام و خسته نباشید.
در رابطه با قرص D-Calsor اگه اطلاعاتی دارید بفرمایید.
در ضمن فکر کنم این اسم تجاریش باشه اگه لطف کنید و اسم علمیش رو هم بگید ممنون میشم و اینکه آیا تو ایران گیر میاد یا نه؟
اگه میشه ادرس سایتی که مشخصات داروها رو با اسم علمی و تجاری دشته باشه معرفی کنید.
با تشکر

دوست من سلام
از قرار معلوم اين دارو ساخت يك شركت فنلاندي بنام Orion است و تركيبي از ويتامين دي و كلسيم ميباشد و در درمان پوكي استخوان نقش دارد.
مشابهات آن به وفور در ايران يافت ميشوند و اصلا لازم نيست كه اين دارو را با زحمت و واسطه و.....تهيه فرماييد.كافيست به داروخانه مراجعه نموده و قرص Calcium-D بخواهيد.

keyhan365
16-05-2006, 04:35
سلام وخسته نباشيدخدمت شما دوست بسيار گرامي جناب دكترO.K با تشكر وسپاس فراوان از اينكه با دقت وسرعت به مشكل اينجانب عنايت فرموديد. البته خبر ناگوار توام بود باتاثر فراوان وجيغ و فرياد اينجانب واطرافيان. بهر جهت درصورت امكان لطف بفرماييد در مورد دوم relaxation وخود هيپنوتيزم اگر كتاب مفيدي هست ومورد سوم طب سوزني اگر جايي رادر مشهد مي شناسيد اين حقير رامطلع فرماييد.

maris
16-05-2006, 09:06
سلام
من يك يكي دو ماهي ميشود كه هر دو روز يكبار براي اجابت مزاج ميروم و خيلي به سختي دفع دارم.غذا خوب ميخورم ولي فكر ميكنم مدفوع در روده من ميماند زيرا وقتي براي دفع ميروم ابتدا مدفوع من خشك وسفت است ولي بعدا طبيعي ميشود.دكتري به من گفت انتهاي روده من ابگيري زيادي دارد وديگري گفت كه از اعصاب است.بايد اضافه كنم كه بعد از دفع مقعدم چرب ميشود و بيشتر مواقع خارش هم دارد .دكتر ديگري هم ميگفت كه كوليت دارم .لطفا مرا كمك كنيد.
در ضمن ايا كار نكردن شكم ودفع ديردير مدفوع از بيماري كبد است يا نه و ايا ميتواند از انگل باشد زيرا من يكبار در مدفوع خودم كرمهاي ريز سفيد ديدم به طول حدودا 1سانتي متر شايد كمتر.

ildirim80
16-05-2006, 14:57
سلام
مدير محترم، لطفا در صورت امكان گوشه چشمي هم به پست شماره 700 داشته باشيد.
با تشكر

shervin0311
16-05-2006, 18:23
با سلام خدمت اساتيد عزيز :

جواني است 30 ساله كه درضمن سيگاري هم هست . اين شخص حدود 4 الي 5 ماه است كه در موقع خروج ادرار دچار مشكل مي شود . به طوري كه به او فشار شديدي وارد مي شود و ادرار او قطره قطره از او خارج مي گردد.
من مي خواستم بدونم كه اين فرد دچار چه نوع بيماري شده و براي درمان آن بايد چه كارهايي را انجام دهد.

با تشكر

maris
16-05-2006, 19:34
سلام
عزيزان لطفا به پست شماره707 جواب دهيد برام حياتي است چون قدرت تلقين بيماريها در من بسيار بالا است

karuncom
16-05-2006, 21:58
salam ye soal dar morede in daruhaee ke rivarojen tabligh mikone raje be rafe sefidiye mooo aya vaghean inkaro mikone mabna elmi dare ya range faghat man risham be andaze 2ta seke sefid shode

O.K
17-05-2006, 01:07
با سلام خدمت اساتيد عزيز :

جواني است 30 ساله كه درضمن سيگاري هم هست . اين شخص حدود 4 الي 5 ماه است كه در موقع خروج ادرار دچار مشكل مي شود . به طوري كه به او فشار شديدي وارد مي شود و ادرار او قطره قطره از او خارج مي گردد.
من مي خواستم بدونم كه اين فرد دچار چه نوع بيماري شده و براي درمان آن بايد چه كارهايي را انجام دهد.

با تشكر

ايشان بايد از نظر پروستات معاينه شوند و حتما بايد آزمايش و كشت ادرار و سونوگرافي جهاز ادراري انجام دهند.
بعضي داروهاي اعصاب هم اين عارضه را ايجاد ميكنند.

O.K
17-05-2006, 01:07
سلام
مدير محترم، لطفا در صورت امكان گوشه چشمي هم به پست شماره 700 داشته باشيد.
با تشكر

انواع مختلف درماتيتها و التهابات پوستي و مصرف داروهاي مختلف ميتواند حساسيت به نور ايجاد نمايند.بهتر است زماني كه دچار خارش شده ايد معاينه شويد تا نوع ضايعه خارش دار معلوم شود.

O.K
17-05-2006, 01:07
سلام وخسته نباشيدخدمت شما دوست بسيار گرامي جناب دكترO.K با تشكر وسپاس فراوان از اينكه با دقت وسرعت به مشكل اينجانب عنايت فرموديد. البته خبر ناگوار توام بود باتاثر فراوان وجيغ و فرياد اينجانب واطرافيان. بهر جهت درصورت امكان لطف بفرماييد در مورد دوم relaxation وخود هيپنوتيزم اگر كتاب مفيدي هست ومورد سوم طب سوزني اگر جايي رادر مشهد مي شناسيد اين حقير رامطلع فرماييد.

دوست من سلام
در مورد خود هيپنوتيزم كتاب فراوان است مثلا كتاب دكتر لزلي لوكرون يا كتب آقاي دكتر سيد رضا جماليان ولي مهم اينست كه هيپنوتيزم يك ابزار است و شما وقتي با پيچ گوشتي تلويزيون را باز ميكنيد بايد بعد بلد باشيد كه به كجاي آن دست بزنيد!!!!
ياد گيري فن هيپنوز كاري ندارد ولي بايد طريقه استفاده آن براي هر مقصودي را آموزش ببينيد.
با يك روانپزشك مشاوره فرماييد.

maris
17-05-2006, 01:11
سلام
o.k عزيز لطفا پست 707 را هم جواب دهيد

O.K
17-05-2006, 01:13
سلام
من يك يكي دو ماهي ميشود كه هر دو روز يكبار براي اجابت مزاج ميروم و خيلي به سختي دفع دارم.غذا خوب ميخورم ولي فكر ميكنم مدفوع در روده من ميماند زيرا وقتي براي دفع ميروم ابتدا مدفوع من خشك وسفت است ولي بعدا طبيعي ميشود.دكتري به من گفت انتهاي روده من ابگيري زيادي دارد وديگري گفت كه از اعصاب است.بايد اضافه كنم كه بعد از دفع مقعدم چرب ميشود و بيشتر مواقع خارش هم دارد .دكتر ديگري هم ميگفت كه كوليت دارم .لطفا مرا كمك كنيد.
در ضمن ايا كار نكردن شكم ودفع ديردير مدفوع از بيماري كبد است يا نه و ايا ميتواند از انگل باشد زيرا من يكبار در مدفوع خودم كرمهاي ريز سفيد ديدم به طول حدودا 1سانتي متر شايد كمتر.

اولا سن خود و جنس خود را بفرماييد.
آيا در خانواده شما سابقه اي از سرطانهاي روده و .... وجود داشته يا خير.
دوم اينكه حرف هر دو دكتر شما ميتواند درست باشد. با كوليت زياد موافق نيستم. مشكلتان به احتمال زياد به بيماري كبدي هم ربط ندارد. كرمها هم اكثرا باعث اسهال ميشوند نه يبوست. بهر حال كرمي كه ديده ايد بايد درمان ميشده.
خارش مقعد بعد از دفع احتمالا نتيجه تحريك و زخم مقعد در اثر مدفوع سفت است.( به تاپيك بيماريهاي مقعد هم مراجعه نماييد).
بهتر است روزانه آب زيادي بنوشيد.فيبرهاي گياهي و روغن زيتون هم نافع هستند. نان سبوس دار ، انجير ، آلو ، و ملينهاي ديگر كه فرم دارويي نداشته باشند را توصيه ميكنم.
داروهاي اعصاب هم اين عوارض را ايجاد ميكنند.

maris
17-05-2006, 01:32
سلام با تشكر
من يك مرد 36 ساله هستم خوشبختانه سرطاني در اقوام من تابحال نبودهاست
ميخواستم بدانمكه دفع سخت مدفوع وسفت بودن ان چه دليلي ميتواند داشته باشد.
من هروقت احساس مدفوع دارم انتهاي مقعدم فشار ميايد وبراي راحت شدن از اين فشار بايد مقعدم را فشار دهم و خارش هم دقيقا زماني كه مدفوع دارم ايجاد ميشود

O.K
17-05-2006, 23:29
بسيار خوب دوست من
پاسخ شما در پست قبلي من و نيز در تاپيك بيماريهاي مقعد موجود است.

shervin0311
18-05-2006, 21:31
با سلام خدمت اساتيد عزيز :


اول يه تشكر خدمت دوستان عزيز من بدهكار بودم كه اين قدر جواب سوالات رو با معلومات كامل پاسخ مي دهند.

خانومي است 23 ساله .اين فرد سه ماه است كه باردار است و در حدود يك ماهگي دچار سرما خوردگي شده . اين فرد به دكتر مراجعه كرده و تحت درمان هم قرار گرفته ولي هنوز كه هنوزه پس از اين مدت به طور كامل بهبودي نيافته و دچار سر درد و گلو درد خفيف مي شود . اولا مي خواستم بدونم كه چرا اين بيماري به طور كامل بهبود نيافته ؟ ثانيا قرص آموكسي سيلين 500 و استامينوفن عوارضي دارد يا نه ؟

O.K
19-05-2006, 01:57
با سلام
بدوا از شما دعوت ميكنم كه به تاپيك سرماخوردگي سري بزنيد زيرا مردم عادت دارند كه تمامي بيماريهاي گوش و حلق و بيني و ريه را به سرماخوردگي نسبت دهند و حساب همه را با هم قاطي كنند. (آنژين، سينوزيت، برونشيتو....) .
ديگر اينكه علايم آلرژي كه الان هم بسيار شايع است هم مانند زكام و سرماخوردگي است.
سوم اينكه ممكن است اين خانم درمان شده و دوباره با ويروسي ديگر مبتلا شده .
يا اساسا با درمان ناقص دچار عوارضي مانند سينوزيت شده كه بهبود نيافته.
در انتها بايد عرض كنم كه آموكسي سيلين و استامينوفن در حاملگي عوارض خاصي ندارند ولي حتما بايد براي تجويز آنها علت و تشخيص درستي وجود داشته باشد.

shervin0311
19-05-2006, 09:59
با سلام
بدوا از شما دعوت ميكنم كه به تاپيك سرماخوردگي سري بزنيد زيرا مردم عادت دارند كه تمامي بيماريهاي گوش و حلق و بيني و ريه را به سرماخوردگي نسبت دهند و حساب همه را با هم قاطي كنند. (آنژين، سينوزيت، برونشيتو....) .
ديگر اينكه علايم آلرژي كه الان هم بسيار شايع است هم مانند زكام و سرماخوردگي است.
سوم اينكه ممكن است اين خانم درمان شده و دوباره با ويروسي ديگر مبتلا شده .
يا اساسا با درمان ناقص دچار عوارضي مانند سينوزيت شده كه بهبود نيافته.
در انتها بايد عرض كنم كه آموكسي سيلين و استامينوفن در حاملگي عوارض خاصي ندارند ولي حتما بايد براي تجويز آنها علت و تشخيص درستي وجود داشته باشد.


با سلام خدمت مدير عزيز :

اولا ممنون از اينكه جواب سوال من رو دادي .
بعد من اگه پزشك بودم يا دانايي در رايطه با اين علم داشتم كه سوالم رو در اينجا مطرح نمي كردم و از شما كمك نمي خواستم در هر حال از شما ممنون

karuncom
19-05-2006, 11:08
chera soalaye mano javab nemidin soalam kheili takhasosi nistan ke 711 javab bedin plz

salakanbarare
19-05-2006, 21:14
با تشکر از مدیریت برنامه

من نرم افزاری میخواستم که با دادن نام دارو خواص وموارد مصرف آن را بدهد .

O.K
19-05-2006, 23:48
با تشکر از مدیریت برنامه

من نرم افزاری میخواستم که با دادن نام دارو خواص وموارد مصرف آن را بدهد .

واقعا اگر چنين نرم افزاري وجود داشته باشد و بتوان آنرا كرك نمود من خودم مشتري اش هستم!!!!!!!!!!

O.K
19-05-2006, 23:55
با سلام خدمت مدير عزيز :

اولا ممنون از اينكه جواب سوال من رو دادي .
بعد من اگه پزشك بودم يا دانايي در رايطه با اين علم داشتم كه سوالم رو در اينجا مطرح نمي كردم و از شما كمك نمي خواستم در هر حال از شما ممنون

دوست من سلام
از لحن نوشته تان اينطور دستگيرم شد كه رنجيده خاطر شده ايد.
كجاي جواب من خداي نكرده اهانت آميز بود عزيز؟
هميشه و هميشه دوست دارم همه مراجعين من چه حقيقي و چه مجازي از اشتباه مصون بمانند و بهمين علت همواره در خصوص اشتباهات شايع در اذهان مردم اطلاع رساني ميكنم و اصلا نيتم تحقير معلومات و اظهار نظرات عزيزان نيست. اصلا دوست ندارم عزيزانم با اطلاعات غلط جلو بروند و درگير اقدامات تشخيصي و درماني ناخواسته اي شوند كه از بي اطلاعي خودشان ناشي ميشود. جالب است بدانيدكه ويزيتهاي اينجانب هم به نسبت همكاران ديگر آنقدر طول ميكشد كه بيماران در نوبت صدايشان در ميآيد. ولي بيمار بايد از من پاسخ همه سوالاتش را بگيرد و مكانهاي احتمالي اشتباهش را هم بشناسد و بعداز اطاق من خارج شود.
پست شما برايم خيلي مهم بود.

O.K
19-05-2006, 23:59
chera soalaye mano javab nemidin soalam kheili takhasosi nistan ke 711 javab bedin plz

دوست من سلام
پاسخ شما را به اين دليل ندادم كه بلد نيستم!!!
در حقيقت دارويي كه فرموديد من نميشناسم و اصلا آن تبليغ را نديده ام.

maris
20-05-2006, 08:22
سلام
ميخواستم بپرسم دلايل عمده كار نكردن شكم يا به عبارتي دير كاركردن ان چيست وبطور طبيعي در روز چند بار بايد انسان مدفوع دفع كند وايا كرم ريز ميتواند در روده ابگيري كند ومدفوع را خشك كند و سفت دفع شود

shervin0311
20-05-2006, 10:40
دوست من سلام
از لحن نوشته تان اينطور دستگيرم شد كه رنجيده خاطر شده ايد.
كجاي جواب من خداي نكرده اهانت آميز بود عزيز؟
هميشه و هميشه دوست دارم همه مراجعين من چه حقيقي و چه مجازي از اشتباه مصون بمانند و بهمين علت همواره در خصوص اشتباهات شايع در اذهان مردم اطلاع رساني ميكنم و اصلا نيتم تحقير معلومات و اظهار نظرات عزيزان نيست. اصلا دوست ندارم عزيزانم با اطلاعات غلط جلو بروند و درگير اقدامات تشخيصي و درماني ناخواسته اي شوند كه از بي اطلاعي خودشان ناشي ميشود. جالب است بدانيدكه ويزيتهاي اينجانب هم به نسبت همكاران ديگر آنقدر طول ميكشد كه بيماران در نوبت صدايشان در ميآيد. ولي بيمار بايد از من پاسخ همه سوالاتش را بگيرد و مكانهاي احتمالي اشتباهش را هم بشناسد و بعداز اطاق من خارج شود.
پست شما برايم خيلي مهم بود.




با سلام خدمت مدير عزيز و زحمت كش:

از اين لطف و شعور بالايي كه داري خوشحالم ، اميد وارم هميشه در سلامت باشي و در پناه حق بتوني به كاربران اين سايت كمك كني

ممنون :mad::p

O.K
21-05-2006, 00:29
سلام
ميخواستم بپرسم دلايل عمده كار نكردن شكم يا به عبارتي دير كاركردن ان چيست وبطور طبيعي در روز چند بار بايد انسان مدفوع دفع كند وايا كرم ريز ميتواند در روده ابگيري كند ومدفوع را خشك كند و سفت دفع شود

سلام
مهمترين دلايل يبوست مزمن عادات روده است. به زبان عاميانه همان تنبلي روده. بيشتر هم در افراد عصبي و وسواسي ديده ميشود و هر چه به آن بيشتر بها داده شود شديدتر ميگردد.
از لحاظ تئوريك احتمال فوق در مورد كرمها وجود دارد.
عدد خاصي براي تعداد نرمال دفع ذكر نشده و اين بسيار مورد اختلاف نظر است. حتي هفته اي 1-2 بار ميتواند نرمال باشد.

shervin0311
27-05-2006, 17:45
با سلام خدمت مدير عزيز و زحمتكش :

پسري است 19 ساله كه با وزن 90 . اين شخص وقتي عصبي مي شود و يا فعاليتش در روز كمي بالا مي رود دچار افت كمي قند خون ( البته با دستگاه قند خون تست گرفته ) و دچار گرسنگي شديد و بايد حتما چيزي بخورد و در غير اينصورت باعث مي شود اين فرد عصبي شود . اين فرد قبلا آزمايش چربي هم داده كه گفته شده كه چربي آن آن هم از حد نرمال بالاتر رفته . او مي خواهد كه اگر مي شود رژيم بگيرد كه نمي تواند . مي خواستم ببينم كه آيا اين فرد دچار بيماري بخصوصي است و براي درمان اين فرد بايد چه كار كرد . ( البته سابقه قند خون بالا در خانواده اين فرد وجود دارد ) ممنون

O.K
28-05-2006, 00:28
سلام شروين عزيز
ايشان كانديد هيچگونه رژيم غذايي نيستند تا يك بررسي كامل از نظر بيماريهاي غدد و بخصوص ديابت شوند. حتما به يك متخصص غدد مراجعه نمايند. بسيار بعيد است كه منشا علايم ايشان عصبي و .... باشد. احتمال مرض قند( ديابت) بسيار بالاست.

safar
30-05-2006, 06:44
دوست عزيز سلام
من يكسال پيش تحت عمل جراحي قلب باز قرار گرفتم و مرتيا هر سه ماه يكبار آزمايش خون انجام ميدهم نتيجه آزمايش اخير در خصوص wbc مرا نگران نموده زيرا تعداد آنها در آزمايش 3600 اعلام شده ضمنا در هنگام آزمايش دچار سرماخوردگي خفيفي بودم لطفا براي رفع مشكل پائين بودن wbc راهنمائي فرمائيد. با تشكر

O.K
30-05-2006, 20:26
دوست عزيز سلام
باحتمال زياد پايين بودن Wbc در شما فاقد اهميت و موضوعيت است.
نگران نباشيد.
يك ماه بعد دوباره تست بدهيد.

amin1981
02-06-2006, 21:56
با سلام وخسته نباشید:

من 23 سالمه .کف دستام بد جوری عرق میکنه در ضمن خیلیم لاغرم وگرمایی...!آیا علتش پر کاری تروئید هستش؟؟درمانش چیه؟

O.K
02-06-2006, 23:59
سلام دوست من
علايم عمومي مثل افزايش تعريق و لاغري و ..... در خيلي بيماريها ديده ميشود و در پركاري تيروييد هم وجود دارد . بهر حال شما به هر پزشكي مراجعه نماييد به احتمال زياد قدم بعديتان آزمايشگاه و تستهاي تيروييد خواهد بود.

zaki
03-06-2006, 23:04
سلام
لطفا اثر ورزش بر مغز را برایم بصورت انگلیسی قرار دهید

karuncom
04-06-2006, 18:18
chand ruzi has ke khareshe maghad peyda kardam albate shadid nid 1-2 mahe pish ham khareshe beyze shadid dashtam ke doctor gof hasasiyate ampule zede hasasiyat zad khoob shod hala nemidunam inam be hamun marbute ya...........

manchesterunited
04-06-2006, 22:03
سلام .چند روزیه که صدای سوت ممتدی در گوش و سرم می شنوم.(راستش آن قدر اعصابم رو خرد می کنه که نمی دونم در گوشم صدا می پیچه یا در سرم).بعضی مواقع صدا قطع میشه .بعضی وقع ها کمه و بعضی وقت ها هم خیلی شدیده.به طوری که حتی در شلوغی خیابون هم بسیار اذیتم می کنه.شب ها به خلطر همین صدا با بد بختی خوابم می بره .اون هم با صدای رادیو تا یه خورده حواسم پرت بشه.حتی نمی دونم باید به چه متخصصی مراجعه کنم.گوش یا مغز و اعصاب یا اعصاب و روان.حتی فکر ادامه این وضع دیوونم می کنه.خواهش می کنم کمکم این رو هم باید بگم که این مشکل بعد از یک تنش عصبی ایجاد شد و اصولا هم من بیش از حد عصبی هستم.کنید.

O.K
04-06-2006, 23:51
سلام دوست من
شما بايد به متخصص گوش و حلق و بيني مراجعه نماييد.
بعيد است كه منشا وزوز گوش شما عصبي باشد. البته من سن و شرايط كلي شما را نميدانم. حتما بايد شنوايي سنجي هم بشويد. وزوز گوش با و بدون كاهش شنوايي خيلي تكليفش فرق ميكند. زير و بم صدايي كه ميشنويد هم حساب است. احساس سرگيجه هم مهم است. قبلا در چند صفحه قبل هم در پاسخ به يكي از عزيزان مطلب نوشته ام كه خوب است مطالعه كنيد.

manchesterunited
05-06-2006, 10:24
سلام دوست من
شما بايد به متخصص گوش و حلق و بيني مراجعه نماييد.
بعيد است كه منشا وزوز گوش شما عصبي باشد. البته من سن و شرايط كلي شما را نميدانم. حتما بايد شنوايي سنجي هم بشويد. وزوز گوش با و بدون كاهش شنوايي خيلي تكليفش فرق ميكند. زير و بم صدايي كه ميشنويد هم حساب است. احساس سرگيجه هم مهم است. قبلا در چند صفحه قبل هم در پاسخ به يكي از عزيزان مطلب نوشته ام كه خوب است مطالعه كنيد.


دکتر گرامی من 32 سال دارم.از چند روز پیش هم به دلیل مشکلات گوارشی و نیز اضطراب داروهای گیاهی مثل تیزن مخلصه سوء هاضمه -تیزن مخلصه وکاء-تیزن مخلصه معجون-قطره های فنوویل و تراگزاکوم مصرف می کنم.(با تجویز).در ضمن بر خلاف معمول که در سکوت باید صدا شدید تر شود در مورد من همیشه این طور نیست.گاهی در سرو صدا این صدا شدیدتر است و گاهی در سکوت کمتر .گاهی هم به کلی قطع می شود.البته مطلب چند صفحه پیش شما را هم خوندم و راستش با خوندنش ناامید شدم.چون همون طور که عرض کردم بسیار عصبی و در ضمن خیلی حساس هستم و از اینکه باید این صدا رو همیشه تحمل کنم تنم می لرزه.شب گذشته که نمی تونستم بخوابم دچار تنش شدید شدم .همه بدنم می لرزید.حاضرم برای قطع شدن این صدای لعنتی به ویژه قبل از خواب هر کاری بکنم.در ضمن سرگیجه ندارم.ولی اشتهایم کم شده است.از نظر نوع صدا هم باید بگم که زیر و تیز است.فرموده بودید که آرامبخش و طب سوزنی هم مفید است.می خواستم بدونم که تاثیر اینها تا چقدر است.
در هر حال خیلی مممنونم.موفق باشید

yashar58
05-06-2006, 17:04
dooste aziz shoma hatman be pezeshke ent moraje konin.bayad moshakhas she vezveze gooshe shoma(tinnitus)subjective ya objective.albate ba tavajoh be chizai ke goftin mitoone dar zamine ezterab ham ijad beshe

hesia
06-06-2006, 18:16
سلام . جاي قرمزي جوش روي بيني من مانده در مدت زيادي چيكار كنم؟

O.K
07-06-2006, 00:43
dooste aziz shoma hatman be pezeshke ent moraje konin.bayad moshakhas she vezveze gooshe shoma(tinnitus)subjective ya objective.albate ba tavajoh be chizai ke goftin mitoone dar zamine ezterab ham ijad beshe


سلام
با تشكر از همكار عزيز ياشار در ياري دادن اين مطلب.
ضمن موافقت با فرمايشات شما ذكر يكي دو نكته را ضروري ميدانم
1.فارسي تايپ كنيد.
2.حتي الامكان معني اصطلاحات را براي دوستان شرح دهيد. با زباني كه شما نوشتيد:
ent آنهم با حروف كوچك نه تنها دوستمان را به سمت متخصص گوش و حلق و بيني هدايت نميكند بلكه باعث افزودن بر سوالاتشان ميشود و
اصطلاحاتي مانند subjective و objective فقط براي خود ما معني دارد و بعضا باعث نگراني بيماران هم ميشود و در مراجعه به پزشك هم چون اين اصطلاحات مورد بحث قرار نميگيرند باعث اين ميشود كه بيمار تصور كند خداي نكرده پزشك توجه لازم را نداشته.

arash_writer
11-06-2006, 03:29
حدودا 1 سالی میشه که متوجه شدم قسمت چپ بدنم داره ساز خودشو میزنه
و کلا درد در قسمت چپ در همه جا احساس می کردم به طور باور نکردنی انگار که بدن من رو کاملا به دو نیم تقسیم کردند.قلب رو هم تست کردم و سالم بود.
الان دیگه پشت کتف چپم از درد کلافه ام کرده و پای چپ و شکمم در سمت چپ دردناک شده.
دلیلش چی میتونه باشه؟

O.K
12-06-2006, 01:07
آرش عزيز
چيزي كه شما تعريف ميكنيد زياد بنظر نميرسد منشا جسماني داشته باشد. واقعا بعيد است كه حتي در وسيعترين ضايعات مغزي كه نيمي از بدن را درگير ميكند هم چنين هماهنگي در علايم و مجزا بودن سمت راست و چپ ديده شود.
بهر حال بايد يك معاينه كامل شامل معاينه سيستم اعصاب دو طرف و يكسري آزمايش روي شما انجام شود وبعد تصميم گيري شود.
نبايد قبل از اين كارها قضاوت بكنم ولي خيلي بنظر ميرسد مشكلات شما دردهاي روان تني است و به عبارتي عصبي ميباشد.

parseh
16-06-2006, 22:48
با سلام

روی گونه های من به شدت قرمز میشود به طوری که همه مشکل من را سریع متوجه میشوند 2سال است که چندین دکتر متخصص مراجعه کرده ام و بیشتر انها برای من کرمهای ضد افتاب و صابونهای طبی و کرمهای گوناگون همراه با دانه های تر کیبی تجویض کرده اند من این مشگل را نتونسته ام حل کنم پسری هستم 17 ساله اگه لطف کنید و مشکل منوحل کنید ممنون میشم

با تشکر

O.K
17-06-2006, 01:16
دوست عزيزم
شرح حال شما براي يك تشخيص قطعي اصلا كافي نيست. بايد به هنگامي كه اين مشكل را پيدا ميكنيد معاينه شويد . يك ليست بسيار بلند بالا از دلايل سرخي پوست بخصوص در صورت وجود دارد كه هر يك ممكن است مربوط به شما باشد.

amfapaniri
19-06-2006, 07:41
دوستان خواهشن راهنمایی کنید .
یکی از افراد خانواده من اکثر مواقع بو ها را نمی فهمد مگر اینکه خیلی عصبانی شود یا خیلی خوشحال .ضمنا یک اسپری و داروی ضد حساسیت هم دکتر به او داد که حس سوزش در بینی
اش داشت ولی تک و توک بو را حس میکرد . عکس از سینوسها گرفتند و چیزی نبود.(5 ساله پیش سینوزیت داشت ). چند دکتر سرشناس هم گفتند که قابل درمان نیست.
ضمنا ساکن اصفهان است و بیشتر مواقع هنگام مسافرت بویایی او کار میکند ولی نه همیشه و بطور کامل .مثلا چند روز پیش که تهران بودیم در طی چهار روز یک روز کامل بو احساس میکرد . از نظر فیزیکی هم لاغر است و بسیار فعال و کم غذا/
اگر اطلاعی در این زمینه داریدکمک کنید .:(:(:(:(:(

hossein 2005
24-06-2006, 11:09
سلام به مدير خوب بخش پزشكي
ديروز هنگام كار ناگهان گوشم خونريزي كرد بعد چشمهايم هيچ چيز رو نميديد و عرق سرد روي بدنم نشست بعد از ان در بهداري به من سرم زدند و حالم بهتر شد ولي چون در بهداري دكتري نبود
نه فشار خون من گرفتند و نه علتش و فهميدن
يه توضيح در مورد وضعيت جسمانيم بدم قد من 185ووزنم 103 كيلو است سنم هم 27 سال
منتظر راهنمايي شما هستم

O.K
25-06-2006, 02:42
حسين عزيز
چيزي كه شما تعريف كرديد بسيار مهم و نگران كننده بنظر ميايد. شما قريب 20 كيلو اضافه وزن داريد. از شرايط ديگرتان اطلاع ندارم. فشا ر خون شما حتما بايد چك شود. يك آزمايش كامل شامل آزمايشات انعقاد خون و كبد و چربي و قند و .... هم بايد بدهيد.معاينه كامل گوش و حلق وبيني و چشم براي شما ضروري است.
اگر يك پزشك خانوادگي داريد كه از وضعيت كلي شما و خانواده تان مطلع است نزد او برويد. وگرنه من پيشنهاد ميكنم ابتدا نزد يك متخصص اعصاب رفته و از او بخواهيد ضمن معاينه حتما ته چشم شما را هم ببيند. در مرحله بعد متخصص گوش و حلق وبيني را ببينيد. به موازات اينها آزمايشات را هم انجام دهيد.
فعلا از اظهار نظر در مورد تشخيص بيماري شما خودداري ميكنم.